Part of WatchMedier

Filters


Area
Industry
Category
Language
Job title
Company
Area
Posted

Vil du være med til at optimere processerne i en af Danmarks største banker og skabe synlig værdi? Så tilbyder vi et spændende job i Operations i Sydbank i afdelingen Operational Excellence & Automation som RPA udvikler.

Syddanmark
02-08-2021

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Ballerup.

Hovedstaden
02-08-2021

Er du en resultatorienteret holdleder med stærk forretningssans? Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Kan du være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning? Så er du måske vores nye erhvervskundechef til Erhvervscenter København/Sjælland.

Hovedstaden
02-08-2021

Da en af filialens nuværende kunderådgivere har søgt og fået nye udfordringer i banken, søger vi en kunderådgiver der brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Valby.

Hovedstaden
02-08-2021

Har du lyst til at arbejde med stresstest af penge- og realkreditinstitutter? Vil du gerne have en unik indsigt i institutternes risici? Og vil du gerne bidrage til en robust finansiel sektor? Så har vi en ledig stilling til dig i vores stresstest-team.

Hovedstaden
02-08-2021

Do you have a passion for LC-MS? And do you thrive on professional challenges? Then this job is for you.

Hovedstaden
02-08-2021

Har du en passion for LC-MS? Og trives du med faglige udfordringer? Så er dette job noget for dig.

Hovedstaden
02-08-2021

TV2 nord søger en stærk reporter, der brænder for at fortælle historier, der betyder noget for nordjyderne. Kan du fortælle en god historie og formidle dens væsentligste indhold på bare 2 minutter? Så er det måske dig, vi søger.

Nordjylland
02-08-2021

Costume søger en ny chefredaktør, som vil udvikle og lede et stærkt medieunivers med digitale ambitioner og fokus på stil.

Hovedstaden
30-07-2021

Vi søger en erfaren VJ i at lave dag til dag indhold til SoMe platforme, vi håber du kan starte her i august/september og hjælpe os med at færdigøre både produktioner og det udviklingsarbejde vi er i gang med, samt at gå Live med det store projekt samme med os fra 1. december 2021.

Hovedstaden
29-07-2021

Vi søger en erfaren skrivende web, SoMe redaktør med erfaring i at lave dag til dag indhold til SoMe platforme, vi håber du kan starte her i august/september og hjælpe os med at færdigøre både produktioner og det udviklingsarbejde vi er i gang med, samt at gå Live med det store projekt samme med os fra 1. december 2021.

Hovedstaden
29-07-2021

Zealand Pharma A/S (Zealand) is a fast-growing, fully integrated Copenhagen-based biotechnology company with a highly attractive pipeline. With one product on the market, one candidate in registration and six candidates in the clinical pipeline, Zealand is a unique success story in Danish biotech.

Hovedstaden
27-07-2021

Til vores hovedkontor i Ringkøbing søger vi en dygtig og serviceminded medarbejder til vores centrale back office enhed inden for fondsområdet.

Midtjylland
27-07-2021

Would you like to become our new colleague and use your life science experience and strong network in a newly established permanent position to identify and generate leads, manage the sales process and win new business?

Hovedstaden
26-07-2021

Vil du gennem dit arbejde være med til at sikre Danmark en robust økonomi? Kan du lide at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger der spænder bredt? Så er du måske vores nye kollega.

Hovedstaden
26-07-2021

Danmarks største platform for logistikbranchen SCM.dk søger en erfaren konsulent. Du skal både op- og udbygge en attraktiv kundeportefølje i markeder med stort udviklingspotentiale. Du vil være en del af et veletableret mediehus, hvor du kommer tæt på beslutningerne og får stor handlefrihed

Hovedstaden
23-07-2021

Pharma Nord er i gang med at videreudvikle en PHP/SQL-baseret e-learningplatform, der bruges i forbindelse med intern uddannelse af medarbejdere. Vi søger derfor en erfaren PHP-programmør, der skal være med til at vedligeholde og videreudvikle platformen således, at den er mere optimal og brugervenlig.

Syddanmark
21-07-2021

Har du lyst til at blive en del af Spar Nord Leasings nye kreditafdeling?

Nordjylland
21-07-2021

Har du lyst til at blive en del af vores stærke team i salgssupport?

Nordjylland
21-07-2021

Har du lyst til at sælge leasing til erhvervskunder sammen med et af branchens bedste leasingteams?

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
21-07-2021

Brænder du for risikostyring? Har du god forretningsforståelse og gode analytiske evner?

Midtjylland
21-07-2021

Vi søger en systematisk og motiverende leder til vores voksende finansteam – en leder som går forrest, når der skal skabes retning og overblik!

Sjælland
Nordjylland
Hovedstaden
Syddanmark
Midtjylland
21-07-2021

Er du en dygtig jurist med erfaring med finansiering og international lånedokumentation? Har du engagement, kommerciel forståelse og lyst til at arbejde i et team, hvor vi arbejder tæt sammen med forretningen? Kan du lide at levere værdiskabende og forretningsorienteret rådgivning? Så er jobbet som jurist i SEB i København måske noget for dig.

Hovedstaden
20-07-2021

Det blæser derudad for vores jurister i vores afdeling for vedvarende energi. Vi søger lige nu fuldmægtige og advokater - primært til vores Aarhus-kontor - der finder glæde ved at se deres arbejde bidrage til den grønne omstilling.

Midtjylland
20-07-2021

Som AML Business Consultant får du et udfordrende og spændende job, med at gennemføre analyse, opsætning, mapning og vedligeholdelse, samt kortlægning og optimering af processer og arbejdsgange hos vores pengeinstitutter.

Sjælland
Nordjylland
Hovedstaden
Syddanmark
Midtjylland
20-07-2021

Vi søger en ny engageret medarbejder til vores Middle Office team i vores hovedkontor i Birk, Herning.

Midtjylland
19-07-2021

Vil du være med til at styre risici på valutareserven og bidrage til at sikre Danmark en robust økonomi? Så søger vi netop nu en dygtig og engageret økonom til en stilling som Risk Manager i Nationalbanken.

Hovedstaden
19-07-2021

Du kunne kalde det en Storskadekonsulent. Men hvad vi virkelig er på udkig efter, er en ny kollega, der skaber klarhed i det komplekse, og drives af at hjælpe vores kunder i vanskelige situationer.

Hovedstaden
16-07-2021

Do you have experience with business development and good customer solutions in line with the green transition? And do you want to influence and develop the electricity and installation area in one of Denmark's largest energy companies?

Sjælland
16-07-2021

Har du erfaring med forretningsudvikling og gode kundeløsninger i tråd med den grønne omstilling? Og har du lyst til at påvirke og udvikle el- og installationsområdet i et af Danmarks største energiselskaber?

Sjælland
16-07-2021

Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Sønderborg.

Syddanmark
16-07-2021

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed. Vi har 62 boligbutikker i Danmark, og heraf er 19 af boligbutikkerne beliggende i Jylland og på Fyn. Vores virksomhedsstruktur er decentral, og de flotte resultater er skabt af vores stærke partnere og medarbejdere.

Midtjylland
16-07-2021

Kunne du tænke dig at arbejde i indre by, 2 minutters gang fra Kongens Nytorv? Vi tilbyder nu en spændende administrativ traineestilling, centralt placeret i vores hovedsæde på Bremerholm 29. Vi forestiller os opstart i august eller september alt efter aftale.

Hovedstaden
16-07-2021

Der er opstået en enestående mulighed for dig! Vi vækster, og vores EDC Poul Erik Bech butik i Roskilde søger en ihærdig og arbejdsom salgstrainee.

Sjælland
16-07-2021

Dine allerede fortræffelige sociale medie-færdigheder har stor udviklingsværdi for os. Og din hovedfunktion som Social Medie Specialist består i at drifte vores aktiviteter på de sociale medier - og i samarbejde med vores Social Media Lead udvikler du vores organiske tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn.

Hovedstaden
16-07-2021

Kunne du tænke dig at arbejde i indre by, 2 minutters gang fra Kongens Nytorv? Vi tilbyder nu en spændende administrativ traineestilling, centralt placeret i vores hovedsæde på Bremerholm 29. Vi forestiller os opstart i august eller september, alt efter aftale.

