Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted

Har du indgående erfaring med modeller og analyser af det samlede energisystem og udbygning af energisystemer baseret på mere vedvarende energi? Har du erfaring med udarbejdelse af teknologikataloger? Brænder du for internationalt energisamarbejde og kan du omsætte danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores partnerlande?


Brænder du for internationalt energisamarbejde til gavn for klimaet? Vil du gerne sætte dit præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer? Vil du bidrage til at modne markeder for mulig dansk eksport? Har du kendskab til rammebetingelser og regulering af vindenergi baseret på danske erfaringer og kan du omsætte danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores partnerlande? Så har vi måske det perfekte job til dig!


Vi søger en strategisk kommunikationshåndværker, som kan stå i spidsen for vores sociale medier og employer branding. Er du en skrivestærk og fortælleglad kommunikatør med særlig interesse for den danske klimaindsats, og har du erfaring med at sætte kommunikationsværktøjer og -kanaler i spil? Så er et job i Energistyrelsens centrale kommunikationsenhed måske noget for dig!


Centrica
Nordjylland
02-03-2021

Are you interested in performing long-term energy deals that move the green transition forward? That is what we do at Centrica Energy Trading (CET). And as the new Head of Nordic Origination, your job is a leading role to expand our business in renewable energy, flexible generation, and corporate supply across Europe. And why would you be interested in that?


Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling og vil du være med til at sikre, at Danmarks virksomheder bidrager til at nå regeringens mål om 70 pct. CO2-reduktion? Har du erfaring fra energisektoren og/eller offentlig administration og lyst til at bringe det i spil i EU´s kvotehandelssystem? Så søg stillingen i Energistyrelsens kvoteenhed, hvor vi lige nu er ved at klargøre til en ny kvotehandelsperiode i Europa. Stillingen er placeret i Center for energiadministration i Esbjerg.


Vær med til at sikre gassens rolle i den grønne omstilling. Evner du at tage dialogen med interessenter og lodsejere i vores anlægsprojekter, er du måske vores nye konsulent til areal- og rettighedserhvervelse i afdelingen Optimering og Support, som i dag tæller 16 medarbejdere med kompetencer inden for ekspropriation og naboretlige opgaver, tegne- og dokumentationsopgaver samt asset management.


Brænder du for vedvarende energi med vindmøller og solceller, er du god til at håndtere relationer med samarbejdspartnere og er du god til at have mange bolde i luften? Så har du muligheden for at blive en nøglespiller i de daglige projektudviklingsaktiviteter i NRGi Renewables.


Interesserer du dig for den grønne omstilling og vil du gøre en forskel for den danske klimaindsats? Har du lyst til at arbejde på et område med stor politisk bevågenhed, globalt perspektiv og potentielt stor indflydelse på den danske klimaindsats? Så er dette job i Undergrundsenheden i Energistyrelsens Center for undergrund og beredskab noget for dig!


Interesserer du dig for den grønne omstilling og vil du gøre en forskel for den danske klimaindsats? Har du lyst til at arbejde på et område med stor politisk bevågenhed, globalt perspektiv og potentielt stor indflydelse på den danske klimaindsats? Så er dette job i Undergrundsenheden i Energistyrelsens Center for undergrund og beredskab noget for dig


Vær med til at sikre, at vi i Danmark når vores målsætning om 70% CO2-reduktion i 2030. Vi skal have lagret vores grønne energi fra vind og sol omkostningseffektivt, så vi kan opretholde vores forsyningssikkerhed, samtidig med at vi lykkes med den grønne omstilling.


Vær med til at sikre, at vi i Danmark når vores målsætning om 70% CO2-reduktion i 2030. Vi skal have lagret vores grønne energi fra vind og sol omkostningseffektivt, så vi kan opretholde vores forsyningssikkerhed, samtidig med at vi lykkes med den grønne omstilling.


Energinet gennemfører en stor portefølje af anlægsprojekter i eltransmissionsnettet fra million- til milliardklassen. En væsentlig del af opgaverne i planlægnings- og projektmodningsfasen løses ved hjælp af vores GIS-system. Så hvis du har solid erfaring med at anvende og udvikle GIS værktøjer, så er det måske dig vi søger til et spændende job som GIS-konsulent til vores anlægs- og udviklingsprojekter. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Erritsø ved Fredericia.


Vær med til at udvikle Danmarks fremtidige el-transmissionsnet, som i forbindelse med den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år. Du får en central rolle i at sikre integration af store mængder vedvarende energi og at der er styr på kapaciteterne både i Danmark og over grænserne, så de bedste vilkår for et godt energimarked understøttes. Du bliver en del af afdelingen Netplanlægning, i vores selskab Elsystemansvar.


Du spiller en central rolle i etableringen og udbygningen af højspændingsstationer på Danmarks 132-400 kV transmissionsnet. Som instrumenteringsspecialist hos Energinet bliver du en del af Automationsafdelingen i selskabet Eltransmission. Du bliver en del af en udviklingsorienteret afdeling med fokus på og ansvar for instrumenteringsløsninger til vores højspændingsstationer.


Vil du være med til at projektere, udbygge og lede kundetilslutnings- og moderniseringsprojekter på 10 kV- og 0,4 kV-niveau, så elkunder sikres et driftssikkert og fremtidssikret elnet?


Energi Fyn
Syddanmark
12-02-2021

Er du en synlig leder, der både kan sætte retning og deltage i den daglige drift? Og kan du sikre et velfungerende fibernetværk med fokus på driftsstabilitet? Så er du måske den Driftschef, vi søger til den fortsatte tekniske drift, udbygning og opgradering af fibernetløsninger på Fyn.


Vil du være med til at fremme energibesparelser og øge effektiviteten i anvendelsen af energi i bygninger? Vil du være med til at drive de projekter, der udvikler fremtidens energimærke, som er understøttet af data og digitalisering? Så er du måske vores nye kollega til energimærkningsordningen i Energistyrelsens Center for energiadministration i Esbjerg!


Du bidrager til den grønne omstilling og den fortsat høje forsyningssikkerhed, ved at sikre at vi får optimal anvendelse af vores luftledningssystemer. Du bliver en del af Asset Beredskab Fyn og Sjælland under selskabet Eltransmission. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.


Nature Energy
Syddanmark
29-01-2021

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green