Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket
Energistyrelsen
Hovedstaden
21-04-2021

Kan du bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Har du lyst til at lede et team, der arbejder med at sætte rammerne for elsektoren og sikre holdbare løsninger for grøn omstilling, sikker forsyning og sikring af forbrugerne? Så skal du søge stillingen som teamleder for team regulering i el-enheden!


Har du lyst til at være i første række til at præge den grønne omstilling i Danmark og arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så er en stilling i Energistyrelsens Center for vedvarende energi måske noget for dig!


Vores Elnet
Syddanmark
16-04-2021

Er du en engageret og resultatorienteret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med el-tekniske projekter? Motiveres du af at skabe resultater og levere høj kvalitet? Bidrager du med et løftet blik og nye perspektiver; så er du måske den projektleder, vi søger til vores forsyningsområde.


Vil du være med til at arbejde med sektorkobling og teste nye regulatoriske modeller, der kan understøtte den grønne omstilling? Så er en stilling som processtærk generalist i Energistyrelsens Center for forsyning måske noget for dig!


Andel
Hovedstaden
13-04-2021

Ved du det meste om vindmøller, og har du et stort netværk, som ved resten? Så har du nu muligheden for at være med helt fremme i den grønne omstilling i en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder.


GreenGo Energy
Hovedstaden
13-04-2021

Ønsker du at blive en del af den grønne omstilling af Damarks energiproduktion? Er du den fødte problemknuser i projekter, hvor politiske målsætninger, lokale interesser og juridiske rammer skal gå op i en højere enhed? Kan du svare ja til de to spørgsmål, er der god sandsynlighed for du kan blive vores nye Senior Project manager til arbejdet med GreenGo Energys solcelle projekter i Danmark.


European Energy
Hovedstaden
13-04-2021

Har du erfaring indenfor danske el-systemer, og ønsker du en spændende stilling midt i den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kollega.


SEAS-NVE
Hovedstaden
12-04-2021

Har du erfaring med at styre store projekter med mange partnere og konsortier, og føler du dig hjemme i krydsfeltet mellem økonomi, jura og teknik? Så har du nu muligheden for at være med helt fremme i den grønne omstilling i en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder.


Energi Fyn
Syddanmark
07-04-2021

Vil du være med til at forme den grønne omstilling gennem optimering og udvikling af vores elforsyningsnet? Og trives du i en kundeorienteret rolle med stærke tekniske snitflader, så har vi jobbet til dig.


Energi Fyn
Syddanmark
07-04-2021

Vil du sammen med os arbejde for en bæredygtig og grøn energi, hvor omstilling af produktionsanlæg er afgørende for at imødekomme nye krav og standarder? Og kan du sætte retning i den fremtidige udvikling af produktionsanlæg og daglig drift? Så er du måske den Driftschef, vi søger til den fortsatte tekniske drift og vedligehold af regulerkraftværker og vindmøller.


Andel
Sjælland
31-03-2021

Har du et strategisk mind-set og er du god til at drive forretningsprocesser med fokus på synergi og værdiskabelse? Så kan du være med til at sætte retningen for en af Danmarks største energi- og fibervirksomheder, der vil være en ledende virksomhed i den grønne omstilling.


Vestforsyning
Nordjylland
30-03-2021

Professionel forretningsudvikling i krydsfeltet mellem energi, politik, miljø og mennesker.


Vestforsyning
Nordjylland
30-03-2021

Strategisk ledelse af varme- og el-området.


Du bidrager til den grønne omstilling og den fortsat høje forsyningssikkerhed igennem implementering og udviklingen af vores IKT- og BIM-anvendelse, som tilsikrer kvalitet og effektivitet i vores drift og projektportefølje. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde og på sigt forme indholdet af stillingen.


Nature Energy
Syddanmark
29-01-2021

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green