En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Ballerup.

Hovedstaden
02-08-2021

Er du en resultatorienteret holdleder med stærk forretningssans? Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Kan du være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning? Så er du måske vores nye erhvervskundechef til Erhvervscenter København/Sjælland.

Hovedstaden
02-08-2021

Da en af filialens nuværende kunderådgivere har søgt og fået nye udfordringer i banken, søger vi en kunderådgiver der brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Valby.

Hovedstaden
02-08-2021

Har du lyst til at arbejde med stresstest af penge- og realkreditinstitutter? Vil du gerne have en unik indsigt i institutternes risici? Og vil du gerne bidrage til en robust finansiel sektor? Så har vi en ledig stilling til dig i vores stresstest-team.

Hovedstaden
02-08-2021

Til vores hovedkontor i Ringkøbing søger vi en dygtig og serviceminded medarbejder til vores centrale back office enhed inden for fondsområdet.

Midtjylland
27-07-2021

Would you like to become our new colleague and use your life science experience and strong network in a newly established permanent position to identify and generate leads, manage the sales process and win new business?

Hovedstaden
26-07-2021

Har du lyst til at blive en del af Spar Nord Leasings nye kreditafdeling?

Nordjylland
21-07-2021

Har du lyst til at blive en del af vores stærke team i salgssupport?

Nordjylland
21-07-2021

Har du lyst til at sælge leasing til erhvervskunder sammen med et af branchens bedste leasingteams?

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
21-07-2021

Brænder du for risikostyring? Har du god forretningsforståelse og gode analytiske evner?

Midtjylland
21-07-2021

Vi søger en systematisk og motiverende leder til vores voksende finansteam – en leder som går forrest, når der skal skabes retning og overblik!

Sjælland
Nordjylland
Hovedstaden
Syddanmark
Midtjylland
21-07-2021

Som AML Business Consultant får du et udfordrende og spændende job, med at gennemføre analyse, opsætning, mapning og vedligeholdelse, samt kortlægning og optimering af processer og arbejdsgange hos vores pengeinstitutter.

Sjælland
Nordjylland
Hovedstaden
Syddanmark
Midtjylland
20-07-2021

Vi søger en ny engageret medarbejder til vores Middle Office team i vores hovedkontor i Birk, Herning.

Midtjylland
19-07-2021

Vil du være med til at styre risici på valutareserven og bidrage til at sikre Danmark en robust økonomi? Så søger vi netop nu en dygtig og engageret økonom til en stilling som Risk Manager i Nationalbanken.

Hovedstaden
19-07-2021

Du kunne kalde det en Storskadekonsulent. Men hvad vi virkelig er på udkig efter, er en ny kollega, der skaber klarhed i det komplekse, og drives af at hjælpe vores kunder i vanskelige situationer.

Hovedstaden
16-07-2021

Vil du være med til at give vores erhvervskunder de bedste bankoplevelser? Er du en udadvendt teamplayer, som skaber gode løsninger til vores kunder? Og vil du være en del af et kompetent og ambitiøst miljø? Så er du måske vores nye Senior Relationship Manager!

Midtjylland
16-07-2021

Brænder du for at yde professionel kunderådgivning inden for bolig, pension og investering? Vil du samtidig være en del af et kompetent og socialt team med fokus på din faglige- og personlige udvikling? Hvis ja, så bør du læse mere om vores attraktive stilling som privatrådgiver på Frederiksberg.

Hovedstaden
15-07-2021

Vil du være med til at optimere udviklingen af avancerede risikomodeller? Og brænder du for agile arbejdsmetoder? Så er dette spændende job på hovedsædet i Aabenraa måske noget for dig.

