En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Hvis du kan lytte og formidle tingene, som de er, og hvis du trives med tempo og med at være tæt på de politiske beslutninger, så mangler vi dig i byens bedste presseteam.

Hovedstaden
01-03-2024

Julemærkefonden

Vil du styrke Julemærkefondens position og indflydelse? Stå i spidsen for den nye afdeling Politik og Presse – og dermed spille en central rolle i at indfri Julemærkefondens strategi? Og er du en motiverende leder med faglige visioner inden for presse- og interessevaretagelse?

Hovedstaden
29-02-2024

Evner du at omsætte komplekst stof til letforståelige budskaber, som fanger pressens bevågenhed? Kan du sikre et professionelt og proaktivt samarbejde med medierne … og har du måske endda haft et ben i den finansielle sektor eller i IT-industrien?! Så kunne du godt være vores kommende nye kollega.

Hovedstaden
29-02-2024

VIVE skal de næste fire år drive et nyt videnscenter. Som kommunikationskonsulent bliver du tilknyttet centret omkring halvdelen af din arbejdstid. Resten af tiden indgår du i kommunikationsafdelingens øvrige opgaver med formidling af forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor.

Hovedstaden
28-02-2024

Vil du arbejde med markedsføring i et forlagshus, der udgiver tankevækkende og underholdende historier til danskerne? Er du klar til at tage medansvar for, at vores markedsføring når ud til så mange læsere som muligt? Vi leder efter en erfaren marketingperson til at projektlede forlagets marketingindsatser – både på print og digitalt.

Hovedstaden
28-02-2024

Vil du arbejde med strategisk og digital kommunikation, og skriver du godt – også på engelsk? Kan du opbygge partnerskaber, motivere og lykkes i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye kommunikations- og partnerskabsansvarlige.

Hovedstaden
28-02-2024

DR søger en dygtig lydanalytiker til DR Analyse, der er DR’s centrale, strategiunderstøttende analyseafdeling.

Hovedstaden
28-02-2024

ISOBRO søger en faglig formidler, der vil omsætte lovgivning, regler og anbefalinger til god digital kommunikation.

Hovedstaden
27-02-2024

Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde med både den eksterne og interne kommunikation i Schneider Electric, en af verdens mest bæredygtige virksomheder.

Hovedstaden
27-02-2024

Vil du være med til at udvikle vores patientinformation? Skriver du levende og let? Og vil du være med til at sikre god skriftlig og digital patientkommunikation? Så søg dette vigtige job hos os.

Hovedstaden
26-02-2024

Vi søger en presse- og kommunikationsrådgiver, som får til opgave at håndtere de mange løbende henvendelser fra medierne, og som kan være med til at planlægge strategisk, offensiv politisk kommunikation.

Hovedstaden
23-02-2024

I Dansk Metal er vi lige gået i luften med ny hjemmeside. Den er bygget med brugernes besøg i fokus - helt som det bør være med hjemmesider.

Hovedstaden
23-02-2024

Hi! We are Emply by Paychex, and we are on a growth journey to become a leading SaaS player within Human Capital Management (HCM) in Europe.

Hovedstaden
23-02-2024

Er du en erfaren kommunikationskonsulent? Og vil du være med til at formidle viden om og aftabuisere psykisk sygdom. Målgruppen for vores arbejde er borgere, patienter og pårørende i Region Hovedstaden. Så har vi stillingen til dig.

Hovedstaden
22-02-2024

Vi søger en senior kommunikationskonsulent med flair og interesse for projektledelse og forretningsudvikling. Gennem kreativ, konsistent og målrettet kommunikation bliver din opgave at sikre løbende udvikling og styrkelse af relationen til eksisterende og potentielle kunder i Lægernes Bank samt til medlemmer af Lægernes Pension.

Hovedstaden
22-02-2024

Er du god til at skrive og skabe engagement på SoMe, og har du lyst til at arrangere events på Folkemødet? Så skal du søge jobbet som kommunikationsstudent hos Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS).

Hovedstaden
22-02-2024

Ved du, hvordan man sætter strøm til en strategi? Skaber du tillid og kvalitet som rådgiver? Kan du skabe målrettede kampagner, spændende events og fede SoMe-opslag? Så er du vores nye kommunikationspartner.

Hovedstaden
20-02-2024

Økonomiministeriet søger en skarp presserådgiver, som kan holde hovedet koldt og levere gode resultater i en travl, men spændende hverdag. Du får du en arbejdsdag midt i det politiske maskinrum på Slotsholmen i en stilling med store udviklingsmuligheder.

Hovedstaden
20-02-2024

WeShelter søger en profil, som kan sætte strategisk retning og udvikle WeShelters kommunikations- og fundraisingarbejde.

Hovedstaden
20-02-2024

Your mission is to boost PlayStation community engagements, grow our follower base while driving awareness and consideration for the PlayStation brand - it’s hardware, software, peripherals & services.

Hovedstaden
16-02-2024

Har du en stærk forståelse for brugervenlighed og digital formidling, interesse for visuel kommunikation, er teknisk snild og nysgerrig på AI og data, kan du nu blive en del af en faglig stærk enhed i centrum af København. I vores digitale team får du rig mulighed for at få erfaring med alle slags opgaver i et webteam, fra den daglige drift til større udviklingsprojekter. Team Web er forankret i Kommunikationsområdet, hvor vi udover webredaktionen også driver presse, sundhedsfaglige kampagner, udgiver et magasin, varetager apotekernes fælles visuelle identitetsprogram, styrer SoMe indhold på tværs og sikrer, at vores medlemmer får den rette information i rette tid.

Hovedstaden
14-02-2024

Folketinget har en ambition om at øge kendskabet til det parlamentariske arbejde og styrke det demokratiske engagement. Vi har nye projekter og strategiske indsatser i støbeskeen og søger derfor en dygtig og driftssikker kommunikationskonsulent, der har dokumenteret erfaring med projektledelse, og som kan levere målrettet og engagerende kommunikation.

Hovedstaden
14-02-2024

I Røde Kors vil vi nå alle danskere med vores budskaber, så vi kan hjælpe flere. Her er vores 40.000 engagerede frivillige i mere end 200 lokalafdelinger i Danmark helt afgørende. Udover at løfte en lang række sociale opgaver er vores frivillige vores vigtigste ambassadører og forudsætning for det lokale engagement og opbakningen til Røde Kors’ arbejde i det hele taget.

Hovedstaden
14-02-2024

Vi leder efter dig, der medbringer et stort kreativt drive og elsker at skabe engagement på sociale kanaler.

Syddanmark
13-02-2024

Vi leder efter mere end en dygtig, udførende projektleder Du skal kunne bære et strategisk ansvar i spidsen for vores brand, når du idéudvikler, skaber og tager ejerskab for udvalgte foredragsprodukter i vores portefølje

Syddanmark
13-02-2024

Kunne du tænke dig at arbejde i en succesrig og international virksomhed i en helt unik branche? Og brænder du for at sætte dine kommunikationskompetencer i spil i forhold til intern kommunikation og employer branding? Så er vores stilling som Communication Manager måske lige noget for dig.

Midtjylland
12-02-2024

Brænder du for sociale medier og digital kommunikation? Så er det måske lige præcis dig, der skal være vores kollega.

Hovedstaden
09-02-2024

Som vores chefredaktør skal du – lige som vi gør – tro på og arbejde for den stærke, lokale og regionale journalistik, fordi det er en vital søjle i vores demokrati, at samfundets udfordringer anskues fra andre ståsteder end Hovedstadens.

Midtjylland
08-02-2024

)