Hovedstaden
16-07-2021

Til vores afdeling på Falkoner Alle søger vi nu en dygtig og selvkørende sagskoordinator, der selvstændigt kan forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.

Hovedstaden
16-07-2021

Feriepartner Ebeltoft

Feriepartner søger Data Analyst til Marketing-teamet

Midtjylland
16-07-2021

EDC-gruppen A/S søger serviceassistent til kædekontorets administration afdeling på Frederiksberg. Er du vores nye medarbejder?

Hovedstaden
16-07-2021

GreenLab søger en Legal Counsel, der vil fa? ansvaret for at bidrage til den fortsatte opbygning af den juridiske struktur i GreenLab, og som motiveres af at være en del af den grønne omstilling.

Midtjylland
16-07-2021

Are you specialized in M&A, commercial contracts, and corporate law, and do you want to be part of one of the fastest moving and fastest-changing business areas?

Sjælland
16-07-2021

Vil du være med til at give vores erhvervskunder de bedste bankoplevelser? Er du en udadvendt teamplayer, som skaber gode løsninger til vores kunder? Og vil du være en del af et kompetent og ambitiøst miljø? Så er du måske vores nye Senior Relationship Manager!

Midtjylland
16-07-2021

Would you like to use your CMC experience in a permanent position acting as a consultant to support KLIFO’s increasing number of biotech and pharma clients progressing their drug development projects?

Hovedstaden
16-07-2021

Foodjob Nordic søger en stærk Head of Communication til Food & Bio Cluster Denmark, Danmarks nye klyngeorganisation inden for fødevarer og bioressourcer, til en spændende stilling ud fra virksomhedens hovedkontor i Agro Food Park ved Aarhus.

Midtjylland
16-07-2021

A unique opening for a highly skilled principal scientist to take part in the development of in vivo pharmacology strategies at Symphogen

Hovedstaden
16-07-2021

Brænder du for at yde professionel kunderådgivning inden for bolig, pension og investering? Vil du samtidig være en del af et kompetent og socialt team med fokus på din faglige- og personlige udvikling? Hvis ja, så bør du læse mere om vores attraktive stilling som privatrådgiver på Frederiksberg.

Hovedstaden
15-07-2021

Halcyon Recruitment

An opportunity to work for an established shipping company within their corporate finance team reporting directly to the Chief Financial Officer at their London office.

Great Britain
15-07-2021

We are looking for several Naval Architects with an interest in submersibles and propulsion, at a range of experience levels.

Great Britain
15-07-2021

An established ship manager is looking for a Human Resources Officer to be based in their Singapore office.

Singapore
15-07-2021

An opportunity is available to work for an established and growing group within the shipping technologies software market.

Singapore
15-07-2021

An exciting opportunity has arisen to work within the Marine team of this well-known and highly respected owner, with a growing fleet.

United Arab Emirates
15-07-2021

An opportunity is available to work for an established group within the shipping technologies software market. As the Hong Kong Sales Manager you will be responsible for the continued growth of market share for the region.

Hong Kong
15-07-2021

Our client is an established shipmanager, looking for a Technical Superintendent to help manage their container fleet from their Singapore office. This is a fantastic opportunity to work in an international team.

Singapore
15-07-2021

In October 2021, our Young Professionals Program will start! If you are curious about the role as a Consultant or Developer and would like to work on exciting customer projects and grow in an international company, then one of the following roles within Microsoft Dynamics 365 might be of interest to you

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
15-07-2021

CGI søger en erfaren MES senior konsulent med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for software udvikling (.Net) og MES platformen Wonderware.

Hovedstaden
15-07-2021

Har du spidskompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO finansområdet? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
15-07-2021

Do you want to be part of an ambitious evolving team? You will work in a great professional environment with the chance of improving and change company ways of working.

Hovedstaden
15-07-2021

Telmore søger Senior Commercial Manager med ansvar for strategisk og kommerciel forretningsudvikling

Hovedstaden
15-07-2021

Stærk kunderådgiver og teamspiller søges til YouSee i Fisketorvet, Fields og Amager Centret

Hovedstaden
15-07-2021

We are looking for a creative problem solver who is excited to join a cool team of like-minded colleagues in finding and attracting talents for our product and technology tribes in Nuuday.

Hovedstaden
15-07-2021

Foodjob Nordic søger en stærk Head of Communication til Food & Bio Cluster Denmark, Danmarks nye klyngeorganisation inden for fødevarer og bioressourcer, til en spændende stilling ud fra virksomhedens hovedkontor i Agro Food Park ved Aarhus

Midtjylland
15-07-2021

Motiveres du af ansvar og ledelse? Har du en tillidsvækkende natur, og evner du at skabe sammenhængskraft på tværs af organisationen? Er du god til at strukturere og systematisere? Til Danish Crowns slagteri i Ringsted søger vi en Manager Finance & Administration til økonomi-, regnskabsmæssige og administrative opgaver samt ledelse af administrationen.

Sjælland
15-07-2021

Vi søger en fagligt dygtig advokat eller advokatfuldmægtig, der har lyst til at arbejde med personskadeerstatningssager.

Syddanmark
14-07-2021

Danmarks ældste avis søger et journalistisk talent til at løfte vores Europadækning.

Hovedstaden
14-07-2021

The PR & Communications team is now looking for a new International PR Manager to join the consisting PR team.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være med til at optimere udviklingen af avancerede risikomodeller? Og brænder du for agile arbejdsmetoder? Så er dette spændende job på hovedsædet i Aabenraa måske noget for dig.

Syddanmark
14-07-2021

Do you have the know-how and the networking capability to create market traction? Foodjob Nordic is looking for an entrepreneurial and experienced professional to join Biosyntia.

Hovedstaden
14-07-2021

Vi søger lige nu en 37 timers god rebel til en virksomhed, som er i gang med en banebrydende udvikling

Midtjylland
14-07-2021

Brænder du for et job med fokus på SEO og online markedsføring? Og vil du være en del af et team, hvor fagligheden er høj? Så er du måske Telmores nye SEO Manager.

Hovedstaden
14-07-2021

We are looking for a dedicated technical designer / technical assistant to join the Grid, Power and Commissioning department at Better Energy’s Sønderborg office.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a dedicated technical designer / technical assistant to join the Grid, Power and Commissioning department at Better Energy’s Sønderborg office.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for an industrial electrician, or similar, with good interpersonal skills, to ensure a high-quality and solid foundation for our technical solutions.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for an industrial electrician, or similar, with good interpersonal skills, to ensure a high-quality and solid foundation for our technical solutions.

Syddanmark
14-07-2021

Verdo Teknik A / S is looking for a solid and professionally versatile profile with experience in the management of construction projects. This is a challenging position with the opportunity for personal development in a technically dynamic environment and with the opportunity to create results on an individual level and together with the project team.

Midtjylland
14-07-2021

Verdo Teknik A/S søger en helstøbt og fagligt alsidig profil med erfaring indenfor ledelse af entrepriseprojekter. Der er tale om en udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling i et teknisk dynamisk miljø og med mulighed for at skabe resultater på et individuelt plan og sammen med projektteamet.

Midtjylland
14-07-2021

Vi er et mediehus der hver dag arbejder sammen for at formidle nyheder og nære historier om det område vi bor i, på tværs af platforme – På den mission er form vigtigt, og derfor søger vi en tjekket motion designer der har arbejdet med levende billeder og nyhedsformidling før.

Hovedstaden
14-07-2021

Kribler det i fingrene for at arbejde med kreditindstillinger, bonitet, kaution og hæftelse? Grib muligheden for at arbejde med komplicerede kreditopgaver i en moderne bank med over 100 år på bagen

Midtjylland
14-07-2021

Ascendis Pharma is looking for a new colleague to join the Regulatory Affairs team as Manager/Associate Director

Hovedstaden
14-07-2021

Ascendis Pharma is looking for a new colleague to join the Regulatory Affairs team as Manager/Associate Director

Hovedstaden
14-07-2021

Would you like to contribute to the understanding of allergic diseases and have an impact to millions of people with allergic disease? Do you have a passion for solving biological and patient-relevant questions?

Sjælland
Hovedstaden
14-07-2021

Would you like to contribute to the understanding of allergic diseases and have an impact to millions of people with allergic disease? Do you have a passion for solving biological and patient-relevant questions?