Syddanmark
14-07-2021

Kribler det i fingrene for at arbejde med kreditindstillinger, bonitet, kaution og hæftelse? Grib muligheden for at arbejde med komplicerede kreditopgaver i en moderne bank med over 100 år på bagen

Midtjylland
14-07-2021

Vil du være med til at føre tilsyn med de største systemisk vigtige banker i Danmark? Så har vi brug for dig i kredit-teamet i kontoret for tilsyn med de største banker.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være ekspert i danske penge- og realkreditinstitutters anvendelse af interne modeller for kreditrisiko? Vil du være med til at sikre, at institutterne holder et højt niveau og løbende følger den konstante udvikling på området? Så har vi brug for dig i IRB-teamet i kontoret for tilsyn med de største pengeinstitutter.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være med til at sikre at vi har en ordentlig og robust finansiel sektor? Vil du være med til at føre tilsyn, som sikrer berettiget tillid til det finansielle system? Så har vi brug for dig i kontoret for tilsyn med de mindste SIFI-pengeinstitutter og mellemstore pengeinstitutter.

Hovedstaden
14-07-2021

Vi ønsker at være sønderjydernes fortrukne, når det gælder valget af pengeinstitut. Derfor er vi massivt til stede, hvor mange sønderjyder kommer. Vi bakker op om det lokale liv og vores navn og logo er synligt på den lokale markedsplads.

Syddanmark
14-07-2021

Har du talent for den nærværende kunderelation, en udadvendt personlighed og kan du give kunder ro i maven og et smil på læben? Så mangler vi dig i PFA til vores kontor i Nordhavn.

Hovedstaden
13-07-2021

Hvis du brænder for at arbejde med kunder og samtidig være med til at bygge branchens bedste Partnerbank, så kigger du på det rigtige job.

Hovedstaden
13-07-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Midtjylland
13-07-2021

Er du skarp på din finansielle faglighed, og falder det dig naturligt at tale med mennesker og opbygge relationer? Grib muligheden for at arbejde i en moderne bank med mere end 100 år på bagen

Syddanmark
12-07-2021

Brænder du for pensionsområdet, og trives du i en serviceorienteret stilling, hvor du er med til at opretholde det høje kvalitetsniveau, som Andelskassen står for?

Midtjylland
12-07-2021

We are looking for a detail-oriented Treasury Manager to join the Financial Planning & Analysis team in our Finance department. You will be optimising and professionalising a corporate treasury function, focusing on monitoring all current and projected cash inflows and outflows.

Hovedstaden
12-07-2021

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så har du nu muligheden for, at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.

Nordjylland
12-07-2021

Vi er på udkig efter dig, der kan lede indkøbsprocesser, fra behovet opstår i organisationen, til vi eksekverer på indkøbsaftalen. Derudover skal du kunne skabe og pleje et stærkt samarbejde med både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Midtjylland
12-07-2021

Nærpension søger en supporter til vores Digitale Support Team med stor lyst til at gøre en forskel i en hastigt voksende virksomhed.

Hovedstaden
08-07-2021

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser til mindre erhvervskunder? Har du lyst til og kompetencer til at favne to fagben?

Syddanmark
08-07-2021

Møns Bank søger kundeminded leder til ny afdeling for Kundeservice.

Sjælland
08-07-2021

Hvis du brænder for at give kunderne en god kundeoplevelse, og samtidig har en god faglig indsigt indenfor firma- og privatpensioner, er jobbet som kunderådgiver i Firma lige noget for dig.

Hovedstaden
08-07-2021

Er du typen der brænder for administrative opgaver og samtidig give gode kundeoplevelser, så er det dig vi leder efter.

Hovedstaden
08-07-2021

Har du erfaring med betalingsformidling, og vil du bruge dine stærke analytiske evner til at udvikle finansiel statistik for at være med til at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

Hovedstaden
08-07-2021

Vær med til at understøtte den grønne omstilling, når du med dit gode overblik og din økonomiske indsigt bidrager til at sikre den økonomiske styring i vores elprojekter.

Syddanmark
08-07-2021

Brænder du for at skabe resultater og lede projekter? Har du erfaring med såvel klassiske og agile udviklingsmetoder og leverandørstyring? Så er dette jobbet for dig!

Hovedstaden
08-07-2021

Vi søger en erhvervsrådgiver som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Syddanmark
08-07-2021

Do you view regulation as an opportunity? Do you want to be part of setting the direction and executing on the strategy for Saxo Bank? We are looking for a financial, legal astute, analytical and structured colleague to join our small team at HQ in Copenhagen.

