En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Det blæser derudad for vores jurister i vores afdeling for vedvarende energi. Vi søger lige nu fuldmægtige og advokater - primært til vores Aarhus-kontor - der finder glæde ved at se deres arbejde bidrage til den grønne omstilling.

Midtjylland
20-07-2021

Har du erfaring med forretningsudvikling og gode kundeløsninger i tråd med den grønne omstilling? Og har du lyst til at påvirke og udvikle el- og installationsområdet i et af Danmarks største energiselskaber?

Sjælland
16-07-2021

We are looking for a dedicated technical designer / technical assistant to join the Grid, Power and Commissioning department at Better Energy’s Sønderborg office.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for an industrial electrician, or similar, with good interpersonal skills, to ensure a high-quality and solid foundation for our technical solutions.

Syddanmark
14-07-2021

Verdo Teknik A/S søger en helstøbt og fagligt alsidig profil med erfaring indenfor ledelse af entrepriseprojekter. Der er tale om en udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling i et teknisk dynamisk miljø og med mulighed for at skabe resultater på et individuelt plan og sammen med projektteamet.

Midtjylland
14-07-2021

We are looking for a dynamic, responsible and engaged Project Coordinator, to coordinate the logistics that go into the construction of our large-scale solar parks.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a responsible, independent and engaged Construction Manager, to focus on ensuring high quality in the construction of our large-scale solar parks. As part of the Construction team at Better Energy’s Sønderborg office, you will have many varied areas of responsibility.

Syddanmark
14-07-2021

Brænder du for den grønne omstilling, og har du blik for at tænke på tværs?

Hovedstaden
13-07-2021

I Verdo ønsker vi at bidrage aktivt til en grønnere fremtid. Vi søger derfor lige nu en Account Manager der vil med på vores rejse og brænder for salg og udvikling af kunderelationer indenfor ladestandere. I Verdo er der højt til loftet, kort vej til ledelsen, og vi er stolte over de resultater, vi leverer.

Midtjylland
13-07-2021

Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 vil Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de betydelige klimamål.

Syddanmark
13-07-2021

Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de betydelige klimamål.

Syddanmark
13-07-2021

Energinets bidrag til fremtidens energi-øer er allerede i fuld gang. En af de store opgaver bliver udviklingen af et markedsdesign, der kan blive rammesættende for balancering af kommende offshore energisystemer. Balanceringen af et 100% grønt el-system kræver nye løsninger

Syddanmark
13-07-2021

Vær med til at etablere og udbygge el-stationer i Danmarks 132-400 kV-højspændingsnet. Du får direkte indflydelse på etableringen af Danmarks største el-stationer i forbindelse med udbygningen af det danske elnet og den grønne omstilling.

Syddanmark
13-07-2021

Har du erfaring med flådestyring og har du lyst til at være med til at opbygge en fleet management funktion i en virksomhed indenfor bæredygtig og grøn energi?

Midtjylland
09-07-2021

Som Salgs- og afdelingsleder i Verdo Kundecenter kommer du med på Verdo’s udviklingsrejse indenfor BtC, særligt med fokus på elsalg.

Midtjylland
09-07-2021

Har du erfaring med udbygning af onshore vind og kunne du tænke dig en international stilling, hvor du får chancen for at udbrede din erfaringer til danske partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Har du erfaringer inden for havvind, og har du lyst til at bruge dine kompetencer på internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
09-07-2021

Er du vores nye kollega? Vi søger dig, der har lyst til at være en nøgleperson for direktionen. Du er god til at samarbejde og finde løsninger, og du trives i selskab med dygtige og engagerede kolleger i en styrelse, der arbejder med en vigtig dagsorden.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at skabe rammerne for den danske udbygning med sol og landvind? Interesserer du dig for den grønne omstilling, har du blik for markedets interesser og behov, og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så er en stilling som økonom i enheden for sol og landvind i Energistyrelsens Center for vedvarende energi måske noget for dig.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du arbejde med langsigtet energiplanlægning i Etiopien og gøre en konkret forskel for den fremtidige udvikling af energisystemet? Her er din mulighed for at sætte dit præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores afrikanske partnerlande.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at udbrede danske erfaringer med integration af vedvarende energi i energisystemet til vores 16 partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til skabe rammerne for øget genanvendelse og mindre forbrænding?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du være med til at sætte turbo på Danmarks energieffektiviseringsindsats? Har du lyst til at omsætte politiske visioner til konkret handling?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du have ansvaret for DCC Energis indtræden på e-mobility og sikre implementeringen ud mod kunder og i vores organisation?

Hovedstaden
08-07-2021

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to manage the technical development of our offshore wind projects?

Hovedstaden
07-07-2021

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to manage the development of our offshore wind projects?

Hovedstaden
07-07-2021

Har du indgående kendskab til danske rammebetingelser og virkemidler, der fremmer udbygning af effektiv fjernvarme? Hos Energistyrelsen har du nu mulighed for, i samarbejde med vores kinesiske og ukrainske partnere, at arbejde for en grønnere fremtid på varmeområdet i Kina og Ukraine.

