Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted
Ringkjøbing Landbobank
Syddanmark
24-02-2021

Vi søger en dygtig opsøgende Erhvervsrådgiver til vores Private Banking-afdeling i Vejle. Du skal være stærk til det opsøgende arbejde og vise ægte interesse for kunder og potentielle kunder. Herudover skal du have stor forretningsforståelse og erfaring fra et job som erhvervsrådgiver, hvilket indebærer, at du helt naturligt kan rådgive vores erhvervskunder med høj faglighed og kvalitet.


Vores team i Asset Services i Danmark har base i Høje Taastrup. Du vil blive en del af vores team på 8 kollegaer og en kultur, hvor vi sætter en ære i vores arbejde, har et højt vidensniveau og har fokus på godt kollegaskab. Vi er et meget dygtigt og erfarent team, hvor du vil være med til at flytte teamet til det næste niveau. Vores fælles mission er at give kunderne rettidig, effektiv og høj kvalitet.


Sydbank
Syddanmark
24-02-2021

Vi kan tilbyde dig, at du arbejder et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen.


Spændende mulighed for at arbejde med udvikling af risikomodellering og finansiel risikostyring i et stærkt fagligt miljø.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
23-02-2021

Vil du være med til at bidrage til arbejdet med intern revision – både den finansielle og operationelle revision – i et af Danmarks største regionale pengeinstitutter?


Sydbank
Midtjylland
23-02-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af teamet i Private Banking i Aarhus.


Vil du være med til at udvikle og implementere den fremtidige digitale oplevelse for kunderne i AP Pension? Vi skal blandt andet implementere en helt ny platform, så du kan nå at komme ombord og sætte dit præg på løsningen fra starten. Kan du lide at drive opgaver i mål og løse komplekse problemstillinger og være bindeleddet mellem forretningsprioriteringerne og vores udvikling? Så kan det være, at stillingen som product owner i AP Pension er noget for dig.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
23-02-2021

Da filialdirektør Jette Lund har fået nye udfordringer i Roskilde, søger vi en filialdirektør som har lyst til at stå i spidsen for et stærkt hold. Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere, så de præsterer deres bedste? Er du en resultatorienteret holdleder med en stærk forretningssans? Så er det måske dig, der er vores nye filialdirektør på Frederiksberg.


I Operations i Sydbank er vi ambitiøse og har sat gang i en udvikling af måden vi arbejder på, og samtidig skaber værdi for vores kunder. Du kan nu blive en del af rejsen hen i mod at skabe fremtidens Operations.


AP Pension
Midtjylland
22-02-2021

Vi søger en kompetent og ambitiøs firmapensionskonsulent til vores pensionsteam i Århus. Som firmapensionskonsulent bliver du ansvarlig for at servicere og rådgive små og mellemstore firmakunder, samt rådgive deres medarbejdere.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
22-02-2021

Vil du være med til at styrke sparekassens netværk af erhvervsrelationer og samtidig understøtte vores samfundsansvarlige profil?


Til sparekassens hovedsæde i Holbæk søger vi en fagligt stærk profil med erfaring inden for ejendomsvurdering og projektfinansiering til at etablere og udvikle en ny ejendomsenhed i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.


Vil du være med til at styrke dansk landbrugs udvikling og vækst og trives du i et udadvendt job? Kan du tænke ud af boksen og finde finansieringsløsninger i tæt samarbejde med kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere? Så er det måske dig, vi har brug for!


I Falcon Fondsmæglerselskab A/S oplever vi en stærk vækst i antallet af nye kunder og samarbejdspartnere, og vi søger derfor en dygtig senior formuerådgiver.


Sparekassen Kronjylland
Midtjylland
19-02-2021

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling som IT-sikkerhedsansvarlig på intet mindre end Europas bedste arbejdsplads. I tæt samarbejde med afdelingsdirektøren for IT skal du videreudvikle Sparekassen Kronjyllands IT-sikkerhed og være med til at skabe overblik på IT-sikkerhedsområdet. I det arbejde, får du et tæt samarbejde med både kolleger i IT-afdelingen, andre relevante stabsfunktioner og eksterne samarbejdspartnere.


Merkur Andelskasse
Hovedstaden
19-02-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.


Merkur Andelskasse
Hovedstaden
19-02-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.