Hovedstaden
07-07-2021

Vil du være med til at opbygge en ny, moderne dataplatform i PFA? Brænder du – ligesom os – for data? Som data engineer får du rig mulighed for at udvikle dig, være med til at udfordre status quo og flirte med cloud teknologi og data lakes – kort sagt: En karriere med mere mening i et investeringsområde med stort fokus.

Hovedstaden
07-07-2021

Er du interesseret i at lave samfundsøkonomiske analyser på den grønne omstilling? Er du analytisk stærk, og har du lyst til bidrage til faglige analyser af en holdbar grøn omstilling af samfundet? Så har du nu mulighed for at søge en af stillingerne som økonom i Center for Klimaneutral Danmark.

Hovedstaden
07-07-2021

Nærpension har de seneste år oplevet en stor vækst og samarbejder i dag med mere end 34 pengeinstitutter, der hver dag sælger nærpensions løsninger til deres kunder. Vi har på vores vækstrejse brug for en ny konsulent, der kan hjælpe med at indfri de interne ambitioner og eksterne krav for at sikre både pengeinstitutternes og nærpensions fortsatte succes.

Hovedstaden
07-07-2021

Motiveres du af at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Så er det måske dig, vi har brug for i bankens filial i Aarup

Syddanmark
06-07-2021

AP Pension er et kundeejet selskab med fuld fart på og vores vigtigste opgaver er at give vores kunder en god oplevelse. Vi arbejder med KPI-mål således, at kundens forventninger opfyldes til rette tid og i rette kvalitet.

Hovedstaden
06-07-2021

Vil du som finansiel analytiker arbejde med økonomiske analyser og styringsorienteret rapportering og samtidig være en del af en spændende udvikling i et af landets største pensionsselskaber?

Hovedstaden
06-07-2021

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Herning og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang.

Midtjylland
06-07-2021

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut? Lige nu søger vi en IT-sikkerhedsansvarlig til vores IT-afdeling i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.

Sjælland
06-07-2021

Du får et stort selvstændigt ansvar for såvel udførelsen som videreudviklingen af opgaverne, og dermed rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Midtjylland
06-07-2021

Er du en erfaren og proaktiv analytiker? Vil du arbejde i en partnerrolle, hvor du har ansvaret for forskellige analyser og kommer tæt på de forretningsområder, du understøtter? Så er du måske den Senior Finance Business Partner, vi er på udkig efter.

Hovedstaden
06-07-2021

Vi søger derfor en driftsmedarbejder til afdelingen Fælles Drift. Afdelingen varetager opgaver af større volumen, og består af ca. 18 medarbejdere.

Hovedstaden
06-07-2021

Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder, der driver dig i dit arbejde? Så tror vi på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som partner og Area Manager i København SV hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
05-07-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores boligbutik i Slagelse søger vi nu en partner – eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Sjælland
05-07-2021

Brænder du for at rådgive nogle af markedsområdets største kunder i samarbejde med branchens mest kompetente finansielle team? Hvis ja, så kom med på vores succesfulde erhvervshold.

Nordjylland
05-07-2021

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team af engagerede og dygtige kolleger, hvor du får mulighed for at anvende din teoretiske baggrund til at udvikle avancerede risikomodeller? Og brænder du for kvantitative metoder og risikostyring? Så er dette spændende job på hovedsædet i Aabenraa måske noget for dig.

Syddanmark
05-07-2021

SkyBrands

med bred forretningsforståelse og fokus på optimering af økonomi, compliance og IT

Syddanmark
02-07-2021

Nærpension er et datterselskab i AP koncernen, hvor 225.000 kunder har etableret forsikringer, opsparing eller er omfattet af en firmapensionsaftale.

Midtjylland
02-07-2021

Brænder du for at arbejde med data, konceptudvikling eller applikationsudvikling? Og har du en god forståelse for at gennemføre dataanalyser og udarbejde rapporter på baggrund heraf, så lad os høre fra dig.

Syddanmark
01-07-2021

Kan du udføre komplekse analyser, og vil du højne vidensniveauet og øge analysekraften i et stort forsyningsselskab? så er det måske lige dig, vi mangler.

