En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Vil du gennem dit arbejde bidrage til, at verdens CO2-udledninger reduceres?

Hovedstaden
27-09-2021

Har du erfaringer inden for havvind, og har du lyst til at bruge dine kompetencer på internationalt energisamarbejde med bl.a. USA? Så tilbyder vi en stilling, hvor du kan få lov at sætte et præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer med havvind.

Hovedstaden
27-09-2021

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse søger vi en initiativrig og erfaren medarbejder til at drive udviklingen i vores nyoprettede tværgående datateam.

Hovedstaden
20-09-2021

Vi har travlt og søger derfor en engageret teamleder til prospektområdet i Finanstilsynet. Du får ansvaret for at drive sagsbehandlingen på prospektområdet og varetage internationale opgaver i forbindelse hermed.

Hovedstaden
20-09-2021

Vil du være med til at styrke vores internationale samarbejde og være projektleder på vores hjemtagningsinitiativ? Så tilbyder vi en tværgående position som fuldmægtig, hvor du får solidt indblik i Energistyrelsens mange fagområder og internationale samarbejdsprojekter på tværs af partnerlandene.

Hovedstaden
17-09-2021

Energistyrelsen søger en kontorchef til Center for Global Rådgivning. Hvis du brænder for et job fyldt med energipolitik og internationalt samarbejde og gerne vil være en del af en styrelse i rivende udvikling, så er stillingen relevant for dig.

Hovedstaden
16-09-2021

Nu har du chancen for at blive en del af det bankende hjerte bag den grønne omstilling! Kan du kombinere jura, miljø og teknik? Brænder du for at arbejde med vedvarende energi og klima? Så er det dig, vi søger til stillingen som jurist til udbygningen af havvindsområdet i Energistyrelsen.

Hovedstaden
14-09-2021