Part of WatchMedier

Filters


Country & Danish Region
Industry
Category
Language
Job title
Company
Country
Posted
Halcyon Recruitment
United Kingdom
18-06-2021

Due to continued growth our client is seeking a recent graduate to join their LNG division as a Commercial Analyst.


Vil du være med til at afstemme byggeprojekter, der dækker over opførelsen af 1500 lejeboliger om året?


Are you a talented corporate lawyer interested in a newly established position where you will be working with corporate and commercial law and international M&A and in a growing international business with more than 80 subsidiaries and +1,400 employees around the world?


Er du ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med insolvens og rekonstruktion i samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister inden for området? Så er det dig, vi leder efter.


Semler
Hovedstaden
18-06-2021

Kunne du tænke dig at yde juridisk rådgivning af høj kvalitet til Danmarks største bilkoncern, der er i gang med en spændende rejse med internationalisering, digitalisering, elektrificering og udvikling af nye forretningsområder?


Abacus Medicine
Hovedstaden
18-06-2021

Would you like to work in an international and commercial environment? Are you motivated by understanding business and working with many different company commercial aspects? Then you might be the right person for Abacus Medicine's Legal Department.


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
18-06-2021

Are you ready to join an expanding an innovative biopharmaceutical company and play a part in our non-clinical development efforts?


Handelsbanken
Hovedstaden
18-06-2021

Tid til et jobskifte? Vil du være en del af teamet i et af Nordsjællands stærkeste vækstområder, hvor du har flere dygtige erhvervskollegaer at sparre med? Så er stillingen som erhvervsrådgiver i Helsinge måske noget for dig?


Vil du være med til at sikre, at vi har en sund og robust finansiel sektor? Har du interesse for at dykke ned i den finansielle regulering? Vil du være med til at føre tilsyn, som understøtter tilliden til den finansielle sektor? Så har vi brug for dig i kontoret for tilsyn med de mindre pengeinstitutter.


”Du er med til at planlægge nye byudviklingsområder i hele Danmark i både små og store byer,” fortæller landinspektør Tine Andersen.


Birch Ejendomme
Midtjylland
18-06-2021

Vil du sætte kursen for et kompetent team, hvor du i en nyoprettet stilling kommer til at stå i spidsen for at udvikle vores lager-og logistik funktion? Er du en ”people person”, som evner at tænde motivationsgnisten hos medarbejderne og omsætte det til en produktivitet af bedste format? Så kan denne stilling hos Birch Ejendomme være dit næste karrierestep.


”Som kvalitetssikrings-medarbejder har du en bred berøringsflade og skal i samarbejde med byggeleder og formænd dokumentere og sikre en ensartet kvalitet af vores byggerier. Du planlægger din egen hverdag som både foregår på byggepladsen og på kontoret.” fortæller Lars Lisby, Teamleder af Teknisk team.


Danish Crown
Midtjylland
18-06-2021

Trives du i en udadvendt rolle i et internationalt miljø? Og ved du hvad der skal til for at udvikle vores stærke Tulip brand positioner i internationale markeder? I Danish Crown Foods, der er en af de største FMCG virksomheder i Danmark, er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager til International?


Politiken
Hovedstaden
18-06-2021

søges til at skabe succes på nogle af de største medieplatforme i Danmark


Nuuday
Hovedstaden
18-06-2021

Intercompany charging (ICC) - Fremtidens infrastruktur afdeling i Nuuday Har du drive, økonomi erfaring og interesse i at være en central del af denne historiske transformation af Danmarks største teleselskab? I så fald er du måske vores nye kollega i Nuuday Finans på Teglholmen i København.


Vil du revidere ”Danmarks stærkeste lokalbank” og kan du varetage rapportering til øverste ledelse. Så er det dig, vi søger.


Vil du yde god rådgivning med kundens behov i fokus og samtidig være en del af en engageret bank, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Vi får mange nye kunder og udvider derfor med en ny privatrådgiver.


Dansk Kabel TV
Midtjylland
18-06-2021

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.


Relatel
Hovedstaden
18-06-2021

Er du sælger helt ind til knoglerne? Er du en stærk kommunikator og vant til at præstere som sælger, så er det netop dig vi søger! Lige nu søger vi Account Managers til vores team på Østerbro, København.


Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur Er det dig, eller kender du en? - så tøv ikke, vi giver en certificeret uddannelse


Nuuday
Midtjylland
18-06-2021

- Who finds joy in building systems that sustain the troubles of an unpredictable world. As a Cloud Engineer with Kubernetes specialty working in our Infrastructure and Platforms Tribe, you not only know how to setup and run all the flavours of cloud and container native technologies that our development teams absolutely require for their "hello-world application" to produce a first "200 OK" - you also know what it takes to maintain all that stuff and how to build it as shareable services rather than one-off custom hacks.


Går du med drømmen om at være konsulent indenfor de nyeste infrastruktur teknologier, på nogle af Danmarks største og mest spændende it-infrastruktur installationer?


Microsoft området er i vækst hos NetDesign og derfor søger vi efter en ny kollega. Som konsulent er du god til at kommunikerer med kunderne, bygge stærke relationer op, følge op på mersalgs muligheder og selvfølgelig kunne levere en høj teknisk kvalitet i enhver kundeleverance.


Relatel
Hovedstaden
18-06-2021

Er du vores nye servicerådgiver ? Hos Relatel er missionen klar: Vi vil levere kundeservice på et exceptionelt højt niveau, hver gang vi taler med en kunde. Derfor har vi brug for din hjælp!


Nuuday
Hovedstaden
18-06-2021

Strategikonsulent søges til kombineret strategi og kommerciel stilling i Nuuday Infrastrukturstrategi og -forretningsudvikling i nyetableret afdeling Har du aspirationen, drive og viljen til at være del af en historisk transformation af Danmarks største teleselskab? I så fald er du måske vores kommende kollega i Nuudays nyetablerede Infrastructure management afdeling på Teglholmen i København.


Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende opgaver, og har du styr på, hvad det vil sige at arbejde med betjening af direktion og bestyrelse? Vi er netop nu på udkig efter en erfaren direktionssekretær, der er dygtig til planlægning og koordinering og har et udtalt servicegen.


Vores kundejuridiske afdeling søger en jurist med bred erfaring indenfor GDPR og gerne indenfor bekæmpelse af hvidvask samt de øvrige kerneopgaver, afdelingen varetager. Du skal sammen med dine kolleger i afdelingen være med til at sikre, at afdelingen leverer juridisk rådgivning til koncernens mange interessenter, særligt indenfor håndtering af GDPR og bekæmpelse af hvidvask.


Are you a clinical development professional eager to join a leading pharmaceutical company focused on brain diseases and be part of a team dedicated to clinical development in the pediatric population? We offer a Senior Clinical Development Scientist/Physician position in Clinical Development Pediatrics, based at our headquarters in Copenhagen, reporting to Senior Director, Clinical Development - Pediatrics.


TELMORE
Hovedstaden
17-06-2021

Hos Telmore går vi op i dig som menneske, og ikke så meget i, hvad der står på dit CV. Så længe du har den rette indstilling og motivation, kan vi lære dig resten.


TELMORE
Hovedstaden
17-06-2021

Vores kunder er noget af det allervigtigste for os i Telmore. Derfor leder vi efter de bedste serviceprofiler, der går lige så meget op i den gode kundeoplevelse, som vi gør.


Går du med drømmen om at være konsulent indenfor Cisco Identity Services Engine (ISE) på nogle af Danmarks største og mest spændende it-infrastruktur installationer?


YouTv
Hovedstaden
17-06-2021

YouTv, Danmarks nye tv- og streamingtjeneste søger en Product Manager/Product Owner. Du vil blive ansvarlig for YouTv’s in-app oplevelse inden for playback og præsentationen af indhold på tværs af alle YouTv’s nuværende og fremtidige platforme, inklusivt Apple TV og Smart TVs. Du vil stå i spidsen for teamet som til daglig er ansvarlig for ovennævnte del af YouTv’s udvikling samtidig med, at du vil agere kritisk bindeled mellem YouTv og de øvrige samarbejdspartnere, både indenfor og udenfor Nuuday.


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler! Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler! Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler! Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler! Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.


We really love our listeners! We want to give them the most amazing experience, when discovering and listening to all their favorite tunes – and you can help us! The Music tribe at Nuuday is the home of YouSee Musik and Telmore Musik.


The role of the strategy consultant is to primarily direct strategic projects across the business-to-business (B2B) organization with close collaboration with the management team of Nuuday and key deliverables towards the Board of Directors.


Opbyg relevant erfaring hos Nuuday og bliv en del af en afdeling, som arbejder med en lang række strategiske opgaver, bl.a. strategiske marketing/branding analyser og rådgivning. Nuuday er en del af TDC-koncernen, og består af en familie af brands på både B2C og B2B markedet, herunder YouSee, Telmore, Hiper, Blockbuster, YouTv, eesy, TDC Erhverv og Relatel.


Kan du tale med alle? Det kræver mere at arbejde i et kundecenter, end mange måske lige går og tror. Du skal kunne tale med alle slags mennesker - forstå deres situation og hjælpe dem på rette vej. Lige meget om stemmen i røret er fra Britta, Özkel, Søren eller Irma. Og så skal du kunne holde hovedet koldt - selv hvis det brænder på, i telefonen. Så hvis du har dine talegaver i orden og er klar over, hvordan du bruger dem til at skabe resultater, er et job hos YouSee Sales måske noget for dig.


tdc net
Hovedstaden
17-06-2021

Are you currently a student? Do you want to get experience in the telecommunication field? Are you curious about Telecom Technologies from Mobile to IP? Are you also keen on developing and managing data in various ways? You can assist us to gain even more efficiency and quality in the way we run a professional telecom network.


Dansk Kabel TV
Hovedstaden
17-06-2021

Er du vild med maskiner og elsker du at være ude i alt slags vejr? Har du erfaring med at lægge fiberkabler, og ikke bange for at tage ansvar, skal du ikke tøve med at søge stillingen hos DKTV Anlæg.


Relatel
Hovedstaden
17-06-2021

Er du selvstændig og motiveret? Og vil du være en del af vores helt nyoprettede team? Så kan du blive vores nye customer success manager..


Relatel
Hovedstaden
17-06-2021

Motiveret og engageret onboarding-konsulent søges til vores onboardingteam! Har du et stort hjerte for at yde den bedste service, og samtidig tage kunden i hånden gennem deres første tid hos Relatel?


Are you curious about technology and how to build to scale in a big IT company? Then this is the place for you to be.


“If you find keywords such as Java, SQL, DevOps, high availability, microservices Continuous integration and Kubernetes exciting please have a look. If you are a enthusiatic developer with a love for backend technologies and craftmanship, then you might be our new backend developer”.


tdc net
Hovedstaden
17-06-2021

Do you want to change the way we build and operate the communication networks in Denmark? Do you have the passion and mindset to do so in a data driven way?


Stærk salgskonsulent og teamspiller søges til YouSee i Horsens Jeg udretter MAGI! Jeg skaber FORANDRINGER! Jeg gør andre GODE! Dette tror vi på er opskriften på at skabe en gennemført effektiv og seriøst cool arbejdsplads med suverænt kundefokus. Kan du nikke til dette? Så er vi måske det perfekte match?


Relatel
Hovedstaden
17-06-2021

Som UI/UX’er hos Relatel er du med i hele processen når vi udvikler nye features eller forbedrer eksisterende dele af produktet. Du interviewer kunder for, at forstå hvilke problemer vi kan løse, og hvordan vi gør det på en måde, der giver værdi for kunderne. Som en del af app-teamet udarbejder du flere forskellige forslag, til løsning af et bestemt problem i form af wireframes, mockups og til sidst et færdig design.


Nuuday
Midtjylland
17-06-2021

Har du teknisk viden og interesse i at udvikle dig i et miljø med ligesindede? Arbejder du rutineret med god kundeservice, er du kvalitetsbevidst, god til at lytte og god til at følge sagerne til dørs? Er svaret ja, har du nu mulighed for at få et spændende og alsidigt job i afdelingen Teknisk Support Center TSM


Are you thrilled by the opportunity to manage an array of procurement projects within different categories and ensure their progression? And do you want to join a team who will always have your back professionally?


Hiper
Hovedstaden
17-06-2021

Har du interesse i at være med til at automatisere alt sammen med os, så vi i stedet kan kaste os over nye spændende opgaver. Bliv en del af vores gode sammenhold i vores komfortable lokaler på Chr. Havn, hvor vi både huser et ungt team af teknisk supportere, samt et etableret hold i salg, ledelse, netværksdrift og udvikling.


Kompetent
Nordjylland
17-06-2021

Er du klar til næste skridt i din karriere, og kan du se dig i rollen som sparringspartner for ledelserne i porteføljeselskaberne i Vækst-Invest?


Relatel
Hovedstaden
17-06-2021

Leder du efter et job, hvor du får masser af ansvar og plads til at vise og udvikle dit salgstalent? Vi søger en top professionel Key Account Manager til vores team.


YouSee
Midtjylland
17-06-2021

Er du intiativrig, kvalitetsbevidst og lidt af en nørd når det kommer til data? Vil du med på en rejse hvor undersøgelser, machine learning og forretningskendskab er nøgleordene for udviklingen af fremtidens call-centre? Hvis ja, så er dette jobbet for dig.


tdc net
Hovedstaden
17-06-2021

Do you want to change the way we build and operate the communication networks in Denmark? Do you have the motivation and mindset to do so in a data driven way?


