En del af WatchMedier

Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

Trives du i grænsefladen mellem Teknik og proces? Og har du lyst til at sikre, at DSB’s nye togværksteder bliver attraktive for de kommende brugere? Så har du mulighed for at få en afgørende rolle ved bygning af DSB´s nye værksteder.


Do you want to make a difference and help us shape a sustainable future and drive the green energy transition in Denmark and internationally? Then you may be the person we are seeking. We work every day to make an impact that matters, and we invite you to join us on this green energy transition journey.


Do you want to make a difference and help us shape a sustainable future and drive the green energy transition in Denmark and internationally? Then you may be the person we are seeking. We work every day to make an impact that matters, and we invite you to join us on this green energy transition journey.


Motiveres du af at have ansvaret for forsyningskritisk Operational Technology (OT) i en af de mest samfundskritiske brancher i Danmark? Vil du være en nøglespiller i at bygge en agil organisation op – som kan sikre en stabil og sikker drift af vores kritiske IT-systemer og enheder i vores elnet. Så er det lige præcis dig, vi har brug for.


Vores Elnet
Syddanmark
08-06-2021

Til en tidsbegrænset ansættelse på deltid i et år søger vi en ansvarlig, fleksibel og serviceminded kontorassistent.


Vil du være med til at opbygge en ny spændende enhed for sektorintegration, som skal understøtte udviklingen af et mere sammenhængende energisystem? Kan du bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration.


Vil du være med til at tænke på tværs, udarbejde analyser og formulere konkrete oplæg, som skal understøtte et mere sammenhængende energisystem? Brænder du for den grønne omstilling og har blik for at tænke på tværs og identificere løsninger i tæt samarbejde med kollegaer? Så er stillingerne som jurist og økonom/tekniker i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration måske noget for dig.


Vil du være med til at sætte dit præg på den grønne omstilling i Danmark med udgangspunkt i EU-regulering og internationale fora og samtidig være med til at påvirke EU-systemet?


I denne nyoprettede stilling får du mulighed for at sætte et markant aftryk på, hvordan vi håndterer og optimerer vores processer i Systemdrift. Vores evne til at håndtere energisystemet på en sikker og effektiv måde er afgørende for, at vi kommer i mål med den grønne omstilling.


Energinet
Syddanmark
04-06-2021

Du får her en særlig mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling på et globalt plan. Du er med til at drive og udvikle Energinets internationale energirådgivning og opbygger og vedligeholder relationer med vores samarbejdspartnere. Du bidrager til at Danmarks erfaringer med grøn omstilling bruges til at accelerere den globale integration af vedvarende energi.


Energi Fyn
Syddanmark
01-06-2021

Vil du udfylde en central rolle når vi udruller Danmarks bedste fibernet? Synes du det er spændende at arbejde med GIS og vil du gerne være med til at skabe et solidt overblik over Energi Fyns fibernet? Så er du måske én af de nye tekniske designere vi søger til vores projektafdeling i Bredbånd.


Better Energy is one of the fastest growing providers of solar energy in Northern Europe. We are incredibly excited about what we already have achieved and our journey ahead. Being a high-growth company sets a high bar for our talented employees and our team is essential for Better Energy’s future success.


Vi søger dig, som har lyst til at specialisere sig og lære alt om oliearbejde. Arbejdet er yderst kritisk for Energinets drift og kræver yderligere ressourcer. Du skal være klar på at indgå i et tæt samarbejde med vores erfarne tekniker, som vil lære dig alt hvad du skal vide indenfor oliearbejde, så du støt kan køre mere og mere selvstændigt i jobbet.


Nature Energy
Syddanmark
26-05-2021

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green


Vi søger en erfaren og ambitiøs Portefølje Manager, der kan styrke aktiviteterne i vores elportefølje.


Energiselskabet OK søger en kunde- og markedsanalytiker til at optimere og udvikle forretningsområderne el og naturgas. OK er en væsentlig aktør på el- og naturgasmarkedet og har et skarpt fokus på dels at styrke kundeoplevelsen og dels på udvikling af nye services og løsninger. Det skal du bidrage til!


Har du lyst til at gribe og løse forskellige opgaver omkring priser og produkter og blive en del af et stærkt hold? Vi har en ledig plads i vores smøreolieafdeling i energiselskabet OK, og kender du ikke allerede noget til smøremidler, skal vi nok lære dig det – det vigtigste i din funktion er, at du har en positiv og samarbejdssøgende indstilling.


Vil du være med til at sætte struktur og sikre compliance i en ny rolle? Kan du navigere i en virksomhed der går igennem en større forandring på mange områder, bl.a. det økonomiske? Har du lyst til at bruge alle dine kvalifikationer indenfor skat og økonomi? Så har vi en spændende stilling til dig.


Kan du sikre en sammenhængende økonomisk indsigt? Kan du tænke i finansielle fremskrivninger og formidle dette? Så har vi måske jobbet til dig?


Har du erfaring, overblik og mindset til at være den primære finansielle sparringspartner for et af koncernens forretningsområder? Kan du omsætte viden og formidle tal og øvrige data til beslutningsgrundlag for forretningen? Motiveres du af at være med til at skabe fundamentet for en ambitiøs grøn omstilling af samfundet og trives du med forandringer? Så har vi stillingen til dig.