Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

DR Medieindkøb søger en erfaren forhandler med stærk faglig viden om rettigheder i mediebranchen, til at understøtte indkøbet af eksterne produktioner.


Vil du være med til at styrke formidlingen og dagsordenssættelsen af videnskab og forskning – og ekspandere værktøjskassen for fremragende forskeres formidlingskompetencer?


Politiken
Hovedstaden
16-04-2021

Har du lyst til at tage til Østeuropa for at besøge de kulminer, som nu skal nedlægges som en del af EU’s genopretningsplan? Kan du grave det afgørende dokument frem, som gør, at Politiken kan bringe kommissionens næste klimaudspil før alle andre? Og kan du stå tidligt op for at skrive en frisk morgenanalyse til læserne på politiken.dk efter et EU-topmøde?


Warner Bros
Hovedstaden
14-04-2021

Vi søger en erfaren og selvstændig Produktionschef der er passioneret omkring tv-produktion. Den primære opgave består i ansvar for budgettering, forhandling og planlægning af virksomhedens produktioner, herunder økonomiopfølgning, kontraktarbejde, koordinering og sikring af mandskab og faciliteter. Som produktionschef er man i tæt samarbejde med producent og produktionsleder ansvarlig for de enkelte produktioner fra idé og udvikling til budgettering, produktion og regnskabsopfølgning. Som produktionschef er du en del af virksomhedens ledelse, og stillingen indebærer tæt samarbejde med direktionen og den øvrige ledelse omkring virksomhedens løbende forretningsudvikling.


Brænder du for at lave PR på bøger, udbrede stærke historier og forfattere og har du et stort drive og lyst til at være en væsentlig del af et fremadstormende forlag, så er du måske vores nye alpha-kollega?


Kristeligt Dagblad
Hovedstaden
13-04-2021

Kristeligt Dagblad er én af landets førende fokuserede aviser, som oplever fremgang og er i rivende udvikling. Avisen søger nu en talstærk e-commerce koordinator med stort oveblik og kendskab til webshops og kampagneplanlægning.


Kristeligt Dagblad
Hovedstaden
13-04-2021

Hvad siger de store religioner om kærlighed? Hvem er de største danske filosoffer? Og hvad er de vigtigste etiske dilemmaer i debatten om abort, kunstig befrugtning og aktiv dødshjælp?


Politiken Live
Hovedstaden
13-04-2021

Vil du være med til at ruste hundredvis af unge til at deltage i den offentlige debat? Elsker du samfundsdebat, retorik og levende events? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter på Politikens live-redaktion.


RADIO4
Midtjylland
09-04-2021

Alle hverdagsmorgener leverer et hold af reportere, værter, producere og redaktører tre timers nysgerrig, engagerende og overraskende morgenradio til hele Danmark. Og nu har vi brug for dig på holdet på Banegårdspladsen i Aarhus.


Gyldendal Forlag
Hovedstaden
07-04-2021

Vil du være med til at matche litteratur af særlig høj kvalitet med den helt rigtige stemme, og kan du byde ind med idéer til, hvordan vi fortsat kan højne kvaliteten af Gyldendals lydbøger på et marked i vækst? Vi tilbyder et spændende job på en inspirerende og livlig arbejdsplads i hjertet af København.


Som leder af det tekniske transformationsprojekt på dr.dk og DR’s nyhedsapp skal du sikre, at DR kan levere digitale nyhedsprodukter af høj kvalitet på en enkel og stabil backend. Du sætter retningen og fastlægger sammen med udviklingsteams og arkitekter produktleverancerne, og du sikrer løbende opfølgning, tilpasning og gennemsigtighed i arbejdet


DR
Hovedstaden
31-03-2021

P3 er Danmarks stærkeste mediebrand til unge og udkommer på både radio, podcast og sociale medier. P3 er kendt for sit stærke tilbud indenfor musik, aktualitet og humor, som er rodfæstet i DR’s public service-opgave og ambitioner.


EPOS
Hovedstaden
26-03-2021

EPOS, a company delivering high-end audio solutions for Gaming and Enterprise, is looking for an experienced Global PR Manager, to join our Global Marketing team in realizing an ambitious growth plan within our Gaming segment.


Imedier
Midtjylland
08-03-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.