En del af WatchMedier

Filtre


Land & Region
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Land
Indrykket

Vil du være med til at opbygge en ny spændende enhed for sektorintegration, som skal understøtte udviklingen af et mere sammenhængende energisystem? Kan du bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration.


Vil du være med til at tænke på tværs, udarbejde analyser og formulere konkrete oplæg, som skal understøtte et mere sammenhængende energisystem? Brænder du for den grønne omstilling og har blik for at tænke på tværs og identificere løsninger i tæt samarbejde med kollegaer? Så er stillingerne som jurist og økonom/tekniker i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration måske noget for dig.


Vil du være med til at sætte dit præg på den grønne omstilling i Danmark med udgangspunkt i EU-regulering og internationale fora og samtidig være med til at påvirke EU-systemet?


Har du erfaring med EU-retten? Har du prøvet at udarbejde lovforslag eller bekendtgørelser? Er du god til at hjælpe dine kolleger med at finde konstruktive og holdbare juridiske løsninger - også når det skal være grønt? Er du motiveret af at forvalte offentlige tilskud til projekter, der skaber udvikling i virksomheder i hele landet? Så hører vi gerne fra dig.