En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

TV2 nord søger en stærk reporter, der brænder for at fortælle historier, der betyder noget for nordjyderne. Kan du fortælle en god historie og formidle dens væsentligste indhold på bare 2 minutter? Så er det måske dig, vi søger.

Nordjylland
02-08-2021

Costume søger en ny chefredaktør, som vil udvikle og lede et stærkt medieunivers med digitale ambitioner og fokus på stil.

Hovedstaden
30-07-2021

Vi søger en erfaren VJ i at lave dag til dag indhold til SoMe platforme, vi håber du kan starte her i august/september og hjælpe os med at færdigøre både produktioner og det udviklingsarbejde vi er i gang med, samt at gå Live med det store projekt samme med os fra 1. december 2021.

Hovedstaden
29-07-2021

Vi søger en erfaren skrivende web, SoMe redaktør med erfaring i at lave dag til dag indhold til SoMe platforme, vi håber du kan starte her i august/september og hjælpe os med at færdigøre både produktioner og det udviklingsarbejde vi er i gang med, samt at gå Live med det store projekt samme med os fra 1. december 2021.

Hovedstaden
29-07-2021

Danmarks største platform for logistikbranchen SCM.dk søger en erfaren konsulent. Du skal både op- og udbygge en attraktiv kundeportefølje i markeder med stort udviklingspotentiale. Du vil være en del af et veletableret mediehus, hvor du kommer tæt på beslutningerne og får stor handlefrihed

Hovedstaden
23-07-2021

Dine allerede fortræffelige sociale medie-færdigheder har stor udviklingsværdi for os. Og din hovedfunktion som Social Medie Specialist består i at drifte vores aktiviteter på de sociale medier - og i samarbejde med vores Social Media Lead udvikler du vores organiske tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn.

Hovedstaden
16-07-2021

Feriepartner Ebeltoft

Feriepartner søger Data Analyst til Marketing-teamet

Midtjylland
16-07-2021

Danmarks ældste avis søger et journalistisk talent til at løfte vores Europadækning.

Hovedstaden
14-07-2021

The PR & Communications team is now looking for a new International PR Manager to join the consisting PR team.

Hovedstaden
14-07-2021

Vi er et mediehus der hver dag arbejder sammen for at formidle nyheder og nære historier om det område vi bor i, på tværs af platforme – På den mission er form vigtigt, og derfor søger vi en tjekket motion designer der har arbejdet med levende billeder og nyhedsformidling før.

Hovedstaden
14-07-2021

Hos Matas er vi midt i en meget ambitiøs digital transformation. Målet er klart – at fastholde rollen som ubestridt markedsleder. Derfor implementerer vi løbende, og i højt tempo, nye features og koncepter som forbedrer kundeoplevelsen og vores kommercielle forretning på Matas.dk.

Hovedstaden
13-07-2021

Lolland-Falsters Folketidende A/S søger en forretningsorienteret administrerende direktør med solid økonomisk baggrund

Sjælland
02-08-2021

Vi søger en journalist til Ekstra Bladets gravergruppe, som har modet og evnerne til at gå kritisk til magthaverne i jagten på de store afsløringer.

Hovedstaden
12-07-2021

Har du lyst til at blive en af de mest kendte morgen-radiostemmer i P4’s primetime i Midt- og Vestjylland? Og få en fod i døren til hele DR og et hav af karriere og udviklingsmuligheder?

Midtjylland
09-07-2021

Be part of a leading international production company with focus on sustainability

Sjælland
09-07-2021

Sjællandske søger en dedikeret lokalredaktør til redaktionen i Slagelse, da vores nuværende redaktør pr 1. september er forfremmet til tværgående nyhedsredaktør.

Sjælland
09-07-2021

risteligt Dagblad søger en redaktionel informationsspecialist til koordinering af avisens daglige fotoopgaver, samt sikring og nytænkning af strukturen bag avisens omfattende, digitale fotoarkiv.

Hovedstaden
06-07-2021

Kan du skære en rubrik, så brugerne får lyst til at klikke? Kan du skrive korrekt og alligevel fængende – også når det går hurtigt? Og vigtigst af alt: Kan du lære fra dig og motivere andre til at arbejde i samme retning? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye kollega.

Midtjylland
05-07-2021

Vores mangeårige redaktør for Tidsskrift for Jordemødre skal have en ny rolle i organisationen. Derfor søger vi en journalist og redaktør for Tidsskrift for Jordemødre.

Hovedstaden
29-06-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.

Midtjylland
08-03-2021