En del af WatchMedier

Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket
Politiken
Hovedstaden
18-06-2021

søges til at skabe succes på nogle af de største medieplatforme i Danmark


TV 2
Syddanmark
17-06-2021

Søger du udfordringer i en spændende medievirksomhed og vil gøre en forskel på Danmarks største sportsredaktion?


Er du ekspert i kreative greb, der kan kommunikere komplekst stof på en letforståelig måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Djøf søger en initiativrig SoMe-manager med politisk tæft til vores public affairs-afdeling. Du skal kunne sætte dagsordenen med veltimede, debatskabende opslag, der tydeligt markerer Djøfs holdninger og sikre, at vi fortsat har en stærk stemme på de sociale medier.


Nordic Entertainment Group
Hovedstaden
16-06-2021

We are now looking for a B2B Marketing Project Manager for Denmark (maternity cover).


Børsen
Midtjylland
16-06-2021

Dagbladet Børsen søger en erfaren journalist, der skal være med til at løfte dækningen af Danmarks største virksomheder. Tiltrædelse snarest muligt.


Politiken
Hovedstaden
15-06-2021

Politiken søger ny annoncedirektør, der brænder for at udvikle annonceforretningen i Danmarks stærkeste medie


Watch Medier
Hovedstaden
14-06-2021

Watch Medier søger Linkedin-specialist, der kan booste vores forretning


Watch Medier
Hovedstaden
14-06-2021

Har du talent for at arbejde med mennesker og lyst til at gøre en stor forskel i en succesfuld medievirksomhed, der på for år er vokset fra start-up til etableret og international virksomhed?


Discovery Networks
Hovedstaden
14-06-2021

The Sales Researcher will support and work in close collaboration with the local Ad Sales Team by providing strong sales and marketing arguments helping the Ad Sales Team to achieve their goals, as well as and participate in external meetings.


Gyldendal Forlag
Hovedstaden
11-06-2021

Vil du være med til at videreudvikle den visuelle streg og skabe de stærkeste omslagsdesign hos Danmarks ældste og største forlag? Tænker du visuelt og kan du omsætte dine ideer til den smukkeste klassiker eller den næste store slægtsroman? Brænder du for litteratur, og har du fingeren på pulsen ift. tidens kulturelle tendenser? Så er du måske Gyldendal Genudgivelsers nye redaktør.


Politiken
Hovedstaden
11-06-2021

Vil du være med til at sætte retningen for Danmarks mest læste dagblad i en omskiftelig verden? Og har du erfaring med at arbejde med store mængder data og evne til at se, hvor forretningsmulighederne ligger?


Danish Crown
Midtjylland
07-06-2021

Er du en kommerciel marketeer med passion for at drive stærke fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig at sikre en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?


RADIO4
Midtjylland
04-06-2021

Vi udvider nyhedsredaktionen på Radio4 med en ny redaktør, der får ansvaret for at løfte de nyhedshistorier, der fortjener mere kærlighed, end hvad vi når fra dag til dag. Det gør vi for at indfri ambitionen om at lave mere selvstændig, undersøgende og dagsordensættende journalistik.


Scandinavian Film Distribution
Hovedstaden
04-06-2021

Vi søger Danmarks skarpeste kryds af filmelsker og marketing ninja.


Kristeligt Dagblad
Hovedstaden
04-06-2021

Kristeligt Dagblad søger en erfaren og idérig podcast-ansvarlig til at udvikle og skabe nye lytteoplevelser inden for avisens niche: tro, etik og eksistens.


RADIO4
Midtjylland
03-06-2021

Drømmer du om at sætte retning og dagsorden på kulturområdet, stille de kritiske spørgsmål til kulturens aktører, og ser du kultur som alt fra gastronomi til gaming og keramik til koncerter?


Brænder du for at skabe relationer til nye kunder? Er du stærk i rådgivning og salg af digitale produkter og vant til at have effektskabende dialoger med dine kunder?


DR Bornholm er på jagt efter en ambitiøs og idérig radiovært/nyhedsreporter, der har lyst til at arbejde med moderne, regional nyhedsjournalistik til P4 Bornholm.


Information
Hovedstaden
03-06-2021

På vegne af Dagbladet Information søger vi en engageret og ansvarsfuld kommerciel direktør, som vil bidrage til fortsat udvikling af mediehuset, den voksende abonnementsforretning og husets digitale udvikling. Som kommerciel direktør skal du lede den kommercielle afdeling, indgå i ledelsesgruppen og ikke mindst med et digitalt og kundedrevet fokus være ansvarlig for drift og udvikling af abonnementssalget, som er husets kerneforretning.


Vi søger nu en redaktør til at stå i spidsen for Radioavisen på dagen. En redaktør, der samtidig får en central placering i vores newsroom, hvor DR Nyheders ambition om at være danskernes foretrukne nyhedsleverandør dagligt skal forløses.


Vil du være med til at sætte retningen for Danmarks bedste boligsite? Med mere end 70 mio. besøgende hvert år er edc.dk Danmarks største kommercielle boligsite. Vi står netop overfor en gennemgribende relancering, og her kommer du som content manager til at spille en væsentlig rolle. Du får altså en unik mulighed for at sætte dit præg, og sikre at vi også i fremtiden er Danmarks bedste boligsite.


Hos TV 2 er vi dagligt i kontakt med over 1 million danskere på tværs af vores digitale produkter. I 2021 og frem har vi store ambitioner for forbedring af både brand- og brugeroplevelse, og derfor har vi udvidet holdet og søger nu en relations stærk teamchef til at lede et hold på 10 Designere og UXere.


Leder du efter et sted, hvor du kan udfolde og udvikle dine salgsevner og være med til at bygge broen, mens du går på den? Hos imedier søger vi en passioneret og engageret Account Manager, som er frisk på at være med fra starten på en spritny opgave her i huset og være med på en vækstrejse uden lige.


USTC
Syddanmark
20-05-2021

Would you like to take part in driving important communications projects, primarily within public relations and social media within the USTC Group, and do you have a passion for communication? Here is a chance to join an international company with activities in several industries and create impactful communication through engaging storytelling and meaningful content creation.


Imedier
Midtjylland
08-03-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.