En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Som medarbejder i Minister- og Ledelsessekretariatet kommer du tæt på den politiske beslutningsproces i dansk politik. Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik. Vi står for finansloven, de årlige økonomiaftaler med kommuner og regioner, koordinerer regeringens økonomiske politik på tværs af ministerier, varetager interesserne i statens selskaber – og mange andre ting.

Hovedstaden
02-06-2023

You will be part of the Corporate Affairs Department, which covers Sustainability/ESG, External Affairs and Communications. You will work in the Communications team providing support within a variety of tasks related to both internal and external communications. In a high-paced work environment with changing agendas, you will have great opportunities to work with communications in practice. Your tasks will include:

Hovedstaden
02-06-2023

Har du god solid politisk forståelse og et godt netværk? Kan du tænke strategisk, være struktureret og navigere i politiske farvande? Så kan du blive en del af DI’s ambitiøse PA-afdeling.

Hovedstaden
02-06-2023

Har du flair for kommunikation, SoMe og formidling? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?

Midtjylland
02-06-2023

Vi søger en presse- og kommunikationsrådgiver, der kan få Enhedslistens budskab ud over rampen. Du ved hvordan en historie skal vinkles for at stå skarpt i mediebilledet. Du er sikker i din dialog med journalister og medier, og du kan klæde andre på til svære interviews. Og så er du klar til at løfte vores arbejde med politisk kommunikation. Et netværk i pressen er en fordel.

Hovedstaden
02-06-2023

Danske Arkitektvirksomheder

Mangler du et studiejob, og vil du være med til at tale arkitekternes sag? Er du god til at skrive? Omhyggelig og hurtig til at lære nyt? Og har du lyst til at få en masse praktisk erfaring med kommunikation fra en brancheorganisation?

Hovedstaden
01-06-2023

Jyllands-Posten

Er du lyden af Jyllands-Posten? Vi søger en dygtig vært til Jyllands-Postens nye daglige podcast. Podcasten folder vores egne bedste historier ud som interview med JP´s journalister

Midtjylland
Hovedstaden
01-06-2023

Er du studerende, der brænder for at producere og eksekvere content til sociale medier, web, PR og magasiner? Og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, der igennem flere år er blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Hovedstaden
01-06-2023

Udenrigsministeriet

Vil du arbejde med presse og kommunikation på højt niveau og blive en del af holdet, der får udenrigsministerens budskaber ud over rampen? Så er chancen her nu.

Hovedstaden
01-06-2023

Kan du pitche en god historie, skrive skarpt og appellerende og i det hele taget være med til at sætte fokus på de udfordringer, ulykkesramte står med i hverdagen? Så er du måske vores nye kollega.

Hovedstaden
01-06-2023

Watch Medier

Vi søger en softwareudvikler, der kan indtræde i rollen som Team lead for vores Watch Medier udviklingsteam. Watch Medier udgiver i dag 28 digitale erhvervsmedier i Danmark, Norge og Tyskland og vi leder efter en person, som vil være med på en vækstrejse, hvor vi skal udvikle flere medier i fremtiden

Midtjylland
01-06-2023

Metroselskabet & Hovedstadens Letbane

Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks største byggeprojekter i en virksomhed, der har en klar samfundsagenda om at sikre grønne kollektive transportløsninger i Hovedstaden? Vil du være drivende på at opbygge relationer og stærke fortællinger om letbanen i hovedstadsområdet. Så er det dig, vi leder efter. Du bliver en del af vores letbaneteam i enheden Kommunikation og Marketing. Enheden består af 24 engagerede medarbejdere og 4 studenter og har ansvar for kommunikation om både letbane, metro og en række andre projekter.

Hovedstaden
31-05-2023

I de kommende år vil vi i Mellemfolkeligt Samvirke (MS) skalere op på vores arbejde mod diskrimination og racisme. Vi er ambitiøse, og du kommer til at arbejde for en af Danmarks stærkeste civilsamfundsorganisationer. MS arbejder målrettet med to kampagnespor: Klimaretfærdighed samt Antidiskrimination og medborgerskab. Begge kampagner er forankrede hos de mennesker, der oplever diskrimination og ulighed.

Hovedstaden
30-05-2023

Danmarks Lærerforening

Kan du finde og vinkle den gode historie om folkeskolen? Kan du tænke strategisk og navigere i en politisk organisation? Og kan du lide at sætte dagsordener og arbejde med et område, der har stor bevågenhed i pressen? Så er du måske vores nye pressekonsulent.

