En del af WatchMedier

Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket
Handelsbanken
Hovedstaden
18-06-2021

Tid til et jobskifte? Vil du være en del af teamet i et af Nordsjællands stærkeste vækstområder, hvor du har flere dygtige erhvervskollegaer at sparre med? Så er stillingen som erhvervsrådgiver i Helsinge måske noget for dig?


Vil du være med til at sikre, at vi har en sund og robust finansiel sektor? Har du interesse for at dykke ned i den finansielle regulering? Vil du være med til at føre tilsyn, som understøtter tilliden til den finansielle sektor? Så har vi brug for dig i kontoret for tilsyn med de mindre pengeinstitutter.


Vil du revidere ”Danmarks stærkeste lokalbank” og kan du varetage rapportering til øverste ledelse. Så er det dig, vi søger.


Vil du yde god rådgivning med kundens behov i fokus og samtidig være en del af en engageret bank, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Vi får mange nye kunder og udvider derfor med en ny privatrådgiver.


Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende opgaver, og har du styr på, hvad det vil sige at arbejde med betjening af direktion og bestyrelse? Vi er netop nu på udkig efter en erfaren direktionssekretær, der er dygtig til planlægning og koordinering og har et udtalt servicegen.


Vores kundejuridiske afdeling søger en jurist med bred erfaring indenfor GDPR og gerne indenfor bekæmpelse af hvidvask samt de øvrige kerneopgaver, afdelingen varetager. Du skal sammen med dine kolleger i afdelingen være med til at sikre, at afdelingen leverer juridisk rådgivning til koncernens mange interessenter, særligt indenfor håndtering af GDPR og bekæmpelse af hvidvask.


Kompetent
Nordjylland
17-06-2021

Er du klar til næste skridt i din karriere, og kan du se dig i rollen som sparringspartner for ledelserne i porteføljeselskaberne i Vækst-Invest?


Vestjysk Bank
Midtjylland
17-06-2021

Vi søger en ambitiøs og engageret privatrådgiver med lysten til at yde kompetent rådgivning til en bestående portefølje af attraktive privatkunder.


PFA
Hovedstaden
17-06-2021

Har du en professionel kunderådgiver i maven, kan du yde Danmarks bedste kundeservice og give PFA’s kunder gode oplevelser? Er du finansuddannet inden for pension, bank, realkredit eller forsikring? Som kunderådgiver i PFA’s Rådgivningscenter tager du hul på en karriere med mere mening, og du får en hverdag, hvor du gør en samfundsmæssig forskel i et team med gode kolleger.


Møns Bank søger en jurist eller cand.merc.(jur.) – gerne nyuddannet – med ambitioner om at arbejde indenfor compliance og på sigt blive complianceansvarlig for banken.


CGI i Danmark udvikler og supporterer løsninger til den finansielle sektor, blandt andet en lokalt udviklet løsning til investeringsforeninger.


CGI i Danmark søger en erfaren konsulent til et teknisk og forretningsmæssigt stærkt team, som leverer løsninger til den finaniselle sektor.


CGI
Hovedstaden
16-06-2021

Do you want to be part of a dynamic finance team that is always looking for efficiencies and standardization within finance processing and would you like to be responsible for accounting and compliance for CGI in Denmark, with the opportunity to grow?


Mener du også, at obligationsinvesteringer skal være bæredygtige? Og vil du med på en rejse, hvor succesfuld kapitalforvaltning og hensynsfuld omtanke i forhold til miljø og mennesker går hånd i hånd? Så er du måske den ESG Investment Specialist, vi søger i BankInvest.


Secure Fondsmæglerselskab fusionerer med Spektrum Fondsmæglerselskab - tilsammen er vi én af Danmarks førende formueforvaltere. Vi er i gang med en stor vækstrejse og vores ambitioner er høje - derfor søger vi nye kolleger, der kan sikre, at vores mål realiseres.


