Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted

De seneste år er interessen for alternative investeringer steget hos de danske pensionsselskaber. Det skyl-des blandt andet den lave rente, og at pensionsselskaberne søger at sikre deres kunder det bedst mulige afkast på deres opsparing. Men alternative investeringer er typisk mere komplekse og risikable end mere traditionelle investeringer.


We are looking for a senior professional to join the business unit Leveraged Finance. Leveraged Finance is part of Financial Sponsors Group and has the overall responsibility for leveraged buyouts and acquisition finance for our Private Equity clients. From offices in the Nordic capitals as well as Frankfurt and London, our team of about 40 employees originate, structure and execute loan facilities to support our Financial Sponsor clients and their portfolio companies.


SEB
Hovedstaden
04-03-2021

SEB Corporate Finance is looking for talented individuals who will get a unique opportunity to continue to develop their professional skill set and their career in investment banking.


SEB Corporate Finance is looking for talented individuals who will get a unique opportunity to develop their professional skill set and get a career in investment banking.


SEB
Hovedstaden
04-03-2021

SEB Corporate Finance is looking for talented students who will get a unique opportunity to develop their professional skill set and position themselves for a career in investment banking.


Har du erfaring med eller interesse for compliance, så bliv en del af vores direktionssekretariat, der varetager alt omkring netop dette felt.


Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
03-03-2021

Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til at analysere indberetninger og foretage komplekse underretninger til SØIK. Og har du lyst til at sparre og besvare spørgsmål fra bankens filialer vedr. mistænkelig adfærd og transaktioner? Så er du måske vores nye senior AML officer.


Spar Nord
Syddanmark
03-03-2021

I et stort og meget spændende markedsområde – Middelfart, Fredericia, Haderslev, Vejen og Kolding - har vi en klar vækstambition og er derfor nu på udkig efter den rette kandidat, som kan supplere vores stærke team af erhvervsrådgivere. Er det dig som er vores nye kollega?


Siden Sparekassen Sjælland-Fyn åbnede afdelingen på Islands Brygge i 2017 har vores mission været at gøre området til at bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Det går godt – så godt, at vi nu udvider teamet med en ekstra rådgiver, og derfor har vi brug for dig… Hvis du også brænder for den gode kundeoplevelse og for at være en del af en afdeling, der vægter sammenhold, egen udvikling og engagement.


Brænder du også for dansk landbrug? - Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til landbrugskunder? - Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den landbrugskunderådgiver, vi søger.


Sparekassen Vendsyssel
Midtjylland
02-03-2021

Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den erhvervskunderådgiver, vi søger.


Sparekassen Vendsyssel
Nordjylland
02-03-2021

Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere kunderne? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den formuespecialist, vi søger.


AP Pension søger en ny Afdelingschef til vores Mæglerafdeling i Kundeservice. Afdelingen servicerer og samarbejder med blandt andet mæglere og består af 20 medarbejdere.


Kan du lide forvaltningsret, lovgivningsprocesser og komplekse juridiske problemstillinger? Interesserer du dig for finansiel lovgivning og tilsyn med de finansielle virksomheder? Nu har du muligheden for at komme med på holdet og være med til at varetage en vigtig samfundsopgave.


Vækstfonden
Midtjylland
02-03-2021

Brænder du for ledelse, og har du lyst til at sætte dit personlige præg på den forretningsmæssige udvikling af Vækstfonden fremadrettet? Så er du måske den nye erhvervskundedirektør til afdelingen i Randers.


Bank Nordik
Greenland
01-03-2021

Ønsker du nye udfordringer? Og vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst på privatkundeområdet? BankNordik søger lige nu en privatkunderådgiver til vores filial i Nuuk.


AP Pension
Hovedstaden
01-03-2021

Vi du med på en spændende rejse i AP Pension, i et område i rivende udvikling? AP Pension er et kundeejet selskab med fuld fart på, hvor vi sætter fællesskabet med kunderne højt. Du bliver en del af en virksomhed med fokus på, at alle – både kunder og medarbejdere - føler sig godt tilpas.


Vil du være med til at realisere vigtige strategiske tiltag og dyrke din specialistviden i et stærkt fællesskab med fagligt dygtige kolleger? Og er du på udkig efter nye spændende opgaver? Så er det her du skal kigge!


AP Pension
Hovedstaden
01-03-2021

Til vores afdeling, der behandler sager indenfor TAE, Kritisk Sygdom, Ulykke og børnepakker, søger vi en afdelingschef, som har en baggrund indenfor pension og forsikring eller relaterede brancher.


Vil du arbejde specialiseret med fonds- og depotadministration samt corporate actions både internt i Danmarks 8. største pengeinstitut og for forskellige samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye fondsspecialist til Back Office på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.


