En del af WatchMedier

Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket
Danish Crown
Midtjylland
18-06-2021

Trives du i en udadvendt rolle i et internationalt miljø? Og ved du hvad der skal til for at udvikle vores stærke Tulip brand positioner i internationale markeder? I Danish Crown Foods, der er en af de største FMCG virksomheder i Danmark, er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager til International?


Dig med et højt drive og kommercielt snilde – skal du drive nogle af vores stærkeste fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?


Foodjob Nordic søger nu for Løgismose A/S en dygtig Category Manager med drive, overblik og stærk kommerciel forståelse. Der er tale om en udfordrende, nyoprettet stilling, der skal styrke virksomhedens organisation, optimering og ledelseskraft.


Foodjob Nordic is looking on behalf of ScanBio Marine Group A/S for an experienced fish industry professional with a strong sourcing network within sourcing of marine raw materials for the feed or food ingredients industry.


Som shippingkoordinator på vores kontor i Aalborg, vil du indgå i vores shipping team, som primært betjener oversøiske markeder. Sammen er jeres opgave at en yde den bedste service til kunder, leverandører og kollegaer.


Bornholms Kildevand søger en dygtig Salgskonsulent med brancheerfaring, som ønsker at være med til at løfte firmaet mod nye mål. Bornholms Kildevand er markedets nye hotte brand inden for kildevand/naturligt mineralvand.


Danish Crown
Nordjylland
14-06-2021

Har du drivet og lysten til at lede mennesker, drift og vedligehold samt udvikling af proces- og produktionsudstyr? Og er du samtidig tillidsvækkende og forandringsparat? Så er du måske den tekniske leder, vi søger til Danish Crowns fabrik i Sæby.


Foodjob Nordic
Østrig
11-06-2021

Engineering without borders - are you ready to bring your meat processing expertise into play internationally?


Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S en dynamisk og teknisk stærk Ingredients & Process Specialist. Den rette kandidat bliver en del af en førende global bagerikoncern med mange års erfaring i at udvikle og sælge brød og pastry af høj kvalitet til hele verden.


Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.


Foodjob Nordic
Syddanmark
10-06-2021

Er du klar til at drive agendaen for fødevaresikkerhed, kvalitet og compliance ? Foodjob Nordic søger en erfaren kvalitetschef til Rynkeby Foods. Rynkeby Foods er den største producent af juice i Danmark.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Do you have the know-how and the networking capability to develop the fresh dairy space ? Foodjob Nordic is looking for a scientist with dairy know-how to join the Fresh Dairy Projects and Competencies Department at Chr. Hansen. The department is part of the Global Dairy Application organization within Chr. Hansen’s largest business unit, Food Cultures and Enzymes.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Foodjob Nordic is looking for a strong brewery professional (m / f / d) to assume the responsibility for the process department at Harboes Bryggeri A/S in Skælskør, Denmark.


Er du bager eller kok og vil du bringe din faglighed og know-how i spil og sælge højkvalitets mejeriprodukter til professionelle ? Foodjob Nordic søger to Area Managers til Friesland Campina/Debic – en til Kbh./Nordsjælland og en til Midt- og Nordjylland.


Foodjob Nordic is searching for a strong leader with good experience from the process industry within food or pet food to strengthen the daily operation and development of the company, BHJ Seafood UK.


Foodjob Nordic
Hovedstaden
10-06-2021

Foodjob Nordic søger en stærk kommerciel fødevareprofil til en stilling som Key Account Manager hos vores kunde Santa Maria A/S. Santa Maria A/S er Nordens største producent af krydderier, grillprodukter, Tex Mex, Thai og India-produkter, og er en del af den finske fødevarekoncern Paulig, som har en stærk position inden for kaffe, etnisk mad og smagstilsætning.


Foodjob Nordic is looking for an ambitious commercial profile to join our client - a significant producer of beverages marketed under very well known brands with commitment to great taste, health and sustainability.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Foodjob Nordic søger for Danish Crown Beef en stærk leder med god erfaring fra fødevareproduktion til at styrke den daglige drift og udvikling af selskabets produktion i Husum.


Foodjob Nordic is looking on behalf of Danish Crown Beef for a strong leader with experience from food production to strengthen the daily operation and development of the company's production site in Husum.


Foodjob Nordic
Syddanmark
10-06-2021

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S en dygtig kvalitetskoordinator til en spændende og udfordrende stilling inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring inden for produktion af fødevarer, såsom f.eks. mærkning, certificeringer, råvarekontrol, samt kontrol af færdigvarer.


Foodjob Nordic søger nu for vores kunde ZPD A/S i Esbjerg en dynamisk salgsleder med brancheindsigt, flair for forretningsudvikling, strategisk overblik og stærk kommerciel forståelse.


Foodjob Nordic søger for vores kunde VikingDanmark en Business Manager til VikingLivestock A/S med stærk logistikforståelse, kommerciel indsigt og gerne landbrugsfaglig baggrund.


Danish Crown
Midtjylland
08-06-2021

Har du høje ambitioner og et ønske om at starte din karriere i en global fødevarevirksomhed, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team og gennemgår et udfordrende og professionelt uddannelsesforløb? Brænder du for løn og administrative processer?


Danish Crown
Nordjylland
07-06-2021

Som en af landets største virksomheder forpligter vi os hos Danish Crown til at tage et uddannelsesansvar overfor den næste generation på arbejdsmarkedet.


Danish Crown
Midtjylland
07-06-2021

Trives du i krydsfeltet mellem forretning og IT? Kan du levere en høj grad af IT faglighed uden at gå på kompromis med servicen? Vi søger nu en IT konsulent med bred IT-erfaring til vores Factory Solutions team på hovedkontoret i Randers.


Danish Crown
Midtjylland
07-06-2021

Er du en kommerciel marketeer med passion for at drive stærke fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig at sikre en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?


Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, og trives du med at gå forrest og skabe resultater gennem dine medarbejdere? Hvis du er løsningsorienteret og arbejder engageret i et travlt miljø, så er du måske den rette til at lede opskæringen på aftenhold på vores slagteri i Blans ved Sønderborg.


Danish Crown
Sjælland
07-06-2021

Vil du bruge din tekniske forståelse og stærke ledelsesevner til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og er du klar til at sætte forbedringer og automation på dagsordenen, når du ser fremad og sætter tekniske optimeringsprojekter i søen? Så er du måske den nye El-mester, som Danish Crown søger til vores fabrik i Ringsted.