Handelsbanken
Hovedstaden
15-06-2021

Vil du med på vækstrejsen og arbejde med spændende privatkunder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Hvis ja - så er det dig, Handelsbanken Furesø søger.


Vores boligbutik EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen i Brønshøj har travlt og er i vækst. Derfor søger vi en mægler til teamet. Vores kompetente partnere Nicolai Busk Jensen og Jonas Rosfeldt Petersen, har gjort det så godt, at butikken er i vækst og søger en lige så energisk og positiv mægler som dem.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

Are you an experienced Marine Insurance Broker looking to leverage your experience in the development of a new business vertical for an established entity? Be part of transforming the insurance landscape by defining the product scope and application through to bringing this new product to market.


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der arbejder ambitiøst og målrettet på at understøtte lokalområdet. Vi vil Ringsted, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv.


Som medarbejder i Anti-Hvidvask og operationel risiko teamet bidrager du til bekæmpelse af hvidvask og terror.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Har du styr på debet / kredit, og klar til at bruge din alsidige erfaring hos LEMAN?


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske kompetencer og din solide talforståelse i spil? Vil du optimere og udvikle vores økonomifunktion og rapportering? Så er du måske den Senior Finance Controller, vi søger til en nyoprettet stilling på vores hovedkontor i Greve.


Vil du være med til at sætte retning og rammer for Vækstfondens arbejde med ansvarlighed og samfundsafkast? Ønsker du at præge danske iværksættere og vækstvirksomheder i en mere bæredygtig retning med særligt fokus på diversitet og social ansvarlighed? Og søger du et spændende job i en ambitiøs organisation med klart samfundsøkonomisk mission? Så har vi et interessant job til dig.


Vil du være med til at sætte retning og rammer for Vækstfondens arbejde med ansvarlighed og samfundsafkast? Ønsker du at præge danske iværksættere og vækstvirksomheder i en mere bæredygtig retning? Og søger du et spændende job i en ambitiøs organisation med klart samfundsøkonomisk mission? Så har vi et interessant job til dig.


& friends cph søger en grafisk ildsjæl til en nyoprettet stilling i kommunikationsafdelingen hos C WorldWide


Arbejdernes Landsbank
Sjælland
11-06-2021

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen, så velkommen til filialen i Kalundborg!


Arbejdernes Landsbank
Nordjylland
11-06-2021

Da en af vores kunderådgivere går på pension, søger vi en kunderådgiver der brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder. Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen i Aalborg?


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
11-06-2021

Har du lyst til at beskæftige dig med den makroøkonomiske udvikling med et dansk såvel som internationalt fokus? Er du fagligt stærk, og brænder du for at formidle økonomi i et sprog, der er til at forstå? Så er jobbet i Økonomisk Sekretariat i Arbejdernes Landsbank måske noget for dig.


Sætter du en ære i at levere høj kvalitet og ser du økonomifunktionen som en samarbejdspartner for forretningen? Trives du med at arbejde med store mængder data og komplekse problemstillinger og kan du tilslutte dig, at udvikling og digitalisering af en økonomifunktion er en forretningsmæssig "must win battle"? Så er du måske vores nye kollega.


Hos EDC Poul Erik Bech Ørestad har vi indtil nu benyttet os af hele det stærke og kompetente sagskoordinatorkorps vi har i EDC Poul Erik Bech. Men nu er tiden inde til, at vi ansætter vores egen dygtige og selvkørende sagskoordinator, der kan forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Sønderborg, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning ønsker vi at indfri over de næste år, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.


Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Lemvig og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang. Vores gode resultater skyldes hovedsagelig vores kompetente og engagerende medarbejdere, der leverer en enestående rådgivning med kunden i centrum.


Vestjysk Bank
Midtjylland
10-06-2021

Vi søger en bankuddannet kollega til kreditsekretariatet i vores kommende hovedkontor i Birk, Herning.