Sjælland
Hovedstaden
14-07-2021

Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.

Hovedstaden
14-07-2021

Genmab is focused on the creation and development of innovative and differentiated antibody products, with the aim of improving the lives of cancer patients.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være med til at føre tilsyn med de største systemisk vigtige banker i Danmark? Så har vi brug for dig i kredit-teamet i kontoret for tilsyn med de største banker.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være ekspert i danske penge- og realkreditinstitutters anvendelse af interne modeller for kreditrisiko? Vil du være med til at sikre, at institutterne holder et højt niveau og løbende følger den konstante udvikling på området? Så har vi brug for dig i IRB-teamet i kontoret for tilsyn med de største pengeinstitutter.

Hovedstaden
14-07-2021

Vil du være med til at sikre at vi har en ordentlig og robust finansiel sektor? Vil du være med til at føre tilsyn, som sikrer berettiget tillid til det finansielle system? Så har vi brug for dig i kontoret for tilsyn med de mindste SIFI-pengeinstitutter og mellemstore pengeinstitutter.

Hovedstaden
14-07-2021

Vi ønsker at være sønderjydernes fortrukne, når det gælder valget af pengeinstitut. Derfor er vi massivt til stede, hvor mange sønderjyder kommer. Vi bakker op om det lokale liv og vores navn og logo er synligt på den lokale markedsplads.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a dynamic, responsible and engaged Project Coordinator, to coordinate the logistics that go into the construction of our large-scale solar parks.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a dynamic, responsible and engaged Project Coordinator, to coordinate the logistics that go into the construction of our large-scale solar parks.

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a responsible, independent and engaged Construction Manager, to focus on ensuring high quality in the construction of our large-scale solar parks. As part of the Construction team at Better Energy’s Sønderborg office, you will have many varied areas of responsibility

Syddanmark
14-07-2021

We are looking for a responsible, independent and engaged Construction Manager, to focus on ensuring high quality in the construction of our large-scale solar parks. As part of the Construction team at Better Energy’s Sønderborg office, you will have many varied areas of responsibility.

Syddanmark
14-07-2021

Hos Matas er vi midt i en meget ambitiøs digital transformation. Målet er klart – at fastholde rollen som ubestridt markedsleder. Derfor implementerer vi løbende, og i højt tempo, nye features og koncepter som forbedrer kundeoplevelsen og vores kommercielle forretning på Matas.dk.

Hovedstaden
13-07-2021

Har du talent for den nærværende kunderelation, en udadvendt personlighed og kan du give kunder ro i maven og et smil på læben? Så mangler vi dig i PFA til vores kontor i Nordhavn.

Hovedstaden
13-07-2021

Hvis du brænder for at arbejde med kunder og samtidig være med til at bygge branchens bedste Partnerbank, så kigger du på det rigtige job.

Hovedstaden
13-07-2021

Vil du have stort ansvar og bidrage til DTU’s position som et af Europas førende tekniske universiteter?

Hovedstaden
13-07-2021

Do you have the capacity and experience to maintain and develop a growing market within Pharma and Life Science? Then it's you we'd like to hear from.

Hovedstaden
13-07-2021

Har du kapaciteten og erfaringen til at fastholde og udvikle et marked i vækst indenfor Pharma og Life Science? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Hovedstaden
13-07-2021

Controlled Polymers A / S exports to more than 25 countries and has 30 years of experience in developing and producing unique customized solutions such as masterbatches & compounds for many different industries with a special focus on the Medico industry.

Syddanmark
13-07-2021

Controlled Polymers A/S eksporterer til mere end 25 lande og har 30 års erfaring i at udvikle og producere unikke kundetilpassede løsninger som masterbatches & compounds til mange forskellige industrier med særlig fokus på Medico industrien

Syddanmark
13-07-2021

Are you passionate about the green transition, and do you have an eye for thinking across?

Hovedstaden
13-07-2021

Brænder du for den grønne omstilling, og har du blik for at tænke på tværs?

Hovedstaden
13-07-2021

At Verdo, we want to actively contribute to a greener future. We are therefore currently looking for an Account Manager who will join our journey and is passionate about sales and development of customer relationships within charging stations. In Verdo, there are high ceilings, a short way to management, and we are proud of the results we deliver.

Midtjylland
13-07-2021

I Verdo ønsker vi at bidrage aktivt til en grønnere fremtid. Vi søger derfor lige nu en Account Manager der vil med på vores rejse og brænder for salg og udvikling af kunderelationer indenfor ladestandere. I Verdo er der højt til loftet, kort vej til ledelsen, og vi er stolte over de resultater, vi leverer.

Midtjylland
13-07-2021

Lolland-Falsters Folketidende A/S søger en forretningsorienteret administrerende direktør med solid økonomisk baggrund

Sjælland
02-08-2021

The energy network and the energy industry are undergoing major change, and in 2050 Denmark will be 100 per cent. independent of fossil fuels. Energinet therefore faces a large and exciting task of contributing to achieving the significant climate goals.

Syddanmark
13-07-2021

Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 vil Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de betydelige klimamål.

Syddanmark
13-07-2021

The energy network and the energy industry are undergoing major change, and in 2050 Denmark must be 100 per cent. independent of fossil fuels. Energinet therefore faces a large and exciting task of contributing to achieving the significant climate goals.

Syddanmark
13-07-2021

Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de betydelige klimamål.

Syddanmark
13-07-2021

Energinet's contribution to the energy islands of the future is already in full swing. One of the major tasks will be the development of a market design that can set the framework for balancing future offshore energy systems. Balancing a 100% green electrical system requires new solutions.

Syddanmark
13-07-2021

Energinets bidrag til fremtidens energi-øer er allerede i fuld gang. En af de store opgaver bliver udviklingen af et markedsdesign, der kan blive rammesættende for balancering af kommende offshore energisystemer. Balanceringen af et 100% grønt el-system kræver nye løsninger

Syddanmark
13-07-2021

Participate in establishing and expanding power stations in Denmark's 132-400 kV high voltage network. You will have a direct influence on the establishment of Denmark's largest electricity stations in connection with the expansion of the Danish electricity grid and the green transition

Syddanmark
13-07-2021

Vær med til at etablere og udbygge el-stationer i Danmarks 132-400 kV-højspændingsnet. Du får direkte indflydelse på etableringen af Danmarks største el-stationer i forbindelse med udbygningen af det danske elnet og den grønne omstilling.

Syddanmark
13-07-2021

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende opgaver, og har du styr på, hvad det vil sige at arbejde med compliance i en finansiel virksomhed? Så har du muligheden for at blive vores nye kollega i Compliance.

Hovedstaden
13-07-2021

Er du - lige som os - passioneret omkring at være med til at gøre en positiv forskel inden for fødevarer? Så skal du være en del af Cerealia, en international virksomhed drevet af ambitiøse medarbejdere, som med ”Business in mind and People at heart” tager ansvar fra jord til bord. Vi er stolte over at udvikle, producere og markedsføre sunde og nærende fødevarer til vores kunder og forbrugere.

Syddanmark
13-07-2021

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Midtjylland
13-07-2021

Are you looking to join a company with a clear purpose that makes a difference for our society?

Hovedstaden
13-07-2021

Er du en entusiastisk UX’er, der er vant til at arbejde med brugercentrerede løsninger?

Hovedstaden
13-07-2021

We are strengthening our QA function, and are currently looking for a Senior QA Specialist to join us at Vaccibody! This is a unique opportunity to become part of our rapidly growing, exciting and dedicated Vaccibody team, allowing you to gain knowledge and skills from one of Scandinavia´s leading Biotech companies.

Norway
13-07-2021

We are strengthening our QA function, and are currently looking for a Senior QA Specialist to join us at Vaccibody! This is a unique opportunity to become part of our rapidly growing, exciting and dedicated Vaccibody team, allowing you to gain knowledge and skills from one of Scandinavia´s leading Biotech companies.

Norway
13-07-2021

Er du skarp på din finansielle faglighed, og falder det dig naturligt at tale med mennesker og opbygge relationer? Grib muligheden for at arbejde i en moderne bank med mere end 100 år på bagen

Syddanmark
12-07-2021

Brænder du for pensionsområdet, og trives du i en serviceorienteret stilling, hvor du er med til at opretholde det høje kvalitetsniveau, som Andelskassen står for?

