Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

Er du en dygtig og processtærk jurist? Og har du lyst til at være i første række til at præge den grønne omstilling i Danmark og arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så er en stilling i Energistyrelsens Center for vedvarende energi måske noget for dig!


Klimarådet
Hovedstaden
12-05-2021

Klimarådet søger senioranalytiker med projektledelseskompetencer


Klimarådet
Hovedstaden
12-05-2021

Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet er blevet et af de absolut vigtigste fokusområder for både politikere, erhvervsliv og borgere. Med god grund. Klimaforandringer er blandt dette århundredes største udfordringer, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger.


Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet er blevet et af de absolut vigtigste fokusområder for både politikere, erhvervsliv og borgere. Med god grund. Klimaforandringer er blandt dette århundredes største udfordringer, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger.


Vi søger en chefkonsulent eller konsulent, der vil være med til at styrke vores indsats for en digital, grøn omstilling af energi- og forsyning, aktivering af fleksibiliteten i energianvendelsen i forsyninger, bygninger, transport og industri og samspillet mellem disse sektorer.


Energistyrelsen
Hovedstaden
11-05-2021

Interesserer du dig for ressourcerne i den danske undergrund og vil du være med til at gøre en forskel for klimaindsatsen? Har du lyst til at arbejde på et område med stor politisk bevågenhed, store interesser, globalt perspektiv og potentielt stor indflydelse på den danske klimaindsats? Så er dette job som souschef i Energistyrelsens Center for undergrund og beredskab måske noget for dig!


Varmesektoren står overfor en markant omstilling de kommende år. Senest i 2030 forventer vi, at al opvarmning i Danmark er baseret på vedvarende energikilder. Fjernvarmen får en nøglerolle i denne omstilling, og lige nu er der ekstra meget fart på – både i forhold til at gøre fjernvarmen 100 pct. grøn, og også i form af en masse nye fjernvarmeprojekter. Derfor søger vi nu en ny kollega til vores nyoprettede Task Force, der skal hjælpe de nye fjernvarmeprojekter på vej.


Jobbet giver dig en rolle i centrum af udviklingen af de europæiske elmarkeder, der både skal være effektive, levere en høj forsyningssikkerhed og give den vedvarende energi gode afsætnings- og forretningsmuligheder. Konkret handler det om udvikling af det europæiske intraday-marked, der står over for betydelige ændringer i de nærmeste år, samtidig med at intraday-markedet bliver et mere og mere væsentligt marked, i takt med at vindens og solens andel af elproduktionen stiger. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.


Er du ingeniør med et solidt el-teknisk fundament, og brænder du for at tænke nyt, så er du måske den, vi søger til at hjælpe os på området for komponenter og elmåling med at sikre, at det danske elnet også har en høj kvalitet i leveringen i fremtiden.


Synes du, at det er spændende at arbejde med kompliceret lovgivning, som skal understøtte en ressourceeffektiv og grøn forsyningssektor, og har du lyst til at blive en del af en koncern, hvor klimaet og målsætningen om 70 pct. CO2-reduktion står øverst på dagsordenen? Hvis du vil være med til at implementere klimaaftalen om energi og industri, bidrage til rammerne for energisystemets motorveje (transmissionsnettet), og udfordre juraen på et område med stor politisk bevågenhed - så er en stilling som jurist i Energistyrelsens Center for forsyning måske noget for dig!


Kom og vær med til at bygge verdens første energiøer, som er vitale for en klimaneutral energiforsyning i Europa og Danmark. Vi søger en struktureret PMO Manager, der bevarer overblikket i krydspresset mellem hastige leverancer og en kæmpe udviklingsopgave, der løbende flytter sig. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.


Energinet
Syddanmark
07-05-2021

As Senior Power System Stability Analyst in the Department Grid Analysis, you will contribute directly to the foundation of the green transition – ensuring a stable Danish power system. You play an important role in the organisation, where you are responsible for several of Energinet’s electrotechnical stability and power quality analyses


Do you want to work with deal structuring and electricity sales from our fast-expanding portfolio of wind and solar projects? Would it motivate you to be responsible for providing market intelligence to the team and building pricing models? Then perhaps you are our new Energy Market Analyst.


European Energy
Hovedstaden
07-05-2021

Do you want to work with deal structuring and electricity sales from our fast-expanding portfolio of wind and solar projects? Would it motivate you to be responsible for growing and maintaining a strong customer base of corporate clients and PPA offtakers? Then perhaps you are our new Senior Originator.


Vi tilbyder dig en unik jobmulighed, i et spændende fagligt miljø, hvor du får rig mulighed for at byde ind med din viden og sætte et aftryk på udviklingen.


European Energy
Hovedstaden
05-05-2021

Alle taler om Power-to-X. Hos European Energy gør vi noget ved det. Og vi har brug for din hjælp til at sikre, at vores ambitioner for vedvarende energi og Power-to-X understøttes af hensigtsmæssige regulatoriske rammer for området. Hvis det lyder som en hverdag, som du kan se dig selv i, så kom og bliv en del af holdet.


Vil du bidrage til at udvikle en bæredygtig energiproduktion, hvor vi offensivt løser klimaudfordringerne i et tæt samspil med de største producenter af den varme og el, som vi alle bruger hver dag?


Vil du bidrage til at udvikle en bæredygtig energiproduktion, hvor vi offensivt løser klimaudfordringerne i et tæt samspil med de største producenter af den varme og el, som vi alle bruger hver dag?


Som ingeniør i afdelingen Anlægsdesign og Analyse er du med til at fremtidssikre el-systemet til at kunne understøtte den grønne omstilling og udvikle de nødvendige anlægstekniske løsninger. Du tilbydes et job med store udviklingsmuligheder med arbejdsplads på vores hovedkontor i Fredericia - med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.


Du bidrager til den grønne omstilling og den fortsat høje forsyningssikkerhed igennem implementering og udviklingen af vores IKT- og BIM-anvendelse, som tilsikrer kvalitet og effektivitet i vores drift og projektportefølje. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde og på sigt forme indholdet af stillingen.