En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Vil du gennem dit arbejde bidrage til, at verdens CO2-udledninger reduceres?

Hovedstaden
27-09-2021

Har du erfaringer inden for havvind, og har du lyst til at bruge dine kompetencer på internationalt energisamarbejde med bl.a. USA? Så tilbyder vi en stilling, hvor du kan få lov at sætte et præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer med havvind.

Hovedstaden
27-09-2021

Vil du være med til at skabe de absolut bedste rammer for arbejdsmiljøet på Energinets projekter? Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator med stor offshoreerfaring til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø i vores anlægsprojekter.

Syddanmark
27-09-2021

Motiveres du af at arbejde med projektledelse og til aktivt at bidrage til realisering af den grønne omstilling i Danmark?

Syddanmark
27-09-2021

Har du en teknisk baggrund samt den ledererfaring, der skal til, for at lede et team på 14 engagerede medarbejdere?

Sjælland
22-09-2021

Would you like to bring stories about our participation and aspiration in the green energy transition to life?

Hovedstaden
22-09-2021

Are you passionate about playing a key role in making the green energy transition happening? Are you ready to make your next career step into developing solar energy projects in the European market space? If you answer yes to these two questions, there’s a good chance you may want to join us as our new Director, Business Development with the responsibility to develop GreenGo Energy's solar cell projects in Europe.

Hovedstaden
22-09-2021

Do you want to use your experience, your commitment and impact in digital transformation processes to develop the field of electricity distribution? Are you good at creating positive relationships and driving change processes all the way to the finish line?

Hovedstaden
21-09-2021

Vil du bruge din erfaring, dit engagement og gennemslagskraft inden for digitale transformationsprocesser til at udvikle eldistributionsområdet? Er du god til at skabe positive relationer og drive forandringsprocesser helt til målstregen?

Hovedstaden
21-09-2021

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse søger vi en initiativrig og erfaren medarbejder til at drive udviklingen i vores nyoprettede tværgående datateam.

Hovedstaden
20-09-2021

Ser du også klimaet som en af vor tids største udfordringer og ønsker du at sætte et aftryk og bidrage til at vi i energisektoren gør vores for at løse klimakrisen?

Hovedstaden
20-09-2021

Vil du være med til at styrke vores internationale samarbejde og være projektleder på vores hjemtagningsinitiativ? Så tilbyder vi en tværgående position som fuldmægtig, hvor du får solidt indblik i Energistyrelsens mange fagområder og internationale samarbejdsprojekter på tværs af partnerlandene.

Hovedstaden
17-09-2021

Ser du også klimaet som en af vor tids største udfordringer? Er du en fagligt velfunderet økonom, der gerne vil omsætte data, tal og teori til praksis? Vil du hjælpe med til at energiselskaberne kan yde deres bidrag til et rigt, frit og grønnere Danmark? Og være del af en fantastisk arbejdsplads med ambition, faglighed og udsyn. Så søg job hos os.

Hovedstaden
17-09-2021

Er du en handlekraftig og engagerende projektleder, der har lyst til at arbejde med økonomi, IT og udvikling af processer indenfor strategiske indsatsområder hos et nytænkende advokatkontor?

Hovedstaden
16-09-2021

Energistyrelsen søger en kontorchef til Center for Global Rådgivning. Hvis du brænder for et job fyldt med energipolitik og internationalt samarbejde og gerne vil være en del af en styrelse i rivende udvikling, så er stillingen relevant for dig.

Hovedstaden
16-09-2021

Det danske energimarked er under stor forandring. Det kræver nye løsninger og nye måder at tænke på for alle aktører i markedet. Har du lyst til at være med til at sikre vores medlemmer de bedste og frieste vilkår til at udvikle sig på?

Hovedstaden
14-09-2021

Nu har du chancen for at blive en del af det bankende hjerte bag den grønne omstilling! Kan du kombinere jura, miljø og teknik? Brænder du for at arbejde med vedvarende energi og klima? Så er det dig, vi søger til stillingen som jurist til udbygningen af havvindsområdet i Energistyrelsen.

Hovedstaden
14-09-2021

Kan du bevare overblikket i en succesfuld virksomhed med mange sideløbende projekter? Og kunne du tænke dig at få ansvar for dine egne projekter og opgaver indenfor udvikling af nye sol- og vindparker? Så er det dig vi står og mangler.

Hovedstaden
13-09-2021

Momentum Energy Group A/S søger til sit datterselskab Momentum Gruppen A/S en Asset Manager, der får ansvar for sin egen portefølje af sol- og vindmølleprojekter og varetagelse af vores elhandels ydelser i Danmark.

Sjælland
13-09-2021

Vær med til at løse nogle af de mest centrale problemstillinger i udviklingen af Danmarks fremtidige energisystem

Syddanmark
09-09-2021

Energi Fyn søger en resultatorienteret salgskonsulent, der via planlægning og overblik kan styrke projektsalg indenfor privatmarkedet på Fyn. Så har du lyst til at arbejde med et område i rivende udvikling og gribe en central rolle i udrulningen af fibernet? Så kan du være den nye konsulent, som vi søger til vores kompetente salgsteam i Bredbåndsafdelingen.

Syddanmark
08-09-2021

Grib muligheden for at komme helt tæt på omstillingen af energisystemet og sæt dit personlige aftryk på, hvordan fremtidens energisektor ser ud

Syddanmark
Hovedstaden
02-09-2021

Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling ved at supportere kvalitetskulturen i Energinet Eltransmission?

Syddanmark
23-09-2021

Vil du være med til at fortælle dine kolleger og verden om verdens første energiøer og vores arbejde med at bygge dem?

Syddanmark
23-09-2021

Er du klar til et udfordrende job som vedligeholdelsestekniker, hvor du både kommer til at udvikle dig personligt og fagligt, samt sikre naturgasforsyningen til ind- og udlandet?

Sjælland
23-09-2021

Vær med at sikre fremtidens arbejdsmiljø i en virksomhed, som hver dag arbejder for en effektiv omstilling til et grønt og bæredygtigt energisystem.

Syddanmark
23-09-2021