En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket
JP/Politikens Hus

JP/Politikens Hus leverer nogle af Danmarks stærkeste mediebrands som Ekstrabladet, Jyllands-Posten og Politiken. Vi når allerede halvdelen af danskerne hver uge, men vi har ambitioner om at nå endnu flere, og digital vækst og stærke relationer til vores brugere står centralt ift. at levere på vores vækstmål

Midtjylland
30-11-2022

Kan du skabe værdi i samspillet mellem IT og forretningen? Og drømmer du om et job, hvor ansvar går hånd i hånd med mulighederne for at udvikle dig? Så behøver du ikke lede længere. Vi har mange spændende igangværende opgaver og lige så mange, der venter på at komme i gang. Derfor søger vi en ny kollega til vores IT-driftsteam, der med sine stærke kompetencer, store erfaring og passion for IT-Drift kan være med til at støtte op omkring den faglige og forretningsmæssige udvikling i Amgros.

Hovedstaden
25-11-2022

Vil du være en del af et spændende udviklingsmiljø? Som Product Owner i Udvikling får du en central rolle i arbejdet med at udvikle Business Intelligence løsninger i Spar Nord. Jobbet kræver, at du formår at prioritere udviklingsopgaverne, således at dine udviklingsteams til hver en tid arbejder på den løsning, som giver størst værdi for banken.

Nordjylland
24-11-2022

Er du en kompetent overvågningsspecialist og vores kommende koblingsleder? Vil du indgå i et team, hvor nøgleordene er personsikkerhed, anlægssikkerhed, leveringssikkerhed, kunder og kommunikation?

Hovedstaden
23-11-2022

Vil du være med til at sætte standarden for de IT-systemer, der understøtter driften af elnettet i fremtiden? Og trives du i krydsfeltet mellem IT-udvikling og ledelse?

Hovedstaden
23-11-2022

Er du interesseret i at arbejde med teknisk og automatiseret test? Motiveres du af at skabe værdi og kvalitet for vores kunder? Er du entusiastisk i forhold til dit fag og motiveret for at dygtiggøre dig selv og dine omgivelser?

Hovedstaden
23-11-2022

Har vi bygget det rigtige produkt, og er det bygget rigtigt? Det er testen med til at afgøre, og det er din opgave at facilitere dette. Kan du planlægge og styre testen i et projekt, bidrage til hvordan vi skal teste i fremtiden, og samtidig coache dine kolleger i, hvordan vi bedst sikrer os, at et produkt er testet godt nok?

Hovedstaden
23-11-2022

Hos Folketingets Ombudsmand løbes der stærkt, og i en hverdag med digitaliserede sagsgange sætter det pres på vores it-funktion. Derfor søger vi nu en dygtig kollega til vores it-enhed. It-enheden servicerer ombudsmandsinstitutionens cirka 120 medarbejdere – både på vores fællesadresse og på medarbejdernes hjemmearbejdspladser.

Hovedstaden
22-11-2022

Gorrissen Federspiel

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for IT-support hos en af Danmarks førende advokatkontorer? Sætter du en ære i et højt serviceniveau og vil du være med til at sikre, at dine kollegaer altid får en god brugeroplevelse? Så er det måske dig vi leder efter til vores IT-support team i København. Som en del af Gorrissen Federspiel vil du opleve en alsidig hverdag med et højt tempo. Din hverdag kan bestå af alt fra 1. og 2. level support til opsætning af et Tour de France event eller IT-support i Højesteret. Som på alle øvrige områder søger vi, også i IT-support teamet, at være in a league of our own. Dette indebærer blandt andet, at vi kontinuerligt arbejder for at optimere både processer, systemer og brugeroplevelser med henblik på at understøtte forretningen.

Hovedstaden
21-11-2022

Vil du som IT-arkitekt være med til at rådgive omkring vigtige, samfundskritiske digitale løsninger? Vi søger en IT-arkitekt med teknisk forståelse til vores kunde Lakeside. De mangler dig, der lyser op ved tanken om at gøre en forskel for samfundskritiske digitale løsninger bl.a. ved at rådgive styrelser, regioner og kommuner i deres digitaliseringsprojekter.

