Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

Kan du skrive let og fængende om religion? Og vil du være del af en succes? Så er du måske den nye journalist, Kristeligt Dagblad søger til kirke og tro-redaktionen.


Watch Medier
Hovedstaden
06-05-2021

Vil du gerne beskæftige dig med internationalt erhvervsliv, og en politisk dagsorden, som især er udformet af EU i Bruxelles og IMO i London ? Er du interesseret i klima, global handel eller pirateri, og vil du også gerne skrive den nære historie om, hvordan en god ide eller et lysende talent kan gøre en verden til forskel, så er ShippingWatch sikkert noget for dig.


Watch Medier
Midtjylland
06-05-2021

Watch Medier søger en dedikeret produktudvikler og projektleder, der kan bidrage til vores rivende udvikling.


Jysk Fynske Medier
Syddanmark
06-05-2021

Fyns Amts Avis har fra 1. august brug for en nyhedsjournalist på vores lokalredaktion på Ærø.


Er du nyhedsjournalist med stærke digitale kompetencer? Så har vi et job til dig i et mediehus i Helsingør.


Vi søger en redaktør for sociale medier, der kan hjælpe os med at få vores indhold ud på platforme som Facebook og Instagram.


Vi søger en journalist, som mestrer velskrevne fortællinger og brænder for at levere dem entusiastisk til over 1 million læsere.


Vi er på udkig efter en journalist med et godt sprog, som kan fortælle de historier, vores brugere taler om


DR
Hovedstaden
04-05-2021

Nu vil vi gerne stå endnu stærkere i vores daglige nyhedsdækning. Derfor søger vi en grafiker med en naturlig interesse for samfundet og et brændende ønske om at hjælpe danskerne forstå verden omkring dem.


Er du solidt funderet i den digitale skrivende og producerende journalistik? Og er du on-top, når det gælder udvikling af nyt indhold fra bunden til målgruppen?


Discovery Networks
Hovedstaden
03-05-2021

Discovery Networks is now looking to recruit a Senior Social Media Manager to the Nordic Marketing department.


Information
Hovedstaden
03-05-2021

På vegne af Dagbladet Information søger vi en engageret og ansvarsfuld økonomichef, som vil bidrage til fortsat positiv udvikling af mediehuset og dets digitale rejse. Som økonomichef skal du lede regnskabsteamet, indgå i husets administrative/kommercielle ledergruppe, samt understøtte husets organisation med leverancer, der er korrekte, transparente, effektive og robuste


Gyldendal Forlag
Hovedstaden
03-05-2021

Elsker du at kommunikere hurtigt, præcist, fængende og med stort overskud på alle digitale platforme? Er struktur og arbejde på tværs af teams nøgleord for dig? Er du typen, der spreder god stemning i rummet? Så er det måske dig, vi mangler?


Til medieplanlægningsteamet i TV 2 Marketing søges en skarp og entusiastisk medierådgiver, som kan udfordre og sikre eksekvering i en marketingfunktion, der er i evig transformation.


Leder du efter et sted, hvor du kan udfolde og udvikle dine marketingevner og være med til at bygge broen, mens du går på den? Hos imedier søger vi en passioneret og engageret Marketing Consultant, som er frisk på at bygge en marketingafdeling op fra bunden og være med på en vækstrejse uden lige.


Sætter du en ære i at skabe reel værdi for dine kunder? Er du positiv og energisk, og har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder?


UNEEG medical A/S
Hovedstaden
27-04-2021

Do you want to be part of our exciting journey towards improving the lives of people with epilepsy?


TV MIDTVEST
Midtjylland
26-04-2021

TV MIDTVEST søger en stærk og empatisk journalistisk leder til stillingen som redaktionschef


Watch Medier
Midtjylland
26-04-2021

Watch Medier søger en dedikeret produktudvikler og projektleder, der kan bidrage til vores rivende udvikling.


DR Udsendelse søger en metadatabegejstret medarbejder til en nyoprettet stilling i området Datamanagement. Området arbejder med kvalitetssikring af data knyttet til DR’s programmer, herunder indholdsbeskrivende metadata, data om rettigheder og registrering af anvendt musik mm


TV 2 | ØSTJYLLAND
Midtjylland
21-04-2021

TV2 ØSTJYLLAND søger en stærk og inspirerende journalistisk leder til stillingen som chefredaktør.


DR Medieindkøb søger en erfaren forhandler med stærk faglig viden om rettigheder i mediebranchen, til at understøtte indkøbet af eksterne produktioner.


Brænder du for at lave PR på bøger, udbrede stærke historier og forfattere og har du et stort drive og lyst til at være en væsentlig del af et fremadstormende forlag, så er du måske vores nye alpha-kollega?


Politiken Live
Hovedstaden
13-04-2021

Vil du være med til at ruste hundredvis af unge til at deltage i den offentlige debat? Elsker du samfundsdebat, retorik og levende events? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter på Politikens live-redaktion.


Imedier
Midtjylland
08-03-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.