Midtjylland
12-07-2021

Exciting opportunity in upscaling the future Y-mAbs Therapeutics

Hovedstaden
12-07-2021

Exciting opportunity in upscaling the future Y-mAbs Therapeutics

Hovedstaden
12-07-2021

Unique opportunity to take part in the development of antibody products

Hovedstaden
12-07-2021

Unique opportunity to take part in the development of antibody products

Hovedstaden
12-07-2021

Set the direction for Symphogen’s late-stage strategy

Hovedstaden
12-07-2021

Set the direction for Symphogen’s late-stage strategy

Hovedstaden
12-07-2021

Hovedstaden
12-07-2021

Hovedstaden
12-07-2021

Do you hold a degree as marine engineer with excellent results? Do you have a winning personality and strong collaboration skills? Do you have a marine background as engineer?

Hovedstaden
12-07-2021

Do you hold a degree as marine engineer with excellent results? Do you have a winning personality and strong collaboration skills? Do you have a marine background as engineer?

Hovedstaden
12-07-2021

We are looking for a detail-oriented Treasury Manager to join the Financial Planning & Analysis team in our Finance department. You will be optimising and professionalising a corporate treasury function, focusing on monitoring all current and projected cash inflows and outflows.

Hovedstaden
12-07-2021

Are you an enthusiastic engineer who can assist bringing our YouTv app reach new heights?

Hovedstaden
12-07-2021

Vi søger ny chatsupporter til Service Recovery, København. Vil du give de bedste kundeoplevelser - og kan du gøre det på skrift?

Hovedstaden
12-07-2021

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så har du nu muligheden for, at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.

Nordjylland
12-07-2021

Merck is a vibrant team of specialists in Healthcare, Life Science and Electronics. They share a love of Science, and a passion for Technology.

Hovedstaden
12-07-2021

Merck is a vibrant team of specialists in Healthcare, Life Science and Electronics. They share a love of Science, and a passion for Technology.

Hovedstaden
12-07-2021

Vil du rådgive om udbud og kontrakter, vil du forenkle indkøbs- og udbudsprocesser i staten, og vil du være en del af et meget fagligt stærkt miljø, som løser opgaverne i fællesskab og med godt humør?

Hovedstaden
12-07-2021

Foodjob Nordic søger for VikingDanmark en kvægkyndig medarbejder til at supportere og koordinere salgs- og webaktiviteter primært i relation til VikingDanmark’s webshop ”VikShop”.

Midtjylland
12-07-2021

Vil du foretage komplekse kontraktretlige vurderinger, rådgive om udarbejdelse af gode kontrakter og selv være pennefører på nogen af statens væsentligste it-kontrakter?

Hovedstaden
12-07-2021

Som udbudsspecialist vil dine kerneopgaver være projektledelse, rådgivning og primært udførende inden for it-udbud. Du bliver en nøgleperson i vores kunders udbudsprojekter, og har ansvaret for at hjælpe kunderne igennem udbudsprocessen fra start til slut.

Hovedstaden
12-07-2021

Trives du i en udadvendt rolle, har et udpræget koordinerings- og strukturgen og falder systemhåndtering dig naturligt? Vi tager nu fat på at gøre vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem til et fælles One Management System på tværs af fabrikkerne i Europa, og her har vi brug for dig, der gør koordinering til en leg, nyder at skabe struktur, og som er vedholdende i opfølgningen hos dine stakeholdere til at understøtte denne transformationsproces.

Midtjylland
12-07-2021

Er Facility Management, ledelse og operativt overblik det bedste du ved – og formår du at koble enderne sammen, så der skabes en helhed? Ønsker du at være med til at forandre Facility Management branchen med fokus på digitalisering og bæredygtighed? Så er du måske vores næste Contract Manager.

Hovedstaden
12-07-2021

Vi søger en journalist til Ekstra Bladets gravergruppe, som har modet og evnerne til at gå kritisk til magthaverne i jagten på de store afsløringer.

Hovedstaden
12-07-2021

Vi er på udkig efter dig, der kan lede indkøbsprocesser, fra behovet opstår i organisationen, til vi eksekverer på indkøbsaftalen. Derudover skal du kunne skabe og pleje et stærkt samarbejde med både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Midtjylland
12-07-2021

Har du lyst til at blive en af de mest kendte morgen-radiostemmer i P4’s primetime i Midt- og Vestjylland? Og få en fod i døren til hele DR og et hav af karriere og udviklingsmuligheder?

Midtjylland
09-07-2021

Would you like to use your solid QA experience as Senior QA Specialist and support our highly skilled manufacturing department as well as our increasing number of international biotech and pharma clients with a variety of quality support tasks?

Hovedstaden
09-07-2021

Be part of a leading international production company with focus on sustainability

Sjælland
09-07-2021

Motiveres du ved salg af økologisk planteprotein til Europæiske fødevarer producenter?

Midtjylland
09-07-2021

På grund af travlhed har vi brug for flere dygtige kolleger. Er du en skarp rådgiver, som brænder for konkurrenceret og fusionskontrol? Så er muligvis dig, som vi lige nu er på udkig efter til vores kontor i København.

Hovedstaden
09-07-2021

Do you have experience with fleet management and do you want to help build a fleet management function in a company within sustainable and green energy?

Midtjylland
09-07-2021

Har du erfaring med flådestyring og har du lyst til at være med til at opbygge en fleet management funktion i en virksomhed indenfor bæredygtig og grøn energi?

Midtjylland
09-07-2021

As Sales and Department Manager at Verdo Customer Center, you will join Verdo’s development journey within BtC, especially with a focus on electricity sales.

Midtjylland
09-07-2021

Som Salgs- og afdelingsleder i Verdo Kundecenter kommer du med på Verdo’s udviklingsrejse indenfor BtC, særligt med fokus på elsalg.

Midtjylland
09-07-2021

Do you want to work with health diplomacy, export and internationalization of Danish business interests? So you can be our future health professional sector expert for the Danish Embassy in Berlin.

Germany
09-07-2021

Vil du arbejde med sundhedsdiplomati, eksport og internationalisering af danske erhvervsinteresser? Så kan det være du er vores kommende sundhedsfaglige sektorekspert til Den Danske Ambassade i Berlin.

Germany
09-07-2021

Do you have experience with expanding onshore winds and would you like an international position where you get the chance to spread your experiences to Danish partner countries?

Hovedstaden
09-07-2021

Har du erfaring med udbygning af onshore vind og kunne du tænke dig en international stilling, hvor du får chancen for at udbrede din erfaringer til danske partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Do you have experience in offshore wind, and do you want to use your skills in international energy cooperation?

Hovedstaden
09-07-2021

Har du erfaringer inden for havvind, og har du lyst til at bruge dine kompetencer på internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
09-07-2021

Are you our new colleague? We are looking for you who want to be a key person for the management. You are good at collaborating and finding solutions, and you thrive in the company of skilled and committed colleagues on a board that works with an important agenda.

Hovedstaden
09-07-2021

Er du vores nye kollega? Vi søger dig, der har lyst til at være en nøgleperson for direktionen. Du er god til at samarbejde og finde løsninger, og du trives i selskab med dygtige og engagerede kolleger i en styrelse, der arbejder med en vigtig dagsorden.

Hovedstaden
09-07-2021

Do you want to help create the framework for the Danish expansion with sun and land wind? Are you interested in the green transition, do you have an eye for the market's interests and needs, and do you want to work in an area with great political attention? Then a position as an economist in the unit for solar and onshore wind in the Danish Energy Agency's Center for Renewable Energy may be for you.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at skabe rammerne for den danske udbygning med sol og landvind? Interesserer du dig for den grønne omstilling, har du blik for markedets interesser og behov, og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så er en stilling som økonom i enheden for sol og landvind i Energistyrelsens Center for vedvarende energi måske noget for dig.

Hovedstaden
09-07-2021

Do you want to work with long-term energy planning in Ethiopia and make a concrete difference for the future development of the energy system? Here is your opportunity to make your mark on global, green transition based on Danish experience in close cooperation with our African partner countries.

