En del af WatchMedier

Filtre


Område
Branche
Kategori
Sprog
Job titel
Virksomhed
Område
Indrykket

Vil du arbejde med sundhedsdiplomati, eksport og internationalisering af danske erhvervsinteresser? Så kan det være du er vores kommende sundhedsfaglige sektorekspert til Den Danske Ambassade i Berlin.

Tyskland
09-07-2021

Har du erfaring med udbygning af onshore vind og kunne du tænke dig en international stilling, hvor du får chancen for at udbrede din erfaringer til danske partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Har du erfaringer inden for havvind, og har du lyst til at bruge dine kompetencer på internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
09-07-2021

Er du vores nye kollega? Vi søger dig, der har lyst til at være en nøgleperson for direktionen. Du er god til at samarbejde og finde løsninger, og du trives i selskab med dygtige og engagerede kolleger i en styrelse, der arbejder med en vigtig dagsorden.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at skabe rammerne for den danske udbygning med sol og landvind? Interesserer du dig for den grønne omstilling, har du blik for markedets interesser og behov, og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så er en stilling som økonom i enheden for sol og landvind i Energistyrelsens Center for vedvarende energi måske noget for dig.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du arbejde med langsigtet energiplanlægning i Etiopien og gøre en konkret forskel for den fremtidige udvikling af energisystemet? Her er din mulighed for at sætte dit præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores afrikanske partnerlande.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at udbrede danske erfaringer med integration af vedvarende energi i energisystemet til vores 16 partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til skabe rammerne for øget genanvendelse og mindre forbrænding?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du være med til at sætte turbo på Danmarks energieffektiviseringsindsats? Har du lyst til at omsætte politiske visioner til konkret handling?

Hovedstaden
08-07-2021

Har du indgående kendskab til danske rammebetingelser og virkemidler, der fremmer udbygning af effektiv fjernvarme? Hos Energistyrelsen har du nu mulighed for, i samarbejde med vores kinesiske og ukrainske partnere, at arbejde for en grønnere fremtid på varmeområdet i Kina og Ukraine.

Hovedstaden
07-07-2021

Har du erfaring med Energieffektiviseringer og har du lyst til at arbejde med internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med understøtte og drive Energistyrelsens program til realiseringen af verdens første energiøer? Har du erfaring med projektstyring og er du samtidig god til at arbejde på tværs af programdiscipliner? Så er stillingen som planlægger (planner) i verdens første Energiø-program måske noget for dig.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være økonom på det største anlægsprojekt i danmarkshistorien, hvor du er med til at rykke grænsen for produktion af vedvarende energi. Vi søger økonomer, der skal realisere verdens første energiøer.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være en af de ingeniører, der skal realisere verdens første energiøer og bringe den grønne omstilling ind i en ny æra? Stillingen har en enestående placering i krydset mellem teknik, innovation, kommercielle interesser samt udbud og politik.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med til at skabe de juridiske rammer for verdens første energiøer? Interesserer du dig for den grønne omstilling, og har du lyst til at arbejde med et område præget af stor politisk bevågenhed og globalt perspektiv? Så har du nu en unik mulighed for i stillingen som jurist i Energistyrelsens energiø-program.

Hovedstaden
05-07-2021

Skal dit næste job være i hjertet af den grønne omstilling? Kan du bevare overblikket, når det går stærkt, tage ansvar og træffe beslutninger, og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i vores enhed for landvind og sol.

Hovedstaden
30-06-2021

Nu har du chancen for at blive en del af det bankende hjerte bag den grønne omstilling. Vil du bruge dit skarpe juridiske blik til at arbejde med udbygningen af vedvarende energi på havet, og vil du indgå i dialog med virksomheder om ram-mer og betingelser for udbygningen med havvind?

Hovedstaden
30-06-2021