En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Vil du arbejde med juridiske spørgsmål inden for de videregående uddannelser i et fagligt stærkt juracenter med højt kvalificerede og humørfyldte kolleger?

Hovedstaden
01-12-2021

Vil du rådgive om statens udbud og kontrakter, har du lyst til faglig ledelse og vil du have de bedste betingelser for at videreudvikle dig fagligt?

Hovedstaden
29-11-2021

Vil du rådgive om statens udbud og kontrakter, vil du have de bedste betingelser for at udvikle dine kompetencer til specialistniveau i et stærkt fagligt fællesskab, hvor du på samme tid får ansvar og opbakning fra kolleger og ledelse, og vil du have en arbejdsdag med højt humør og plads til fritid?

Hovedstaden
29-11-2021

Vil du være med til at gøre Danmark til verdens bedste land at drive virksomhed i? Er du dygtig til at lede og sikre fremdrift på komplekse projekter og er du skarp til både formidling og samarbejde?

Hovedstaden
24-11-2021

Vil du tage ansvar for fremtiden og være med i front for den grønne omstilling? Kan du skabe resultater og sikre høj faglighed med og gennem andre?

Hovedstaden
20-11-2021

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse udarbejder vi beslutningsgrundlag for Danmarks grønne omstilling. Vi spiller derfor en nøglerolle i at omsætte grønne ambitioner til politisk handling.

Hovedstaden
20-11-2021

Vil du være med til at udvikle den nødvendige regulering, der skal til for at sikre en bæredygtig og omkostningseffektiv anvendelse af bioenergi i Danmark og EU?

Hovedstaden
20-11-2021

Har du erfaring med energieffektivisering i industrien, og har du lyst til at arbejde med internationalt samarbejde inden for energisektoren og grøn omstilling?

Hovedstaden
20-11-2021

Er du vant til at lede medarbejdere med høj og specialiseret faglighed? Kender du til beredskabsarbejdet i energi- og forsyningssektoren, og har du erfaring med at håndtere de stigende udfordringer inden for cybersikkerhed?

Hovedstaden
20-11-2021