Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted
DR
Syddanmark
04-03-2021

Er du journalistisk skarp, har du eminente samarbejdsevner og erfaring med at lede det daglige arbejde på en redaktion? Så er du måske den, vi søger som ny redaktionsleder på DR Fyn


Elsker du indhold til børn og unge og vil du gøre alt, der står i din magt for at åbne deres vej ind i litteraturen? - så skal du læse videre lige nu! Vi leder efter dig, der kan stå i spidsen for markedsføringen af alt hvad Gyldendal udgiver til børn og unge. Du kommer til at arbejde med kæmpestore brands som Harry Potter, Pippi, Ternet Ninja, Villads fra Valby og Vitello for bare at nævne nogle få. Og du bliver en del af et ungt, ambitiøst marketing team på et af Danmarks bedste forlag.


Mediehuset Herning Folkeblad
Midtjylland
02-03-2021

Som brænder for lokaljournalistikken og lokalområdet


Teknologiens Mediehus
Hovedstaden
01-03-2021

Ingeniøren søger en stærk analytisk nyhedsjournalist, der kan bide sig fast og finde de skarpe teknologi-vinkler i komplicerede sager på områder som infrastruktur, energi og forskning.


Er du uddannet journalist og kan du skrive nyheder – kort og præcist? Kan du udvikle webindhold, drive SoMe og skrive pressemeddelelser? Har du erfaring med fællesskaber, borgermøder, online-debatter? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle Coop Byen – en bæredygtig bydel i Albertslund?


Munck Studios København
Hovedstaden
26-02-2021

Vil du være med til at lede Munck Studios København?


Nordic Entertainment Group
Hovedstaden
26-02-2021

Vi leder nu efter en Agency & Client Manager til vores kontor i København.


DR
Hovedstaden
24-02-2021

DR søger en ny kollega, som har lyst til at arbejde med IT, broadcast, audio og video. Du vil som medarbejder i ’Infrastruktur Indsatsteamet’, få et spændende og udviklende job, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med ”state of art” udsendelsesteknologi. Din primære opgave vil være at indgå i en tekniker-vagtordning og dermed sikre driftsstabilitet, sådan at DR kan udkomme på Radio, TV og på DRTV.


Vil du lede det team, der sikrer den gode oplevelse for mere end de 1 million danskere, som hver dag anvender tv2.dk og TV 2s apps? Så har du hermed muligheden som teamchef for udviklingsteamet bag tv2.dk og tilhørende redaktionelle værktøjer.


Børneavisen
Midtjylland
19-02-2021

Vi på Børneavisen, Danmarks landsdækkende avis for børn i alderen 9-12 år, søger en journalist til vores unge team. Avisen har eksisteret siden efteråret 2018, og de fleste på redaktionen har været med helt fra starten. Børneavisen drives af Politiken og Jyllands-Posten i fællesskab, men har sin egen selvstændige redaktion.


Jysk Fynske Medier
Syddanmark
18-02-2021

Er du typen, der går helhjertet op i dit arbejde i samarbejde med resten af redaktionen? Er du typen, der arbejder selvstændigt og har idéer, du brænder for at afprøve? Er du typen, der kan se dig selv gøre en forskel i de lokalsamfund, du er journalist i? Sådan en kollega søger vi nemlig til Jysk Fynske Mediers fællesredaktion i Varde Kommune.


TV 2
Syddanmark
17-02-2021

Er du stærk i udbudsreglerne, og kan du drive udbudsprocesser og rådgive kollegaer i øjenhøjde? Er du desuden resultatorienteret, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten i vores udbudshåndtering og udbudsdesign? Så har du her muligheden for et spændende og udfordrende job, hvor du i tæt samarbejde med kompetente kollegaer håndterer alle former for udbud.


TV 2
Hovedstaden
16-02-2021

Hvis du søger et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads, og du samtidig kan bidrage med stærke udviklerkompetencer, er du måske vores nye kollega.


Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet. Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig leverandør af software til TV 2s forretningsenheder og til TV 2s reklamekunder. I tæt samarbejde med forretningen får du ansvaret for, at backloggen altid er helt skarp og velprioriteret. Du skal ud til vores stakeholders og afklare krav og forventninger til teamets leverancer. Du skal sikre, at udviklerne har de bedst mulige betingelser for at udføre deres arbejde.


Hvis du søger et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads, og du samtidig kan bidrage med stærke proceskompetencer, er du måske vores nye kollega.


Der er fuld fart på udviklingen af TV 2 PLAY, og vi satser stort på LIVE- og near-LIVE-oplevelsen. Derfor søger vi en producer, der får ansvar for at afvikle de mange LIVE-transmissioner på TV 2 PLAY.


Discovery
Hovedstaden
09-02-2021

The Nordic Ad Ops Director will oversee the whole ad operation in the Nordics. This will include working with the teams, setting the direction for the organization and continuously move towards a better way of operating. Alignment across the markets will be the key for success and leveraging of scale. The role will work closely with the Local Head of Sales as well as the local Revenue Managers across the four countries.


Imedier
Midtjylland
13-01-2021

Som vores nye kollega skal du være klar på at blive en del af et dynamisk team af salgskonsulenter, hvor der er højt til loftet, og som vægter dit gåpåmod højt. Da vi udelukkende arbejder på B2B markedet består jobbet blandt andet i salg til mange af de største og mest kendte danske og internationale virksomheder.