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du arbejde med langsigtet energiplanlægning i Etiopien og gøre en konkret forskel for den fremtidige udvikling af energisystemet? Her er din mulighed for at sætte dit præg på global, grøn omstilling med udgangspunkt i danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores afrikanske partnerlande.

Hovedstaden
09-07-2021

Do you want to help spread Danish experience with the integration of renewable energy in the energy system to our 16 partner countries?

Hovedstaden
09-07-2021

Vil du være med til at udbrede danske erfaringer med integration af vedvarende energi i energisystemet til vores 16 partnerlande?

Hovedstaden
09-07-2021

Du får ansvaret for at sikre en kontinuerlig udvikling af kapabiliteter på vores data- eller Machine Learning-platform, samtidig med at du sikrer øget automatisering og skalerbarhed på platformen.

Syddanmark
09-07-2021

Her får du ansvaret for at udvikle dataintegrationer og data pipelines i Python, så de rette data bliver stillet til rådighed for både analytikere og it-løsninger.

Syddanmark
09-07-2021

Vær med til at håndtere indkøb, optimere og sikre compliance, i forhold til softwarelicenser i Energinet.

Syddanmark
09-07-2021

Sjællandske søger en dedikeret lokalredaktør til redaktionen i Slagelse, da vores nuværende redaktør pr 1. september er forfremmet til tværgående nyhedsredaktør.

Sjælland
09-07-2021

Do you want to drive the implementation of Danish Crown's Agile Product strategy? Are you motivated by creating results that only a handful of potential candidates are able to - and be rewarded for exactly that?

Midtjylland
08-07-2021

Har du drivet og lysten til at lede mennesker, drift og vedligehold samt udvikling af proces- og produktionsudstyr? Og er du samtidig tillidsvækkende og forandringsparat? Så er du måske den tekniske leder, vi søger til Danish Crown Foods fabrik i Esbjerg.

Syddanmark
08-07-2021

Er du klar til et alsidigt funktionsansvar, hvor du understøtter forretningen på alle niveauer ?

Midtjylland
08-07-2021

Nærpension søger en supporter til vores Digitale Support Team med stor lyst til at gøre en forskel i en hastigt voksende virksomhed.

Hovedstaden
08-07-2021

Do you want to help create the framework for increased recycling and less incineration?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du være med til skabe rammerne for øget genanvendelse og mindre forbrænding?

Hovedstaden
08-07-2021

Do you want to help put the turbo on Denmark's energy efficiency efforts? Do you want to translate political visions into concrete action?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du være med til at sætte turbo på Danmarks energieffektiviseringsindsats? Har du lyst til at omsætte politiske visioner til konkret handling?

Hovedstaden
08-07-2021

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser til mindre erhvervskunder? Har du lyst til og kompetencer til at favne to fagben?

Syddanmark
08-07-2021

Do you want to be responsible for DCC Energy's entry into e-mobility and ensure implementation towards customers and in our organization?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du have ansvaret for DCC Energis indtræden på e-mobility og sikre implementeringen ud mod kunder og i vores organisation?

Hovedstaden
08-07-2021

Vi søger tekniske ServiceNow konsulenter til vores kontor i Århus, som drømmer om at gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder med Danmarks mest erfarne konsulenter ved sin side.

Midtjylland
08-07-2021

Vi søger tekniske ServiceNow konsulenter til vores kontor i København, som drømmer om at gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder med Danmarks mest erfarne konsulenter ved sin side.

Hovedstaden
08-07-2021

Som it-arkitekt hos Devoteam arbejder du med løsningsarkitektur i offentlige virksomheder og store nationale og internationale private virksomheder primært lokaliseret i Danmark. Du bliver en nøgleperson i vores kunders strategiske it-projekter.

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Har du lyst til at være med i et team, hvor vi udfordrer det bestående? Så har vi stillingen til dig!

Hovedstaden
08-07-2021

Devoteam Management Consulting (DMC) is looking for passionate and experienced Data Engineers to design and manage our clients’ data environments in GCP.

Hovedstaden
08-07-2021

Devoteam Management Consulting (DMC) is looking for passionate and experienced Cloud Solution Architects to design and manage our clients’ cloud environments on GCP.

Hovedstaden
08-07-2021

Møns Bank søger kundeminded leder til ny afdeling for Kundeservice.

Sjælland
08-07-2021

Hvis du brænder for at give kunderne en god kundeoplevelse, og samtidig har en god faglig indsigt indenfor firma- og privatpensioner, er jobbet som kunderådgiver i Firma lige noget for dig.

Hovedstaden
08-07-2021

Er du typen der brænder for administrative opgaver og samtidig give gode kundeoplevelser, så er det dig vi leder efter.

Hovedstaden
08-07-2021

Har du erfaring med betalingsformidling, og vil du bruge dine stærke analytiske evner til at udvikle finansiel statistik for at være med til at sikre Danmark en robust økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

Hovedstaden
08-07-2021

Vær med til at understøtte den grønne omstilling, når du med dit gode overblik og din økonomiske indsigt bidrager til at sikre den økonomiske styring i vores elprojekter.

Syddanmark
08-07-2021

ALK offers an exciting opportunity to work in the Global Regulatory Affairs (GRA) department with lots of interdisciplinary collaboration both internally and externally.

Sjælland
Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Vi har vokseværk, og søger lige nu et hold på 5 Young Professionals med start 1. august 2021

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hovedstaden
08-07-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med procesforbedring, automatisering og digital transformation på et strategisk niveau og hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder med at få succes på området?

Hovedstaden
08-07-2021

Brænder du for Information Management, digitaliseringsprojekter og analyse af forretningen?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Har du lyst til at være med i et team, hvor vi udfordrer det bestående? Så har vi stillingen til dig!

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Har du lyst til at være med i et team, hvor vi udfordrer det bestående? Så har vi stillingen til dig!

Hovedstaden
08-07-2021

Hos Devoteam er vi optaget af den digitale dagsorden. Vi lever og ånder for at understøtte og udvikle virksomheders og organisationers udnyttelse af digitale muligheder. Er du enig i, at Digital transformation ikke er en engangsaffære, men en on-going proces?

Hovedstaden
08-07-2021

Bliv en del af et vores nye Google team bestående af løsningsarkitekter og data engineers og få mulighed for at udvikle dig, lære om og samarbejde med de dygtigste konsulenter indenfor Cloud området.

Hovedstaden
08-07-2021

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.

Hovedstaden
08-07-2021

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du tage din data-ekpertise til et nyt niveau? Inviso By Devoteam søger erfarne data-konsulenter

Hovedstaden
08-07-2021

Cloudløsninger er nøglen til at gøre data nemt tilgængeligt og fleksibelt, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, der kan gøre arbejdet med data så gnidningsfrit og sikkert som muligt.

Hovedstaden
08-07-2021

Brænder du for det nyeste indenfor IT-løsninger, infrastruktur og cloud? Er du serviceminded og ivrig efter altid at være opdateret på de nyeste trends?

Hovedstaden
08-07-2021

Vil du være med til at skabe effektiv forandring? Har du stærke kommercielle og juridiske kompetencer og har du lyst til at arbejde inden for udbud og kontraktstyring?

Hovedstaden
08-07-2021

Vi oplever stor efterspørgsel på vores konsulentydelser og søger derfor konsulenter til afdelingen for Infrastructure, Cloud og Service Management (ICSM).

Hovedstaden
08-07-2021

Brænder du for at skabe resultater og lede projekter? Har du erfaring med såvel klassiske og agile udviklingsmetoder og leverandørstyring? Så er dette jobbet for dig!

Hovedstaden
08-07-2021

Vi søger en erhvervsrådgiver som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Syddanmark
08-07-2021

A fantastic opportunity has arisen to join an international shipping service provider who looking to recruit a Technical Coordinator to join their growing team in Singapore.

Singapore
07-07-2021

We have partnered with a Marine Electronics manufacturer based in West Sussex to recruit an additional Service Engineer.

Great Britain
07-07-2021

A Trainee Shipbroker opportunity with a leading international shipbroking firm within their tanker division at their London office.

Great Britain
07-07-2021

Er du ambitiøs, og har du erfaring indenfor fast ejendom og særligt med ejendomstransaktioner? Har du lyst til at kigge ud over Danmarks grænser og arbejde med jura på internationalt plan? Og har du det bedst med at have en udfordrende arbejdsdag med spændende opgaver?

