Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted

Lundgrens er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, og netop nu søger vi en advokatfuldmægtig eller en advokat til vores team for ansættelsesret.


Ønsker du en karriere som advokat i et internationalt advokatkontor? Så bliv en del af vores team!


Er du ambitiøs, og har du erfaring med ansættelsesret og lyst til at specialisere dig yderligere inden for området? Har du lyst til at kigge ud over Danmarks grænser og arbejde med jura på internationalt plan? Og har du det bedst med at have en travl arbejdsdag med spændende opgaver?


Norrbom Vinding er et højt specialiseret advokatfirma med fokus på arbejds- og ansættelsesret. Vi er førende på vores felt og rådgiver en lang række af landets mest interessante offentlige og private virksomheder.


Det kan vi tilbyde til dig, der går i tanker om at danne kontorfællesskab. Og tag bare din ven med – vi har plads til et par stykker. De søde kollegaer kan du læse mere om her og placeringen er få minutters gang fra Retten i Aarhus.


Har du lyst til at arbejde med juridiske udfordringer i komplekse byggeprojekter, kan vi tilbyde et job i et fagligt inspirerende og ambitiøst miljø med fokus på tværfaglighed og samarbejde. Kuben Management A/S søger nemlig nu en erfaren rådgiver med juridisk baggrund.


Plesner
Hovedstaden
24-02-2021

Vil du være en del af et dedikeret HR-team i et af Danmarks førende advokatfirmaer? Så er det dig, vi leder efter.


Mazanti-Andersen søger en 2./3. års advokatfuldmægtig eller en 1. års advokat med lyst og evne til at indgå i vores ambitiøse Insolvens og Bobehandlingsteam i København.


Har du lyst til at løse komplekse sager i samarbejde nogle af landets dygtigste specialister inden for ansættelses- og arbejdsret? Så er du måske den advokat eller erfarne fuldmægtig, vi søger.


Til vores kontor i Slagelse søger vi en advokat der har erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og selskabsret, fast ejendom samt proces.


DLA Piper Denmark
Hovedstaden
22-02-2021

Har du lyst til at kigge ud over Danmarks grænser og arbejde med jura på internationalt plan? Har du lyst til at fordybe dig i større udbudsprocesser og rådgive både ordregivere og tilbudsgivere? Brænder du for konkurrenceret på nationalt og EU-niveau?


Vi har travlt, og søger derfor en dygtig yngre advokat til vores afdeling for erhvervs- og selskabsret/M&A.


Lundgrens’ afdeling for Fast Ejendom & Entreprise er en af Danmarks største og mest toneangivende, og netop nu søger vi en ny advokat, som brænder for fast ejendom.


Lundgrens
Hovedstaden
16-02-2021

I Lundgrens har vi travlt, og vi søger derfor en erfaren advokat med speciale i IT & Technology.


Vi søger en advokatfuldmægtig til vores bank- og finansieringsretsteam.


Help Forsikring
Hovedstaden
09-02-2021

Ansvarsbevidste, selvstændige og engagerede jurister søges til interessante udfordringer indenfor nyt forretningsområde.


Brænder du for at arbejde med compliance, og har du erfaring fra den finansielle sektor eller fra arbejde med finansiel lovgivning, så er du måske vores nye kollega hos Saga Private Equity.


Juridisk rådgivning, notater, sagsstyring og salg er bare nogle af de ting, du kommer til at arbejde med, hvis du bliver fuldmægtig hos os.


Vi søger selvstændige advokater til vores velfungerende kontorfællesskab i hjertet af København.