Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted
Sampension
Hovedstaden
01-03-2021

Kan du omsætte vores ambitiøse it-mål til løsninger, der er stabile og af høj kvalitet? I Sampension arbejder vi målrettet på at levere effektive og langsigtede løsninger til fordel for vores mere end 330.000 kunder. Vi udvider vores agile set-up og søger en stærk udvikler, der vil indtage en vigtig rolle i vores tværfaglige teams.


Bunker Holding Group
Syddanmark
23-02-2021

Are you eager to execute an ambitious IT strategy and will you be the catalyst of the I&O activities being fully aligned and positioned to support the digital acceleration? Do you coach and empower specialists to act and deliver value to the customers we serve?


We invite you to bring your experience in IT Infrastructure design and setup into play as you support Nordic RSC’s Business Operations through continuously improved IT infrastructure and operations architecture. To succeed in this role, you must have a proven track record in IT Infrastructure design and implementation. You will be part of our IT organization in Nordic RSC consisting of experienced team members.


Nordic RSC is embarking on an exciting journey towards a highly data-driven Nordic service organization, which must be supported by a central data and analytics structure. We are therefore looking for an Information and Data Architect who will be the focal point for strengthening Nordic RSC's technical competencies and capabilities in the data area. To succeed in this role, you must have a proven track record in data architecture and operational implementation. You will be part of our IT organization in Nordic RSC consisting of experienced team members.


Vil du lede det team, der sikrer den gode oplevelse for mere end de 1 million danskere, som hver dag anvender tv2.dk og TV 2s apps? Så har du hermed muligheden som teamchef for udviklingsteamet bag tv2.dk og tilhørende redaktionelle værktøjer.


Handelsbanken
Hovedstaden
22-02-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med at udvikle og implementere digitale løsninger og samtidig levere værdi til forretningen ved at optimere processer? Motiveres du af at gøre en forskel? Så er det dig, vi har brug for i vores udviklingsafdeling i Handelsbanken Danmark.


PenSam
Hovedstaden
22-02-2021

Brænder du efter et job, hvor kompetencer som ansvar, overblik, struktur, høj faglighed i forhold til IT-drift og databeskyttelse samt samarbejde på tværs er vigtige parametre, og hvor drivkraften er at lykkes og skabe resultater?


I Spar Nord arbejder vi målrettet på at digitalisere vores forretningsgange med henblik på at skabe mere effektive processer og systemer til gavn for vores medarbejdere og kunder. For at sikre den fortsatte fremdrift udvider vi vores team i Digital bank, og du har nu mulighed for at blive en del af et strategisk vigtigt område i banken.


TV 2
Hovedstaden
16-02-2021

Hvis du søger et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads, og du samtidig kan bidrage med stærke udviklerkompetencer, er du måske vores nye kollega.


Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet. Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig leverandør af software til TV 2s forretningsenheder og til TV 2s reklamekunder. I tæt samarbejde med forretningen får du ansvaret for, at backloggen altid er helt skarp og velprioriteret. Du skal ud til vores stakeholders og afklare krav og forventninger til teamets leverancer. Du skal sikre, at udviklerne har de bedst mulige betingelser for at udføre deres arbejde.


Hvis du søger et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads, og du samtidig kan bidrage med stærke proceskompetencer, er du måske vores nye kollega.


e-nettet
Hovedstaden
16-02-2021

Kan du skabe fremtidens samfundskritiske teknologiske infrastruktur og være med til at bygge bro mellem finanssektoren, e-nettet og danskerne?


Ønsker du at arbejde centralt i sundhedsvæsenet i en tid, hvor COVID-19 for alvor har vist, at pålidelige sundhedsdata er et uundværligt bidrag i håndteringen af pandemien? Er du en erfaren leder, der drømmer om en fagligt velfunderet afdeling med dygtige medarbejdere? Så kan vi tilbyde et spændende job som afdelingschef for Analyse, Statistik og Økonomi i Sundhedsdatastyrelsen inden for Sundhedsministeriets koncern.


OK
Midtjylland
05-02-2021

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed, og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for Security & Compliance i en større kompleks virksomhed?


Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed, og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for IT Sikkerhed og Compliance i en større kompleks virksomhed?


Bliv en del af vores dataservice-team og vær med til at drive udviklingen af Energinets Dataplatform, som er et centralt, teknisk fundament for at lykkes med den grønne omstilling, hvor et af håndtagene er at øge informationsmængden og intelligensen i energisystemet. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.