Akademiker Pension
Sjælland
18-02-2021

Der er tale om en nyoprettet stilling og du vil blive nøgleperson ift. hjemtagning af en andel af den i dag fuldt ud eksternt forvaltede EMD-portefølje. Målet er at opbygge stærke kompetencer og nye interne investeringsprocesser, og den rette kandidat vil således få stor indflydelse på EMD-mandatets og porteføljestyringens fremtidige indretning. Den nye interne investeringsproces for EMD skal indarbejde et ESG-tilt, således at porteføljen opnår en bedre ESG-mæssig profil end benchmark. Det er dermed væsentligt, at du som vores kollega har et indgående kendskab til ESG og samspillet med afkastpotentialet i EMD.


Akademiker Pension
Sjælland
18-02-2021

Vores dygtige og mangeårige investeringsstrateg er på vej på pension, og vi søger derfor en ny kompetent kollega. Som investeringsstrateg vil du være ansat i obligationsteamet, men din rolle er meget bred og du skal arbejde sammen med alle investeringsspecialister i hele MPIM.


Er du en dygtig makroøkonom med dyb indsigt i dansk økonomi, stærke lederkompetencer og gode kommunikationsevner? Og har du lyst til at stå i spidsen for et team af seks højtkvalificerede medarbejdere, der er med til at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Overvågning af dansk økonomi og Prognose.


Vil du være med til at udvikle og implementere den fremtidige digitale oplevelse for kunderne i AP Pension? Vi skal implementere en helt ny platform, så du kan nå at komme ombord og sætte dit præg på løsningen fra starten. Kan du lide at drive opgaver i mål og løse komplekse problemstillinger? Evner du at have mange bolde i luften og har du god forretningsforståelse? Så kan det være, at stillingen som forretningsanalytiker i AP Pension er noget for dig.


Sydbank
Nordjylland
18-02-2021

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så har du nu muligheden for, at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.


Rønde Sparekasse
Midtjylland
22-02-2021

Rønde Sparekasse er et lokalt, stærkt og selvstændigt pengeinstitut placeret centralt på hovedgaden i Rønde – ca. 20 minutters kørsel fra Aarhus C. Vi er 20 medarbejdere og har brug for en ny kunderådgiver, da en kollega går på pension. Motiveres du af at lave forretninger og samtidig yde god kundeservice, så er jobbet som kunderådgiver i Rønde Sparekasse noget for dig.


Som kundedirektør er dit fokus at opdyrke nye kunderelationer. Og kun det. Formueforvaltningen overlader du trygt til dine kolleger. Du er selvfølgelig med i relationsplejen i det omfang, det giver mening for kunden og os.


Vores arbejde med Environmental, Social and Governance (ESG) er i rivende udvikling, og vi udvider derfor vores risikoafdeling med en ESG Risikomanager. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som Senior ESG Risikomanager.


Lægernes Pension & Bank
Hovedstaden
17-02-2021

Lægernes Pension & Bank er for læger og deres familier. Som pensionskasse og bank har vi en central rolle i at forebygge og bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. Har du bankerfaring, og trives du med at arbejde med kundedata, er det måske dig, vi har brug for til vores team for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering.


BankInvest
Hovedstaden
17-02-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med investeringer og asset allocation? Er du god til økonometri? Er du god til at kode? Så er det muligvis dig som vi søger til en stilling som analytiker i BankInvest Multi-Asset.


Har du erfaring med porteføljeforvaltning, risikostyring, politikudvikling og -implementering samt dyb indsigt i de finansielle markeder? Har du ledelseserfaring og brænder for at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Valutareserveforvaltning og Sikkerhedsstillelse?


Danmarks Nationalbank
Hovedstaden
16-02-2021

Har du erfaring med penge-, kapital- og valutamarkedet og gode kommunikationsevner? Har du erfaring med ledelse og brænder for at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Pengepolitiske Operationer og Statsgæld?


Middelfart Sparekasse
Syddanmark
16-02-2021

Vi har brug for en ny kollega til vores afdeling i Fredericia, så hvis du vil med holdet på en af landets bedste arbejdspladser, så har du chancen nu.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
16-02-2021

Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til at lede et team med 5 medarbejdere, der analysere indberetninger og foretage underretninger til SØIK samt sparre og besvare spørgsmål fra bankens filialer vedr. mistænkelig adfærd og transaktioner? Så er du måske vores nye leder til MLRO afdelingen.