Hovedstaden
07-07-2021

Vil du være med til at udvikle visionen og sætte retningen for bankens IT-arkitektur?

Nordjylland
07-07-2021

Do you view regulation as an opportunity? Do you want to be part of setting the direction and executing on the strategy for Saxo Bank? We are looking for a financial, legal astute, analytical and structured colleague to join our small team at HQ in Copenhagen.

Hovedstaden
07-07-2021

Vil du være med til at opbygge en ny, moderne dataplatform i PFA? Brænder du – ligesom os – for data? Som data engineer får du rig mulighed for at udvikle dig, være med til at udfordre status quo og flirte med cloud teknologi og data lakes – kort sagt: En karriere med mere mening i et investeringsområde med stort fokus.

Hovedstaden
07-07-2021

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to manage the technical development of our offshore wind projects?

Hovedstaden
07-07-2021

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to manage the development of our offshore wind projects?

Hovedstaden
07-07-2021

Do you have in-depth knowledge of Danish framework conditions and measures that promote the development of efficient district heating? At the Danish Energy Agency, you now have the opportunity, in collaboration with our Chinese and Ukrainian partners, to work for a greener future in the heating field in China and Ukraine.

Hovedstaden
07-07-2021

Har du indgående kendskab til danske rammebetingelser og virkemidler, der fremmer udbygning af effektiv fjernvarme? Hos Energistyrelsen har du nu mulighed for, i samarbejde med vores kinesiske og ukrainske partnere, at arbejde for en grønnere fremtid på varmeområdet i Kina og Ukraine.

Hovedstaden
07-07-2021

Are you interested in making socio-economic analyzes of the green transition? Are you analytically strong, and do you want to contribute to professional analyzes of a sustainable green transformation of society? Then you now have the opportunity to apply for one of the positions as an economist in the Center for Climate Neutral Denmark.

Hovedstaden
07-07-2021

Er du interesseret i at lave samfundsøkonomiske analyser på den grønne omstilling? Er du analytisk stærk, og har du lyst til bidrage til faglige analyser af en holdbar grøn omstilling af samfundet? Så har du nu mulighed for at søge en af stillingerne som økonom i Center for Klimaneutral Danmark.

Hovedstaden
07-07-2021

Nærpension har de seneste år oplevet en stor vækst og samarbejder i dag med mere end 34 pengeinstitutter, der hver dag sælger nærpensions løsninger til deres kunder. Vi har på vores vækstrejse brug for en ny konsulent, der kan hjælpe med at indfri de interne ambitioner og eksterne krav for at sikre både pengeinstitutternes og nærpensions fortsatte succes.

Hovedstaden
07-07-2021

GreenLab is looking for a Head of Technical Development to help develop the world's best green energy park and which is motivated by creating impact in the green conversion.

Midtjylland
07-07-2021

GreenLab is looking for a Project Manager with strong technical skills to lead GreenLab's EU supported 100 MW PtX project called GreenHyScale, which is motivated by being part of the green conversion.

Midtjylland
07-07-2021

GreenLab søger en Project Manager med stærke tekniske evner til at lede GreenLabs EU støttet 100 MW PtX projekt kaldet GreenHyScale, og som motiveres af at være en del af den grønne omstilling.

Midtjylland
07-07-2021

Når resten af Nuuday holder fri, så er NOC (Network Operational Center) omdrejningspunktet for hele Nuuday. Er du god til at bevare det kølige overblik og træffe ansvarsbevidste beslutninger, når vores kunder har brug for os på tværs af Nuudays brands, så er det dig vi har brug for. Du er handledygtig og ihærdig i din kommunikation med vores største offentlige, erhvervs- og privatkunder midt i ”orkanens øje”.

Hovedstaden
07-07-2021

GreenLab søger en Head of Technical Development, som skal være med til at udvikle verdens bedste grønne energipark og som motiveres af at skabe impact i den grønne omstilling.

Midtjylland
07-07-2021

We are looking for a dedicated Business Developer to join our Research and Development team at Better Energy’s Copenhagen or Sønderborg office.

Syddanmark
Hovedstaden
07-07-2021

We are looking for a dedicated assistant profile to join our Research and Development team at Better Energy’s Sønderborg office.

Syddanmark
07-07-2021

Interesserer du dig for biler og registreringsafgiftsloven samt tilhørende love og compliance, og har du mod på en spændende alsidig hverdag med faglige og juridiske udfordringer samt stor variation i opgaverne.

Midtjylland
06-07-2021

Motiveres du af at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Så er det måske dig, vi har brug for i bankens filial i Aarup

Syddanmark
06-07-2021

Join a visionary company on their exciting journey and make your mark on a newly established function

Hovedstaden
06-07-2021

AP Pension er et kundeejet selskab med fuld fart på og vores vigtigste opgaver er at give vores kunder en god oplevelse. Vi arbejder med KPI-mål således, at kundens forventninger opfyldes til rette tid og i rette kvalitet.

Hovedstaden
06-07-2021

Are you passionate about working with organizations in the energy industry and helping them to maintain their position as a leader in the green energy market of the future?

Midtjylland
06-07-2021

Brænder du for at arbejde med organisationer i energibranchen og være med til at de kan fastholde deres position som førende på fremtidens grønne energimarked?

Midtjylland
06-07-2021

Vil du som finansiel analytiker arbejde med økonomiske analyser og styringsorienteret rapportering og samtidig være en del af en spændende udvikling i et af landets største pensionsselskaber?

Hovedstaden
06-07-2021

We are looking for a talented and ambitious student to join our Power Solutions team at Better Energy’s Copenhagen office.

Hovedstaden
06-07-2021

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Herning og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang.

Midtjylland
06-07-2021

Er du ambitiøs, og vil du være med til at sikre, at Danmarks Innovationsfond har styr på alle processer og en proaktiv risikostyring? Så har vi et spændende job til dig.

Midtjylland
06-07-2021

Are you passionate about toxicology? If so, Lundbeck is now looking for 2 toxicologists with expertise in development of mainly large molecular products to join the Department of Regulatory Toxicology & Safety Assessment.

Hovedstaden
06-07-2021

risteligt Dagblad søger en redaktionel informationsspecialist til koordinering af avisens daglige fotoopgaver, samt sikring og nytænkning af strukturen bag avisens omfattende, digitale fotoarkiv.

Hovedstaden
06-07-2021

Vil du arbejde med banebrydende teknologi i samarbejde med Microsoft i en organisation, hvor opgaverne gør en forskel for samfundet og den grønne omstilling?

Syddanmark
06-07-2021

Vil du arbejde med at forbinde Energinet med resten af Norden og Europa, hvor opgaverne gør en forskel for samfundet og den grønne omstilling?

Syddanmark
06-07-2021

Som en del af Energinets CCoE (Cloud Center of Excellence) bliver du en bærende resurse i at videreudvikle den etablerede Azure CCoE-platform.

Syddanmark
06-07-2021

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut? Lige nu søger vi en IT-sikkerhedsansvarlig til vores IT-afdeling i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.

Sjælland
06-07-2021

Du får et stort selvstændigt ansvar for såvel udførelsen som videreudviklingen af opgaverne, og dermed rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Midtjylland
06-07-2021

Er du en erfaren og proaktiv analytiker? Vil du arbejde i en partnerrolle, hvor du har ansvaret for forskellige analyser og kommer tæt på de forretningsområder, du understøtter? Så er du måske den Senior Finance Business Partner, vi er på udkig efter.

Hovedstaden
06-07-2021

Vi søger derfor en driftsmedarbejder til afdelingen Fælles Drift. Afdelingen varetager opgaver af større volumen, og består af ca. 18 medarbejdere.

Hovedstaden
06-07-2021

Are you an enthusiastic engineer who would like to support our YouTv app to reach new heights?

Hovedstaden
06-07-2021

Take your Data Engineer career to the next level Whether you are a newly educated IT-candidate or an experienced developer or a BI-professional, Nuuday provides great opportunity to extend your experience and enhance your skills in developing modern data solutions while working within one of Denmark’s large data landscapes.