Are you ready to give technology a direction and make sense with? And would you like to take part in shaping the workplace of the future? Then come play with us at Nuuday.


Dansk Kabel TV
Hovedstaden
17-06-2021

Trives du med en varieret hverdag i et udadvendt job, med mange interne og eksterne kontaktflader? Er du motiveret af ledelse og support, i et miljø hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.


YouSee
Hovedstaden
17-06-2021

Er du bidt af kommunikation, kan lide at skrive og vil du gerne arbejde med SEO? Så kan det være lige dig Yousee kan bruge!


tdc net
Midtjylland
17-06-2021

TDC NET er i gang med at skabe den næste generation af landsdækkende digital infrastruktur i Danmark. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler – du og jeg – endnu bedre sammen.


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler!


Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler!


tdc net
Syddanmark
17-06-2021

Til Logistikcenteret i Odense søger TDC NET engagerede lagermedarbejdere med en positiv indstilling og kundefokus.


TV 2
Syddanmark
17-06-2021

Søger du udfordringer i en spændende medievirksomhed og vil gøre en forskel på Danmarks største sportsredaktion?


Er du motiveret af persondatabeskyttelse og compliance? Så læs med her. Bliv en del af teamet, der sætter rammen om compliance inden for persondatabeskyttelse i Danmarks største kommunikationsvirksomhed.


Har du gode juridiske og sproglige kvalifikationer på såvel dansk som engelsk, og har du erfaring med kommercielle kontrakter, selskabsret og generel erhvervsret?


eesy
Hovedstaden
17-06-2021

TDCs' nye mobilselskab, eesy, søger nye dygtige medarbejdere eesy er Danmarks nye TDC ejede mobilselskab. Selskabet gik i luften i 30. august 2020. Nu er tiden inde til at finde flere dygtige kollegaer til vores salgsafdeling.


”Vi søger markedets bedste og dygtigste supportere, til TDC’s erhvervskunder. Du har styr på IT, rådgivning, salg af den bedste løsning og at kundetilfredsheden er i top.”


TDC Erhverv
Midtjylland
17-06-2021

I TDC går det stærkt. Vores salgskonsulenter får hele tiden nye muligheder for at udvikle sig videre i TDC. Derfor søger vi nye kolleger, der tænder på seriøst salg og kvalificeret kundeservice. Du bliver salgskonsulent hos TDC Erhverv Inbound Sales, hvor vi servicerer vores erhvervskunder med råd og vejledning omkring TDC’s produkter og kundernes regninger. Du kan se frem til et spændende job i et kundecenter, hvor vi løbende kan videreuddanne dig.


Er du studerende, og du interesseret i en karriere inden for HR? Vil du være med til at finde de absolut bedste talenter til Nuuday? Har du vilje til at tage ansvar for en bred vifte af administrative, koordinerende og rekrutteringsrelaterede HR-opgaver?


Dansk Kabel TV
Hovedstaden
17-06-2021

Vi søger en teknisk supporter på deltid. Har du motivation til at skulle assistere med at få logget en iPad, der egentlig er en Android tablet, på Wi-Fi? Er du klar til at levere bedre kundeoplevelser og ser det som dit kald? Så bør du læse videre.


Er du knivskarp til at gøre komplekse budskaber, simple og forståelige? Får du ekstra, ondt i øjnene, når du ser, kommafejl, stavefejl eller en forkert brug af en metafor? Så passer du som hose i en fod. Vi søger nemlig en barselsvikar, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre.


Do you want to be part of a start-up and have a key role in establishing Novo Nordisk’s future Clinical Innovation Centre – CLINiC? Are you keen to build and lead a medical team responsible for conducting innovative early-phase clinical trials? Are you motivated by a high level of responsibility combined with people management and external scientific collaborations?


Dig med et højt drive og kommercielt snilde – skal du drive nogle af vores stærkeste fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?


Foodjob Nordic søger nu for Løgismose A/S en dygtig Category Manager med drive, overblik og stærk kommerciel forståelse. Der er tale om en udfordrende, nyoprettet stilling, der skal styrke virksomhedens organisation, optimering og ledelseskraft.


Vestjysk Bank
Midtjylland
17-06-2021

Vi søger en ambitiøs og engageret privatrådgiver med lysten til at yde kompetent rådgivning til en bestående portefølje af attraktive privatkunder.


Jutlander Bank
Nordjylland
17-06-2021

Bliv en del af et team af erfarne IT-medarbejdere, hvor du leverer løsninger til gavn for vores kunder og dine kollegaer.


Er du netop blevet færdig som salgstrainee, eller har du en sælger i maven, og altid haft en drøm om at blive en succesfuld ejendomsmægler? Så er du måske vores nye kollega. Er du allerede ejendomsmægler og har erfaring med i bagagen hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.


PFA
Hovedstaden
17-06-2021

Har du en professionel kunderådgiver i maven, kan du yde Danmarks bedste kundeservice og give PFA’s kunder gode oplevelser? Er du finansuddannet inden for pension, bank, realkredit eller forsikring? Som kunderådgiver i PFA’s Rådgivningscenter tager du hul på en karriere med mere mening, og du får en hverdag, hvor du gør en samfundsmæssig forskel i et team med gode kolleger.


Er du ekspert i kreative greb, der kan kommunikere komplekst stof på en letforståelig måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Djøf søger en initiativrig SoMe-manager med politisk tæft til vores public affairs-afdeling. Du skal kunne sætte dagsordenen med veltimede, debatskabende opslag, der tydeligt markerer Djøfs holdninger og sikre, at vi fortsat har en stærk stemme på de sociale medier.


Gensidig Forsikring
Hovedstaden
16-06-2021

Vi søger en dygtig og fleksibel jurist til compliance indenfor forsikringsbranchen til tiltrædelse hurtigst muligt.


Foodjob Nordic is looking on behalf of ScanBio Marine Group A/S for an experienced fish industry professional with a strong sourcing network within sourcing of marine raw materials for the feed or food ingredients industry.


Birch Ejendomme
Midtjylland
16-06-2021

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1500 boliger om året? Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.


Lundgrens’ afdeling for Fast Ejendom & Entreprise er en af Danmarks største og mest toneangivende, og netop nu søger vi en ny advokatfuldmægtig, som brænder for fast ejendom.


Pharma Nord
Syddanmark
16-06-2021

Regulatory Officer, dietary supplements and medicines, regulatory specialist, registration officer


Pharma Nord
Syddanmark
16-06-2021

Regulatory Officer, kostilskud og lægemidler, regulatory specialist, registeringsmedarbejder


Egmont
Hovedstaden
16-06-2021

Are you a true GDPR compliance expert who is motivated by interacting closely with the business to solve complex problems? Are you ready to be responsible for driving Egmont’s GDPR compliance and be part of a strong team with highly competent colleagues and a great working environment?


Møns Bank søger en jurist eller cand.merc.(jur.) – gerne nyuddannet – med ambitioner om at arbejde indenfor compliance og på sigt blive complianceansvarlig for banken.


Genmab
Hovedstaden
16-06-2021

Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.


EDC - Poul Erik Bech
Midtjylland
16-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.


Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et attraktivt område med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.


Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et meget attraktivt sommerhusområde med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.


Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et meget attraktivt sommerhusområde med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.


Vi har travlt i erhvervsafdelingen i Esbjerg og vi har brug for en dygtig sagskoordinator til vores team. Så har du brug for nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så send os din ansøgning.


Har du spidskompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO finansområdet? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.


CGI i Danmark udvikler og supporterer løsninger til den finansielle sektor, blandt andet en lokalt udviklet løsning til investeringsforeninger.


CGI
Nordjylland
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny senior rådgiver til CGI’s team af cloud specialister.


CGI
Hovedstaden
16-06-2021

CGI søger en erfaren PROCOS softwareudvikler med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for C, C++, C# (.NET) samt Oracle, vores udvikling er fortrinsvis til Windows, men også QNX.


CGI
Nordjylland
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny udvikler kollega til CGI’s team af cloud-specialister.


CGI i Danmark søger en erfaren konsulent til et teknisk og forretningsmæssigt stærkt team, som leverer løsninger til den finaniselle sektor.


Feriepartner søger personale til rengøring og kontrol af sommerhuse på hele Djursland!


Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?


Har du erfaring med teknisk projektledelse, it-arkitektur og offentlige udbud? Vi leder efter dig der kan løfte et hold og har en Lead-udvikler i maven.


Trives du i en udadvendt udviklerrolle hvor du med din tekniske baggrund kan rådgive kunder og afdække kundens behov?


Vil du have en nøglerolle i en global vækstvirksomhed og være med til at designe og implementere fremtidens cloud-baseret datawarehouses? Så er det måske dig vi leder efter.


CGI
Hovedstaden
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores markedsførende data integrationsløsninger.


Vi går fremad i CGI i Danmark, og vi søger en ny kollega til vores vinderhold på analytics-området.


CGI
Midtjylland
16-06-2021

Vi oplever stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny arkitekt kollega til CGI’s team af cloud-specialister.


Ønsker du at blive en del af et succesrigt og humørfyldt team, hvor spændende faglige udfordringer og en sjov arbejdsdag er i højsædet?


Vi søger en ambitiøs, teknisk arkitekt, der motiveres af at være med til at kickstarte projekter og gennemføre dem i samarbejde med vores off-shore udviklerteam. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø.


CGI
Hovedstaden
16-06-2021

Do you want to be part of a dynamic finance team that is always looking for efficiencies and standardization within finance processing and would you like to be responsible for accounting and compliance for CGI in Denmark, with the opportunity to grow?


CGI
Hovedstaden
16-06-2021

CGI søger en erfaren MES senior konsulent med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for software udvikling (.Net) og MES platformen Wonderware


Vil du være en del af Nordens førende team inden for infrastructure management og application operations?


Vil du være en del af Nordens førende team inden for infrastructure management og application operations i store, DevOps-baserede projekter?


Halcyon Recruitment
United Kingdom
16-06-2021

We are working with a prestigious yacht brand who need an additional Naval Architect to join their development team.


Nordic Entertainment Group
Hovedstaden
16-06-2021

We are now looking for a B2B Marketing Project Manager for Denmark (maternity cover).


Vil du arbejde med kvalitet og klager på tværs af ydelsesområder som fx Familieydelser, Boligstøtte, Folke- og Førtidspension? Kan du formidle, så det komplekse bliver forståeligt? Og vil du være med til at sikre videndeling, der styrker vores sagsbehandling i hele Udbetaling Danmark? Så er du den jurist, vi er på udkig efter i Kvalitet & Klager.


Børsen
Midtjylland
16-06-2021

Dagbladet Børsen søger en erfaren journalist, der skal være med til at løfte dækningen af Danmarks største virksomheder. Tiltrædelse snarest muligt.


Som shippingkoordinator på vores kontor i Aalborg, vil du indgå i vores shipping team, som primært betjener oversøiske markeder. Sammen er jeres opgave at en yde den bedste service til kunder, leverandører og kollegaer.


Mener du også, at obligationsinvesteringer skal være bæredygtige? Og vil du med på en rejse, hvor succesfuld kapitalforvaltning og hensynsfuld omtanke i forhold til miljø og mennesker går hånd i hånd? Så er du måske den ESG Investment Specialist, vi søger i BankInvest.


DSB
Hovedstaden
15-06-2021

Do you thrive in the interface between Technology and process? And do you want to ensure that DSB’s new train workshops become attractive to future users? Then you have the opportunity to play a crucial role in building DSB´'s new workshops.


Trives du i grænsefladen mellem Teknik og proces? Og har du lyst til at sikre, at DSB’s nye togværksteder bliver attraktive for de kommende brugere? Så har du mulighed for at få en afgørende rolle ved bygning af DSB´s nye værksteder.


Do you want to make a difference and help us shape a sustainable future and drive the green energy transition in Denmark and internationally? Then you may be the person we are seeking. We work every day to make an impact that matters, and we invite you to join us on this green energy transition journey.


Do you want to make a difference and help us shape a sustainable future and drive the green energy transition in Denmark and internationally? Then you may be the person we are seeking. We work every day to make an impact that matters, and we invite you to join us on this green energy transition journey.


SJ Law
Hovedstaden
15-06-2021

Vi har behov for en advokatfuldmægtig til behandling af konkursboer og sager om konkurskarantæne. Opgaverne er selvstændige, men løses i samarbejde med erfarne advokater og kontorets øvrige fuldmægtige.


Politiken
Hovedstaden
15-06-2021

Politiken søger ny annoncedirektør, der brænder for at udvikle annonceforretningen i Danmarks stærkeste medie


Secure Fondsmæglerselskab fusionerer med Spektrum Fondsmæglerselskab - tilsammen er vi én af Danmarks førende formueforvaltere. Vi er i gang med en stor vækstrejse og vores ambitioner er høje - derfor søger vi nye kolleger, der kan sikre, at vores mål realiseres.


Handelsbanken
Hovedstaden
15-06-2021

Vil du med på vækstrejsen og arbejde med spændende privatkunder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Hvis ja - så er det dig, Handelsbanken Furesø søger.


Specsavers
Hovedstaden
15-06-2021

Would you like to be part of Specsavers legal team covering legal advice and guidance on commercial contracts and other legal issues across five Northern European markets?