Ønsker du at opnå et indgående kendskab til danske vækstvirksomheder og start-ups samt et ønske om at følge en stejl læringskurve? Så er du måske vores nye kunderådgiver, der skal sikre Vækstfondens kommende kunder en god kunderejse samt rådgivning inden for en bred vifte af finansieringsløsninger.


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en spændende organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt og tilbyder dig indflydelse og personlig udvikling.


Spar Nord
Nordjylland
09-06-2021

I Spar Nords Inkassoafdeling arbejder 11 engagerede medarbejdere på privat og erhverv, der gennem daglig sparring med debitorer og bankens rådgivere sikrer, at banken skaber gode løsninger for alle involverede parter.


Har du erfaring med modeller og data, og syntes du, det er interessant at være med til at have stor indflydelse på, hvordan vi bygger, drifter og bruger kreditrisikomodeller i Spar Nord? Så har vi en spændende mulighed for dig i Spar Nords afdeling for kreditmodeller. Her kan du være med på rejsen til at blive IRB godkendt og være med til, at modellerne kan skabe mest mulig værdi for Spar Nord.


Vores erhvervscenter i Esbjerg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu en ambitiøs kollega, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi vil gerne gøre en forskel ved at støtte op om talentudvikling og lokale initiativer rundt omkring på Sjælland og Fyn. På den måde bidrager vi til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Som ansvarlig for Medarbejderbanken hos Merkur bliver du en del af kreditteamet i Aalborg og kommer til at referere til kreditchefen. Her vil du få ansvaret for at etablere og udvikle vores nye Medarbejderbank, og alle vores dygtige medarbejdere og deres familier bliver dine kunder. Herudover bliver du ansvarlig for udførelsen af en række opgaver i kreditafdelingen.


Danish Crown
Midtjylland
08-06-2021

Har du høje ambitioner og et ønske om at starte din karriere i en global fødevarevirksomhed, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team og gennemgår et udfordrende og professionelt uddannelsesforløb? Brænder du for løn og administrative processer?


Kunne du tænke dig at arbejde i Europas største finanskoncern? Santander Consumer Bank er i gang med en rivende udvikling på det danske marked og vi tilbyder en stilling i et spændende og fagligt udfordrende miljø med inspirerende og dygtige kolleger.


Fynske Bank
Syddanmark
08-06-2021

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
07-06-2021

Vi søger en erhvervsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde og formår du at se muligheder og rådgive ’hele vejen rundt’, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.


P+
Hovedstaden
07-06-2021

Vil du arbejde tæt sammen med CEO og den øvrige ledergruppe i en spændende pensionskasse?


Gorrissen Federspiel
Hovedstaden
07-06-2021

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks førende advokatfirmaer, hvor hverdagen byder på alsidige og udfordrende opgaver?


Hvis du kan genkende nedenstående, så er du måske den rette til jobbet som kundekonsulent hos os. Du er en udadvendt, energisk, struktureret og glad person. Du har gåpåmod og brænder for at tale med kunder over telefonen. Du går op i, at den bedste kundeservice giver glade og tilfredse kunder, som samtidig føler sig trygge i dialogen med dig.


Sydbank
Syddanmark
07-06-2021

Har du lyst til at blive en del af Sydbanks juridiske afdeling?


Ringkjøbing Landbobank
Midtjylland
04-06-2021

I rollen som privatrådgiver yder du kompetent rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du har altid lyst at levere den bedst mulige rådgivning til kunderne. Herudover har du en god portion forretningsforståelse og evner at finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken. Du får din egen allerede eksisterende kundeportefølje, samtidig med at du opsøger nye forretninger og netværk.


Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og blik for, hvad der får arbejdsdagen til at fungere optimalt?


Sparekassen Sjælland-Fyn
Sjælland
04-06-2021

Sætter du en ære i at sikre, at dine kolleger får korrekt løn til tiden? I Sparekassen Sjælland-Fyn søger vi netop nu en løncontroller, der har lyst til et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling.


Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til at med en blanding af udviklings- og driftsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i AML Udvikling.