Hovedstaden
30-05-2023

Er du en erfaren, dygtig og kreativ kommunikatør, der både kan rådgive og selv omforme komplicerede dagsordener til klar kommunikation? Kan du styre projekter hele vejen i mål? Og kan du skabe fede oplevelser og events, hvor du både er mastermind og lavpraktiker? Så skal du måske være kommunikationsrådgiver i Danmarks største og mest indflydelsesrige erhvervsorganisation.

Hovedstaden
30-05-2023

DR Nordjylland søger en nyhedsreporter som gider at gå en ekstra mil for at komme i mål med en god historie. Hos os tror vi på, at vi kan gøre en forskel med vores journalistik, og når vi spotter den store historie, så er vi villige til at afsætte ressourcer til at researche den helt i bund. Vi arbejder som hold men hylder også de individuelle kvaliteter, som kan løfte de journalistiske historier op over gennemsnittet

Nordjylland
30-05-2023

Kom og vær med til at kommunikere om fremtidens digitale løsninger, der skal redde klimaet og sikre god velfærd til borgerne. Vi søger en skarp kommunikatør, der vil fortælle meningsfulde historier om teknologiens rolle i fremtidens samfund.

Hovedstaden
26-05-2023

Brænder du for at formidle viden om arkitektur, der skaber målbar værdi for brugere, bygherrer og samfund? Kan du bidrage aktivt til at skabe øget synlighed om AARTs mange projekter og ydelser både nationalt og internationalt? Så er det måske dig, vi søger i vores kommunikationsteam.

Hovedstaden
26-05-2023

Vil du stå i spidsen for nyhedsjournalistikken på et af landets største fagmedier? Kan du udvælge og skarpvinkle historier, som sætter dagsorden og rammer plet hos læserne – på nyhedssitet, i nyhedsbrevene og de sociale medier? Kan du sprede godt humør og arbejdsglæde?

Hovedstaden
26-05-2023

SEGES Innovation

Vi har drømmejobbet til dig, der har styr på den kommunikative værktøjskasse og kan arbejde strategisk med at sikre budskaber på tværs af kanaler og formater. Hvis du synes, at innovation til gavn for en bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion er både spændende og vigtigt, har du muligheden for at blive del af et stærkt hold med en mission!

Midtjylland
26-05-2023

Institut for Menneskerettigheder

Kan du kommunikere på tværs af tekst og video? Brænder du for internationale forhold? Kan du strukturere flere projekter ad gangen? Og er du en enestående digital storyteller, der kan forvandle svært komplekse historier i verden til nærværende fortællinger, der fænger og forbløffer?

Hovedstaden
26-05-2023

Som SoMe Manager spiller du en vigtig rolle i at styrke kendskabet til Mødrehjælpen og sætte sårbare familiers vilkår på dagsordenen. Du skal trives med at have mange bolde i luften og være nysgerrig, kreativ og opsøgende. Du er god til at se muligheder og tænke i formater, der fungerer på de forskellige SoMe-kanaler. Du er visuelt stærk og griber gerne selv kameraet, tager billeder og laver videoer.

Hovedstaden
26-05-2023

KEA, Københavns Erhvervsakademi, søger en medarbejder til kommunikationsafdelingen, der skal bidrage til KEAs studenterrekruttering og public affairs. Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på 12 medarbejdere, der har ansvar for KEAs pressehistorier, politiske kommunikation, studenterrekruttering, markedsføringskampagner, interne kommunikation, sociale medier, hjemmesider, filmproduktion m.m.. Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar.

Hovedstaden
26-05-2023

Danmarks Naturfredningsforening

Vi har allerede et stærkt kommunikations- og marketingteam og stor fremgang i vores digitale medlemshvervning og fundraising. Vi søger en fagligt stærk og kreativ digital marketing specialist til e-mail marketing, marketing automation og annoncering (primært Facebook), der kan understøtte arbejdet med leadgenerering og medlemshvervning i den digitale kanal.

Hovedstaden
26-05-2023

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig studerende til rollen som kommunikationsassistent hvor du blandt andet vil komme til at arbejde med nyhedsbreve, hjemmesideopdateringer, event planlægning og eksekvering, samt ad hoc-opgaver på centeret.

Hovedstaden
25-05-2023

Er du en strategisk kommunikatør med en skarp pen og lige så skarpe digitale kompetencer og har du lyst til at udvikle og drive content til at understøtte vores virksomhedstransformation? Så har du nu muligheden for at blive en del af et fokuseret og ambitiøst kommunikationsteam i Nuuday.