"Karma er også en lov". Sådan lyder et af vores vigtigste budskaber, når vi skal tiltrække de fagligt dygtigste og ikke mindst mest forretningsorienterede og empatiske jurister til vores 350 personer store advokatvirksomhed. For mens vi ser de faglige kvalifikationer som en selvfølge, er det de menneskelige, vi er forankret i. Vores branche står midt i en spændende udvikling, som Horten gerne vil bidrage positivt til. Mennesker er vores eneste aktiv, og derfor spiller HR-teamet en helt afgørende rolle i virksomhedens retning fremover.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

A small Engineering Consultancy requires a Naval Architect to join their growing business.


Halcyon Recruitment
Australia
15-06-2021

Our client is an established Engineering Design Consultancy servicing the defence, marine, offshore, renewables and small craft industries.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

A top marine engineering design consultancy is looking for a Design Engineer (3-5 years experience) to join their team.


Halcyon Recruitment
Germany
15-06-2021

A market leader within maritime learning and development technologies is seeking an Account Manager to manage their key accounts across the EMEA region.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

Our client is looking to grow their legal team with the addition of an experienced Solicitor.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

We are performing the search for a Structural Engineer with experience in the concept design of complex vessels.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

An increase in workload has created a vacancy for an additional Structural Designer.


Halcyon Recruitment
China
15-06-2021

We have an exclusive opportunity to join this leading shipping organisation, working in either Shanghai or Beijing.


Halcyon Recruitment
Singapore
15-06-2021

A highly experienced and commercially focused Senior Operator with strong cargo knowledge of the geared dry bulk sector is required by an international shipping company. This is a fantastic opportunity to work in a highly reputable and growing entity.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

Would you like to work for a prestigious shipowner where employee wellbeing and inclusivity are considered a priority? We are delighted to be working with this forward-thinking organisation who have an opportunity for an experienced Vessel Operator (container vessels) to join their high calibre London team.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

An excellent opportunity to work for a leading shipbroking firm in the tanker sector within their busy operations department.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

Re-organisation has created the need for a Trainee Port Operator.


Halcyon Recruitment
United States
15-06-2021

Our client is looking for a motivated and goal oriented Business Development Executive to join their global team.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

An excellent opportunity to join a leading shipping company in London as a Vessel Operator, responsible for the coordination of the day to day operational activities for voyage and time chartered tanker fleet.


Halcyon Recruitment
Singapore
15-06-2021

This leading maritime learning and development technology company is seeking an Account Manager to manage their key accounts across the APAC region.


Halcyon Recruitment
Afghanistan
15-06-2021

Halcyon are exclusively working with a well established shipping organisation in U.A.E, who as part of their development plans are looking for an individual to join their busy shipping and logistics team.


Halcyon Recruitment
Singapore
15-06-2021

An exciting opportunity to join this start up company in the maritime safety sector, who is is seeking an experienced Sales Manager to drive their growth in the APAC region.


Halcyon Recruitment
Indonesia
15-06-2021

Our client is a leading shipping organisation looking to hire an experienced General Manager for their office in Jakarta, Indonesia.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

An excellent opportunity to work for a leading shipbroking firm in the tanker sector within their busy operations department.


Halcyon Recruitment
United States
15-06-2021

An opportunity to work for an established group within the shipping operational technologies software market. As the US Sales Manager you will be responsible for the continued growth of market share for the USA and Canada region. Remotely based you will be focused on identifying new business opportunities to drive forward revenue from the sale of operational technology solutions to shipowners and ship management companies.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
15-06-2021

Halcyon are delighted to be supporting an international Bunker Trader in their next phase of growth. As a result of increasing market share, they are looking for a commercially minded shipping professional to join their well established team in London.


Halcyon Recruitment
Singapore
15-06-2021

An opportunity to work in-house has arisen for an established entity in Singapore.


Halcyon Recruitment
Singapore
15-06-2021

Our client an established shipmanager who looking for a Technical Superintendent to help manage their container fleet from their Singapore office. This is a fantastic opportunity to work in an international team.


CLC
Syddanmark
15-06-2021

To Sunseeker 86 based in Svendborg / Copenhagen


CLC
Syddanmark
15-06-2021

Til Sunseeker 86 med base i Svendborg/København.


Vores boligbutik EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen i Brønshøj har travlt og er i vækst. Derfor søger vi en mægler til teamet. Vores kompetente partnere Nicolai Busk Jensen og Jonas Rosfeldt Petersen, har gjort det så godt, at butikken er i vækst og søger en lige så energisk og positiv mægler som dem.


Du vil efter opholdet have oplevet alle områder, der falder ind under en ejendomsmæglers virke.


Kompetent
Nordjylland
15-06-2021

Dygtige og ambitiøse projektledere med stærke samarbejdsevner


Are you motivated by being responsible for supply-critical Operational Technology (OT) in one of the most socially critical industries in Denmark? Do you want to be a key player in building an agile organization - which can ensure a stable and secure operation of our critical IT systems and devices in our electricity grid. Then this is exactly what we need.


Motiveres du af at have ansvaret for forsyningskritisk Operational Technology (OT) i en af de mest samfundskritiske brancher i Danmark? Vil du være en nøglespiller i at bygge en agil organisation op – som kan sikre en stabil og sikker drift af vores kritiske IT-systemer og enheder i vores elnet. Så er det lige præcis dig, vi har brug for.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

Join this prestigious entity in a Chartering role, where you will enjoy working in a truly collaborative team and in a dynamic and forward-thinking environment.


Halcyon Recruitment
Netherlands
14-06-2021

Organisational change has created an opportunity for a QHSE Manager.


Halcyon Recruitment
United States
14-06-2021

Halcyon are delighted to be supporting an international Bunker Trader in their next phase of growth. As a result of increasing market share, they are looking for a commercially minded shipping professional to join their well established team in Houston.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

Our client is an organisation that prides itself on the quality of its service offering. Due to ongoing expansion, they are seeking an experienced Vessel Operator of tankers to join them in their Singapore office.


Bornholms Kildevand søger en dygtig Salgskonsulent med brancheerfaring, som ønsker at være med til at løfte firmaet mod nye mål. Bornholms Kildevand er markedets nye hotte brand inden for kildevand/naturligt mineralvand.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

A well established consultancy is adding to their team with a Naval Architect.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

We are looking for a Claims Executive to join a true market leader in London.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

Due to continued expansion, Halcyon are looking for a Recruitment Resourcer to join us who shares our passion for making a difference in the shipping, marine and energy sectors, through the provision of recruitment consultancy services of the highest calibre.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

A diverse, progressive and highly respected organisation is seeking an operational sound and strategic Head of Crew, based in its London office.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

Are you a Chief Engineer looking to come ashore or are you a Superintendent looking for an alternative work environment to utilise your skillset? If so, please read on...


Halcyon Recruitment
Malaysia
14-06-2021

Our client requires a Marine Engineer with minimum three years of working experience as a 3rd or 4th Engineer, or assigned as the Electro-Technical Officer (ETO) on board either Oil, Chemical or Gas tankers to serve as an Operations Engineer to support the installation of a tech solution and act as the on the ground liaison between the company and the end-user client.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

A fantastic opportunity to work for a growing company in their office in Singapore has arisen, as Strategic Sourcing Manager. In this role you will report to and serve under the direction of their Head of Operations.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

A well-respected shipping services provider is searching for a Port Manager to lead their activities within the Thames estuary and Felixstowe region.


Halcyon Recruitment
Afghanistan
14-06-2021

Halcyon have been exclusively engaged to search for a Director of Marine Transportation for a major industrial organisation within the U.A.E. The successful candidate will lead the global shipping and logistics portfolio with an annual spend of half a billion dollars.


Birch Ejendomme
Midtjylland
14-06-2021

Vil du være en vigtig brik imod en fremtid med bæredygtigt byggeri? Hos Birch Ejendomme i Silkeborg søger vi en arkitekt til vores projektudviklingsteam. Du vil få en vigtig rolle i processen helt fra de indledende skitser til byggeriet står færdig og klar til udlejning. Du vil fungere som tovholder på den arkitektoniske del af projektet i sammenspil med projekteringslederen på opgaven.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

We are looking for a Marine Surveyor based in Southampton.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

Green energy project wins have created the need to grow with a self sufficient Naval Architect.


Halcyon Recruitment
United Kingdom
14-06-2021

We are working with a well established marine consultancy who need to add to their structures capability.


Halcyon Recruitment
Greece
14-06-2021

Halcyon are delighted to be supporting an international Bunker Trader in their next phase of growth. As a result of increasing market share, they are looking for a commercially minded shipping professional to join their well established team in Athens.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

Are you an experienced Marine Insurance Broker looking to leverage your experience in the development of a new business vertical for an established entity? Be part of transforming the insurance landscape by defining the product scope and application through to bringing this new product to market.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

We have been appointed to source an experienced Technical Superintendent of geared dry bulk carriers.


Halcyon Recruitment
Singapore
14-06-2021

A well-reputed dry-bulk operator is looking for Operator to join their team in Singapore. This position will report tho their Senior Manager of Operations.


Halcyon Recruitment
Saudi Arabia
14-06-2021

A varied and challenging role as Technical Manager has arisen with this growing organisation. Working with a more holistic approach to vessel management, you will be part of developing and implementing systems and procedures to support this growth in a niche sector.


Norlys
Midtjylland
14-06-2021

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern og en koncern i rivende udvikling. Vil du være med til at præge nu- og fremtidens Danmark på energi- og digitaliseringsområdet? Har du en stærk forretningsforståelse, analytisk og teknisk flair og er du en fagligt dygtig og erfaren jurist, så er jobbet her måske noget for dig.


Watch Medier
Hovedstaden
14-06-2021

Watch Medier søger Linkedin-specialist, der kan booste vores forretning


Danish Crown
Nordjylland
14-06-2021

Har du drivet og lysten til at lede mennesker, drift og vedligehold samt udvikling af proces- og produktionsudstyr? Og er du samtidig tillidsvækkende og forandringsparat? Så er du måske den tekniske leder, vi søger til Danish Crowns fabrik i Sæby.


Watch Medier
Hovedstaden
14-06-2021

Har du talent for at arbejde med mennesker og lyst til at gøre en stor forskel i en succesfuld medievirksomhed, der på for år er vokset fra start-up til etableret og international virksomhed?


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der arbejder ambitiøst og målrettet på at understøtte lokalområdet. Vi vil Ringsted, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv.


Discovery Networks
Hovedstaden
14-06-2021

The Sales Researcher will support and work in close collaboration with the local Ad Sales Team by providing strong sales and marketing arguments helping the Ad Sales Team to achieve their goals, as well as and participate in external meetings.


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
14-06-2021

Y-mAbs Therapeutics is expanding its activities within radiochemistry, and we are therefore looking for a candidate with a strong scientific knowledge within radiochemistry for therapeutic use.


Gyldendal Forlag
Hovedstaden
11-06-2021

Vil du være med til at videreudvikle den visuelle streg og skabe de stærkeste omslagsdesign hos Danmarks ældste og største forlag? Tænker du visuelt og kan du omsætte dine ideer til den smukkeste klassiker eller den næste store slægtsroman? Brænder du for litteratur, og har du fingeren på pulsen ift. tidens kulturelle tendenser? Så er du måske Gyldendal Genudgivelsers nye redaktør.


Har du et godt juridisk fundament, og kunne du tænke dig et job, hvor din personlige indsats er med til at bane vejen for epokegørende opfindelser, der kan løse nogle af de største udfordringer i menneskehedens historie? Så har du chancen lige nu. Som jurist på DTU er du brobygger mellem vores mange verdensklasseforskere og erhvervslivet, og du kommer blandt andet til at arbejde med nogle af verdens største og mest kendte virksomheder og topuniversiteter.


På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.


Som medarbejder i Anti-Hvidvask og operationel risiko teamet bidrager du til bekæmpelse af hvidvask og terror.


Would you like to use your CMC experience in a permanent position acting as a consultant to support KLIFO’s increasing number of biotech and pharma clients progressing their drug development projects?


ALK-Abelló
Sjælland
11-06-2021

Join us in making a difference for people with allergy


LEMAN
Syddanmark
11-06-2021

Er du en full-stack-udvikler? - så udfordrer vi dig til at blive en del af vores fantastiske team, der udvikler og vedligeholder LEMANs avancerede online tilstedeværelsesløsninger.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Vi har høje ambitioner og er i færd med en radikal transformation og digitalisering af LEMAN Group. Vi implementerer i øjeblikket nye digitale systemer på alle forretningsniveauer, både i Danmark, i Norden, Storbritannien og USA.


LEMAN
Syddanmark
11-06-2021

Der er fuld fart i hjulene i vores road-division - skal du med?


LEMAN
Syddanmark
11-06-2021

Er du klar til at blive medlem af vores integrationsteam?


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Har du styr på debet / kredit, og klar til at bruge din alsidige erfaring hos LEMAN?


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske kompetencer og din solide talforståelse i spil? Vil du optimere og udvikle vores økonomifunktion og rapportering? Så er du måske den Senior Finance Controller, vi søger til en nyoprettet stilling på vores hovedkontor i Greve.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Vil du være med til at sikre, at LEMAN Group er i front, når det gælder dataretlig beskyttelse? Er du interesseret praktisk udlevelse af databeskyttelsesret? Vil du sætte dig godt ind i databeskyttelsesforordningen med din viden inden for databeskyttelsesloven? Så grib muligheden og tag dit næste karriereskridt.


