En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

DR Nyheders ambition er at levere den mest kritiske, troværdige, nysgerrige og balancerede politiske dækning i Danmark. Derfor søger vi nu en reporter, der både kan indgå i Christiansborgredaktionens daglige dækning og udvikle selvstændige stærke journalistiske historier.

Hovedstaden
21-09-2023

Det Danske Filminstitut, DFI

Har du lyst til at blive Filminstituttets nye fiktionschef og få ansvaret for at udvikle og lede instituttets arbejde med at støtte spillefilm og andre fiktionsformater?

Hovedstaden
19-09-2023

ETK EMS

Har du solid forretningsforståelse og erfaring med global BtB Salg & Marketing?

Midtjylland
19-09-2023

Er du en forretningsorienteret IT-arkitekt der vil stå i spidsen for teknologien bag en af Danmarks mest besøgte digitale platforme, nemlig dr.dk? Vil du være med til at transformere DR's digitale nyhedsprodukter, og tage med på en rejse ind i en endnu mere digital fremtid? Og lyder en familievenlig arbejdsplads med 7 ugers ferie og mulighed for hjemmearbejdsdage interessant?

Hovedstaden
18-09-2023

InCommodities

Are you ready to join us in building the visual brand of one of the fastest-growing energy trading companies in the world? We are looking for a graphic designer, who will help us create powerful, high-quality content and take on the responsibility to ensure that our visual communication makes a significant impact and aligns perfectly with our brand.

Midtjylland
15-09-2023

Are you a visionary, omnichannel marketing leader with a passion for challenging the status quo and do you have a proven track record in driving exceptional commercial results? Do you enjoy developing and deploying digital marketing strategies on a global scale? Are you a role model for change, driven by inspiring and developing a great team, enabling them to take our digital engagement and experience to the next level?

Midtjylland
15-09-2023

Får du et kick ud af at være på pletten, når tingene sker, og sætter du en ære i at få historien hurtigt ud? Så er du måske den rette til at blive redaktør på DR Nyheders nye store satsning: TVA Live

Hovedstaden
12-09-2023

Bliv en del af det fremadstormende digitale mediehus Watch Medier. Vi søger journalist med interesse for den finansielle sektor

Hovedstaden
12-09-2023

Vil du være en del af Ekstra Bladets politiske redaktion, der sætter dagsordenen med afsløringer, der huskes? Så er det nu, du skal læse med

Hovedstaden
11-09-2023

Hos Aller Media, et af Nordens mest fremtidsorienterede mediehuse, søger vi en frontend-udvikler med solide evner indenfor digital produktudvikling. Er du kendt for dine evner til at tænke i nyskabende løsninger og formidle dem med entusiasme? Så er det dig, vi venter på.

Hovedstaden
08-09-2023

Aller

We're seeking a passionate Data Analyst to be the driving force behind our transformation into a data-centric powerhouse. If you're enthusiastic about unlocking the potential of data and want to make a meaningful impact, we want to hear from you!

Hovedstaden
08-09-2023

Center for Offentlig-Privat Innovation

Brænder du for at finde fremtidens løsninger på vilde problemer? Kan du kommunikere præcist og inspirerende – og få budskabet til at synge på forskellige platforme? Så er du måske vores nye kollega i Center for Offentlig-Privat Innovation (CO-PI)

Hovedstaden
06-09-2023

Har du lyst til at skabe fantastiske brugeroplevelser baseret på Backstage og andre Cloud Native-værktøjer for 150+ af landets dygtigste udviklere, så har vi det helt rette job for dig

Hovedstaden
29-08-2023

Er du også vild med at skabe moderne og skalérbare cloudmiljøer og har du lyst til at levere dem til 150+ af landets dygtigste udviklere, så har vi det helt rette job for dig

Hovedstaden
29-08-2023