Hovedstaden
06-07-2021

Som vores nye studentermedhjælper får du indblik i flere juridiske områder, herunder finansiel regulering og persondataret. Du vil få en central rolle i arbejdet med compliance og juridiske problemstillinger.

Midtjylland
06-07-2021

Trives du i krydsfeltet mellem forretning og IT? Kan du levere en høj grad af IT faglighed uden at gå på kompromis med servicen? Vi søger nu en IT konsulent med bred IT-erfaring til vores Factory Solutions team på hovedkontoret i Randers.

Midtjylland
06-07-2021

Til vores kontor i Greve søger vi en disponent til en spændende stilling i vores Pharma Road-team. Du indgår i et team på 12 personer, som beskæftiger sig med import og eksport til og fra Europa af temperaturregulerede transporter med medicin.

Sjælland
05-07-2021

Til vores kontor i Taulov søger vi speditører til forskellige afdelinger, der beskæftiger sig med vejtransport i Europa.

Syddanmark
05-07-2021

Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder, der driver dig i dit arbejde? Så tror vi på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som partner og Area Manager i København SV hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
05-07-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores boligbutik i Slagelse søger vi nu en partner – eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Sjælland
05-07-2021

Kristeligt Dagblad søger en ambitiøs webudvikler til avisens digitale udviklingsafdeling. Personen kommer til at være med til at søsætte og drifte hurtige, tilgængelige og forretningskritiske applikationer.

Hovedstaden
05-07-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021 - vi vil gøre dig til en rigtig dygtig mægler! Vil du med ombord?

Syddanmark
05-07-2021

Hvis du går op i intuitive og hurtige sites, kan det være dig, som skal videreudvikle den brugeroplevelse, som brugere og abonnenter møder på kristeligt-dagblad.dk, kirke.dk og religion.dk.

Hovedstaden
05-07-2021

SSY, the world’s largest independent Shipbroking group with 19 offices worldwide is looking to further strengthen its Dry Cargo department in Copenhagen.

Hovedstaden
05-07-2021

Do you have experience with Energy Efficiency and do you want to work with international energy cooperation?

Hovedstaden
05-07-2021

Har du erfaring med Energieffektiviseringer og har du lyst til at arbejde med internationalt energisamarbejde?

Hovedstaden
05-07-2021

Kan du skære en rubrik, så brugerne får lyst til at klikke? Kan du skrive korrekt og alligevel fængende – også når det går hurtigt? Og vigtigst af alt: Kan du lære fra dig og motivere andre til at arbejde i samme retning? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye kollega.

Midtjylland
05-07-2021

Vil du være en del af en ledelsen - og på sigt måske også ejerskabet i en veldreven entreprenørvirksomhed?

Nordjylland
05-07-2021

To support the expanding portfolio and the continued global growth of Zealand, Best Talent is now on behalf of Zealand in search of a skilled and experienced Senior Computer Validation Analyst for the Headquarter in Søborg.

Hovedstaden
05-07-2021

Do you want to lead the bidding and establishment of our technical e-Mobility solutions? And at the same time do you want to play a central role in the construction and of our e-Mobility business in Norlys Energi? Then now is the time to go to the keys and send us an application!

Midtjylland
05-07-2021

Vil du stå i spidsen for tilbudsgivning og etablering af vores tekniske e-Mobility løsninger? Og ønsker du samtidigt, at spille en central rolle i opbygningen og af vores e-Mobility forretningen i Norlys Energi? Så er det nu, du skal til tasterne, og sende os en ansøgning!

Midtjylland
05-07-2021

You already have control of technical solution sales, and want to strengthen your subject area with sales within e-Mobility? Do you also want responsibility, and do you want to play a central role in building the e-Mobility business in Norlys Energy? Then we have the job for you!

Midtjylland
05-07-2021

Du har allerede styr på teknisk løsningssalg, og har lyst til at styrke dit fagområde med salg inden for e-Mobility? Ønsker du samtidigt ansvar, og vil du være med til at spille en central rolle i opbygningen af e-Mobility forretningen i Norlys Energi? Så har vi jobbet til dig!

Midtjylland
Hovedstaden
05-07-2021

Do you want to support and run the Danish Energy Agency's program for the realization of the world's first energy islands? Do you have experience with project management and are you also good at working across program disciplines? Then the position as a planner in the world's first Energy Program may be for you.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med understøtte og drive Energistyrelsens program til realiseringen af verdens første energiøer? Har du erfaring med projektstyring og er du samtidig god til at arbejde på tværs af programdiscipliner? Så er stillingen som planlægger (planner) i verdens første Energiø-program måske noget for dig.

Hovedstaden
05-07-2021

Do you want to be an economist on the largest construction project in Danish history, where you are helping to push the boundaries of renewable energy production. We are looking for economists to realize the world's first energy islands.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være økonom på det største anlægsprojekt i danmarkshistorien, hvor du er med til at rykke grænsen for produktion af vedvarende energi. Vi søger økonomer, der skal realisere verdens første energiøer.

Hovedstaden
05-07-2021

Do you want to be one of the engineers to realize the world's first energies and bring the green transition into a new era? The position has a unique position at the intersection of technology, innovation, commercial interests as well as supply and policy.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være en af de ingeniører, der skal realisere verdens første energiøer og bringe den grønne omstilling ind i en ny æra? Stillingen har en enestående placering i krydset mellem teknik, innovation, kommercielle interesser samt udbud og politik.

Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være med til at skabe de juridiske rammer for verdens første energiøer? Interesserer du dig for den grønne omstilling, og har du lyst til at arbejde med et område præget af stor politisk bevågenhed og globalt perspektiv? Så har du nu en unik mulighed for i stillingen som jurist i Energistyrelsens energiø-program.

Hovedstaden
05-07-2021

Are you a creative thinking and driven business developer with a solid network within the hospital environment and the biotech industry? And can you can apply university research to hospitals and companies?

Hovedstaden
05-07-2021

Er du en kreativt tænkende og dreven forretningsudvikler med et solidt netværk inden for hospitalsmiljøet og biotekbranchen? Og kan du kan bringe universitets forskning i anvendelse på hospitaler og i virksomheder?

Hovedstaden
05-07-2021

Brænder du for at rådgive nogle af markedsområdets største kunder i samarbejde med branchens mest kompetente finansielle team? Hvis ja, så kom med på vores succesfulde erhvervshold.

Nordjylland
05-07-2021

Nuuday is a united family of established and well-known brands; YouSee, Telmore, eesy, Hiper, YouTv, Blockbuster, TDC Erhverv, NetDesign and Relatel. The core of Nuuday is TV, broadband, network, telephony and entertainment delivered across our eight brands.

Hovedstaden
05-07-2021

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team af engagerede og dygtige kolleger, hvor du får mulighed for at anvende din teoretiske baggrund til at udvikle avancerede risikomodeller? Og brænder du for kvantitative metoder og risikostyring? Så er dette spændende job på hovedsædet i Aabenraa måske noget for dig.

Syddanmark
05-07-2021

In Nuuday Quality & Operations we support our colleagues by continuously improving their main collaboration tools and end-user services by securing high stability and availability, as well as adopting to user needs. Sounds interesting? Join the ride!

Midtjylland
Hovedstaden
05-07-2021

Vil du være en del af Danmarks bedste onsite forretning og sætte dit personlige aftryk ude hos vores kunder. Du er vores ansigt udadtil og giver vores kunder den bedste kunde- oplevelse.

Hovedstaden
05-07-2021

Foodjob Nordic søger ledelsesmæssigt kompetent og innovativ Driftsleder til byGrowers ved Odense, der er er en stærk spiller på det europæiske marked for potteplanter, og blandt de største gartnerier i Danmark.

Syddanmark
05-07-2021

Foodjob Nordic søger nu for vores kunde VikingDanmark en Operations Manager til VikingLivestock A/S med et godt strategisk overblik og stærk kommerciel forståelse.

Midtjylland
05-07-2021

Brænder du for at udarbejde og forhandle såvel store som mindre komplekse IT-kontrakter med danske og udenlandske virksomheder?

Hovedstaden
02-07-2021

Har du et teknisk mindset og lyst til at kommunikere med stakeholders, er du måske den, vi kigger efter. Sektionen Data Analytics and Science er på udkig efter en engageret medarbejder. Sektionen arbejder med at gøre det nemmere at arbejde med data på tværs af Nationalbanken.