LEMAN
Nordjylland
11-06-2021

Er du skrap på søfragt til og fra Kina?


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Do you enjoy working with business application implementations ? Yes … keep on reading!


LEMAN
Midtjylland
11-06-2021

Vi søger en teamleder til en spændende rolle i vores Sea Import-afdeling i Herning.


Become part of the Global Commercial team helping LEMAN shaping and building processes that strengthen our customers' journey and make us achieve our aggressive growth strategy.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Er du en erfaren leder indenfor lagerlogistik og 3PL?


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

LEMAN is transporting general cargo products and pharmaceuticals, and we have a dedicated vertical business providing GDP/GMP services to the pharmaceutical industry. We are now looking for a new colleague to support our Quality department. The Quality department ensures that LEMAN complies with relevant standards and legislation as well as customer requirements. You will be involved in implementing and maintaining our new electronic quality management system. You will also be responsible for creating SOPs and work Instructions which enable the employees to understand what is expected of them and to stay in compliance.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Til vores kontor i Greve søger vi en disponent til en spændende stilling i vores Road SE aktivitet. Du indgår i et team på 8 personer, som beskæftiger sig med im- og eksport til og fra Sverige.


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Do you want to help set the course for LEMAN's SEA Import team in Greve


LEMAN
Sjælland
11-06-2021

Vil du være med til at udstikke kursen for LEMANs SEA Import team i Greve


Vil du være med til at sætte retning og rammer for Vækstfondens arbejde med ansvarlighed og samfundsafkast? Ønsker du at præge danske iværksættere og vækstvirksomheder i en mere bæredygtig retning med særligt fokus på diversitet og social ansvarlighed? Og søger du et spændende job i en ambitiøs organisation med klart samfundsøkonomisk mission? Så har vi et interessant job til dig.


Vil du være med til at sætte retning og rammer for Vækstfondens arbejde med ansvarlighed og samfundsafkast? Ønsker du at præge danske iværksættere og vækstvirksomheder i en mere bæredygtig retning? Og søger du et spændende job i en ambitiøs organisation med klart samfundsøkonomisk mission? Så har vi et interessant job til dig.


Birch Ejendomme
Midtjylland
11-06-2021

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme? I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling, byggeri, udlejning og drift af boligprojekter.


Er du et naturtalent indenfor administration og har du lysten til at tiltrække og rekruttere vores kommende studentermedhjælpere, praktikanter og trainees?


Foodjob Nordic
Austria
11-06-2021

Engineering without borders - are you ready to bring your meat processing expertise into play internationally?


& friends cph søger en grafisk ildsjæl til en nyoprettet stilling i kommunikationsafdelingen hos C WorldWide


Politiken
Hovedstaden
11-06-2021

Vil du være med til at sætte retningen for Danmarks mest læste dagblad i en omskiftelig verden? Og har du erfaring med at arbejde med store mængder data og evne til at se, hvor forretningsmulighederne ligger?


Arbejdernes Landsbank
Sjælland
11-06-2021

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen, så velkommen til filialen i Kalundborg!


Arbejdernes Landsbank
Nordjylland
11-06-2021

Da en af vores kunderådgivere går på pension, søger vi en kunderådgiver der brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder. Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen i Aalborg?


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
11-06-2021

Har du lyst til at beskæftige dig med den makroøkonomiske udvikling med et dansk såvel som internationalt fokus? Er du fagligt stærk, og brænder du for at formidle økonomi i et sprog, der er til at forstå? Så er jobbet i Økonomisk Sekretariat i Arbejdernes Landsbank måske noget for dig.


Sætter du en ære i at levere høj kvalitet og ser du økonomifunktionen som en samarbejdspartner for forretningen? Trives du med at arbejde med store mængder data og komplekse problemstillinger og kan du tilslutte dig, at udvikling og digitalisering af en økonomifunktion er en forretningsmæssig "must win battle"? Så er du måske vores nye kollega.


Er du ambitiøs og trives du bedst med et højt tempo? Vil du gerne arbejde med virksomhedsoverdragelser, venture capital og børsnoteringer? Og har du lyst til at kigge ud over Danmarks grænser og arbejde med jura på internationalt plan?


På grund af travlhed har vi brug for endnu en dygtig kollega. Har du lyst til at arbejde med arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger i et internationalt miljø sammen med nogle af branchens mest anerkendte eksperter? Så er det måske dig, vi søger til vores kontor i København.


Discovery Networks
Hovedstaden
10-06-2021

The insight and estimation department is responsible for helping to optimize the company's revenue streams both linearly and digitally, estimating and tracking factors that affect future income and providing strategic insight and support in decision-making processes.


Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S en dynamisk og teknisk stærk Ingredients & Process Specialist. Den rette kandidat bliver en del af en førende global bagerikoncern med mange års erfaring i at udvikle og sælge brød og pastry af høj kvalitet til hele verden.


Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.


Klifo
Hovedstaden
10-06-2021

KLIFO is looking for a Clinical Supply Coordinator for our Glostrup office


Foodjob Nordic
Syddanmark
10-06-2021

Er du klar til at drive agendaen for fødevaresikkerhed, kvalitet og compliance ? Foodjob Nordic søger en erfaren kvalitetschef til Rynkeby Foods. Rynkeby Foods er den største producent af juice i Danmark.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Do you have the know-how and the networking capability to develop the fresh dairy space ? Foodjob Nordic is looking for a scientist with dairy know-how to join the Fresh Dairy Projects and Competencies Department at Chr. Hansen. The department is part of the Global Dairy Application organization within Chr. Hansen’s largest business unit, Food Cultures and Enzymes.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Foodjob Nordic is looking for a strong brewery professional (m / f / d) to assume the responsibility for the process department at Harboes Bryggeri A/S in Skælskør, Denmark.


Er du bager eller kok og vil du bringe din faglighed og know-how i spil og sælge højkvalitets mejeriprodukter til professionelle ? Foodjob Nordic søger to Area Managers til Friesland Campina/Debic – en til Kbh./Nordsjælland og en til Midt- og Nordjylland.


Foodjob Nordic is searching for a strong leader with good experience from the process industry within food or pet food to strengthen the daily operation and development of the company, BHJ Seafood UK.


Hos EDC Poul Erik Bech Ørestad har vi indtil nu benyttet os af hele det stærke og kompetente sagskoordinatorkorps vi har i EDC Poul Erik Bech. Men nu er tiden inde til, at vi ansætter vores egen dygtige og selvkørende sagskoordinator, der kan forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.


Foodjob Nordic
Hovedstaden
10-06-2021

Foodjob Nordic søger en stærk kommerciel fødevareprofil til en stilling som Key Account Manager hos vores kunde Santa Maria A/S. Santa Maria A/S er Nordens største producent af krydderier, grillprodukter, Tex Mex, Thai og India-produkter, og er en del af den finske fødevarekoncern Paulig, som har en stærk position inden for kaffe, etnisk mad og smagstilsætning.


Der er opstået en enestående mulighed for dig! Vi vækster, og vores EDC Poul Erik Bech butik i Roskilde søger en ihærdig og arbejdsom salgstrainee. Du vil komme igennem et fantastisk traineeforløb hvor forventningerne går begge veje. Vi vil være med til at gøre dig til en dygtig ejendomsmægler, og derfor bliver du også tilknyttet en erfaren ’buddy’ så vi er helt sikre på at du får den sparring og støtte du skal bruge.


Brænder du for ejendomsbranchen, og ønsker du at arbejde i et af landets større administrationsselskaber? Vi er flyttet i skønne lokaler på Bremerholm 31 i København K, og vi søger nu en studentermedhjælper!


Foodjob Nordic is looking for an ambitious commercial profile to join our client - a significant producer of beverages marketed under very well known brands with commitment to great taste, health and sustainability.


Er du studerende og snart færdig på studiet eller har du afsluttet studiet? Vi er åbne overfor begge konstellationer. For den rette kandidat, kan man også starte som timelønnet og bliver salgskoordinatortrainee pr. 1. september 2021.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Sønderborg, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning ønsker vi at indfri over de næste år, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.


Foodjob Nordic
Sjælland
10-06-2021

Foodjob Nordic søger for Danish Crown Beef en stærk leder med god erfaring fra fødevareproduktion til at styrke den daglige drift og udvikling af selskabets produktion i Husum.


Foodjob Nordic is looking on behalf of Danish Crown Beef for a strong leader with experience from food production to strengthen the daily operation and development of the company's production site in Husum.


Foodjob Nordic
Syddanmark
10-06-2021

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S en dygtig kvalitetskoordinator til en spændende og udfordrende stilling inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring inden for produktion af fødevarer, såsom f.eks. mærkning, certificeringer, råvarekontrol, samt kontrol af færdigvarer.


Foodjob Nordic søger nu for vores kunde ZPD A/S i Esbjerg en dynamisk salgsleder med brancheindsigt, flair for forretningsudvikling, strategisk overblik og stærk kommerciel forståelse.


Foodjob Nordic søger for vores kunde VikingDanmark en Business Manager til VikingLivestock A/S med stærk logistikforståelse, kommerciel indsigt og gerne landbrugsfaglig baggrund.


Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Lemvig og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang. Vores gode resultater skyldes hovedsagelig vores kompetente og engagerende medarbejdere, der leverer en enestående rådgivning med kunden i centrum.


Vestjysk Bank
Midtjylland
10-06-2021

Vi søger en bankuddannet kollega til kreditsekretariatet i vores kommende hovedkontor i Birk, Herning.


ALK is on an ambitious journey to become the preferred allergy company worldwide, and therefore we are looking for a new colleague to join us.


ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed på verdensplan, og derfor søger vi en ny kollega til at slutte sig til os.


Vi søger en yngre advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til vores erhvervs- og selskabsretsgruppe.


Har du en akademisk baggrund fra f.eks. CBS, KU, ITU eller DTU? Får du energi af at skabe struktur og organisere komplekse opgaver? Og vil du gerne spille en central rolle i den løbende optimering og forbedring af processer med det formål at levere det bedste produkt, og den bedste oplevelse, til klienten?


Du bliver en del af Intern Support, som er en stabsafdeling på hovedkontoret i Thisted.


Ønsker du at opnå et indgående kendskab til danske vækstvirksomheder og start-ups samt et ønske om at følge en stejl læringskurve? Så er du måske vores nye kunderådgiver, der skal sikre Vækstfondens kommende kunder en god kunderejse samt rådgivning inden for en bred vifte af finansieringsløsninger.


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en spændende organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt og tilbyder dig indflydelse og personlig udvikling.


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
09-06-2021

Y-mAbs Therapeutics A/S is looking for an Associate Director, Quality Assurance in the area of Pharmacovigilance (PV) and Drug Safety, who will be part of a team of highly qualified and motivated colleagues.


DLA Piper, der er blandt verdens største advokatvirksomheder og repræsenteret i flere end 40 lande, søger en erfaren M&A advokat eller cand.merc. (jur.) til et højt specialiseret team i København, der beskæftiger sig med virksomhedsoverdragelser (M&A), private equity, venture capital samt selskabs- og kapitalmarkedsret.


Poul Schmith/Kammeradvokaten
Hovedstaden
09-06-2021

Har du lyst til at være en del af et velfungerende complianceteam på et stort advokatkontor centralt i København, og har du erfaring fra en lignende stilling? Så er det måske dig, vi står og mangler.


Spar Nord
Nordjylland
09-06-2021

I Spar Nords Inkassoafdeling arbejder 11 engagerede medarbejdere på privat og erhverv, der gennem daglig sparring med debitorer og bankens rådgivere sikrer, at banken skaber gode løsninger for alle involverede parter.


Har du erfaring med modeller og data, og syntes du, det er interessant at være med til at have stor indflydelse på, hvordan vi bygger, drifter og bruger kreditrisikomodeller i Spar Nord? Så har vi en spændende mulighed for dig i Spar Nords afdeling for kreditmodeller. Her kan du være med på rejsen til at blive IRB godkendt og være med til, at modellerne kan skabe mest mulig værdi for Spar Nord.


Vores erhvervscenter i Esbjerg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu en ambitiøs kollega, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.


Panzer Glass
Midtjylland
08-06-2021

Would you like to work in one of the best workplaces in Denmark? Would you like to support an international sales & marketing organisation in diverse legal matters? Here is your chance, as we hiring an in-house Legal Counsel.


I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi vil gerne gøre en forskel ved at støtte op om talentudvikling og lokale initiativer rundt omkring på Sjælland og Fyn. På den måde bidrager vi til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Hillerød Forsyning
Hovedstaden
08-06-2021

Er du en dygtig jurist med drive og appetit på faglige udfordringer? Brænder du for forsyningsjura og aktindsigtssager? Bliver du motiveret af at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Så er du måske vores nye kollega.


Som ansvarlig for Medarbejderbanken hos Merkur bliver du en del af kreditteamet i Aalborg og kommer til at referere til kreditchefen. Her vil du få ansvaret for at etablere og udvikle vores nye Medarbejderbank, og alle vores dygtige medarbejdere og deres familier bliver dine kunder. Herudover bliver du ansvarlig for udførelsen af en række opgaver i kreditafdelingen.


Danish Crown
Midtjylland
08-06-2021

Har du høje ambitioner og et ønske om at starte din karriere i en global fødevarevirksomhed, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team og gennemgår et udfordrende og professionelt uddannelsesforløb? Brænder du for løn og administrative processer?


