Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

I Styrelsen for It og Læring udvikler, vedligeholder og driver vi en lang række centrale it systemer, som understøtter hele undervisningssektoren. Sikker og stabil drift er et must!


PenSam
Hovedstaden
16-04-2021

Brænder du for programmering, datahåndtering og automatisering, og har du lyst til at bruge din ekspertviden til at udvikle værktøjer til investeringsforvaltningen i PenSam – så har vi jobbet til dig! Vi søger en ny kollega til en nyoprettet stilling i afdelingen ”Likvide Aktiver og Porteføljeanalyse”, som er en del af Investeringsområdet i PenSam.


Har du erfaring med static data, og vil du sætte dit præg på processerne? Vi har fuldt fokus på at udvikle vores static data-område, og derfor udvider vi fondsadministration med endnu en dygtig specialist.


Ascendis Pharma
Hovedstaden
15-04-2021

Join a fast-growing biotech company in a new role where you will be one of the key people in supporting and evolving Ascendis’ Azure PaaS setup


Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for Microsoft Cloud teknologier og it-sikkerhed, og som ser dig selv spille en vigtig rolle i vores it-team's ambitiøse arbejde med forretningsudvikling og digitalisering.


Djurslands Bank
Midtjylland
15-04-2021

Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling på bankens hovedkontor i Grenaa med seks dygtige og erfarne medarbejdere. Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank?


Bliv en del af vores Analytics & Reporting-team, og vær med til at drive udviklingen af Energinets nye data science-platform. Data science og intelligent brug af data er centralt for at lykkes med den grønne omstilling, og data science-platformen er et af håndtagene.


Har du bred viden om IT – og får du energi af at være i brændpunktet for it-løsninger, der er kritiske for Danmarks energiforsyning her og nu – og ønsker du at være med til at forstærke Energinets Situation Management, så har vi jobbet!


Har du en stærk faglighed inden for informationssikkerhed, privacy og cybersikkerhed? Og vil du have mulighed for at sætte dit præg på, hvordan Økonomistyrelsen varetager sikkerhed for en række kritiske systemer, der bruges på tværs af hele staten? Så søger vi lige nu en alsidig, engageret og selvstændig medarbejder til en række komplekse opgaver.


Junckers
Sjælland
09-04-2021

Brænder du for at tage ejerskab af ERP-systemer og drive forretningsapplikationer i en succesfuld og velrenommeret produktionsvirksomhed?


AP Pension
Hovedstaden
07-04-2021

Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension og være en del af et fokuseret IT driftsteam, der har ansvaret for den daglige drift og udvikling af AP Pensions IT platform og har en central rolle i udformningen af AP Pensions fremtid?


AP Pension
Hovedstaden
07-04-2021

Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension og være en del af et fokuseret IT-operationsteam, der har ansvaret for IT infrastrukturen og har en central rolle i udformningen af AP Pensions fremtid?


Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet - med direkte reference til den grønne omstilling! Energinet har gennem 10 år drevet en DataHub for det danske elmarked - med store datamængder i form af målerdata fra alle elmålere i Danmark. En ny DataHub er under udvikling for at lykkes med omstillingen til 100% grøn energi inden 2030. Den nye DataHub bliver bygget i Azure, og arkitekturen tager afsæt i Domain Driven Design.


Orifarm
Syddanmark
22-03-2021

We are currently looking for an IT compliance associate to assist the IT management team with various compliance tasks. If you join Orifarm, you will be a part of an exciting journey in the healthcare industry.


Orifarm
Syddanmark
22-03-2021

We are currently looking for a skilled test manager who will be responsible for test activities, test documentation and optimization of test strategies, methods, procedures and tools. If these terms capture your interest, we may have the perfect job for you.


Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden.


Sampension
Hovedstaden
01-03-2021

Kan du omsætte vores ambitiøse it-mål til løsninger, der er stabile og af høj kvalitet? I Sampension arbejder vi målrettet på at levere effektive og langsigtede løsninger til fordel for vores mere end 330.000 kunder. Vi udvider vores agile set-up og søger en stærk udvikler, der vil indtage en vigtig rolle i vores tværfaglige teams.


e-nettet
Hovedstaden
16-02-2021

Kan du skabe fremtidens samfundskritiske teknologiske infrastruktur og være med til at bygge bro mellem finanssektoren, e-nettet og danskerne?