Kan du sætte bæredygtighed, samfundsansvar og socialt engagement på dagsordenen i Danmarks største sparekasse? Og koordinere og kommunikere indsatserne både internt og eksternt? Så er her et spændende job, hvor du kan forene dine evner for kommunikation og formidling med din interesse for ESG.


As an Asset Associate, you will be part of the Asset Management Team, working closely together with the investment and finance functions. The primary role as an Associate in the Asset Management team is to perform commercial and financial analysis in close collaboration with the other asset management professionals. This includes valuation and financial modelling of the existing assets in the AIP portfolio.


As a Senior Associate, you will be part of the Valuation and Risk team, working closely together with Finance - and the asset management functions. The primary role as a Senior Associate is to perform risk and financial analysis in collaboration with the other Valuation and Risk professionals. This includes financial and risk analysis on a portfolio level as well as supporting the development of new metrics. Additionally, operation and controlling of existing models and frameworks are essential.


Skjern Bank
Midtjylland
26-02-2021

Er du kredit- og talstærk og har du lyst til at være med til at præge Skjern Bank med udgangspunkt i kreditområdet?


Vil du være med til at understøtte den bæredygtige omstilling i samfundet? Så læs videre her, for finanssektoren spiller en afgørende rolle for, om vi lykkes.


Obton
Midtjylland
25-02-2021

Brænder du for at kunne bruge dine stærke kompetencer inden for data og rapportering i en virksomhed, der arbejder for at udbrede den grønne energiomstilling via store solcelleparker? Så har du mulighed for at blive en del af Obton.


Are you passionate about finding innovative and sustainable ways to feed our planet? Do you have experience working with venture investments in the food technology sector and the rest of the food supply chain – or at least investment experience with a strong passion for the AgriFood space and our green future? If so, perhaps you are the Senior Investment Manager we seek to join our new AgriFood team in Copenhagen.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
25-02-2021

Brænder du for at udvikle og drive forretningsnære løsninger gennem udnyttelse af de mange muligheder på CEM platformen Salesforce? Og ser du det som en spændende udfordring, at stå i spidsen for et team af deklarative udviklere og sikre at de får de bedst mulige rammer samt den faglige sparring de har brug for? Så er dette job måske lige dig.


Ringkjøbing Landbobank
Syddanmark
24-02-2021

Vi søger en dygtig opsøgende Erhvervsrådgiver til vores Private Banking-afdeling i Vejle. Du skal være stærk til det opsøgende arbejde og vise ægte interesse for kunder og potentielle kunder. Herudover skal du have stor forretningsforståelse og erfaring fra et job som erhvervsrådgiver, hvilket indebærer, at du helt naturligt kan rådgive vores erhvervskunder med høj faglighed og kvalitet.


Vores team i Asset Services i Danmark har base i Høje Taastrup. Du vil blive en del af vores team på 8 kollegaer og en kultur, hvor vi sætter en ære i vores arbejde, har et højt vidensniveau og har fokus på godt kollegaskab. Vi er et meget dygtigt og erfarent team, hvor du vil være med til at flytte teamet til det næste niveau. Vores fælles mission er at give kunderne rettidig, effektiv og høj kvalitet.


Sydbank
Syddanmark
24-02-2021

Vi kan tilbyde dig, at du arbejder et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen.


Spændende mulighed for at arbejde med udvikling af risikomodellering og finansiel risikostyring i et stærkt fagligt miljø.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
23-02-2021

Vil du være med til at bidrage til arbejdet med intern revision – både den finansielle og operationelle revision – i et af Danmarks største regionale pengeinstitutter?


Sydbank
Midtjylland
23-02-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af teamet i Private Banking i Aarhus.


Vil du være med til at udvikle og implementere den fremtidige digitale oplevelse for kunderne i AP Pension? Vi skal blandt andet implementere en helt ny platform, så du kan nå at komme ombord og sætte dit præg på løsningen fra starten. Kan du lide at drive opgaver i mål og løse komplekse problemstillinger og være bindeleddet mellem forretningsprioriteringerne og vores udvikling? Så kan det være, at stillingen som product owner i AP Pension er noget for dig.


I Operations i Sydbank er vi ambitiøse og har sat gang i en udvikling af måden vi arbejder på, og samtidig skaber værdi for vores kunder. Du kan nu blive en del af rejsen hen i mod at skabe fremtidens Operations.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
22-02-2021

Vil du være med til at styrke sparekassens netværk af erhvervsrelationer og samtidig understøtte vores samfundsansvarlige profil?