Sparekassen Kronjylland
Midtjylland
15-02-2021

Vi har en spændende portefølje af komplekse privatkunder, der samtidig er tilknyttet vores erhvervsafdeling. Til at skabe sammenspil mellem kundernes økonomi og formue mangler vi dig, der i samarbejde med erhvervsrådgiveren kan sparre med og udfordre kunderne – og give dem den bedste rådgivning.


Sparekassen Kronjylland
Sjælland
15-02-2021

Mestrer du kunsten at skabe relationer, og har du lyst at spille en meget aktiv rolle i kundetilvæksten i vores afdeling i Køge? Så har du her chancen for et spændende og udadvendt job i en fremadstormende afdeling. Udover at bygge en portefølje op fra bunden, kan du se frem til at rådgive privatkunderne om alt fra bolig til pension og investering.


Middelfart Sparekasse
Syddanmark
15-02-2021

Vi har brug for en ny kollega til vores privatkundeafdeling i Middelfart, så hvis du vil med holdet på en af landets bedste arbejdspladser, så har du chancen nu.


Vi søger både kundechefer til at opsøge nye virksomheder, pleje af nuværende portefølje samt fremtidige porteføljeselskaber.


Hvidbjerg Bank
Midtjylland
15-02-2021

Vi søger en ambitiøs IT-ansvarlig med stærke kompetencer, der kan tænke nyt, og som kan medvirke til at drifte og udvikle bankens IT-afdeling


Hvidbjerg Bank
Midtjylland
15-02-2021

Vi søger en fondsmedarbejder, som kan hjælpe med at imødekomme den stigende interesse for investering


Vi søger en privatrådgiver, der ligesom os elsker vores område. Der er også mange kunder, der elsker vores område og vælger at blive kunde i Lollands Bank. Derfor søger vi nu en privatrådgiver mere til vores filial i Maribo.


Vækstfonden
Hovedstaden
12-02-2021

Har du interesse for private equity, og har du god forståelse for finansiel analyse? Så har vi en spændende jobmulighed til dig i vores fund of funds-afdeling!


ProVeo
Midtjylland
12-02-2021

Hands-on og strategisk profil til finansiel vækstvirksomhed


PensionDanmark
Hovedstaden
12-02-2021

Brænder du for en hverdag præget af spændende og udfordrende opgaver, og er du vant til at arbejde selvstændigt og struktureret? Så er du måske vores nye Financial Controller.


En af vore gode kolleger, har valgt at gå på pension. Derfor søger vi nu en ny erhvervskunderådgiver til vores afdeling i Støvring.


Willis Towers Watson
Hovedstaden
12-02-2021

Er du en skarp analytiker? Har du dybdegående kendskab til firmapensioner?


Har du solid erfaring med Collateral Management og Clearing? Og vil du arbejde med investeringer i en af Europas største pensionskasser? Så er du måske den kollega, vi leder efter i Team Settlement & Collateral – en del af ATP’s Pensions & Investments.


Hvis du brænder for at skabe gode kundeoplevelser i den direkte kontakt med kunderne - så er her en spændende mulighed.


Sampension administrerer fire pensionsvirksomheder i et administrationsfællesskab, og Direktionssekretariatet har her bl.a. til opgave at understøtte direktionen, de i alt fem bestyrelser, interne ledelsesfora og en række andre opgaver af forretningsmæssig og juridisk karakter. Vi søger en ny kollega, som chefkonsulent til Direktionssekretariatet. Der er tale om et vikariat, der løber frem til 1. juni 2022.


Vi har en ledig plads på holdet til en fagligt stærk privat rådgiver til byens bedste finansielle arbejdsplads. Har du engagement og en god forretningsforståelse er det en fantastisk mulighed for dig.


Drives du af at yde ansvarlig og nærværende rådgivning til formuende kunder på investeringsområdet? Så er det lige dig, vi søger efter!