Hovedstaden
01-07-2021

Ambitiøs Portefølje Manager og Market Intelligence specialist med drive og et ønske om at gøre en forskel for den grønne omstilling.

Hovedstaden
01-07-2021

Vil du være en del af vores succes inden for investeringsejendomme og vedvarende energi?

Midtjylland
01-07-2021

Kan du holde hovedet koldt, når du er under vand, og tage profit på det rigtige tidspunkt?

Hovedstaden
30-06-2021

Til vores pensionsafdeling på otte medarbejdere har vi brug for en dygtig pensionsspecialist, der har erfaring med administration af ratepension, aldersopsparing og andre bankpensionsprodukter.

Hovedstaden
30-06-2021

Vil du være med til at sætte rekorder? I Kunderådgivning & Salg er vi på udkig efter en engageret kollega, der kan levere personlig rådgivning og troværdigt salg over telefonen.

Hovedstaden
30-06-2021

Kan du se dig selv arbejde i Sparekassen Thys største privatkundeafdeling?

Nordjylland
29-06-2021

Du bliver en del af Intern Support, som er en stabsafdeling på hovedkontoret i Thisted.

Nordjylland
29-06-2021

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Syddanmark
29-06-2021

Vil du være med til at sætte kunderne i toppen?

Sjælland
25-06-2021

Vil du være med til at sætte kunderne i toppen?

Sjælland
25-06-2021

Du har nu en unik mulighed for at blive Contract Manager i IT i Sydbank, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og opbygge funktionen fra bunden.

Syddanmark
23-06-2021

Motiveres du af at forstå markedet for alternative investeringer, og har du erfaring med disciplinerne fra screening og analyse af potentielle investeringer til aktiv deltagelse i due diligence, eksekvering, monitorering og dokumentation inden for unoterede investeringer? Så er det måske dig, vi søger.

Hovedstaden
23-06-2021

I Spar Nord Fredericia oplever vi vækst i antallet af kunder og forretningsomfang. Vores flotte resultater skyldes i høj grad vores kompetente hold af rådgivere og specialister, der giver vores kunder en enestående bankoplevelse.

Syddanmark
22-06-2021

Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores Viborg-team Refsgaard & Partnere. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et stort drive og lysten til at skabe succes og vækst.

Midtjylland
22-06-2021

Fors A/S skal bruge dig som har erfaring med at arbejde med big data, udvikling og optimering af økonomiske processer, og som kan levere knivskarp ledelsesinformation.

Hovedstaden
21-06-2021

Vil du yde god rådgivning med kundens behov i fokus og samtidig være en del af en engageret bank, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Vi får mange nye kunder og udvider derfor med en ny privatrådgiver.

Midtjylland
18-06-2021

Møns Bank søger en jurist eller cand.merc.(jur.) – gerne nyuddannet – med ambitioner om at arbejde indenfor compliance og på sigt blive complianceansvarlig for banken.

Sjælland
16-06-2021

CGI i Danmark udvikler og supporterer løsninger til den finansielle sektor, blandt andet en lokalt udviklet løsning til investeringsforeninger.

Hovedstaden
16-06-2021

CGI i Danmark søger en erfaren konsulent til et teknisk og forretningsmæssigt stærkt team, som leverer løsninger til den finaniselle sektor.

Hovedstaden
16-06-2021

Vores boligbutik EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen i Brønshøj har travlt og er i vækst. Derfor søger vi en mægler til teamet. Vores kompetente partnere Nicolai Busk Jensen og Jonas Rosfeldt Petersen, har gjort det så godt, at butikken er i vækst og søger en lige så energisk og positiv mægler som dem.

Hovedstaden
15-06-2021

Som medarbejder i Anti-Hvidvask og operationel risiko teamet bidrager du til bekæmpelse af hvidvask og terror.

Midtjylland
11-06-2021

Har du styr på debet / kredit, og klar til at bruge din alsidige erfaring hos LEMAN?

Sjælland
11-06-2021

Hos EDC Poul Erik Bech Ørestad har vi indtil nu benyttet os af hele det stærke og kompetente sagskoordinatorkorps vi har i EDC Poul Erik Bech. Men nu er tiden inde til, at vi ansætter vores egen dygtige og selvkørende sagskoordinator, der kan forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.