Har du lyst til at yde uovertruffen administrativ service i samarbejde med gode kolleger i en af Danmarks største og mest anerkendte advokatvirksomheder?Så kan det være denne stilling er noget for dig.


Djurslands Bank
Midtjylland
04-06-2021

Djurslands Bank søger en privatrådgiver til bankens afdeling i Lystrup.


Vores erhvervscenter i Nordsjælland har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu to ambitiøse kolleger, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.


Spar Nord
Syddanmark
04-06-2021

Brænder du for at rådgive markedets største kunder i samarbejde med branchens mest kompetente finansielle team? Hvis ja, så har vi en unik stilling til dig som erhvervsrådgiver i Fyns førende finansielle erhvervsafdeling.


Er du serviceminded, har let til smil og sans for detaljen? Så har vi en rigtig spændende stilling til dig.


Vil du være en del af vores succesfulde erhvervsteam?


EDC
Midtjylland
03-06-2021

Ønsker du nye udfordringer og trygge ansættelsesforhold så er du måske vores nye salgskoordinator i Ebeltoft. ??


Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed - og sikre at vi i Jylland fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?


Vi søger en forretningsorienteret underdirektør til Jylland og Fyn, der i hverdagen skal være en motiverende sparingspartner for boligbutikkerne i området og medvirke til at skabe yderligere vækst.


Vores erhvervscenter i Odense har stor succes og oplever en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Odense og kommunerne omkring. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.


Vores erhvervscenter i Sønderborg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.


I vores boligbutik i Stenløse har vi to stærke lokale partnere Anders Due Bentzen og Jessica Langer som har store ambitioner for butikken. Anders og Jessica ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.


Vi søger endnu en dygtig og top motiveret boligmægler til vores butik i Næstved, der fra første dag kan medvirke til at udbygge vores førerposition i det lokale boligmarked. Så vil du være med til at sætte dit præg på teamet og butikken og har du lyst til at løbe stærkt og sikre butikkens yderligere vækst sammen med os, så lad os høre fra dig.


Har du erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Har du store ambitioner? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på at med din performance, dit drive og engagement, medvirker til at give dig en succesfuld rejse som Area Manager eller partner med fokus på områderne Holmen og Christianshavn hos EDC Poul Erik Bech.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Herning, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning forventer vi at indfri over de kommende år, og derfor søger vi endnu en uddannet mægler til vores butik.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligbutik i Helsingør har vi allerede i dag en stærk lokale partner i Søren Blom Villadsen, som har store ambitioner for butikken i de kommende år. Vi går efter positionen som nummer 1 i Helsingør og opløbet bliver tæt. Vi søger derfor en ligesindet partner, der er udstyret med samme brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken i Helsingør samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores Refsgaard & Partnere boligbutik i Viborg søger vi nu en partner - eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partere i hver butik. Til vores boligbutik i Rødby søger vi en stærk lokal partner, som deler ambitionen med vores nuværende partner Jesper Andersen om at løfte boligbutikken yderligere de kommende år. Markedet er gunstigt og aktiviteten i området er høj - og i dag har vi et særdeles stærkt navn i Rødby.


kommer du med en vindende personlighed og succes som ejendomsmægler, og synes du at tiden, er inde til talentudvikling i en innovativ og dynamisk virksomhed? Har du også interesse i at indtræde som partner i afdelingen, her og nu eller på sigt? vil dette også være en mulighed.


Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del i Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.


EDC Erhverv Poul Erik Bech har opbygget en god markedsposition i Randers og potentialet er langt større. Derfor søger vi en afdelingsleder med partnerpotentiale, der vil være med til at videreudvikle markedsområdet i Randers. Hvis du ikke allerede er ejendomsmægler, kommer du måske fra bank/finansbranchen eller har interesse for erhvervsejendomme i Randers?


Vi har dejligt travlt i Hundested, - så travlt at tiden nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Vi vækster og ønsker nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligbutik i Vordingborg. Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere – en ekstraordinær professionel rådgivning.