Hovedstaden
25-05-2023

What you study is not essential. The important thing is that you are curious, proactive, into communications, and interested in health and life science. In addition, it is crucial that you are structured and able to work independently, as we need help with various administrative tasks. Great communication skills in both English and Danish is also a must.

Hovedstaden
25-05-2023

Vil du være med til at markedsføre og kommunikere ambitiøse byudviklingsprojekter? Har du en skarp pen og flair for at skabe interessant indhold til sociale medier? Kan du li’ at tage fotos og arbejde med grafik? Så er du måske den, vi leder efter.

Hovedstaden
25-05-2023

Har du en skarp pen, interesse for den finansielle sektor og næse for de gode historier? Har du politisk tæft, og drives du af at skabe forandring gennem strategisk formidling og relationsarbejde? Så er du måske PenSam’s nye senior presse- og kommunikationskonsulent.

Sjælland
Hovedstaden
25-05-2023

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vil du være med til at sætte et præg på, hvordan Fødevareministeriet kommunike-rer om alt lige fra klimamærke, dyrevelfærd, CO2-afgift for landbruget og lystfiskeri? Fødevareministeriet søger en faglig robust, initiativrig og kreativ kommunikationsrådgiver til ministeriets kontor for Presse og Kommunikation. Er det dig?

Hovedstaden
25-05-2023

Moesgaard Museum

Som kommunikationschef for den nyoprettede afdeling sætter du retningen og sørger for at holde kursen inden for kommunikation, branding og marketing. Med reference til museets direktør indgår du i museets chefgruppe og er dermed en central del af museets fremadrettede udvikling. Det gælder også i forhold til museets igangværende digitale satsning, hvor dele af museumsoplevelsen i højere grad også vil finde sted på digitale platforme, og hvor det er vigtigt at sikre synergi og ensartet kvalitetsoplevelse på alle kanaler.

Midtjylland
25-05-2023

TotalEnergies

If you are an experienced communicator with a taste for political communication on Danish and EU level, have a keen interest in Sustainability and the Energy Transition and want to work with highly competent colleagues to build a low-carbon energy future, this job may be right for you. As Communications Partner with focus on TotalEnergies fledging Renewable Energy activities in Denmark, you will unfold your skills right in the center of this agenda.

Hovedstaden
24-05-2023

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about strategic communication? Then you might be the new Senior Communications Advisor in our Global Internal & Leadership Communication team. We are looking for an experienced advisor with a track record of advising senior leaders, shaping and executing on change projects as well as navigating smoothly in a listed, international organization.

Sjælland
Hovedstaden
24-05-2023

Region Sjællands nye indholdsproducent til web får en spændende udfordring med at skabe indhold til vores hjemmesider. Sundhedsstoffet appellerer til tusinder af ansatte, patienter og pårørende og trækker dagligt overskrifter i medierne. Vi er en stor organisation med 20.000 ansatte og har for nyligt relanceret vores hjemmesider, som dækker emner lige fra sundhed over politik til klima og miljø. Vi har høje ambitioner for at videreudvikle vores web, og derfor vil vi gerne have dig med på holdet.

Sjælland
23-05-2023

Kan du skrive scroll-stoppende opslagstekster og lave videoer specifikt til sociale medier, som giver brugerne lyst til at se videre? Og kan du oversætte ord som reach, likes og shares til strategiske beslutninger om indhold? Så kom og bliv en del af holdet hos Koncern Ledelse og Kommunikation i Region Sjælland!

Sjælland
23-05-2023

Vil du være med til at give liv til projekter om biodiversitet, om klima, rummet og andre naturfaglige emner? Er du knivskarp til kommunikationsplanlægning, og kan du skabe struktur og overblik over både små og store kommunikationsindsatser? Så søger vi lige nu en proaktiv kommunikationskonsulent til et barselsvikariat på 12 måneder.

Sjælland
23-05-2023

Dansk Industri (DI)

Brænder du for web, UX, performance optimering og SEO? Kan du arbejde datadrevet og ved hjælp af AI-værktøjer skabe de bedste og mest værdiskabende brugerrejser for DI’s medlemskreds? Så er du måske vores nye kollega i DI’s enhed Digital Kommunikation.