Hovedstaden
10-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Sønderborg, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning ønsker vi at indfri over de næste år, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.

Syddanmark
10-06-2021

Vores erhvervscenter i Esbjerg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu en ambitiøs kollega, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.

Syddanmark
09-06-2021

I rollen som privatrådgiver yder du kompetent rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du har altid lyst at levere den bedst mulige rådgivning til kunderne. Herudover har du en god portion forretningsforståelse og evner at finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken. Du får din egen allerede eksisterende kundeportefølje, samtidig med at du opsøger nye forretninger og netværk.

Midtjylland
04-06-2021

Vores erhvervscenter i Nordsjælland har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu to ambitiøse kolleger, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.

Hovedstaden
04-06-2021

Ønsker du nye udfordringer og trygge ansættelsesforhold så er du måske vores nye salgskoordinator i Ebeltoft. ??

Midtjylland
03-06-2021

Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed - og sikre at vi i Jylland fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?

Midtjylland
03-06-2021

Vores erhvervscenter i Odense har stor succes og oplever en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Odense og kommunerne omkring. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.

Syddanmark
03-06-2021

Vores erhvervscenter i Sønderborg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.

Syddanmark
03-06-2021

I vores boligbutik i Stenløse har vi to stærke lokale partnere Anders Due Bentzen og Jessica Langer som har store ambitioner for butikken. Anders og Jessica ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.

Sjælland
03-06-2021

Vi søger endnu en dygtig og top motiveret boligmægler til vores butik i Næstved, der fra første dag kan medvirke til at udbygge vores førerposition i det lokale boligmarked. Så vil du være med til at sætte dit præg på teamet og butikken og har du lyst til at løbe stærkt og sikre butikkens yderligere vækst sammen med os, så lad os høre fra dig.

Sjælland
03-06-2021

Har du erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Har du store ambitioner? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på at med din performance, dit drive og engagement, medvirker til at give dig en succesfuld rejse som Area Manager eller partner med fokus på områderne Holmen og Christianshavn hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Herning, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning forventer vi at indfri over de kommende år, og derfor søger vi endnu en uddannet mægler til vores butik.

Midtjylland
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligbutik i Helsingør har vi allerede i dag en stærk lokale partner i Søren Blom Villadsen, som har store ambitioner for butikken i de kommende år. Vi går efter positionen som nummer 1 i Helsingør og opløbet bliver tæt. Vi søger derfor en ligesindet partner, der er udstyret med samme brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken i Helsingør samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores Refsgaard & Partnere boligbutik i Viborg søger vi nu en partner - eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Midtjylland
03-06-2021

kommer du med en vindende personlighed og succes som ejendomsmægler, og synes du at tiden, er inde til talentudvikling i en innovativ og dynamisk virksomhed? Har du også interesse i at indtræde som partner i afdelingen, her og nu eller på sigt? vil dette også være en mulighed.

Hovedstaden
03-06-2021

Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del i Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.

Syddanmark
03-06-2021

EDC Erhverv Poul Erik Bech har opbygget en god markedsposition i Randers og potentialet er langt større. Derfor søger vi en afdelingsleder med partnerpotentiale, der vil være med til at videreudvikle markedsområdet i Randers. Hvis du ikke allerede er ejendomsmægler, kommer du måske fra bank/finansbranchen eller har interesse for erhvervsejendomme i Randers?

Midtjylland
03-06-2021

Vi har dejligt travlt i Hundested, - så travlt at tiden nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi vækster og ønsker nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligbutik i Vordingborg. Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere – en ekstraordinær professionel rådgivning.

Sjælland
03-06-2021

Til vores butik i Birkerød søger vi en super energisk, top motiveret og selvkørende boligmægler, der har drive og lyst til at være med til, at kickstarte vores butik i Birkerød på ny.