Formuepleje
Midtjylland
09-02-2021

Formuepleje søger en ny specialist til vores Middle Office-team i Aarhus. Middle Office er en del af fondsadministrationen i Formuepleje og har ansvaret for den daglige drift og vedligehold af Formueplejes handels- og afviklingssystemer, data management, afkastrapportering, værdiansættelse samt pre- og posttrade compliance. Herudover er også ansvaret for Formueplejekoncernens ESG-systemer forankret i Middle Office. Afdelingen har berøringsflader med hele organisationen og arbejder isæt tæt sammen med Back Office, IT og kapitalforvaltningen.


Brænder du for at finansiere vækst i danske virksomheder, og har du en finansiel baggrund fra et pengeinstitut? Er du samtidig løsningsorienteret, og trives du i en rolle hvor du både får mulighed for at møde mange spændende virksomheder og arbejde med din mere analytiske side? Så er du måske vores nye erhvervskundechef!


Sydbank
Syddanmark
08-02-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det du er god til, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan gøre en forskel samtidig med, at du kan dygtiggøre dig løbende? I Hotline søger vi en der kan give kunderne en 5 stjernet oplevelse og har de tekniske færdigheder på plads.


AP Pension
Hovedstaden
08-02-2021

Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension og være en del af vores aktuariat? Så har du chancen nu, for AP Pension søger en medarbejder, der brænder for at levere et godt produkt på komplekse opgaver og har ambitioner om udvikling i et spændende fagligt miljø med gode kolleger. Hos os er der plads til din mening og dine ideer, og vi gør vejen fra ord til handling så kort som mulig.


Én af vores kolleger på Frederiksbjerg i Aarhus har søgt nye udfordringer udenfor Jutlander Bank. Det efterlader en åben plads til en ny privatkunderådgiver, som drømmer om at blive en del af vores hold i Aarhus. Har du dén drøm og naturligvis også kompetencerne, så er vi klar til at få dig med på holdet.


Finanstilsynet
Hovedstaden
08-02-2021

Vil du gerne arbejde med unikke data og analyser af finanssektoren? Har du lyst til at bidrage til en robust finansiel sektor og være en del af et stort hold, som brænder for dataanalyse og risikovurdering? Og har du lyst til at påvirke, hvilke risici de finansielle virksomheder bør have fokus på? Så har vi en ledig stilling til dig.


I Operations i Sydbank er vi ambitiøse og har sat gang i en udvikling af måden, vi arbejder på, og samtidig skaber værdi for vores kunder. Du kan nu blive en del af rejsen hen i mod at skabe fremtidens Operations. Vi søger nye kundesupportere til to af vores teams – hhv. inden for bolig og pension.


Sidder du med lyst til at prøve kræfter med erhvervsrådgivning på sigt, er der her mulighed for at komme i ”mesterlære”. Vi søger nemlig en erhvervstrainee til at understøtte de 4 erhvervsrådgivere og filialdirektøren.


Forca
Hovedstaden
05-02-2021

I Forca arbejder vi kontinuerligt på at blive mere og mere datadrevne og søger derfor en skarp forretningsanalytiker, som har lyst til at være med på rejsen og aktivt præge vores udvikling på dette område.


Vil du være med til at fastholde og videreudvikle en sund kreditkultur, der understøtter Nordfyns Banks forretningsmæssige vækst, og bidrage til en god og konstruktiv samarbejdskultur? Så er muligheden her.


Vores erhvervsteam i Randers har igennem de sidste par år leveret gode resultater. Med ansættelsen af DIG som vores nye erhvervskundechef, ønsker vi at sikre den fortsatte positive udvikling.


Better Energy
Hovedstaden
05-02-2021

We are looking for a skilled?Financial Controller with relevant experience to?join our growing team in the Finance department.


Vær med til at sikre en effektiv økonomi bag den grønne omstilling og bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab med fokus på sparring og udvikling. Som vores nye økonom får du et udadvendt job med selvstændige økonomi- og rapporteringsopgaver, hvor du kan være med til at sætte dit præg på økonomistyringen i Energinets datterselskab - Energinet Elsystemansvar. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.


PensionDanmark
Hovedstaden
05-02-2021

PensionDanmarks investeringsaktiver har passeret 270 mia. kr. og vil også i de kommende år vokse kraftigt. Derfor har vi løbende behov for at styrke vores investeringsfunktion med højt kvalificerede investeringsmedarbejdere.