Hovedstaden
07-07-2021

Er du interesseret i at lave samfundsøkonomiske analyser på den grønne omstilling? Er du analytisk stærk, og har du lyst til bidrage til faglige analyser af en holdbar grøn omstilling af samfundet? Så har du nu mulighed for at søge en af stillingerne som økonom i Center for Klimaneutral Danmark.

Hovedstaden
07-07-2021

GreenLab søger en Project Manager med stærke tekniske evner til at lede GreenLabs EU støttet 100 MW PtX projekt kaldet GreenHyScale, og som motiveres af at være en del af den grønne omstilling.

Midtjylland
07-07-2021

GreenLab søger en Head of Technical Development, som skal være med til at udvikle verdens bedste grønne energipark og som motiveres af at skabe impact i den grønne omstilling.

Midtjylland
07-07-2021

We are looking for a dedicated Business Developer to join our Research and Development team at Better Energy’s Copenhagen or Sønderborg office.

Syddanmark
Hovedstaden
07-07-2021

We are looking for a dedicated assistant profile to join our Research and Development team at Better Energy’s Sønderborg office.

Syddanmark
07-07-2021

Brænder du for at arbejde med organisationer i energibranchen og være med til at de kan fastholde deres position som førende på fremtidens grønne energimarked?

Midtjylland
06-07-2021

We are looking for a talented and ambitious student to join our Power Solutions team at Better Energy’s Copenhagen office.

Hovedstaden
06-07-2021

Har du erfaring med Energieffektiviseringer og har du lyst til at arbejde med internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du stå i spidsen for tilbudsgivning og etablering af vores tekniske e-Mobility løsninger? Og ønsker du samtidigt, at spille en central rolle i opbygningen og af vores e-Mobility forretningen i Norlys Energi? Så er det nu, du skal til tasterne, og sende os en ansøgning!

Midtjylland
05-07-2021

Du har allerede styr på teknisk løsningssalg, og har lyst til at styrke dit fagområde med salg inden for e-Mobility? Ønsker du samtidigt ansvar, og vil du være med til at spille en central rolle i opbygningen af e-Mobility forretningen i Norlys Energi? Så har vi jobbet til dig!

Midtjylland
Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med understøtte og drive Energistyrelsens program til realiseringen af verdens første energiøer? Har du erfaring med projektstyring og er du samtidig god til at arbejde på tværs af programdiscipliner? Så er stillingen som planlægger (planner) i verdens første Energiø-program måske noget for dig.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være økonom på det største anlægsprojekt i danmarkshistorien, hvor du er med til at rykke grænsen for produktion af vedvarende energi. Vi søger økonomer, der skal realisere verdens første energiøer.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være en af de ingeniører, der skal realisere verdens første energiøer og bringe den grønne omstilling ind i en ny æra? Stillingen har en enestående placering i krydset mellem teknik, innovation, kommercielle interesser samt udbud og politik.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med til at forme den grønne omstilling gennem nye tendenser og udvikling af elnettet? Og motiveres du af at skabe høj kvalitet og resultater i en rolle med mange tekniske snitflader, så har vi jobbet til dig.

Syddanmark
02-07-2021

Kunne du tænke dig at tage chefansvaret for at udbyde og anskaffe verdens første inddæmmede energiø i Nordsøen? Er du samtidig en inspirerende leder, der kan skabe resultater og arbejdsglæde? Så har du en unik mulighed for at være med til at bringe den grønne omstilling ind i en ny æra

Hovedstaden
01-07-2021

As Power System Stability Analyst in the Department Grid Analysis, you will contribute directly to the foundation of the green transition.

Syddanmark
01-07-2021

Kan du udføre komplekse analyser, og vil du højne vidensniveauet og øge analysekraften i et stort forsyningsselskab? så er det måske lige dig, vi mangler.

Hovedstaden
01-07-2021

Ambitiøs Portefølje Manager og Market Intelligence specialist med drive og et ønske om at gøre en forskel for den grønne omstilling.

Hovedstaden
01-07-2021

Skal dit næste job være i hjertet af den grønne omstilling? Kan du bevare overblikket, når det går stærkt, tage ansvar og træffe beslutninger, og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i vores enhed for landvind og sol.

Hovedstaden
30-06-2021

Nu har du chancen for at blive en del af det bankende hjerte bag den grønne omstilling. Vil du bruge dit skarpe juridiske blik til at arbejde med udbygningen af vedvarende energi på havet, og vil du indgå i dialog med virksomheder om ram-mer og betingelser for udbygningen med havvind?

Hovedstaden
30-06-2021

Vi søger en fagligt stærk chef til centret, der varetager den økonomiske regulering af Danmarks 40 elnetselskaber, 3 gasnetselskaber samt det statsejede transmissionsselskab, Energinet.

Hovedstaden
25-06-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med de juridiske, politiske, økonomiske og tekniske aspekter omkring dansk og europæisk gasforsyningssikkerhed, når det danske gassystem forbindes til Norge og Polen?

Hovedstaden
24-06-2021