Sjælland
03-06-2021

Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde og er der en pioner gemt dig? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som Area Manager for Islands Brygge hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi er kommet rigtig godt fra start i vores boligbutik i Holbæk, og vi har dejligt travlt, - så travlt at tiden allerede nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Sjælland
03-06-2021

Og vi glæder os til at få en ny god kollega i butikken på Skomagergade, der har lyst til at løbe stærk sammen med os. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.

Sjælland
03-06-2021

Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Jyllingevej i Rødovre. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har rigtig godt fat i markedet i Odense og vores butik er i rigtig flot vækst, så nu har vi brug for endnu en stærk mægler til butikken på Hjallesevej.

Syddanmark
03-06-2021

EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 17 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettede på, at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi søger nu en Storkundechef, som koncentreret skal arbejde med at rådgive større virksomheder i relation til deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje respektive behov for leje af lokaler.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Daniel Flørning, som i dag er indehaver, skal videre til en ny rolle i EDC Gruppen. Til vores boligbutikker i Ballerup og Smørum søger vi derfor nu en partner, der som indehaver Susanne Wildbork, har et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikkerne – samt udstyret med en særlig vilje til at gøre os til ”en nummer 1” boligbutik i området.

Hovedstaden
03-06-2021

Til at styrke vores dygtige team i Aalborg, har vi brug for en ambitiøs og erfaren partner der har lysten og kvalifikationerne til at udvikle boligbutikken yderligt.

Nordjylland
03-06-2021

Til vores Projektafdeling for ProjektSeriesalg i København, søger vi en stærk kommissionsmægler, der med en stærk og vindende personlighed har det der skal til, for at åbne døre til nye kunder og samarbejdspartnere, og samtidig være med til at fastholde vores eksisterende kunder, ved en vedholdende, god og konstruktiv kontakt til disse.

Hovedstaden
03-06-2021

Kære Ejendomsmægler! Er det tid til det næste skridt i din karriere?

Sjælland
03-06-2021

I vores nye boligbutik i Herning har vi allerede i dag en stærk lokal indehaver og partner, Ib Schiermer, som har store ambitioner for butikken. Ib ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.

Midtjylland
03-06-2021

Vi er en 2 år gammel boligbutik. I butikkens levetid har vi vækstet kraftigt fra 0 salg til i 2020 at præstere 65 salg. Ambitionerne er fortsat store og vi har nu så travlt, at vi søger endnu en mægler til vores butik.

Hovedstaden
03-06-2021

Vores dynamiske team i Allerød gør en stor indsats og har godt gang i butikken, og vi ønsker at succesen fortsætter med flere salg, trivsel i butikken og ansættelse af en partner, der i samråd med vores afdelingsleder Dan Lüth Bjerre vil sætte sit præg på butikken i positiv retning.

Hovedstaden
03-06-2021

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Medio april måned flytter vi til nyindrettede lokaler på Rådhuspladsen 3, Mezz. Aarhus C der afspejler et professionelt miljø. Vi ønsker i den forbindelse at udvide vores investeringsteam yderligere.

Midtjylland
Syddanmark
03-06-2021

Alene i år 2021 har vi ansat 2 nye dygtige medarbejdere, men vores succes fortsætter og vi får mere og mere travlt, hvorfor tiden allerede nu er inde til at ansætte endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.

Hovedstaden
03-06-2021

Projektafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech er i rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig projektudviklingschef. Vi udvikler ejendomsprojekter for at være en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder, der typisk er entreprenører, ejendomsselskaber, pensionskasser og tilsvarende store investorer.

Hovedstaden
03-06-2021

En del af et vinderteam Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 på Frederiksberg, og dermed være bydelens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Hørsholm. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering. Du er en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og gå-på-mod.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech og EDC Erhverv Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligafdeling i Aabenraa har vi en stærk lokal partner i Thomas Hansen, der i samråd med ledelsen i EDC Poul Erik Bech har store ambitioner for afdelingen, hvorfor vi nu søger en ligesindet partner til Thomas.

Syddanmark
03-06-2021

Der er travlhed i butikken på Vesterbro, og vi søger derfor endnu en endnu en dygtig og topmotiveret ejendomsmægler, der sammen med resten af teamet på Vesterbro vil være med til, at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.

Nordjylland
03-06-2021