ATRIUM
Syddanmark
05-02-2021

Vi søger en skarp analytiker til vores investeringsteam. Investeringsteamets overordnede ansvar er kontinuerligt at udvælge de bedste globale investeringsmuligheder til gavn for vores kunder. Vi ønsker at øge kapaciteten på alternative investeringer, som er et særligt styrkeområde for os.


ATRIUM
Hovedstaden
08-02-2021

Vi søger en dygtig og udadvendt kollega til vores business development team. Vi er inde i en rivende udvikling med en stærk portefølje af traditionelle, alternative og bæredygtige investeringsløsninger, som vi ønsker at komme i dialog med potentielle investorer omkring. Vores primære kundegruppe er individuelle personer og familier, fonde, velgørenhedsorganisationer og virksomheder med en investerbar formue på +25 mio. kr.


Obton
Midtjylland
04-02-2021

Brænder du for at kunne bruge dine stærke kompetencer inden for komplekse finansieringsmodeller i en virksomhed, der arbejder for at udbrede den grønne energiomstilling via store solcelleparker? Så har du mulighed for at blive en del af Obtons specialenhed - Solar Investment Partners (SIP).


Are you passionate about analysis and process optimization? Do you thrive in a dynamic, global environment? Then you might be the Senior Business Controller we are looking for.


Velliv Foreningen er en medlemsforening for kunder i pensionsselskabet Velliv, som foreningen er eneejer af. Foreningen er inde i en hastig og positiv udvikling.


BankInvest
Hovedstaden
03-02-2021

Som Senior Forretningsudvikler vil du generelt skulle gribe bolde, som ikke ”passer” naturligt ind i BankInvests øvrige organisation, derfor er det vigtigt, at en foranderlig hverdag giver dig arbejdsglæde.


Ejendomsinvestering A/S
Midtjylland
02-02-2021

Ejendomsinvestering A/S tager med afsæt i tryghed, ærlighed samt det gode købmandskab en ny og frisk tilgang til investering i boligejendomme. Virksomheden sælger andele i boligejendomme, hvor kunderne får mulighed for at være med i projekterne helt fra start – hvor Ejendomsinvestering A/S varetager alle opgaver fra jordkøb, byggeri og efterfølgende udlejning og administration – uden fordyrende mellemled. Med solid mangeårig erfaring og god forretningssans skaber selskabet gennemsigtighed og en god langsigtet investering for kunderne.


Jutlander Bank
Nordjylland
01-02-2021

Connect Privat er i en god udvikling og vi vil med ansættelsen af dig sikre, at den positive udvikling kan fortsætte og endda også øges. Har du lyst til at være en del af Connect Privat og har du kompetencerne, så er vi klar til at få dig med på holdet.


Frøs Sparekasse
Syddanmark
29-01-2021

Vil du være med til at sikre den gode udvikling i vores formuecenter, brænder du for et stort ansvar og vil du gerne overtage et godt og velfungerende team? Så er du måske den kandidat vi søger. Vores mangeårige investeringschef og ansvarlig for formuecentret har fået nye eksterne udfordringer og vi søger derfor efter en afløser.


Sydbank
Syddanmark
29-01-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan have fokus på det, du brænder for - gode kundeoplevelser, så er her muligheden.


Er dialogmarkedsføring din ekspertise og trives du i spændingsfeltet mellem CRM, kommunikation og kunderejser? Og Brænder du desuden for data og teknikken bag dialogmarkedsføring?


Er du BI-udvikler og har lyst til alsidige opgaver? Vil du være en del af en spændende arbejdsplads med udfordrende opgaver? Så har vi jobbet til dig!


Sydbank
Midtjylland
27-01-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan have fokus på det, du brænder for - gode kundeoplevelser, så er her muligheden.


Danske Commodities
Midtjylland
26-01-2021

Do you dream of working with vast data sets and complex processes? Do you see yourself working in an organisation with a young culture where the personal and professional development is high on the agenda? Right now, we are looking for an outgoing and data-minded profile for our Business Controlling team, where operational excellence and process optimisation are top priorities.


Sparekassen Kronjylland
Syddanmark
26-01-2021

Kan du sammen med resten af vores stærke erhvervsteam i Kolding videreudvikle vores succes – med kunden i centrum?


Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.


Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet, så er jobbet som filialdirektør i Nyborg måske det rigtige for dig?


Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.