VKR Holding
Hovedstaden
08-06-2021

I en fonds-og familieejet firmagruppe med mere end 200 selskaber i over 40 lande er Corporate Formalities et vigtigt element i vores forretning og vi søger en ny kollega, der kan bidrage med erfaring og specialistviden.


Har du lyst til at løse komplekse sager i samarbejde nogle af landets dygtigste specialister inden for ansættelses- og arbejdsret? Så er du måske den advokat eller erfarne fuldmægtig, vi søger.


Der er opstået en enestående mulighed for dig! Vi vækster, og vores EDC Poul Erik Bech butik på Østergade 28 i Silkeborg søger en ihærdig og arbejdsom salgstrainee. Du vil komme igennem et fantastisk traineeforløb hvor forventningerne går begge veje. Vi vil være med til at gøre dig til en dygtig ejendomsmægler, og derfor bliver du også tilknyttet en erfaren ’buddy’ så vi er helt sikre på at du får den sparring og støtte du skal bruge.


Er du studerende og snart færdig på studiet eller har du afsluttet studiet? Vi er åbne overfor begge konstellationer. For den rette kandidat, kan man også starte som timelønnet og bliver salgskoordinatortrainee pr. 1. september 2021.


Kunne du tænke dig at arbejde i Europas største finanskoncern? Santander Consumer Bank er i gang med en rivende udvikling på det danske marked og vi tilbyder en stilling i et spændende og fagligt udfordrende miljø med inspirerende og dygtige kolleger.


Sampension
Hovedstaden
08-06-2021

I Sampension arbejder vi målrettet på at levere effektive og langsigtede løsninger til fordel for vores mere end 330.000 kunder. Vi udvider vores agile set-up og søger en proaktiv udvikler, der vil sætte sit tydelige aftryk i et af vores tværfaglige teams i IT-området.


Klifo
Hovedstaden
08-06-2021

KLIFO is looking for a talented and committed eTMF Manager for our Glostrup Office


Fynske Bank
Syddanmark
08-06-2021

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.


Vores Elnet
Syddanmark
08-06-2021

For a fixed-term part-time employment for one year, we are looking for a responsible, flexible and service-minded office assistant.


Vores Elnet
Syddanmark
08-06-2021

Til en tidsbegrænset ansættelse på deltid i et år søger vi en ansvarlig, fleksibel og serviceminded kontorassistent.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
07-06-2021

Vi søger en erhvervsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde og formår du at se muligheder og rådgive ’hele vejen rundt’, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.


Danish Crown
Nordjylland
07-06-2021

Som en af landets største virksomheder forpligter vi os hos Danish Crown til at tage et uddannelsesansvar overfor den næste generation på arbejdsmarkedet.


Do you want to help build a new exciting unit for sector integration, which will support the development of a more coherent energy system? Can you maintain an overview in pressured situations, make decisions and are you interested in leadership where you bring out the best in others? Then you must apply for the position as team leader in the Danish Energy Agency's new unit for sector integration.


Vil du være med til at opbygge en ny spændende enhed for sektorintegration, som skal understøtte udviklingen af et mere sammenhængende energisystem? Kan du bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration.


Do you want to help think across, prepare analyzes and formulate concrete proposals that will support a more coherent energy system? Are you passionate about the green transition and have an eye for thinking across and identifying solutions in close collaboration with colleagues? Then the positions as a lawyer and economist / technician in the Danish Energy Agency's new unit for sector integration may be something for you.


Vil du være med til at tænke på tværs, udarbejde analyser og formulere konkrete oplæg, som skal understøtte et mere sammenhængende energisystem? Brænder du for den grønne omstilling og har blik for at tænke på tværs og identificere løsninger i tæt samarbejde med kollegaer? Så er stillingerne som jurist og økonom/tekniker i Energistyrelsens nye enhed for sektorintegration måske noget for dig.


P+
Hovedstaden
07-06-2021

Vil du arbejde tæt sammen med CEO og den øvrige ledergruppe i en spændende pensionskasse?


Gorrissen Federspiel
Hovedstaden
07-06-2021

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks førende advokatfirmaer, hvor hverdagen byder på alsidige og udfordrende opgaver?


Hvis du kan genkende nedenstående, så er du måske den rette til jobbet som kundekonsulent hos os. Du er en udadvendt, energisk, struktureret og glad person. Du har gåpåmod og brænder for at tale med kunder over telefonen. Du går op i, at den bedste kundeservice giver glade og tilfredse kunder, som samtidig føler sig trygge i dialogen med dig.


Danish Crown
Midtjylland
07-06-2021

Trives du i krydsfeltet mellem forretning og IT? Kan du levere en høj grad af IT faglighed uden at gå på kompromis med servicen? Vi søger nu en IT konsulent med bred IT-erfaring til vores Factory Solutions team på hovedkontoret i Randers.


Danish Crown
Midtjylland
07-06-2021

Er du en kommerciel marketeer med passion for at drive stærke fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig at sikre en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?


Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, og trives du med at gå forrest og skabe resultater gennem dine medarbejdere? Hvis du er løsningsorienteret og arbejder engageret i et travlt miljø, så er du måske den rette til at lede opskæringen på aftenhold på vores slagteri i Blans ved Sønderborg.


Danish Crown
Sjælland
07-06-2021

Vil du bruge din tekniske forståelse og stærke ledelsesevner til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og er du klar til at sætte forbedringer og automation på dagsordenen, når du ser fremad og sætter tekniske optimeringsprojekter i søen? Så er du måske den nye El-mester, som Danish Crown søger til vores fabrik i Ringsted.


Sampension
Hovedstaden
07-06-2021

I Sampensions IT Drift og Support afdeling servicerer vi knap 340 kolleger, og vi søger en teknisk stærk 2nd line it-supporter eller datatekniker til vores team.


Er du vores nye projektleder, som kan sikre en korrekt og effektiv gennemførelse af vores bygge- og anlægsprojekter?


Birch Ejendomme
Midtjylland
07-06-2021

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1000 boliger om året?


Vil du være del af en dynamisk familievirksomhed, som bygger og udlejer mere end 1000 boliger om året?


Birch Ejendomme
Midtjylland
07-06-2021

Vil du være del af en dynamisk familievirksomhed, som bygger og udlejer rækkehuse og lejligheder?


Vil du være en vigtig brik i processen mod at udvikle mere end 1000 lejeboliger årligt? Så er du måske vores nye kollega til udviklingsteamet hos Birch Ejendomme.


Birch Ejendomme
Midtjylland
07-06-2021

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1000 boliger om året? Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.


Birch Ejendomme
Midtjylland
07-06-2021

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1000 boliger om året? Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.


Falder det naturligt for dig at være serviceminded, struktureret og udadvendt? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores driftsteam, hvor du får 10 humørfyldte kollegaer.


Sydbank
Syddanmark
07-06-2021

Har du lyst til at blive en del af Sydbanks juridiske afdeling?


Genmab
Hovedstaden
04-06-2021

Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.


PensionDanmark
Hovedstaden
04-06-2021

PensionDanmark søger en struktureret og handlekraftig Incident Manager til at sikre stabil drift og support af vores systemer. Er det dig?


Ringkjøbing Landbobank
Midtjylland
04-06-2021

I rollen som privatrådgiver yder du kompetent rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du har altid lyst at levere den bedst mulige rådgivning til kunderne. Herudover har du en god portion forretningsforståelse og evner at finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken. Du får din egen allerede eksisterende kundeportefølje, samtidig med at du opsøger nye forretninger og netværk.


RADIO4
Midtjylland
04-06-2021

Vi udvider nyhedsredaktionen på Radio4 med en ny redaktør, der får ansvaret for at løfte de nyhedshistorier, der fortjener mere kærlighed, end hvad vi når fra dag til dag. Det gør vi for at indfri ambitionen om at lave mere selvstændig, undersøgende og dagsordensættende journalistik.


Lundbeck
Hovedstaden
04-06-2021

We are looking for an ambitious and skilled Clinical Supply Manager/Specialist with a strong background within Clinical Supply for a challenging and diverse position in Clinical Supply (CS).


Scandinavian Film Distribution
Hovedstaden
04-06-2021

Vi søger Danmarks skarpeste kryds af filmelsker og marketing ninja.


Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og blik for, hvad der får arbejdsdagen til at fungere optimalt?


Vil du være med til at sætte dit præg på den grønne omstilling i Danmark med udgangspunkt i EU-regulering og internationale fora og samtidig være med til at påvirke EU-systemet?


Do you want to help make your mark on the green transition in Denmark based on EU regulation and international forums and at the same time help to influence the EU system?


e-nettet
Hovedstaden
04-06-2021

Vil du være omdrejningspunktet til at levere digitaliseringsløsninger til den finansielle sektor?


The CMC function at Symphogen is integrated with the Servier CMC group in a strong international collaboration. Together we support projects in all phases of development from early discovery to process validation and beyond. To help us reach our mission we are looking for experienced and motivated candidates to the following (permanent) position:


Kristeligt Dagblad
Hovedstaden
04-06-2021

Kristeligt Dagblad søger en erfaren og idérig podcast-ansvarlig til at udvikle og skabe nye lytteoplevelser inden for avisens niche: tro, etik og eksistens.


Er du ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med insolvens og rekonstruktion i samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister inden for området? Så er det dig, vi leder efter.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Sjælland
04-06-2021

Sætter du en ære i at sikre, at dine kolleger får korrekt løn til tiden? I Sparekassen Sjælland-Fyn søger vi netop nu en løncontroller, der har lyst til et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling.


Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til at med en blanding af udviklings- og driftsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i AML Udvikling.


Har du lyst til at yde uovertruffen administrativ service i samarbejde med gode kolleger i en af Danmarks største og mest anerkendte advokatvirksomheder?Så kan det være denne stilling er noget for dig.


Uni-Tankers
Syddanmark
04-06-2021

You will be overall responsible for developing, coordinating, managing, driving, assessing, and implementing the strategy throughout divisions, departments, and offices in close alignment with the CEO – a new strategy covering 2022 and onwards is an important next step


Djurslands Bank
Midtjylland
04-06-2021

Djurslands Bank søger en privatrådgiver til bankens afdeling i Lystrup.


In this newly created position, you will have the opportunity to make a significant impression on how we handle and optimize our processes in System Operation. Our ability to manage the energy system in a safe and efficient way is crucial for us to reach the goal of the green transition.


I denne nyoprettede stilling får du mulighed for at sætte et markant aftryk på, hvordan vi håndterer og optimerer vores processer i Systemdrift. Vores evne til at håndtere energisystemet på en sikker og effektiv måde er afgørende for, at vi kommer i mål med den grønne omstilling.


Energinet
Syddanmark
04-06-2021

Here you get a special opportunity to influence the green transition on a global level. You help to operate and develop Energinet's international energy consultancy and build and maintain relationships with our partners. You contribute to Denmark's experience with green conversion being used to accelerate the global integration of renewable energy.


Energinet
Syddanmark
04-06-2021

Du får her en særlig mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling på et globalt plan. Du er med til at drive og udvikle Energinets internationale energirådgivning og opbygger og vedligeholder relationer med vores samarbejdspartnere. Du bidrager til at Danmarks erfaringer med grøn omstilling bruges til at accelerere den globale integration af vedvarende energi.


Vores erhvervscenter i Nordsjælland har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu to ambitiøse kolleger, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.


Spar Nord
Syddanmark
04-06-2021

Brænder du for at rådgive markedets største kunder i samarbejde med branchens mest kompetente finansielle team? Hvis ja, så har vi en unik stilling til dig som erhvervsrådgiver i Fyns førende finansielle erhvervsafdeling.


RADIO4
Midtjylland
03-06-2021

Drømmer du om at sætte retning og dagsorden på kulturområdet, stille de kritiske spørgsmål til kulturens aktører, og ser du kultur som alt fra gastronomi til gaming og keramik til koncerter?


Energinet
Midtjylland
03-06-2021

As Energinet is working to improve our solutions on SharePoint in combination with Teams, we are looking for a new team member to scope, consolidate existing solutions and develop new solutions on SharePoint Online. Your workplace will be at our head office in Fredericia, with home-working and significant flexibility possible in terms of facilitating your work.


Energinet
Midtjylland
03-06-2021

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps and flows. Your workplace will be at our head office in Fredericia, with home-working and significant flexibility possible in terms of facilitating your work.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Genmab
Hovedstaden
03-06-2021

Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.


Er du serviceminded, har let til smil og sans for detaljen? Så har vi en rigtig spændende stilling til dig.


Genmab
Hovedstaden
03-06-2021

Copenhagen Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.


Vil du være en del af vores succesfulde erhvervsteam?


Brænder du for at skabe relationer til nye kunder? Er du stærk i rådgivning og salg af digitale produkter og vant til at have effektskabende dialoger med dine kunder?


Salgskoordinator-Trainee til EDC AROS Ebeltoft


EDC
Midtjylland
03-06-2021

Ønsker du nye udfordringer og trygge ansættelsesforhold så er du måske vores nye salgskoordinator i Ebeltoft. ??


Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed - og sikre at vi i Jylland fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?


Vi søger en forretningsorienteret underdirektør til Jylland og Fyn, der i hverdagen skal være en motiverende sparingspartner for boligbutikkerne i området og medvirke til at skabe yderligere vækst.


Vores erhvervscenter i Odense har stor succes og oplever en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Odense og kommunerne omkring. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.


Vores erhvervscenter i Sønderborg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.


