En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Brænder du for ansættelsesretten i bred forstand? Trives du med at være sparringspartner for specialister og med at bruge dine kompetencer på både strategisk og operationelt niveau?

Hovedstaden
04-08-2022

Vil du være med til at sikre en tidssvarende og tydelig lovgivning for investorbeskyttelse i Danmark? Vil du bruge dine juridiske kompetencer til at følge op på anvendelsen af lovgivningen i praksis og træffe afgørelser og føre tilsyn på investeringsområdet?

Hovedstaden
20-07-2022

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Motiveres du af at arbejde med jura og politik på et højt fagligt niveau, har du lyst til at arbejde med juridisk arbejde og er du interesseret i beskæftigelsespolitik? Vil du gerne være tæt på den politiske beslutningsproces og arbejde med lovgivning som fremmer en effektiv arbejdsmarkedspolitik?

Hovedstaden
19-07-2022

Har du lyst til at arbejde med et område med stor samfundsmæssig betydning? Er du nysgerrig på energisektoren og den grønne omstilling? Kunne du tænke dig at blive en del af en stærk og uafhængig tilsynsmyndighed?

Hovedstaden
15-07-2022

Er du specialist inden for kritisk infrastruktur og vil du være med til at sætte dit præg på det, der er blevet kaldt et af verdens vigtigste projekter i den grønne omstilling, så har du nu mulighed for at komme med ind i det grønne maskinrum hos Center for energiøer

Hovedstaden
15-07-2022

Har du erfaring med udbud og vil du være med til at sætte dit præg på det, der er blevet kaldt et af verdens vigtigste projekter i den grønne omstilling, så har du nu mulighed for at komme med ind i det grønne maskinrum hos Center for energiøer.

Hovedstaden
15-07-2022

Har du erfaring med markedsbearbejdning, økonomiske analyser og udarbejdelse af udbudsmateriale og vil du være med til at sætte dit præg på det, der er blevet kaldt et af verdens vigtigste projekter i den grønne omstilling?

Hovedstaden
15-07-2022

Vil du være med til at realisere Danmarks største grønne anlægsprojekt – Energiøen i Nordsøen – og bringe den grønne omstilling ind i en ny æra?

Hovedstaden
15-07-2022

Vil du være med til at realisere Danmarks største grønne anlægsprojekt – Energiøen i Nordsøen – og bringe den grønne omstilling ind i en ny æra?

Hovedstaden
15-07-2022

Er du specialist i bæredygtighed og vil du være med til at sætte dit præg på det, der er blevet kaldt et af verdens vigtigste projekter i den grønne omstilling, så har du nu mulighed for at komme med ind i det grønne maskinrum hos Center for energiøer.

Hovedstaden
15-07-2022

Vi søger en fagligt stærk cand.merc.aud.’er eller økonom til tilsyn med finansiel rapportering. I Finanstilsynet arbejder vi for at fremme en robust finansiel sektor, der agerer ordentligt

Hovedstaden
15-07-2022

I Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere har vi brug for en erfaren kollega, som har lyst til at arbejde med udformning af forbrugerlovgivningen på det finansielle område.

Hovedstaden
13-07-2022

Er du nysgerrig på reguleringen af energisektoren og har lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Vil du hjælpe med at sikre forbrugernes rettigheder over for leverandører af el, gas og varme? Kan du se dig selv indgå i et stærkt tværfagligt fællesskab

Hovedstaden
11-07-2022

Brænder du for at optimere og videreudvikle IT-systemer, og ønsker du at indgå i et samarbejde med fagligt kompetente kollegaer og leverandører om vedligeholdet og videreudviklingen af Erhvervsstyrelsens mere end 50 IT-systemer?

Hovedstaden
08-07-2022

Økonomistyrelsens Rådgivningsenhed tilbyder en unik mulighed for dig, som har lyst til at rådgive kollegaer i staten om udbud og kontrakter, da vi grundet vores brede kontaktflade kan give et helt særligt indblik i statens mange forskellige indkøb og udbud.

Hovedstaden
08-07-2022

Vil du hjælpe kollegaer i staten med at indgå kommercielt gode kontrakter, foretage komplekse kontraktretlige vurderinger, rådgive om og selv udarbejde kontrakter?

Hovedstaden
08-07-2022

Har du lyst til at implementere ny lovgivning for affaldssektoren? Er du nysgerrig på, hvordan den grønne omstilling i affalds- og varmesektoren udøves på en effektiv måde? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Hovedstaden
16-06-2022