Part of WatchMedier

Filters


Area
Industry
Category
Language
Job title
Company
Area
Posted

Brænder du for god kommunikation? Og vil du være med til at rykke advokatbranchen? Som IUNOs kommunikationskonsulent får du masser af udfordringer og direkte indflydelse.

Hovedstaden
21-09-2023

Kan du skabe engagerende indhold om Rudersdal Kommunes drift og dialog med borgerne? Kan du gribe akutte opgaver og omsætte dem til god kommunikation med blik for både detaljen og det store billede? Har du erfaring med strategisk rådgivning af ledere og centrale medarbejdere i en politisk styret organisation?

Sjælland
Hovedstaden
20-09-2023

Vil du tegne en skarp profil af Danmark i de internationale medier? Så har vi et spændende job til dig Vores ansvarlige for det internationale pressearbejde skal på barsel. Vi søger derfor en kollega, der vil tage ansvaret for at koordinere vores samlede indsats for at fortælle de gode historier om Danmark som rejsedestination til de internationale medier.

Hovedstaden
20-09-2023

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder vi for regeringens mål om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i Danmark i 2030 og for et visionært grønt lederskab både herhjemme og ude i verden. Vi søger en erfaren strategisk kommunikationsrådgiver, der vil hjælpe med succesfuldt at formidle regeringens klimapolitiske visioner og resultater.

Hovedstaden
20-09-2023

Kan du skrive fængende om alt fra vigtigheden af forebyggende tandpleje til den nyeste viden på det tandfaglige område? Kan du stå for SoMe-opslag, der fænger og engagerer vores medlemmer, og kan du løbende producere indhold til hjemmesiden? Så er du måske den alsidige kommunikatør eller journalist, vi søger hos fagforeningen Danske Tandplejere.

Hovedstaden
20-09-2023

Vil du være med til at opfylde vores mål om medlemsvækst, så forbrugernes stemme bliver endnu stærkere? Har du mod på at lede en afdeling med ambitiøse og engagerede medarbejdere? Så er jobbet som kommunikations- og medlemschef i Forbrugerrådet Tænk måske noget for dig.

Hovedstaden
19-09-2023

Kan du give liv til historier om rummet og om at bygge fremtidens rumstation? Kan du skabe engagement hos naturfagslærere og -undervisere events som talentkonkurrencen Unge Forskere og projektet Masseeksperimentet, hvor børn og unge hjælper forskere med at kortlægge fx plasticforureningen i Danmark? Så har vi en spændende ledig stilling som kommunikationskonsulent med speciale i sociale medier hos Astra - det nationale naturfagscenter.

Hovedstaden
19-09-2023

Er du en dygtig webredaktør, der kan engagere vores brugere? Har du både sans for detaljer og en evne til at bevare det store overblik? Så er du måske Astras nye webredaktør. I Astra arbejder vi for, at børn og unge får lyst til at forstå, udforske og forandre verden gennem naturvidenskabelige metoder. Vi udvikler bl.a. undervisningsmateriale, hvor børn og unge kan bygge fremtidens rumstation og får lov at præsentere deres ideer for astronaut Andreas Mogensen, vi står for Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence Unge Forskere, holder Naturvidenskabsfestival på skoler over hele landet, netværker med undervisere, udvikler viden om didaktik og meget, meget mere.

Hovedstaden
19-09-2023

Vil du være med til at styrke DTU Fødevareinstituttets formidling af forskning og rådgivning inden for fødevarer og sundhed? DTU Fødevareinstituttet søger en skriveglad, energisk og professionel sekretariats- og kommunikationsmedarbejder til formidling af især forskningsbaseret rådgivning. DTU Fødevareinstituttet leverer forskningsbaseret rådgivning til både nationale og internationale myndigheder med fokus på bl.a. kemisk og mikrobiologisk fødevaresikkerhed, antibiotikaresistens, ernæring og bæredygtig udvikling samt toksikologi i form af f.eks. fare- og risikovurderinger.

Sjælland
Hovedstaden
19-09-2023

Til Danmarks ubetinget største kultur-kommunikationsafdeling, søger vi en kreativ, strategisk tænkende og struktureret content planner, der kan bidrage til vores ambition om at udvikle og løfte kvaliteten af vores SoMe indhold og samtidig nå endnu flere danskere med vores kommunikation. Vi søger en kollega, der forstår SoMe, både på et strategisk og operationelt niveau og ikke mindst har erfaring i at omsætte den forståelse til planlægning af konkret indholdsproduktion på tværs af Instagram, Facebook, LinkedIn og X.

Hovedstaden
15-09-2023

Brænder du efter at bruge din erfaring og kompetencer som kommunikatør til at fremme en vigtig dagsorden, der påvirker både klima, miljø og folkesundhed? Elsker du at arbejde strategisk og praktisk med kommunikation som en vej til at styrke positionering og indflydelse? Lokkes du af tanken om at færdes i et spændende udviklingscenter for viden og teknologi til dansk og udenlandsk industri? Så er det måske dig, vi har brug for på Teknologisk Institut i Aarhus!

Midtjylland
13-09-2023

Vil du være med til at få økonomiministerens budskaber ud over rampen? Har du suveræne retoriske evner, interesse for samfundets udvikling og politisk gehør? Så er det nu, du har mulighed for at blive taleskriver i Økonomiministeriet.

Hovedstaden
13-09-2023

Er du god til at skabe engagerende indhold til en bred vifte af målgrupper på sociale medier? Kan du producere video og arbejde med presse? Så har du nu mulighed for at få et studiejob i Rigsarkivets kommunikationsteam!