Hovedstaden
22-05-2023

Nordea-fonden

Har du lyst til at rådgive Nordea-fondens støttemodtagere, så projekterne når målgrupperne bedst muligt? Har du et skarpt blik for, hvordan man fortæller den gode historie på sociale medier - både i form og indhold? Og kan du vinkle en pressehistorie, så den bliver interessant for store og små medier landet over? Så er du måske vores nye kommunikationskonsulent. Der er tale om et barselsvikariat på ca. et år fra 1. september 2023.

Hovedstaden
22-05-2023

Region Sjælland søger en dygtig og erfaren chefkonsulent, som vil være med til at præge udviklingen af sundhedsvæsenet – både i Region Sjælland og på landsplan. Vi ønsker med patienten i centrum at styrke vores proaktive og strategiske interessevaretagelse på sundhedsområdet. Med placering i Koncern Ledelse og Kommunikation kommer du tæt på bl.a. politisk formand, direktion og sygehusdriften i en virksomhed med 20.000 ansatte og et budget på 21 milliarder kroner.

Sjælland
22-05-2023

Vil du være med til at formidle nogle af de mest interessante forskningshistorier i Danmark og give eliteforskere den bedst mulige platform til at kommunikere deres resultater? Vi arbejder grundlæggende med, hvordan man leder samfundet i en miljømæssig og socialt bæredygtig retning med ansvarlig brug af teknologi.

Sjælland
Hovedstaden
22-05-2023

Vil du drive og udvikle vores tilstedeværelse på Gorrissen Federspiels digitale kanaler? Vi søger en digital, fagligt stærk, kreativ og selvstændig profil til vores kommunikationsteam.

Hovedstaden
19-05-2023

Akademikernes A-kasse

Har du lyst til at lede udviklingen af tilbud, der åbner nye veje i arbejdslivet for medlemmerne af Akademikernes A-kasse? Har du solid erfaring med at arbejde med medlems- eller kundefokus?

Hovedstaden
17-05-2023

Akademikernes A-kasse

Vil du stå i spidsen for en markant udvikling af Akademikernes A-kasses kommunikation og marketing? Og vil du være med til at sikre 285.000 medlemmer den bedst mulige medlemsoplevelse?

Hovedstaden
17-05-2023

Kan du pitche en god historie, skrive et skarpt debatindlæg og være på forkant med præcise presseplaner? Bevarer du roen, når pressetelefonen kimer, og du skal rådgive socialborgmester, direktion og ledere i håndteringen af svære sager på socialområdet? Så mangler vi dig i Socialforvaltningens presseteam i Københavns Kommune.

Hovedstaden
17-05-2023

Som student i presseteamet i Minister- og Ledelsessekretariatet bliver du en del af en spændende hverdag i Finansministeriet. Du får et unikt indblik i en central politisk organisation og erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver fra presseklip til vedligeholdelse af hjemmeside.

Hovedstaden
15-05-2023

Er du et kommunikativt kreerende menneske, der på én og samme tid bevarer jordforbindelsen til forretningsverdenen? Måske kender du endda til it eller tech branchen (ja vi ved sgu godt, at vi strammer den nu!)

Midtjylland
15-05-2023

Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker med synshandicap? Mestrer du strategisk kommunikation, brænder du for at producere engagerende indhold til en målgruppe, der primært læser med ørerne og har du en solid kommunikationsfaglig værktøjskasse? Så kan du blive vores ny kollega i Dansk Blindesamfunds kommunikationsteam med ansvar for medlemskommunikationen.

Sjælland
12-05-2023

We invite you to bring your internal communication experience and passion into play as you help shape strategies and campaigns to our 4,200 employees in Denmark. To succeed in this role you must have proven expertise in communicating internally about company strategies and integrated campaigns that strengthen leadership communication, build awareness and employee engagement.

Hovedstaden
12-05-2023

Vi søger en kollega med en skarp og levende pen, god politisk forståelse og solid presseerfaring til at videreudvikle AutoBranchen Danmarks profil på uddannelsesområdet samt til en række andre spændende kommunikationsopgaver.

Hovedstaden
11-05-2023

Vil du være en del af et ambitiøst og engageret kommunikationsteam? Og kan du se dig selv med det overordnede ansvar for Komponents nyhedsbreve og videreudvikling af vores e-mailmarketing? Så er det dig, vi leder efter!

Hovedstaden
10-05-2023

Unique Human Capital

Fleksibel og struktureret koordinator, der med en blanding af overblik, detaljesans og smil sikrer høj kvalitet og service!

Hovedstaden
04-05-2023