Til vores butik i Birkerød søger vi en super energisk, top motiveret og selvkørende boligmægler, der har drive og lyst til at være med til, at kickstarte vores butik i Birkerød på ny.


Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder, der driver dig i dit arbejde? Så tror vi på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som partner og Area Manager i København SV hos EDC Poul Erik Bech.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores boligbutik i Slagelse søger vi nu en partner – eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde og er der en pioner gemt dig? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som Area Manager for Islands Brygge hos EDC Poul Erik Bech.


Rambøll
Hovedstaden
03-06-2021

Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering culture?


Vi er kommet rigtig godt fra start i vores boligbutik i Holbæk, og vi har dejligt travlt, - så travlt at tiden allerede nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Og vi glæder os til at få en ny god kollega i butikken på Skomagergade, der har lyst til at løbe stærk sammen med os. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.


Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Jyllingevej i Rødovre. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst.


Vi har rigtig godt fat i markedet i Odense og vores butik er i rigtig flot vækst, så nu har vi brug for endnu en stærk mægler til butikken på Hjallesevej.


EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 17 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettede på, at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi søger nu en Storkundechef, som koncentreret skal arbejde med at rådgive større virksomheder i relation til deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje respektive behov for leje af lokaler.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Daniel Flørning, som i dag er indehaver, skal videre til en ny rolle i EDC Gruppen. Til vores boligbutikker i Ballerup og Smørum søger vi derfor nu en partner, der som indehaver Susanne Wildbork, har et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikkerne – samt udstyret med en særlig vilje til at gøre os til ”en nummer 1” boligbutik i området.


Til at styrke vores dygtige team i Aalborg, har vi brug for en ambitiøs og erfaren partner der har lysten og kvalifikationerne til at udvikle boligbutikken yderligt.


Til vores Projektafdeling for ProjektSeriesalg i København, søger vi en stærk kommissionsmægler, der med en stærk og vindende personlighed har det der skal til, for at åbne døre til nye kunder og samarbejdspartnere, og samtidig være med til at fastholde vores eksisterende kunder, ved en vedholdende, god og konstruktiv kontakt til disse.


Kære Ejendomsmægler! Er det tid til det næste skridt i din karriere?


I vores nye boligbutik i Herning har vi allerede i dag en stærk lokal indehaver og partner, Ib Schiermer, som har store ambitioner for butikken. Ib ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.


Vi er en 2 år gammel boligbutik. I butikkens levetid har vi vækstet kraftigt fra 0 salg til i 2020 at præstere 65 salg. Ambitionerne er fortsat store og vi har nu så travlt, at vi søger endnu en mægler til vores butik.


Vores dynamiske team i Allerød gør en stor indsats og har godt gang i butikken, og vi ønsker at succesen fortsætter med flere salg, trivsel i butikken og ansættelse af en partner, der i samråd med vores afdelingsleder Dan Lüth Bjerre vil sætte sit præg på butikken i positiv retning.


EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Medio april måned flytter vi til nyindrettede lokaler på Rådhuspladsen 3, Mezz. Aarhus C der afspejler et professionelt miljø. Vi ønsker i den forbindelse at udvide vores investeringsteam yderligere.


EDC Finanscenter
Hovedstaden
03-06-2021

Alene i år 2021 har vi ansat 2 nye dygtige medarbejdere, men vores succes fortsætter og vi får mere og mere travlt, hvorfor tiden allerede nu er inde til at ansætte endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.


Projektafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech er i rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig projektudviklingschef. Vi udvikler ejendomsprojekter for at være en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder, der typisk er entreprenører, ejendomsselskaber, pensionskasser og tilsvarende store investorer.


En del af et vinderteam Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 på Frederiksberg, og dermed være bydelens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.


Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Kirkegade. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et stort drive og lysten til at skabe succes og vækst.


Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Hørsholm. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering. Du er en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og gå-på-mod.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech og EDC Erhverv Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligafdeling i Aabenraa har vi en stærk lokal partner i Thomas Hansen, der i samråd med ledelsen i EDC Poul Erik Bech har store ambitioner for afdelingen, hvorfor vi nu søger en ligesindet partner til Thomas.


Sydbank
Syddanmark
03-06-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at skabe gode kundeoplevelser og lande nye forretninger? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Varde måske det rigtige for dig.


EDC - Poul Erik Bech
Nordjylland
03-06-2021

Der er travlhed i butikken på Vesterbro, og vi søger derfor endnu en endnu en dygtig og topmotiveret ejendomsmægler, der sammen med resten af teamet på Vesterbro vil være med til, at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.


Vi søger en ny kollega med interesse for forretningsudvikling og brugen af data, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.


Vil du være en del af et pengeinstitut i udvikling? Sparekassen Sjælland-Fyn har store ambitioner og det økonomiske grundlag i orden. Dette er et job for dig, som ønsker at komme helt tæt på vores fynske erhvervskunder og gøre en reel forskel for dem. Du vil blive en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt, hvor din stemme bliver hørt, og hvor du får frihed og fleksibilitet i din hverdag.


Har du 2-4 års relevant erfaring med finansierings- og/eller investeringsprocesser eller lignende fra eksempelvis en større industriel virksomhed, kapitalfond eller investeringsbank – gerne med energi og/eller øvrig infrastruktur? Har du en relevant kandidatuddannelse med resultater i top og ambitioner om at arbejde med unoterede infrastrukturinvesteringer hos en af Danmarks førende institutionelle investorer, PFA Asset Management? Hvis det lyder som dig, så er du måske den rette til en position som associate indenfor alternative investeringer.


Vil du være en del af et fagligt stærkt team med afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver? Så har vi jobbet til dig!


Brænder du for at arbejde med data, analyse og programmering og har du for nyligt afsluttet eller er du ved at afslutte en relevant videregående uddannelse. Så har vi en spændende mulighed for dig til at udbygge dine dataanalytiske kompetencer i Spar Nords IRB afdeling.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
01-06-2021

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler på Kastrup.


Er du en erfaren og ambitiøs forretningsudvikler med lyst til at blive del af et team, som understøtter vores pengeinstitutter i at blive endnu mere effektive, og gøre hverdagen lettere for medarbejdere og kunder? Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle, sammen med højt kvalificerede kolleger, i tæt samarbejde med vores kunder? Er du i stand til at demonstrere en klar forståelse af pengeinstitutternes behov og omdanne disse til IT-krav? Hvis ja, er du muligvis den rette kandidat til jobbet.


Middelfart Sparekasse
Midtjylland
01-06-2021

Selv om vi er 20 år, er vi stadig i voksealderen, og vi søger nu en privatrådgiver, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen.


Vil du arbejde med nogle af de mest engagerede kunder i Danske Bank? Og kunne du tænke dig at være en del af et positivt og dedikeret team? Så bliv vores nye kollega!


Mestrer du det juridiske område, og er du en ambitiøs leder? Sæt dine juridiske og administrative kompetencer i spil hos en bank i rivende udvikling.


Vi søger en finansrådgiver til Transaction Banking Sales, som skal medvirke til at sikre, at Handelsbanken er den foretrukne strategiske rådgivningspartner for sammenhængende, værdiskabende helhedsløsninger inden for Cash Management, finansiel rådgivning samt Risk Advisory. Du vil blive en del af bankens salgsstøtte til filialerne på erhvervsområdet, og med en stor kontaktflade til filialerne, specialister og internationalt.


Er investeringsrådgivning lige noget for dig? Og kunne du godt tænke dig at komme med på vognen i en helt nystartet enhed, i en af Danmarks største banker? Så synes jeg du skal læse med her!


Middelfart Sparekasse
Midtjylland
28-05-2021

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har vi en ledig plads i vores afdeling i Horsens.


