Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted
ATP Ejendomme
Hovedstaden
25-02-2021

Trives du i feltet mellem jura, økonomi og kommunikation? Kan du lide ejendomme? Og vil du administrere nogle af de mest ikoniske af dem? Til en sjældent opslået stilling søger vi en dynamisk og talstærk kollega, der med sine juridiske, økonomiske og kommunikative kompetencer kan håndtere de administrative opgaver på en fast portefølje af erhvervsejendomme. Som ejendomsadministrator i ATP Ejendomme bliver du en del af en organisation, hvor beslutningsvejene er korte, hvor du får lov til at tage aktiv del i processerne, og hvor både videndeling og sammenhold er en vigtig del af arbejdsdagen.


Nordicals Aalborg søger talenter, der ønsker at blive erhvervsmæglere og gøre karriere i en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder.


Har du lyst til at arbejde med juridiske udfordringer i komplekse byggeprojekter, kan vi tilbyde et job i et fagligt inspirerende og ambitiøst miljø med fokus på tværfaglighed og samarbejde. Kuben Management A/S søger nemlig nu en erfaren rådgiver med juridisk baggrund.


Til vores kontor i Slagelse søger vi en advokat der har erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og selskabsret, fast ejendom samt proces.


Geo Partner
Midtjylland
18-02-2021

Som Landinspektør hos Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job samt mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får ansvar for egne opgaver og projekter i tæt samarbejde med kunderne, som vil være både kommune, private, ejendomsudviklere og mange andre. Du vil blive en del af en stærk, faglig virksomhedskultur, hvor sparring, vidensdeling og dygtige kolleger præger dagligdagen. Du vil have fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til opgaver og aftaler.


Koncenton
Midtjylland
10-02-2021

Har du et bredt kendskab til ejendomsprojekter og evt. udlejning af disse, en struktureret tilgang til opgaverne, mod på at løse en lang række alsidige opgaver, og kan du se dig selv som kollega hos Danmarks største ejendomsinvestor? Så er du måske vores nye vurderingsansvarlig hos Koncenton.


Koncenton
Sjælland
10-02-2021

Træd ind i en nyoprettet stilling, hvor du får til opgave at holde styr på vores ejendomme, der er i drift på Sjælland. Det gør du i en virksomhed med en sund økonomi, hvor vi hver dag hjælper hinanden og stræber efter fælles succes.


KLP Ejendomme søger en medarbejder der kan indgå i team-arbejdet med, at tiltrække nye lejere til markedsledende kontorudlejningskoncepter, som KLP Ejendomme tilbyder lejere i sine ejendomme.


Industriens Pension
Hovedstaden
05-02-2021

”Danske Ejendomme” forvalter en portefølje af direkte ejede ejendomme og foretager nye investeringer. Vores mål er, at ejendomsporteføljen skal vokse de kommende år, bl.a. gennem tilkøb af ejendomme og nye udviklingsprojekter. Vil du være med til at vækste vores ejendomsportefølje og skabe gode afkast?


Nordicals København A/S er en dynamisk virksomhed i vækst og til vores afdeling Lettings & Corporate Solutions søger vi en resultatorienteret og kvalitetsbevidst profil, der kan indgå i et professionelt team og bidrage til at vækste udlejnings- og rådgivningsaktiviteterne.


Byggeselskab Mogens de Linde A/S’ afdeling i København søger en projektleder med praktisk erfaring og en solid teknisk baggrund til udviklingen af selskabets eksisterende ejendomme og kommende projekter. Vil du være med til at udvikle attraktive erhvervsejendomme og renovere fredede og bevaringsværdige bygninger? Og har du mandsmod (m/k) og blod på tanden til at arbejde med markante projekter og en unik sammensatejendomsportefølje?