En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket
Akademiker Pension

Vi søger en backend-udvikler til vores digitale udviklingsteam. Vi forventer, at du kommer med nogle års relevant erfaring. Du bliver en del af et team på ni dygtige medarbejdere, som arbejder på tværs i en organisation med ca. 120 medarbejdere.

Hovedstaden
28-09-2021

En attraktiv stilling, i et miljø, hvor viden og kompetencer spiller en afgørende rolle.

Hovedstaden
23-09-2021

Kan du skabe en langtidsholdbar BI-løsning for Allers rejsebureauer?

Hovedstaden
23-09-2021

For our Falck Global IT headquarters, we seek a structured, methodical, and self-driving person, that has a very strong understanding of IT Sourcing and Procurement activities.

Hovedstaden
21-09-2021

Brænder du for at levere de bedste IT-løsninger og trives du med en hverdag, hvor du både yder support og arbejder med drift og systemopgaver? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-Driftskonsulent!

Hovedstaden
21-09-2021

Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter.

Midtjylland
21-09-2021

Do you want to work with IT projects and LegalTech in one of Denmark’s largest and most esteemed law firms? Then you could be Gorrissen Federspiel’s new junior project manager. We are in full swing with the digitisation of Gorrissen Federspiel and are consequently seeking a junior project manager to assist our Head of Digitalization.

Hovedstaden
20-09-2021

Can you make a team thrive while building world class software solutions? Are you creative, technically savvy, empathetic, and ambitious - then we have the job for you!

Hovedstaden
20-09-2021

Er du en handlekraftig og engagerende projektleder, der har lyst til at arbejde med økonomi, IT og udvikling af processer indenfor strategiske indsatsområder hos et nytænkende advokatkontor?

Hovedstaden
16-09-2021

Har du ambitioner, visioner og erfaring med it-understøttelse og udvikling? Brænder du for at gøre en forskel med organisationskritiske systemer? Skal du stå i spidsen for et omfattende implementeringsprojekt med 3-cifrede millionbeløb på prisskiltet og et dygtigt team i ryggen?

Hovedstaden
16-09-2021

Vestjysk Bank søger en frisk og kompetent IT-udvikler med en bred erfaring indenfor udvikling af IT-løsninger og programmering til digitalisering og IT-afdelingen på hovedkontoret i Birk ved Herning.

Midtjylland
10-09-2021

We are offering an attractive position for a Data Scientist, to support the digital transformation of Topsoe towards the strategic company vision of being recognized as a global leader in carbon emission reduction technologies in 2024.

Hovedstaden
09-09-2021

Brænder du for?softwareudvikling???

Midtjylland
07-09-2021

We are looking for a true people-person who thrives providing formidable service and IT-support in all aspects of the role.

Hovedstaden
07-09-2021

Are you passionate about high-quality development and looking for a new opportunity where you can play a big role in shaping the future of retail and self-service solutions?

Hovedstaden
06-09-2021

Vil du være med til at løfte Danmarks Statistiks produktion af vigtig viden og samtidig udvikle infrastruktur og it-services?

Hovedstaden
31-08-2021

Vil du være omdrejningspunktet til at levere digitaliseringsløsninger til den finansielle sektor?

Hovedstaden
25-08-2021

Alles Lægehus A/S

Vil du stå i spidsen for IT-udviklingen af en af Danmarks hurtigst voksende sundhedsfaglige virksomheder?

Midtjylland
24-08-2021

Brænder du for at arbejde med nyudvikling af funktionaliteter i en fuld cloud baseret bank med ny infrastruktur og egenudviklede systemer, baseret på de nyeste teknologier? Og er du parat til at få en afgørende rolle i Facit Bank, en nyetableret nichebank, der tilbyder attraktive opsparingskonti og forbrugslån til privatkunder, og som lige nu er i gang med at etablere sig i Norge og Sverige? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Syddanmark
16-08-2021

Vil du være med til at udvikle visionen og sætte retningen for bankens IT-arkitektur?

Nordjylland
07-07-2021

Elsker du tekniske udfordringer, og brænder du for at vise vejen frem med dit engagement, erfaring og faglige dygtighed? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Hovedstaden
28-06-2021