I vores boligbutik i Stenløse har vi to stærke lokale partnere Anders Due Bentzen og Jessica Langer som har store ambitioner for butikken. Anders og Jessica ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.


Vi søger endnu en dygtig og top motiveret boligmægler til vores butik i Næstved, der fra første dag kan medvirke til at udbygge vores førerposition i det lokale boligmarked. Så vil du være med til at sætte dit præg på teamet og butikken og har du lyst til at løbe stærkt og sikre butikkens yderligere vækst sammen med os, så lad os høre fra dig.


Har du erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Har du store ambitioner? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på at med din performance, dit drive og engagement, medvirker til at give dig en succesfuld rejse som Area Manager eller partner med fokus på områderne Holmen og Christianshavn hos EDC Poul Erik Bech.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Herning, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning forventer vi at indfri over de kommende år, og derfor søger vi endnu en uddannet mægler til vores butik.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligbutik i Helsingør har vi allerede i dag en stærk lokale partner i Søren Blom Villadsen, som har store ambitioner for butikken i de kommende år. Vi går efter positionen som nummer 1 i Helsingør og opløbet bliver tæt. Vi søger derfor en ligesindet partner, der er udstyret med samme brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken i Helsingør samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores Refsgaard & Partnere boligbutik i Viborg søger vi nu en partner - eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partere i hver butik. Til vores boligbutik i Rødby søger vi en stærk lokal partner, som deler ambitionen med vores nuværende partner Jesper Andersen om at løfte boligbutikken yderligere de kommende år. Markedet er gunstigt og aktiviteten i området er høj - og i dag har vi et særdeles stærkt navn i Rødby.


kommer du med en vindende personlighed og succes som ejendomsmægler, og synes du at tiden, er inde til talentudvikling i en innovativ og dynamisk virksomhed? Har du også interesse i at indtræde som partner i afdelingen, her og nu eller på sigt? vil dette også være en mulighed.


Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del i Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.


Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. februar 2022, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.


EDC Erhverv Poul Erik Bech har opbygget en god markedsposition i Randers og potentialet er langt større. Derfor søger vi en afdelingsleder med partnerpotentiale, der vil være med til at videreudvikle markedsområdet i Randers. Hvis du ikke allerede er ejendomsmægler, kommer du måske fra bank/finansbranchen eller har interesse for erhvervsejendomme i Randers?


Vi har dejligt travlt i Hundested, - så travlt at tiden nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Vi vækster og ønsker nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligbutik i Vordingborg. Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere – en ekstraordinær professionel rådgivning.


Til vores butik i Birkerød søger vi en super energisk, top motiveret og selvkørende boligmægler, der har drive og lyst til at være med til, at kickstarte vores butik i Birkerød på ny.


DR Bornholm er på jagt efter en ambitiøs og idérig radiovært/nyhedsreporter, der har lyst til at arbejde med moderne, regional nyhedsjournalistik til P4 Bornholm.


Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder, der driver dig i dit arbejde? Så tror vi på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som partner og Area Manager i København SV hos EDC Poul Erik Bech.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores boligbutik i Slagelse søger vi nu en partner – eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.


Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde og er der en pioner gemt dig? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som Area Manager for Islands Brygge hos EDC Poul Erik Bech.


Rambøll
Hovedstaden
03-06-2021

Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering culture?


Vi er kommet rigtig godt fra start i vores boligbutik i Holbæk, og vi har dejligt travlt, - så travlt at tiden allerede nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Og vi glæder os til at få en ny god kollega i butikken på Skomagergade, der har lyst til at løbe stærk sammen med os. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.


Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Vordingborg. Den rette kandidat er smilende, udadvendt og sikkert godt i gang med sin uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor. Det kan også være, at du lige er startet? Det vigtigste er, at du ønsker at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen. Der er mulighed for også at aflægge sin praktik i butikken som led i din uddannelse.


Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Slagelse. Den rette kandidat er smilende, udadvendt og sikkert godt i gang med sin uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor. Det kan også være, at du lige er startet? Det vigtigste er, at du ønsker at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen. Der er mulighed for også at aflægge sin praktik i butikken som led i din uddannelse.


Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Jyllingevej i Rødovre. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst.


Vi har rigtig godt fat i markedet i Odense og vores butik er i rigtig flot vækst, så nu har vi brug for endnu en stærk mægler til butikken på Hjallesevej.


EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 17 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettede på, at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi søger nu en Storkundechef, som koncentreret skal arbejde med at rådgive større virksomheder i relation til deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje respektive behov for leje af lokaler.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Daniel Flørning, som i dag er indehaver, skal videre til en ny rolle i EDC Gruppen. Til vores boligbutikker i Ballerup og Smørum søger vi derfor nu en partner, der som indehaver Susanne Wildbork, har et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikkerne – samt udstyret med en særlig vilje til at gøre os til ”en nummer 1” boligbutik i området.


Vi oplever en meget positiv udvikling i vores International Relations, som udelukkende rådgiver og understøtter internationale investorer og virksomheder, der med et forretningsmæssigt perspektiv interesserer sig for det danske ejendomsmarked.


Ønsker du nye spændende udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator i Allerød.


Til at styrke vores dygtige team i Aalborg, har vi brug for en ambitiøs og erfaren partner der har lysten og kvalifikationerne til at udvikle boligbutikken yderligt.


Til vores Projektafdeling for ProjektSeriesalg i København, søger vi en stærk kommissionsmægler, der med en stærk og vindende personlighed har det der skal til, for at åbne døre til nye kunder og samarbejdspartnere, og samtidig være med til at fastholde vores eksisterende kunder, ved en vedholdende, god og konstruktiv kontakt til disse.


EDC
Syddanmark
03-06-2021

Ejendomsmægler praktikanter søges til EDC Domus i Vejle, Kolding, Fredericia, Børkop, Bredballe og Tørring.


EDC
Syddanmark
03-06-2021

Ejendomsmægler praktikanter søges til EDC Domus i Vejle, Kolding, Fredericia, Børkop, Bredballe og Tørring til august 2021.


Kære Ejendomsmægler! Er det tid til det næste skridt i din karriere?


I vores nye boligbutik i Herning har vi allerede i dag en stærk lokal indehaver og partner, Ib Schiermer, som har store ambitioner for butikken. Ib ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.


EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 18 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettet på at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Kent Nielsen er pr. 1. marts 2021 optaget som partner og direktør i Erhvervscenteret i Aarhus. Han søger nu en sidestillet partner og direktør. Det er målet at skabe en stærk ledelsesduo, som sammen kan udvikle forretningen yderligere.


Er du ved at uddanne dig til finansøkonom eller finansbachelor? Og kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed? Vi søger i øjeblikket praktikanter (bolig eller erhverv) til januar 2022, og vi håber at du vil med i et lærerigt og spændende karriereforløb, hvor der er mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efterfølgende.


Vi er en 2 år gammel boligbutik. I butikkens levetid har vi vækstet kraftigt fra 0 salg til i 2020 at præstere 65 salg. Ambitionerne er fortsat store og vi har nu så travlt, at vi søger endnu en mægler til vores butik.


EDC
Hovedstaden
03-06-2021

Vi søger ejendomsmæglere og trainees med lyst til at vokse


Vores dynamiske team i Allerød gør en stor indsats og har godt gang i butikken, og vi ønsker at succesen fortsætter med flere salg, trivsel i butikken og ansættelse af en partner, der i samråd med vores afdelingsleder Dan Lüth Bjerre vil sætte sit præg på butikken i positiv retning.


EDC - Poul Erik Bech
Syddanmark
03-06-2021

Der er travlhed i butikken i Esbjerg, så nu er tiden inde til, at vi udvider vores team med endnu en dygtig og topmotiveret medarbejder. Har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og har du lyst til at være med på et hold der løfter i flok?


Vores nye erhvervscenter i Herning sætter os tydeligt på landkortet i et område af Danmark, der historisk har været præget af et erhvervsliv i fremgang og med fremtidige vækstprognoser også for befolkningsudviklingen. Samtidig står vi over for et generationsskifte, hvorfor vi søgeren erhvervsmægler, der ønsker at bidrage til erhvervscenterets vækst – og bidrager til at sikre vores position som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for erhvervsejendomsmarkedet. Du bliver en del af et stærkt landsdækkende samarbejde bestående af 18 erhvervscentre.


Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.


Har du solid erfaring som boligmægler, er du resultatorienteret og har du lyst til at løbe stærkt sammen med os? Vi søger i øjeblikket en boligmægler, der har interesse og erfaring der gør, at du kan indtræde som partner i afdelingen, her og nu, eller på sigt.


Ønsker du nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator til vores afdeling på Godthåbsvej, Frederiksberg.


Til at styrke vores team yderligere søger vi nu en boligmægler som har interesse for byen Allerød. Vi forventer at du er en resultatorienteret holdspiller, og er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Vi har en klart udtrykt ambition om med tiden at være nr. 1 i både Ballerup og Smørum, og dermed være hele områdets foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning arbejder vi hver dag på at indfri, og derfor søger vi efter en mægler til vores 2 butikker.


Vi har rigtig godt fat i vores markedsområde og vi løber stærkt, så vi har brug for endnu en dygtig og topmotiveret boligmægler, der sammen med resten af teamet vil være med til at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.


Har du solid erfaring inden for ejendomsbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling til dig! For vi tror på at din performance, dit drive og dit engagement, vil medvirke til at give dig en succesfuld rejse hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du kan få muligheden for, at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.


EDC
Midtjylland
03-06-2021

Vi har brug for en Finansbachelor-Praktikant!


EDC
Midtjylland
03-06-2021

Vi har brug for en Finansbachelor-Praktikant!


Har du erfaring med EU-retten? Har du prøvet at udarbejde lovforslag eller bekendtgørelser? Er du god til at hjælpe dine kolleger med at finde konstruktive og holdbare juridiske løsninger - også når det skal være grønt? Er du motiveret af at forvalte offentlige tilskud til projekter, der skaber udvikling i virksomheder i hele landet? Så hører vi gerne fra dig.


Information
Hovedstaden
03-06-2021

På vegne af Dagbladet Information søger vi en engageret og ansvarsfuld kommerciel direktør, som vil bidrage til fortsat udvikling af mediehuset, den voksende abonnementsforretning og husets digitale udvikling. Som kommerciel direktør skal du lede den kommercielle afdeling, indgå i ledelsesgruppen og ikke mindst med et digitalt og kundedrevet fokus være ansvarlig for drift og udvikling af abonnementssalget, som er husets kerneforretning.


EDC
Hovedstaden
03-06-2021

Erfaren mægler til yderst attraktivt område i Virum og Lyngby.


Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Solrød Strand. Den rette kandidat er smilende, udadvendt og har interesse for ejendomshandel. Du er muligvis igang med Gymnasiet eller på en videregående uddannelse som fx Finansøkonom eller Finansbachelor. Det vigtigste er ikke hvad du læser, men hvem du er. Din passion for ejendomsbranchen lægger vi desuden stor vægt på.


Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du kan få muligheden for, at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.


Er du typen, der brænder efter at gøre en forskel, og er du villig til at yde det, der skal til for at blive en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere? Så er chancen her nu! Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.


EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater og en stærk markedsandel. Med det afsæt søger vi nu en partner, der ønsker at bidrage til erhvervscenterets fortsatte vækst i hele den sydvestjyske region – og som styrker vores position som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for erhvervsejendomsmarkedet.


Vi løber stærkt, rigtig stærkt og søger derfor endnu en dygtig og topmotiveret erhvervsmægler, der har lyst til at løbe stærkt sammen med os. Det vi søger er en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Hvidovre, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning ønsker vi at indfri over de næste år, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.


Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Roskilde. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.


Er du typen der får energi af at få lukket en handel? Og er du på udkig efter et nyt eventyr, hvor dit næste karriereskridt er at blive partner? Så grib chancen nu.


Er du typen der får energi af at få lukket en handel? Og er du på udkig efter et nyt eventyr, hvor dit næste karriereskridt er at blive partner? Så grib chancen nu.


EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Medio april måned flytter vi til nyindrettede lokaler på Rådhuspladsen 3, Mezz. Aarhus C der afspejler et professionelt miljø. Vi ønsker i den forbindelse at udvide vores investeringsteam yderligere.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partere i hver butik. I vores boligbutik på Gl. Kongevej har vi en stærk lokal partner i Nicolas Schyberg, som har store ambitioner for butikken. Nicolas ønsker nu at finde en ligesindet partner.


EDC Erhverv Poul Erik Bech
Midtjylland
03-06-2021

Vi søger en partner med erfaring og pondus, som sammen med Kasper Ladekjær ønsker at gå forrest i udviklingen af vores nye erhvervscenter i Herning. Du bliver en del af at udarbejde og eksekvere vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele - og det at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Herning og omegn.


Vi søger en erhvervsmægler med erfaring og pondus, som sammen med vores Erhvervschef ønsker at gå forrest i udviklingen mod at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Viborg. I samarbejde med vores Erhvervschef får du ansvaret for udarbejdelse og eksekvering af vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele gennem en enestående kundeoplevelse.


Til vor afdeling for koncernkunder, søger vi med snarlig tiltrædelse en erfaren erhvervsmægler, der kan gå i spidsen for at sikre, at vi til stadighed opleves som en professionel og værdiskabende full service samarbejdspartner inden for salg og udlejning af større kontorlokaler, domiciler og øvrige erhvervsejendomme.


Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Stenløse, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en uddannet mægler til vores butik.