Midtjylland
18-11-2022

MedTrace Pharma

You are methodical and thrive when you are given a high level of autonomy, responsibility, and purpose. For you, the success of the team and the product is paramount and you strive to continually improve MedTrace is looking for a Web Developer to be part of a growing software development team building software as a medical device, in compliance with regulatory requirements for PET diagnostic imaging.

Hovedstaden
16-11-2022

MedTrace Pharma

You are curious about new technologies, are patient with other people, and like solving problems quickly. You work well when you are given a high level of autonomy, responsibility, and purpose. You enjoy supporting development teams and be instrumental in the team’s success MedTrace is looking for a System Administrator to establish a strategically strong software development infrastructure within MedTrace by leveraging a technical profile strong in system and network skills, utilizing those skills during system design and in the future to troubleshoot customer installations.

Hovedstaden
16-11-2022

MedTrace Pharma

MedTrace is looking for a Java Developer to be part of a growing software development team building software as a medical device, in compliance with regulatory requirements for PET diagnostic imaging. Our products are designed to help patients be diagnosed quickly and accurately, and we are dedicated to becoming the global leader in perfusion imaging. We are growing rapidly, backed by strong investors such as ATP, BankInvest, Swisscanto, Private Equity, and the European Innovation Council.

Hovedstaden
16-11-2022

MedTrace Pharma

MedTrace is looking for a Java Architect to be part of a growing software development team building software as a medical device, in compliance with regulatory requirements for PET diagnostic imaging. Our products are designed to help patients be diagnosed quickly and accurately, and we are dedicated to becoming the global leader in perfusion imaging. We are growing rapidly, backed by strong investors such as ATP, BankInvest, Swisscanto, Private Equity, and the European Innovation Council.

Hovedstaden
16-11-2022

Har du lyst til at blive en del af et stærkt udviklingsteam af engagerede medarbejdere og dygtige kolleger i Sydbank. Og brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem IT-udvikling og forretning, hvor du får mulighed for at udvikle kompetencer på kort- og betalingsområdet, så er dette spændende job i Sydbank måske noget for dig?

Syddanmark
15-11-2022

Vi søger to ildsjæle inden for IT-sikkerhed, der vil bidrage til at danskerens foretrukne bank for 13. år i træk fortsat kan give vores kunder den bedste oplevelse, fordi vi løbende udvikler, implementerer og kontrollerer IT-sikkerhedsforanstaltninger

Hovedstaden
10-11-2022

Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with +5 years of experience with embedded devices? Then you may be our new Senior Embedded software engineer

Hovedstaden
09-11-2022

Er du god til tal? Elsker du at analysere data og bruge dem til at vise trends og give indsigter, som gør en forskel? Vil du være en del af én af verdens førende advokatvirksomheder?

Midtjylland
Hovedstaden
08-11-2022

Drives du af den digitale udvikling? Sætter du en ære i at kunne levere uovertruffen IT-drift med høj sikkerhed? Sætter du pris på en alsidig hverdag som er præget af både strategi, personaleledelse, projektledelse og hands-on opgaver?

Midtjylland
Hovedstaden
07-11-2022

Vil du være en del af et kompetent hold, der hjælper de mange ambitiøse danske virksomheder, som skaber vækst og jobs i samfundet? Og kunne du tænke dig at kombinere den klassiske kredit-værktøjskasse med ny teknologi og digitale løsninger? Så læs her, hvordan du kan være med til at sætte dit præg på Danmarks nyeste erhvervsbank for små- og mellemstore virksomheder

Hovedstaden
04-11-2022

Da en god kollega har besluttet sig for at gå på pension, søger vi en ny kollega i Backoffice Investering. Teamet i Backoffice Investering, der er en del af Investeringscentret, består i dag af ti medarbejdere, som forestår afvikling af værdipapirer, administration og andre opgaver relateret til investeringsområdet

Nordjylland
01-11-2022

Do you miss working in a diverse, vibrant environment filled with fun, transparency, and honesty? If so, we should talk. Anyone can do a job, but we want you, because you're exceptional (like us!). We want you because you share our values, our sense of community and want to join our exciting growth journey!

Midtjylland
08-09-2022

Ready to join a fast-growing company and be part of developing software solutions that rethink tomorrow’s energy trading? 

Midtjylland
08-09-2022