Til sparekassens hovedsæde i Holbæk søger vi en fagligt stærk profil med erfaring inden for ejendomsvurdering og projektfinansiering til at etablere og udvikle en ny ejendomsenhed i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.


Vil du være med til at styrke dansk landbrugs udvikling og vækst og trives du i et udadvendt job? Kan du tænke ud af boksen og finde finansieringsløsninger i tæt samarbejde med kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere? Så er det måske dig, vi har brug for!


I Falcon Fondsmæglerselskab A/S oplever vi en stærk vækst i antallet af nye kunder og samarbejdspartnere, og vi søger derfor en dygtig senior formuerådgiver.


Sparekassen Kronjylland
Midtjylland
19-02-2021

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling som IT-sikkerhedsansvarlig på intet mindre end Europas bedste arbejdsplads. I tæt samarbejde med afdelingsdirektøren for IT skal du videreudvikle Sparekassen Kronjyllands IT-sikkerhed og være med til at skabe overblik på IT-sikkerhedsområdet. I det arbejde, får du et tæt samarbejde med både kolleger i IT-afdelingen, andre relevante stabsfunktioner og eksterne samarbejdspartnere.


Merkur Andelskasse
Hovedstaden
19-02-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.


Merkur Andelskasse
Hovedstaden
19-02-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.


Akademiker Pension
Sjælland
18-02-2021

Der er tale om en nyoprettet stilling og du vil blive nøgleperson ift. hjemtagning af en andel af den i dag fuldt ud eksternt forvaltede EMD-portefølje. Målet er at opbygge stærke kompetencer og nye interne investeringsprocesser, og den rette kandidat vil således få stor indflydelse på EMD-mandatets og porteføljestyringens fremtidige indretning. Den nye interne investeringsproces for EMD skal indarbejde et ESG-tilt, således at porteføljen opnår en bedre ESG-mæssig profil end benchmark. Det er dermed væsentligt, at du som vores kollega har et indgående kendskab til ESG og samspillet med afkastpotentialet i EMD.


Akademiker Pension
Sjælland
18-02-2021

Vores dygtige og mangeårige investeringsstrateg er på vej på pension, og vi søger derfor en ny kompetent kollega. Som investeringsstrateg vil du være ansat i obligationsteamet, men din rolle er meget bred og du skal arbejde sammen med alle investeringsspecialister i hele MPIM.


Er du en dygtig makroøkonom med dyb indsigt i dansk økonomi, stærke lederkompetencer og gode kommunikationsevner? Og har du lyst til at stå i spidsen for et team af seks højtkvalificerede medarbejdere, der er med til at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Overvågning af dansk økonomi og Prognose.


Vil du være med til at udvikle og implementere den fremtidige digitale oplevelse for kunderne i AP Pension? Vi skal implementere en helt ny platform, så du kan nå at komme ombord og sætte dit præg på løsningen fra starten. Kan du lide at drive opgaver i mål og løse komplekse problemstillinger? Evner du at have mange bolde i luften og har du god forretningsforståelse? Så kan det være, at stillingen som forretningsanalytiker i AP Pension er noget for dig.


Sydbank
Nordjylland
18-02-2021

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så har du nu muligheden for, at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.


Rønde Sparekasse
Midtjylland
22-02-2021

Rønde Sparekasse er et lokalt, stærkt og selvstændigt pengeinstitut placeret centralt på hovedgaden i Rønde – ca. 20 minutters kørsel fra Aarhus C. Vi er 20 medarbejdere og har brug for en ny kunderådgiver, da en kollega går på pension. Motiveres du af at lave forretninger og samtidig yde god kundeservice, så er jobbet som kunderådgiver i Rønde Sparekasse noget for dig.


Som kundedirektør er dit fokus at opdyrke nye kunderelationer. Og kun det. Formueforvaltningen overlader du trygt til dine kolleger. Du er selvfølgelig med i relationsplejen i det omfang, det giver mening for kunden og os.


Vores arbejde med Environmental, Social and Governance (ESG) er i rivende udvikling, og vi udvider derfor vores risikoafdeling med en ESG Risikomanager. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som Senior ESG Risikomanager.


Lægernes Pension & Bank
Hovedstaden
17-02-2021

Lægernes Pension & Bank er for læger og deres familier. Som pensionskasse og bank har vi en central rolle i at forebygge og bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. Har du bankerfaring, og trives du med at arbejde med kundedata, er det måske dig, vi har brug for til vores team for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering.


BankInvest
Hovedstaden
17-02-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med investeringer og asset allocation? Er du god til økonometri? Er du god til at kode? Så er det muligvis dig som vi søger til en stilling som analytiker i BankInvest Multi-Asset.