Engageret ejendomsmægler som partner/medindehaver ( eller evt. på sigt) søges inden udgangen af 2021.


EDC
Syddanmark
03-06-2021

EDC Domus First Class er i en rivende udvikling, og søger endnu en ejendomsmægler som kan være med til at løfte virksomhedens salg og kommisionering til det næste niveau.


EDC
Syddanmark
03-06-2021

Trekantområdets største ejendomsmæglerkæde søger en dygtig mæglertrainee!


EDC Finanscenter
Hovedstaden
03-06-2021

Alene i år 2021 har vi ansat 2 nye dygtige medarbejdere, men vores succes fortsætter og vi får mere og mere travlt, hvorfor tiden allerede nu er inde til at ansætte endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.


EDC Finanscenter
Hovedstaden
03-06-2021

Vi har travlt i vores Finanscenter, og med en af vores boligrådgivere på barsel så har vi brug for ekstra hænder her og nu. Stillingen er i første omgange et barselsvikariat på 6 måneder. Men fortsætter vores succes og er du det rigtige match til vores team kan en efterfølgende fastansættelse være en mulighed.


Projektafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech er i rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig projektudviklingschef. Vi udvikler ejendomsprojekter for at være en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder, der typisk er entreprenører, ejendomsselskaber, pensionskasser og tilsvarende store investorer.


Vi søger nu en redaktør til at stå i spidsen for Radioavisen på dagen. En redaktør, der samtidig får en central placering i vores newsroom, hvor DR Nyheders ambition om at være danskernes foretrukne nyhedsleverandør dagligt skal forløses.


Projektafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aarhus er i rivende udvikling - og består af en projektchef, en projektsalgschef (vacant) og 2 projektmæglere og 1 salgstrainee. Vi løser såvel salgs- som udlejningsopgaver i hele Midtjylland.


Ønsker du nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator.


Er du studerende og snart færdig på studiet eller har du afsluttet studiet? Vi er åbne overfor begge konstellationer. For den rette kandidat, kan man også starte som timelønnet og bliver salgskoordinatortrainee pr. 1. september 2021.


EDC - Poul Erik Bech
Midtjylland
03-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du kan få muligheden for, at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.


En del af et vinderteam Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 på Frederiksberg, og dermed være bydelens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.


Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Kirkegade. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et stort drive og lysten til at skabe succes og vækst.


Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Hørsholm. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering. Du er en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og gå-på-mod.


Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Viborg. Den rette kandidat er smilende, udadvendt og har interesse for ejendomshandel. Du er muligvis igang med Gymnasiet eller på en videregående uddannelse som fx Finansøkonom eller Finansbachelor. Det vigtigste er ikke hvad du læser, men hvem du er. Din passion for ejendomsbranchen lægger vi desuden stor vægt på.


En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech og EDC Erhverv Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligafdeling i Aabenraa har vi en stærk lokal partner i Thomas Hansen, der i samråd med ledelsen i EDC Poul Erik Bech har store ambitioner for afdelingen, hvorfor vi nu søger en ligesindet partner til Thomas.


Sydbank
Syddanmark
03-06-2021

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at skabe gode kundeoplevelser og lande nye forretninger? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Varde måske det rigtige for dig.


Jeudan A/S
Hovedstaden
03-06-2021

Brænder du for bæredygtighed og grøn omstilling? Og er du interesseret i at arbejde med energi og miljø inden for ejendomsrådet i en virksomhed i vækst? Vi søger en faglig stærk og erfaren energichef til en nyoprettet stilling, der skal være med til at styrke den grønne omstilling i Jeudan – og ikke mindst vores bidrag til samfundet.


Jeudan A/S
Hovedstaden
03-06-2021

Vi vækster og udvider derfor vores team af projektledere. Kunne du tænke dig at være del af en organisation, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet er stærkt? Og har du passionen, evnerne og erfaringen til at lede renoveringen af nogle af Københavns historiske ejendomme? Så er du måske vores nye projektleder?


EDC - Poul Erik Bech
Nordjylland
03-06-2021

Der er travlhed i butikken på Vesterbro, og vi søger derfor endnu en endnu en dygtig og topmotiveret ejendomsmægler, der sammen med resten af teamet på Vesterbro vil være med til, at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.


EDC
Syddanmark
03-06-2021

Vi har rigtig travlt i vores butik i Tarup og skal derfor have fundet den helt rigtige person, som vi kan hjælpe med at blive en dygtig salgskoordinator og som samtidigt kan være en vigtig del af vores udvikling.


Dygtig og selvstændig salgskoordinator til Ishøj


EDC
Hovedstaden
03-06-2021

I EDC’s Kundecenter har vi i øjeblikket travlt, og vi søger derfor en serviceorienteret fuldtids kundesupporter. Som kundesupporter I EDC er det vigtigt du motiveres og er god til at holde mange bolde i luften, samtidig med at du kan bevare overblikket. Lyder dette som dig, er du måske den vi søger.


Vil du være med til at sætte retningen for Danmarks bedste boligsite? Med mere end 70 mio. besøgende hvert år er edc.dk Danmarks største kommercielle boligsite. Vi står netop overfor en gennemgribende relancering, og her kommer du som content manager til at spille en væsentlig rolle. Du får altså en unik mulighed for at sætte dit præg, og sikre at vi også i fremtiden er Danmarks bedste boligsite.


Vi søger en ny kollega med interesse for forretningsudvikling og brugen af data, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.


Hos TV 2 er vi dagligt i kontakt med over 1 million danskere på tværs af vores digitale produkter. I 2021 og frem har vi store ambitioner for forbedring af både brand- og brugeroplevelse, og derfor har vi udvidet holdet og søger nu en relations stærk teamchef til at lede et hold på 10 Designere og UXere.


Vil du være en del af et pengeinstitut i udvikling? Sparekassen Sjælland-Fyn har store ambitioner og det økonomiske grundlag i orden. Dette er et job for dig, som ønsker at komme helt tæt på vores fynske erhvervskunder og gøre en reel forskel for dem. Du vil blive en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt, hvor din stemme bliver hørt, og hvor du får frihed og fleksibilitet i din hverdag.


ALK-Abelló
Hovedstaden
02-06-2021

ALK søger erfaren kvalitetskoordinator til spændende stilling i Quality Control i Hørsholm. Afdelingen på ca. 100 medarbejdere er ansvarlig for at analysere råvarer, API´er samt injektionspræparater og tabletter for vores produktion i Hørsholm.


Vi oplever stor efterspørgsel efter vores rådgivningsydelser, og vi søger derfor nu en jurist med et par års erfaring / eller som er nyuddannet til udbudsrådgivning med base i København eller Aarhus. Hvis du brænder for at hjælpe nogle af landets største ordregivere med at realisere deres ambitioner – så kom og bring dine juridiske evner i spil, når du sammen med et stærkt team af konsulenter rådgiver vores kunder i gennemførelse af udbudsprocesser.


Har du 2-4 års relevant erfaring med finansierings- og/eller investeringsprocesser eller lignende fra eksempelvis en større industriel virksomhed, kapitalfond eller investeringsbank – gerne med energi og/eller øvrig infrastruktur? Har du en relevant kandidatuddannelse med resultater i top og ambitioner om at arbejde med unoterede infrastrukturinvesteringer hos en af Danmarks førende institutionelle investorer, PFA Asset Management? Hvis det lyder som dig, så er du måske den rette til en position som associate indenfor alternative investeringer.


Bugge Valentin
Hovedstaden
02-06-2021

BUGGE VALENTIN er Danmarks eneste butiksadvokatfirma inden for IP, markedsføringsret og Tech – og vi vokser!


Vil du være en del af et fagligt stærkt team med afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver? Så har vi jobbet til dig!


Brænder du for at arbejde med data, analyse og programmering og har du for nyligt afsluttet eller er du ved at afslutte en relevant videregående uddannelse. Så har vi en spændende mulighed for dig til at udbygge dine dataanalytiske kompetencer i Spar Nords IRB afdeling.


Arbejdernes Landsbank
Hovedstaden
01-06-2021

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler på Kastrup.


Energi Fyn
Syddanmark
01-06-2021

Do you want to play a central role when we roll out Denmark's best fiber network? Do you think it is exciting to work with GIS and would you like to help create a solid overview of Energi Fyn's fiber network? Then you may be one of the new technical designers we are looking for for our project department in Broadband.


Energi Fyn
Syddanmark
01-06-2021

Vil du udfylde en central rolle når vi udruller Danmarks bedste fibernet? Synes du det er spændende at arbejde med GIS og vil du gerne være med til at skabe et solidt overblik over Energi Fyns fibernet? Så er du måske én af de nye tekniske designere vi søger til vores projektafdeling i Bredbånd.


Er du en erfaren og ambitiøs forretningsudvikler med lyst til at blive del af et team, som understøtter vores pengeinstitutter i at blive endnu mere effektive, og gøre hverdagen lettere for medarbejdere og kunder? Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle, sammen med højt kvalificerede kolleger, i tæt samarbejde med vores kunder? Er du i stand til at demonstrere en klar forståelse af pengeinstitutternes behov og omdanne disse til IT-krav? Hvis ja, er du muligvis den rette kandidat til jobbet.


Middelfart Sparekasse
Midtjylland
01-06-2021

Selv om vi er 20 år, er vi stadig i voksealderen, og vi søger nu en privatrådgiver, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen.


Vil du arbejde med nogle af de mest engagerede kunder i Danske Bank? Og kunne du tænke dig at være en del af et positivt og dedikeret team? Så bliv vores nye kollega!


Better Energy is one of the fastest growing providers of solar energy in Northern Europe. We are incredibly excited about what we already have achieved and our journey ahead. Being a high-growth company sets a high bar for our talented employees and our team is essential for Better Energy’s future success.


Bruun & Hjejle
Hovedstaden
31-05-2021

Er du en dygtig rådgiver med forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten? Og vil du lære af de bedste gennem et fagligt og socialt stærkt fællesskab, hvor team kommer før ego? Så har du chancen nu. Vi søger advokatfuldmægtige til vores afdeling for fast ejendom med opstart hurtigst muligt.


Mestrer du det juridiske område, og er du en ambitiøs leder? Sæt dine juridiske og administrative kompetencer i spil hos en bank i rivende udvikling.


Vi søger en finansrådgiver til Transaction Banking Sales, som skal medvirke til at sikre, at Handelsbanken er den foretrukne strategiske rådgivningspartner for sammenhængende, værdiskabende helhedsløsninger inden for Cash Management, finansiel rådgivning samt Risk Advisory. Du vil blive en del af bankens salgsstøtte til filialerne på erhvervsområdet, og med en stor kontaktflade til filialerne, specialister og internationalt.


Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?


Er investeringsrådgivning lige noget for dig? Og kunne du godt tænke dig at komme med på vognen i en helt nystartet enhed, i en af Danmarks største banker? Så synes jeg du skal læse med her!


Nordicals Sjælland i Roskilde søger talenter, der ønsker at blive erhvervsmægler og gøre karriere i en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder.


Bunker Holding Group
Syddanmark
28-05-2021

Are you experienced within IT support and customer service? Do you have a proactive approach and the ability to keep an overview when facing many IT challenges?


Bunker Holding Group
Syddanmark
28-05-2021

Are you passionate about IT support and customer service? Do you have a proactive and positive approach when facing IT challenges?


Gorrissen Federspiel
Hovedstaden
28-05-2021

Er du god til IT support, har du et veludviklet servicegen, og er du en god tekniker? Vil du udvikle din faglighed i et dynamisk og inspirerende miljø? Så finder du ganske enkelt ikke et bedre sted at gøre det end hos Gorrissen Federspiel, og lige nu søger vi en erfaren og dygtig IT-supporter med base på vores kontor i København.


We are looking for you who want to specialize and learn all about oil work. The work is extremely critical for Energinet's operations and requires additional resources. You must be ready to enter into a close collaboration with our experienced technician, who will teach you everything you need to know in oil work, so you can steadily drive more and more independently in the job.


Vi søger dig, som har lyst til at specialisere sig og lære alt om oliearbejde. Arbejdet er yderst kritisk for Energinets drift og kræver yderligere ressourcer. Du skal være klar på at indgå i et tæt samarbejde med vores erfarne tekniker, som vil lære dig alt hvad du skal vide indenfor oliearbejde, så du støt kan køre mere og mere selvstændigt i jobbet.


Middelfart Sparekasse
Midtjylland
28-05-2021

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har vi en ledig plads i vores afdeling i Horsens.


Berlingske Media
Hovedstaden
27-05-2021

Som Senior UI designer hos Berlingske Media bliver du ansvarlig for at bringe brugervenlig design til virksomhedens stærke mediebrands - Berlingske.dk, BT.dk, Weekendavisen.dk og Euroinvestor.dk.


Jutlander Bank
Nordjylland
27-05-2021

Én af vore erfarne rådgivere i Nibe har valgt at gå på pension. Det efterlader en åben plads til en ny privatkunderådgiver, som drømmer om at blive en del af vores hold i Nibe. Har du dén drøm og naturligvis også kompetencerne, så er vi klar til at få dig med på holdet.


Vestjysk Bank
Midtjylland
26-05-2021

Vi søger en kollega til kreditsekretariatet i vores kommende hovedkontor i Birk, Herning.


Vi tilbyder et spændende job i bankens centrale produktionsafdeling.


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
26-05-2021

Can you successfully lead the development and implementation of regional and global medical affairs strategies and plans?


