Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket
Vores Elnet
Syddanmark
16-04-2021

Er du en engageret og resultatorienteret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med el-tekniske projekter? Motiveres du af at skabe resultater og levere høj kvalitet? Bidrager du med et løftet blik og nye perspektiver; så er du måske den projektleder, vi søger til vores forsyningsområde.


Vil du være med til at arbejde med sektorkobling og teste nye regulatoriske modeller, der kan understøtte den grønne omstilling? Så er en stilling som processtærk generalist i Energistyrelsens Center for forsyning måske noget for dig!


Andel
Hovedstaden
13-04-2021

Ved du det meste om vindmøller, og har du et stort netværk, som ved resten? Så har du nu muligheden for at være med helt fremme i den grønne omstilling i en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder.


GreenGo Energy
Hovedstaden
13-04-2021

Ønsker du at blive en del af den grønne omstilling af Damarks energiproduktion? Er du den fødte problemknuser i projekter, hvor politiske målsætninger, lokale interesser og juridiske rammer skal gå op i en højere enhed? Kan du svare ja til de to spørgsmål, er der god sandsynlighed for du kan blive vores nye Senior Project manager til arbejdet med GreenGo Energys solcelle projekter i Danmark.


European Energy
Hovedstaden
13-04-2021

Har du erfaring indenfor danske el-systemer, og ønsker du en spændende stilling midt i den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kollega.


SEAS-NVE
Hovedstaden
12-04-2021

Har du erfaring med at styre store projekter med mange partnere og konsortier, og føler du dig hjemme i krydsfeltet mellem økonomi, jura og teknik? Så har du nu muligheden for at være med helt fremme i den grønne omstilling i en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder.


Energi Fyn
Syddanmark
07-04-2021

Vil du være med til at forme den grønne omstilling gennem optimering og udvikling af vores elforsyningsnet? Og trives du i en kundeorienteret rolle med stærke tekniske snitflader, så har vi jobbet til dig.


Energi Fyn
Syddanmark
07-04-2021

Vil du sammen med os arbejde for en bæredygtig og grøn energi, hvor omstilling af produktionsanlæg er afgørende for at imødekomme nye krav og standarder? Og kan du sætte retning i den fremtidige udvikling af produktionsanlæg og daglig drift? Så er du måske den Driftschef, vi søger til den fortsatte tekniske drift og vedligehold af regulerkraftværker og vindmøller.


Andel
Sjælland
31-03-2021

Har du et strategisk mind-set og er du god til at drive forretningsprocesser med fokus på synergi og værdiskabelse? Så kan du være med til at sætte retningen for en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder, der vil være en ledende virksomhed i den grønne omstilling.


Vestforsyning
Nordjylland
30-03-2021

Professionel forretningsudvikling i krydsfeltet mellem energi, politik, miljø og mennesker.


Vestforsyning
Nordjylland
30-03-2021

Strategisk ledelse af varme- og el-området.


Der er fuld fart på den grønne omstilling, og du kan være med til at gøre en forskel, da vi lige nu søger to konsulenter, der skal være ansvarlige for miljøvurderinger af vores projekter. Som vores nye kollega får du et stort selvstændigt ansvar med en bred kontaktflade både i og uden for organisationen. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia eller Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.


Better Energy
Hovedstaden
19-03-2021

We are looking for a skilled Installation and Contract Manager to join the Grid, Power and Commissioning team at our Copenhagen or Sønderborg Office. You will be ensuring quality in deliveries and grid works for our Polish projects, as well as managing internal and external stakeholders. This is an exciting opportunity to take on a senior management role in a high-growth company that works to make an impact that matters.


Momentum
Sjælland
19-03-2021

Vi søger en Asset Manager, der får ansvar for sin egen portefølje af sol- og vindmølleprojekter. Vindmølle- og solprojekterne er primært placeret i Danmark og Tyskland og det bliver din opgave at sikre at den operationelle drift af parkerne er i top og at du proaktivt rådgiver ejerne om mulige forbedringer i det operationelle setup og kommende større udviklingsmuligheder.


Nature Energy
Syddanmark
29-01-2021

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green