Hovedstaden
13-09-2023

Det Kongelige Teaters PR og Presseafdeling søger en skarp kommunikatør, der kan drive og udvikle skuespillets PR- og presseaktiviteter og indgå dynamisk og innovativt i det samlede PR og Presseteam. Teamet består i alt af 4 presseansvarlige, en studentermedhjælp og PR & Pressechefen.

Hovedstaden
13-09-2023

Kan du skabe medlemskommunikation, som brænder igennem hos medlemmerne? Kan du arbejde strategisk med både små og store kommunikationsindsatser, og kan du gøre det interessant, relevant og fængende? Så er det dig, vi søger til vores barselsvikariat som strategisk kommunikationskonsulent.

Hovedstaden
13-09-2023

BOOK LAB er et lille bogværksted med kontor i Ry. Vi udgiver årligt ti til 15 bøger om kunst, arkitektur og kultur, og vi søger en medarbejder, der kan skabe omtale og opmærksomhed omkring vores udgivelser.

Midtjylland
12-09-2023

Kan du få kommunikationen om Danmarks største fjernvarmeudvidelse til at spille? Og har du erfaring med at kommunikere om omfattende anlægsprojekter med mange interessenter, så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver til Vestforbrændings fjernvarmeområde.

Hovedstaden
12-09-2023

Har du altid drømt om et arbejde på et slot i magtens maskinrum, vil du gerne have søde og sjove kollegaer, har du fingeren på pulsen i mediebilledet, interesserer du dig for dansk politik, og har du lyst til at bruge dit arbejdsliv på at rådgive politikere om presse og kommunikation.

Hovedstaden
12-09-2023

Kommunikationsafdelingen ved Faculty of Arts, Aarhus Universitet, søger en ny kollega til vores team i Emdrup i København. Du bliver redaktør for DPU’s digitale magasin Asterisk, der formidler forskningsviden om pædagogik og uddannelse – og du bidrager som kommunikationskonsulent til de mange andre opgaver, vi løser for fakultetet.

Hovedstaden
12-09-2023

Er du passioneret inden for digital marketing og brænder du for at gøre en forskel i verden ved at samle folk omkring støtten til en vigtig sag? Elsker du at tage ansvar for at planlægge, producere og udgive indhold, der skaber opmærksomhed? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Hovedstaden
08-09-2023

Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)

Hvordan kommunikerer man, så politikerne, embedsværket og pressen forstår, at folkeoplysningen spiller en vigtig rolle i samfundet? Hvis du har svaret, så skal du søge jobbet som kommunikationskonsulent i Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Hovedstaden
07-09-2023

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

Er du i gang med en uddannelse inden for kommunikation og digitale medier – og vil du arbejde med web, sociale medier og anden digital kommunikation? Så er du måske vores nye student i EIFO

Hovedstaden
07-09-2023

DTU søger en kollega til webredaktørgruppen i Afdeling for Kommunikation og Medier, som vil være med til at understøtte og udvikle DTU’s digitale indholdsproduktion. Du kommer til at deltage i opbygningen af nye websites til institutter og forskningsgrupper samt udvikling og redaktion af DTU’s intranet. Vi står for indholdsproduktion, IA, UX, SEO og dataanalyse – samt specifikation og test af nye funktioner og indholdsområder.

Sjælland
Hovedstaden
07-09-2023

Auping er i en rivende udvikling og vi søger derfor en Social Media studentermedhjælp 8-12 timer ugentligt til Aupings nordiske Brand- & Marketingafdeling i København.

Hovedstaden
05-09-2023

Auping er i en rivende udvikling og vi søger derfor en studentermedhjælp 8-12 timer ugentligt til at supportere Aupings danske og svenske website. Stillingen er i Aupings nordiske Brand- & Marketingafdeling i Valby.

Hovedstaden
05-09-2023

I F&P’s Kommunikation & Public Affairs afdeling har vi ansvar for kommunikation, public affairs, sociale medier, hjemmesider, kampagner og større events. Vores vigtigste rolle er at skabe synlighed og resultater på tværs af kanaler på vegne af vores medlemmer. Det gælder både vores politiske arbejde og de mange forbrugerværktøjer, som vi leverer på vegne af branchen.

Hovedstaden
04-09-2023

Rådet for Sikker Trafik

Vi leder efter dig, der arbejder digitalt, er optaget af formidling, er kreativ og elsker at samarbejde. Vores kollega skal på barsel, og vi håber at kunne finde en vikar, der har erfaring med at udvikle digital kommunikation, annoncere den på diverse sociale kanaler, monitorere og evaluere. Du skal med andre ord være med til at påvirke menneskers adfærd i trafikken ved at udvikle kommunikation, der giver ny viden, skaber refleksion og samtale og engagerer modtagerne på de digitale præmisser.

Hovedstaden
04-09-2023

Online markedsføring er efterhånden blevet et meget specialiseret arbejde på tværs af online udbydere. Derfor søger vi dig, der er opdateret på den bedste og nyeste praksis på feltet.

Sjælland
Hovedstaden
04-09-2023

Vil du stå i spidsen for at levere god, levende og relevant kommunikation internt såvel som eksternt i Region Midtjylland? Vil du være sparringspartner for den politiske og administrative ledelse? Og trives du godt med en stor berøringsflade og et bredt spektrum af samarbejdspartnere i koncernledelsen, på hospitalerne, i stabe og fællesfunktioner samt de øvrige regioner og Danske Regioner? Så er stillingen som vicedirektør for Koncernkommunikation i Region Midtjylland ledig.

Midtjylland
30-08-2023

Er du et strategisk kommunikationstalent med en skarp pen og digitale færdigheder, og har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem intern og ekstern kommunikation? Så har du nu muligheden for at blive en del af Nuudays kommunikationsteam.

Hovedstaden
25-08-2023