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
26-05-2021

I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi vil gøre en forskel ved at støtte op om talentudvikling og lokale initiativer på Sjælland og Fyn. På den måde bidrager vi til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Nature Energy
Syddanmark
26-05-2021

Become part of an entrepreneurial team devoted to transforming the colour of energy to green


Vil du kickstarte karrieren, mens du studerer? Er du ambitiøs, og har du lyst til at lære af og samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister? Så er det dig, vi leder efter. Vi søger lige nu stud.jur.'er på 4./5. semester og legal interns på 8./9. semester af jurastudiet.


Bunker Holding Group
Sjælland
26-05-2021

Are you passionate about agile mindset and becoming a learning organisation? Do you thrive as the agile practitioner who actively promote agile techniques to help teams respond to rapid change? Do you possess experience and skill in agile leadership?


Clearing the Runway for innovation – Join a newly established team working with Customer facing Digitalisation


Clearing the Runway for innovation – Join a newly established team working with Customer facing Digitalisation


Clearing the Runway for innovation – Join a newly established team working with Customer facing Digitalisation


Nordic Entertainment Group
Hovedstaden
25-05-2021

Nordic Entertainment Group er Nordens førende udbyder af underholdning. Vi underholder millioner af mennesker hver dag med vores streamning-tjenester, radio, TV og produktionsselskaber. Vi gør livet mere underholdende ved at fortælle historier, som berører mennesker - fra live sport, film og serier til musik og egenproduktioner. Vi er et levende og energisk selskab, som opfordrer vores medarbejdere til at tænke ud af boksen og til at komme med nye ideer.


Bruun & Hjejle
Hovedstaden
25-05-2021

Er du en dygtig og erfaren rådgiver inden for fast ejendom? Har du god forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten? Vi oplever betydelig vækst og søger nye kræfter. Er det dig, vi mangler?


Norse Property Management
Syddanmark
25-05-2021

Vi oplever stor kundetilgang og søger derfor udlejningsmægler til Trekantområdet i Jylland.


Genmab
Hovedstaden
25-05-2021

Genmab continues to grow, which also means an increase in the outsourcing needs across R&D. Therefore, we are still expanding our R&D Contract Management function and are looking for an additional experienced clinical development outsourcing professional “Senior Contract Manager” to join our team in Copenhagen, DK or Princeton, NJ.


SEAS-NVE
Hovedstaden
25-05-2021

We are looking for an experienced and ambitious Portfolio Manager who can strengthen the activities in our electricity portfolio.


Vi søger en erfaren og ambitiøs Portefølje Manager, der kan styrke aktiviteterne i vores elportefølje.


2care4
Syddanmark
25-05-2021

Do you want to help strengthen our RA life cycle efforts and become part of a small team with industry experience, high ceilings and room for good humor? Then you might be the person we need for the job as a RA life cycle specialist in 2care4 Generics.


Vil du være med til at styrke vores RA life cycle indsats og blive en del af et mindre team med branche-erfaring, højt til loftet og plads til det gode humør? Så er du måske den person, vi mangler til jobbet som RA life cycle specialist i 2care4 Generics.


Do you want to seize and solve different tasks around prices and products and become part of a strong team? We have a vacancy in our lubricating oil department in the energy company OK, and if you do not already know anything about lubricants, we will probably teach you that - the most important thing in your function is that you have a positive and collaborative attitude.


The energy company OK is looking for a customer and market analyst to optimize and develop the business areas electricity and natural gas. OK is a significant player in the electricity and natural gas market and has a sharp focus on partly strengthening the customer experience and partly on developing new services and solutions. You have to contribute to that!


Energiselskabet OK søger en kunde- og markedsanalytiker til at optimere og udvikle forretningsområderne el og naturgas. OK er en væsentlig aktør på el- og naturgasmarkedet og har et skarpt fokus på dels at styrke kundeoplevelsen og dels på udvikling af nye services og løsninger. Det skal du bidrage til!


Har du lyst til at gribe og løse forskellige opgaver omkring priser og produkter og blive en del af et stærkt hold? Vi har en ledig plads i vores smøreolieafdeling i energiselskabet OK, og kender du ikke allerede noget til smøremidler, skal vi nok lære dig det – det vigtigste i din funktion er, at du har en positiv og samarbejdssøgende indstilling.


Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at levere en god service? Og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og kundebehov? Så er du måske vores nye Service Delivery Manager.


Danica Ejendomme
Hovedstaden
21-05-2021

Netop nu søger vi i Danica Ejendomme en projektudvikler, så læs med, hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet, der skaber vores nye projekter.


Leder du efter et sted, hvor du kan udfolde og udvikle dine salgsevner og være med til at bygge broen, mens du går på den? Hos imedier søger vi en passioneret og engageret Account Manager, som er frisk på at være med fra starten på en spritny opgave her i huset og være med på en vækstrejse uden lige.


Scan Global Logistics A/S
Hovedstaden
21-05-2021

Do you want to uncomplicate the world on the international stage of logistics? Then join us! We are looking for a new dedicated colleague to join our Aid Development & Projects, Ocean Team in either Taastrup or Kastrup.


Vi ønsker at styrke vores investeringsteam inden for kommercielle investeringer med positiv impact på vores filantropistrategi


Danske Andelskassers Bank
Midtjylland
21-05-2021

Er dine kreditkompetencer på et højt niveau? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere? Så er det måske dig, vi søger som souschef.


Brænder du for IP/IT-ret og kommercielle kontrakter? Og har du lyst til at blive en del af vores højt specialiserede team præget af holdånd, entusiasme, professionalisme og humor? Så er det måske dig, vi søger til vores team i Aarhus.


Do you want to help put structure and ensure compliance in a new role? Can you navigate a company that is going through a major change in many areas, including the financial? Do you want to use all your qualifications in tax and finance? Then we have an exciting position for you.


Vil du være med til at sætte struktur og sikre compliance i en ny rolle? Kan du navigere i en virksomhed der går igennem en større forandring på mange områder, bl.a. det økonomiske? Har du lyst til at bruge alle dine kvalifikationer indenfor skat og økonomi? Så har vi en spændende stilling til dig.


Can you ensure a coherent financial insight? Can you think in financial projections and convey this? So maybe we've worked for you?


Kan du sikre en sammenhængende økonomisk indsigt? Kan du tænke i finansielle fremskrivninger og formidle dette? Så har vi måske jobbet til dig?


Do you have the experience, overview and mindset to be the primary financial sparring partner for one of the group's business areas? Can you translate knowledge and disseminate figures and other data into the decision-making basis for the business? Are you motivated by helping to create the foundation for an ambitious green transformation of society and do you thrive on change? Then we have the position for you.


Har du erfaring, overblik og mindset til at være den primære finansielle sparringspartner for et af koncernens forretningsområder? Kan du omsætte viden og formidle tal og øvrige data til beslutningsgrundlag for forretningen? Motiveres du af at være med til at skabe fundamentet for en ambitiøs grøn omstilling af samfundet og trives du med forandringer? Så har vi stillingen til dig.


Ejendom Danmark
Hovedstaden
20-05-2021

Vil du bidrage til udviklingen af en faglig stærk og professionel ejendomsbranche? Så er du måske den kollega vi søger til vores juridiske afdeling i EjendomDanmark.


Newsec
Hovedstaden
20-05-2021

Vil du være med til at indfri en kundevision for Newsec? Motiveres du af at engagere dig i kundernes strategier og bygge bro mellem leverance og kunde? Så er det måske dig vi leder efter. Vi er i fuld gang med at skabe fremtidens kundeteam for vores investeringskunder.


Genmab
Hovedstaden
20-05-2021

Genmab is searching for a Head of Development Operations to join its team! In this role, you will provide strategic oversight and operational leadership for development functions across the Global R&D Operations department. You will lead or actively contribute to continuous improvement initiatives. You will cultivate successful partnerships with our research and commercial operations teams. You may manage and develop direct reports. This influential leader will work with cross-functional and multicultural teams to drive results and organizational change leadership.


Carnegie Investment Bank
Sjælland
20-05-2021

Kan du se dig selv som omdrejningspunktet i et travlt rådgivningsteam? Så er her muligheden for at blive en del af Nordens førende investeringsbank.


Vores gruppe inden for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har travlt. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du har interesse for fast ejendom, entreprise, infrastruktur og samarbejde, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.


USTC
Syddanmark
20-05-2021

Would you like to take part in driving important communications projects, primarily within public relations and social media within the USTC Group, and do you have a passion for communication? Here is a chance to join an international company with activities in several industries and create impactful communication through engaging storytelling and meaningful content creation.


Autobranchen Danmark
Hovedstaden
19-05-2021

AutoBranchen Danmark har de senere år undergået en stor forandring, hvor vores fokus er at skabe størst mulig relevans for medlemmerne. Vores nye chef skal have interesse for strategi og udvikling, herunder udvikling af juridisk afdeling, så vi står skarpest muligt med vores tilbud til medlemmerne.


Vestjysk Bank i Horsens ønsker at fortsætte den positive kundetilvækst og søger i den forbindelse en privatrådgiver til portefølje af attraktive privatkunder. I Horsens vil du blive en del af et team på i alt 21 kolleger, hvoraf de 13 arbejder sammen om at give vores privatkunder den bedste rådgivning.


Vestjysk Bank
Midtjylland
19-05-2021

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Thyborøn og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling, og du vil blive en del af et team, der med godt humør og en positiv indstilling arbejder sammen om at give vores kunder den bedste rådgivning og service.


PenSam
Hovedstaden
19-05-2021

Vi søger en ny kollega med interesse for helhedsrådgivning, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.


i har brug for advokater eller erfarne fuldmægtige med interesse for og lyst til at arbejde med enten entreprise eller insolvens og rekonstruktion, både selvstændigt og i samarbejde med kolleger. Arbejdssted er kontoret i København.


& friends Cph søger på vegne af HDI i Danmark en Assistant Property Underwriter, som brænder for at bruge såvel sine analytiske som menneskelige kompetencer i et dynamisk internationalt miljø. Som Assistant Property Underwriter hos HDI i Danmark vil din primære rolle være at opbygge effektive relationer både nationalt og internationalt, der sikrer de optimale administrative processer og support inden for property underwriting.


We are accelerating our research efforts in Oral Formulation Research. Are you motivated by driving innovation for the life-changing benefit of patients? Our organization is growing, and we are looking to recruit an experienced Principal Formulation Scientist in the field of oral drug delivery. The role is key to the continued development of our organization. Are you the one to join our exciting future? Then this is your moment. Apply now and join Oral Formulation Research department.


Are you motivated by driving innovation for the life-changing benefit of patients? Are you ready to help transform the treatment paradigm for a broad range of chronic diseases that currently rely on injection-based therapies? Are you the one to join our exciting future as an oral formulation specialist? Then this is your moment. Apply now and join Oral Formulation Research department located in Denmark.


We are accelerating our research activities within oral administration of peptides and proteins, and thus recruiting even more of the most talented scientists in the field of oral drug delivery. As Senior Formulation Scientist in early stage research you will design and execute laboratory experiments while further building your knowledge in an international scientific environment. Being innovative and conduct creative troubleshooting is a central part of the position. Is this something for you? Apply now.


In Oral Formulation Research Department in Denmark we drive state of the art research within peptide and protein formulation concepts, that enable oral drug delivery for type 2 diabetes as well as other chronic diseases. We are growing, and therefore looking to recruit even more of the most talented scientists to plan and conduct experiments. Our mission is crucial to millions of patients – and to the future of Novo Nordisk. Are you ready to take up the challenge? Apply now!


Ascendis Pharma
Hovedstaden
12-05-2021

Join a fast-growing biotech company in a new role where you will be one of the key people in supporting and evolving Ascendis’ Azure PaaS setup


ALK-Abelló
Sjælland
11-05-2021

Would you like to have a key role in the clinical development in ALK and have the opportunity to influence the strategy on how to achieve the organizational goals of ALK?


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
07-05-2021

Make an impact in a company that strives for becoming the world leader in developing antibody-based cancer products that address clear unmet needs in oncology


IWA Consulting
Sjælland
29-04-2021

Take a vital role in helping life science companies getting their products on market by utilizing your regulatory affairs expertise!


Y-mAbs Therapeutics A/S
Hovedstaden
28-04-2021

Join a company that strives to become the world leader in developing antibody-based cancer products that address clear unmet needs in pediatric and adult oncology


Vil du rådgive solide privatkunder, og synes du, at boligfinansiering og udfordrende samtaler med kompetente kunder er spændende, så er denne mulighed dit næste skridt i din karriere.


Vil du være med til at sætte dit præg på vores kunderådgivning hele vejen rundt om kunden? Og er du typen, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø med ambitioner og højt humør, så kig nærmere på denne stilling.


Ascendis Pharma
Hovedstaden
15-04-2021

Join a fast-growing biotech company in a new role where you will be one of the key people in supporting and evolving Ascendis’ Azure PaaS setup


Sparekassen Thy
Nordjylland
12-04-2021

Som Kreditdirektør hos Sparekassen Thy bliver din største opgave at drive en stabil og fagligt velfunderet kreditafdeling i Sparekassen Thy. Der er tale om et generationsskifte, og det vil være naturligt, at du sætter dit eget præg på den fremtidige kreditfunktion i overensstemmelse med sparekassens overordnede strategi, værdisæt og kultur.


Imedier
Midtjylland
08-03-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.