Jutlander Bank
Nordjylland
27-05-2021

Én af vore erfarne rådgivere i Nibe har valgt at gå på pension. Det efterlader en åben plads til en ny privatkunderådgiver, som drømmer om at blive en del af vores hold i Nibe. Har du dén drøm og naturligvis også kompetencerne, så er vi klar til at få dig med på holdet.


Vestjysk Bank
Midtjylland
26-05-2021

Vi søger en kollega til kreditsekretariatet i vores kommende hovedkontor i Birk, Herning.


Vi tilbyder et spændende job i bankens centrale produktionsafdeling.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
26-05-2021

I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi vil gøre en forskel ved at støtte op om talentudvikling og lokale initiativer på Sjælland og Fyn. På den måde bidrager vi til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Vi ønsker at styrke vores investeringsteam inden for kommercielle investeringer med positiv impact på vores filantropistrategi


Danske Andelskassers Bank
Midtjylland
21-05-2021

Er dine kreditkompetencer på et højt niveau? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere? Så er det måske dig, vi søger som souschef.


Vil du være med til at sætte struktur og sikre compliance i en ny rolle? Kan du navigere i en virksomhed der går igennem en større forandring på mange områder, bl.a. det økonomiske? Har du lyst til at bruge alle dine kvalifikationer indenfor skat og økonomi? Så har vi en spændende stilling til dig.


Kan du sikre en sammenhængende økonomisk indsigt? Kan du tænke i finansielle fremskrivninger og formidle dette? Så har vi måske jobbet til dig?


Har du erfaring, overblik og mindset til at være den primære finansielle sparringspartner for et af koncernens forretningsområder? Kan du omsætte viden og formidle tal og øvrige data til beslutningsgrundlag for forretningen? Motiveres du af at være med til at skabe fundamentet for en ambitiøs grøn omstilling af samfundet og trives du med forandringer? Så har vi stillingen til dig.


Carnegie Investment Bank
Sjælland
20-05-2021

Kan du se dig selv som omdrejningspunktet i et travlt rådgivningsteam? Så er her muligheden for at blive en del af Nordens førende investeringsbank.


Vestjysk Bank i Horsens ønsker at fortsætte den positive kundetilvækst og søger i den forbindelse en privatrådgiver til portefølje af attraktive privatkunder. I Horsens vil du blive en del af et team på i alt 21 kolleger, hvoraf de 13 arbejder sammen om at give vores privatkunder den bedste rådgivning.


Vestjysk Bank
Midtjylland
19-05-2021

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Thyborøn og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling, og du vil blive en del af et team, der med godt humør og en positiv indstilling arbejder sammen om at give vores kunder den bedste rådgivning og service.


PenSam
Hovedstaden
19-05-2021

Vi søger en ny kollega med interesse for helhedsrådgivning, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.


& friends Cph søger på vegne af HDI i Danmark en Assistant Property Underwriter, som brænder for at bruge såvel sine analytiske som menneskelige kompetencer i et dynamisk internationalt miljø. Som Assistant Property Underwriter hos HDI i Danmark vil din primære rolle være at opbygge effektive relationer både nationalt og internationalt, der sikrer de optimale administrative processer og support inden for property underwriting.


Vil du rådgive solide privatkunder, og synes du, at boligfinansiering og udfordrende samtaler med kompetente kunder er spændende, så er denne mulighed dit næste skridt i din karriere.


Vil du være med til at sætte dit præg på vores kunderådgivning hele vejen rundt om kunden? Og er du typen, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø med ambitioner og højt humør, så kig nærmere på denne stilling.


Sparekassen Thy
Nordjylland
12-04-2021

Som Kreditdirektør hos Sparekassen Thy bliver din største opgave at drive en stabil og fagligt velfunderet kreditafdeling i Sparekassen Thy. Der er tale om et generationsskifte, og det vil være naturligt, at du sætter dit eget præg på den fremtidige kreditfunktion i overensstemmelse med sparekassens overordnede strategi, værdisæt og kultur.