Har du erfaring med porteføljeforvaltning, risikostyring, politikudvikling og -implementering samt dyb indsigt i de finansielle markeder? Har du ledelseserfaring og brænder for at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Valutareserveforvaltning og Sikkerhedsstillelse?


Danmarks Nationalbank
Hovedstaden
16-02-2021

Har du erfaring med penge-, kapital- og valutamarkedet og gode kommunikationsevner? Har du erfaring med ledelse og brænder for at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye chef for Pengepolitiske Operationer og Statsgæld?


Sparekassen Kronjylland
Midtjylland
15-02-2021

Vi har en spændende portefølje af komplekse privatkunder, der samtidig er tilknyttet vores erhvervsafdeling. Til at skabe sammenspil mellem kundernes økonomi og formue mangler vi dig, der i samarbejde med erhvervsrådgiveren kan sparre med og udfordre kunderne – og give dem den bedste rådgivning.


Sparekassen Kronjylland
Sjælland
15-02-2021

Mestrer du kunsten at skabe relationer, og har du lyst at spille en meget aktiv rolle i kundetilvæksten i vores afdeling i Køge? Så har du her chancen for et spændende og udadvendt job i en fremadstormende afdeling. Udover at bygge en portefølje op fra bunden, kan du se frem til at rådgive privatkunderne om alt fra bolig til pension og investering.


Vi søger både kundechefer til at opsøge nye virksomheder, pleje af nuværende portefølje samt fremtidige porteføljeselskaber.


Hvidbjerg Bank
Midtjylland
15-02-2021

Vi søger en ambitiøs IT-ansvarlig med stærke kompetencer, der kan tænke nyt, og som kan medvirke til at drifte og udvikle bankens IT-afdeling


Hvidbjerg Bank
Midtjylland
15-02-2021

Vi søger en fondsmedarbejder, som kan hjælpe med at imødekomme den stigende interesse for investering


ProVeo
Midtjylland
12-02-2021

Hands-on og strategisk profil til finansiel vækstvirksomhed


En af vore gode kolleger, har valgt at gå på pension. Derfor søger vi nu en ny erhvervskunderådgiver til vores afdeling i Støvring.


Har du solid erfaring med Collateral Management og Clearing? Og vil du arbejde med investeringer i en af Europas største pensionskasser? Så er du måske den kollega, vi leder efter i Team Settlement & Collateral – en del af ATP’s Pensions & Investments.


Vi har en ledig plads på holdet til en fagligt stærk privat rådgiver til byens bedste finansielle arbejdsplads. Har du engagement og en god forretningsforståelse er det en fantastisk mulighed for dig.


Sydbank
Syddanmark
08-02-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det du er god til, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan gøre en forskel samtidig med, at du kan dygtiggøre dig løbende? I Hotline søger vi en der kan give kunderne en 5 stjernet oplevelse og har de tekniske færdigheder på plads.


Én af vores kolleger på Frederiksbjerg i Aarhus har søgt nye udfordringer udenfor Jutlander Bank. Det efterlader en åben plads til en ny privatkunderådgiver, som drømmer om at blive en del af vores hold i Aarhus. Har du dén drøm og naturligvis også kompetencerne, så er vi klar til at få dig med på holdet.


Sidder du med lyst til at prøve kræfter med erhvervsrådgivning på sigt, er der her mulighed for at komme i ”mesterlære”. Vi søger nemlig en erhvervstrainee til at understøtte de 4 erhvervsrådgivere og filialdirektøren.


Forca
Hovedstaden
05-02-2021

I Forca arbejder vi kontinuerligt på at blive mere og mere datadrevne og søger derfor en skarp forretningsanalytiker, som har lyst til at være med på rejsen og aktivt præge vores udvikling på dette område.


Vores erhvervsteam i Randers har igennem de sidste par år leveret gode resultater. Med ansættelsen af DIG som vores nye erhvervskundechef, ønsker vi at sikre den fortsatte positive udvikling.


Vær med til at sikre en effektiv økonomi bag den grønne omstilling og bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab med fokus på sparring og udvikling. Som vores nye økonom får du et udadvendt job med selvstændige økonomi- og rapporteringsopgaver, hvor du kan være med til at sætte dit præg på økonomistyringen i Energinets datterselskab - Energinet Elsystemansvar. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.


BankInvest
Hovedstaden
03-02-2021

Som Senior Forretningsudvikler vil du generelt skulle gribe bolde, som ikke ”passer” naturligt ind i BankInvests øvrige organisation, derfor er det vigtigt, at en foranderlig hverdag giver dig arbejdsglæde.


Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.


Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.