Hovedstaden
02-07-2021

Er du ambitiøs og ønsker du ikke at stå stille i din karriere? Arbejder du selvstændigt og effektivt? Og har du samtidig et ønske om en god work-life-balance? Vores Corporate M&A team i København søger en erfaren advokat på deltid (30 timer).

Hovedstaden
02-07-2021

Drømmer du om at arbejde med jura på internationalt plan og skabe en karriere inden for virksomhedsoverdragelser, venture capital og børsnoteringer i verdens tredjestørste advokatvirksomhed?

Midtjylland
Hovedstaden
02-07-2021

Bring din ekspertise i spil og sæt dit aftryk på den videre udvikling af en M&A-afdeling i vækst hos verdens tredjestørste advokatvirksomhed med lokal indsigt og global rækkevidde.

Midtjylland
Hovedstaden
02-07-2021

SkyBrands

med bred forretningsforståelse og fokus på optimering af økonomi, compliance og IT

Syddanmark
02-07-2021

We are looking for a self-sufficient Project Engineer who is able to take on complete packages of work.

Europe
02-07-2021

Do you want to help shape the green transition through new trends and the development of the electricity grid? And if you are motivated by creating high quality and results in a role with many technical interfaces, then we have the job for you.

Syddanmark
02-07-2021

Vil du være med til at forme den grønne omstilling gennem nye tendenser og udvikling af elnettet? Og motiveres du af at skabe høj kvalitet og resultater i en rolle med mange tekniske snitflader, så har vi jobbet til dig.

Syddanmark
02-07-2021

Nærpension er et datterselskab i AP koncernen, hvor 225.000 kunder har etableret forsikringer, opsparing eller er omfattet af en firmapensionsaftale.

Midtjylland
02-07-2021

Are you an experienced SimCorp Dimension Administrator with a mindset for change?

Hovedstaden
01-07-2021

Would you like to take the lead in providing and acquiring the world's first dammed energy island in the North Sea? Are you also an inspiring leader who can create results and job satisfaction? Then you have a unique opportunity to help bring the green transition into a new era

Hovedstaden
01-07-2021

Kunne du tænke dig at tage chefansvaret for at udbyde og anskaffe verdens første inddæmmede energiø i Nordsøen? Er du samtidig en inspirerende leder, der kan skabe resultater og arbejdsglæde? Så har du en unik mulighed for at være med til at bringe den grønne omstilling ind i en ny æra

Hovedstaden
01-07-2021

As Power System Stability Analyst in the Department Grid Analysis, you will contribute directly to the foundation of the green transition.

Syddanmark
01-07-2021

Brænder du for at arbejde med data, konceptudvikling eller applikationsudvikling? Og har du en god forståelse for at gennemføre dataanalyser og udarbejde rapporter på baggrund heraf, så lad os høre fra dig.

Syddanmark
01-07-2021

Telmore søger en Product Owner, bred forretnings forståelse, teknisk flair og frem for alt fokus på den gode kundeoplevelse.

Hovedstaden
01-07-2021

YouSee is Denmark's biggest provider of entertainment, internet and tv reaching almost half of all households in Denmark. At YouSee we obsess with improving the customer experience.

Hovedstaden
01-07-2021

Would you like to make an impact on improving the quality of life of millions suffering from allergic diseases?

Sjælland
Hovedstaden
01-07-2021

Vil du være med til at udvikle en spændende portefølje af erhvervsejendomme, og kan du sikre optimale rammer for de mennesker, der hver dag færdes i dem?

Midtjylland
01-07-2021

Brænder du for at bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og er du klar til at sætte forbedringer på dagsordenen, når du ser fremad og sætter tekniske optimeringsprojekter i søen?

Syddanmark
01-07-2021

Ambitious Portfolio Manager and Market Intelligence specialist with drive and a desire to make a difference for the green transition.

Hovedstaden
01-07-2021

Can you perform complex analyzes and do you want to raise the level of knowledge and increase the analytical power of a large utility company? then maybe it's just you we're missing.

Hovedstaden
01-07-2021

Kan du udføre komplekse analyser, og vil du højne vidensniveauet og øge analysekraften i et stort forsyningsselskab? så er det måske lige dig, vi mangler.

Hovedstaden
01-07-2021

Ambitiøs Portefølje Manager og Market Intelligence specialist med drive og et ønske om at gøre en forskel for den grønne omstilling.

Hovedstaden
01-07-2021

Would you like to make an impact on improving the quality of life of millions suffering from allergic diseases?

Sjælland
Hovedstaden
01-07-2021

Vil du være en del af vores succes inden for investeringsejendomme og vedvarende energi?

Midtjylland
01-07-2021

Are you a tech savvy Clinical Data Manager looking for opportunities in a dynamic, fast-growing and innovative company? If yes, then come join our Vaccibody team!

Norway
01-07-2021

Come join our fun and dynamic Vaccibody team and be part of an exciting journey in discovering and developing novel immunotherapies!

Norway
01-07-2021

We are now seeking a highly motivated individual who will join our Vaccibody team as Clinical Development Coordinator.

Norway
01-07-2021

Do you have excellent medical writing skills and would like to add value to all aspects of scientific, medical, regulatory and clinical documentation? Keep reading!

Norway
01-07-2021

Kan du holde hovedet koldt, når du er under vand, og tage profit på det rigtige tidspunkt?

Hovedstaden
30-06-2021

Til vores pensionsafdeling på otte medarbejdere har vi brug for en dygtig pensionsspecialist, der har erfaring med administration af ratepension, aldersopsparing og andre bankpensionsprodukter.

Hovedstaden
30-06-2021

Should your next job be at the heart of the green transition? Can you maintain an overview when things are going well, take responsibility and make decisions, and are you interested in leadership where you bring out the best in others? Then you must apply for the position as team leader in our unit for onshore wind and solar.

Hovedstaden
30-06-2021

Skal dit næste job være i hjertet af den grønne omstilling? Kan du bevare overblikket, når det går stærkt, tage ansvar og træffe beslutninger, og interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Så skal du søge stillingen som teamleder i vores enhed for landvind og sol.

Hovedstaden
30-06-2021

Vil du være med til at sætte rekorder? I Kunderådgivning & Salg er vi på udkig efter en engageret kollega, der kan levere personlig rådgivning og troværdigt salg over telefonen.

Hovedstaden
30-06-2021

Are you a tech-oriented chapter lead who can empower and lead product managers in transforming and digitalise our service and sales to achieve great customer satisfaction? Then you might just be our next Chapter Lead for Product Management.

Hovedstaden
30-06-2021

Nu har du chancen for at blive en del af det bankende hjerte bag den grønne omstilling. Vil du bruge dit skarpe juridiske blik til at arbejde med udbygningen af vedvarende energi på havet, og vil du indgå i dialog med virksomheder om ram-mer og betingelser for udbygningen med havvind?

Hovedstaden
30-06-2021

Har du lyst til at beskæftige dig med IT-revision af allerhøjeste kvalitet?

Hovedstaden
29-06-2021

Kan du se dig selv arbejde i Sparekassen Thys største privatkundeafdeling?

Nordjylland
29-06-2021

Du bliver en del af Intern Support, som er en stabsafdeling på hovedkontoret i Thisted.

Nordjylland
29-06-2021

Vores mangeårige redaktør for Tidsskrift for Jordemødre skal have en ny rolle i organisationen. Derfor søger vi en journalist og redaktør for Tidsskrift for Jordemødre.

Hovedstaden
29-06-2021

Are you passionate about working with clinical supply for clinical studies in an international project environment?

Hovedstaden
29-06-2021

Er du et naturtalent når det gælder kundeservice og leverer du ekstraordinære kundeoplevelser? Så vil du føle dig hjemme hos os.

Hovedstaden
29-06-2021

Ambitiøs, dygtig og lokal ejendomsmægler med ambition om Partnerskab

Sjælland
29-06-2021

Vores erhvervscentre har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu nye ambitiøse kolleger, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.

Denmark
29-06-2021

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Syddanmark
29-06-2021

Har du passion for og erfaring med ombygning og renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger samt kendskab til nybyggeri i tilknytning hertil? Har du en solid byggeteknisk baggrund og vil du gerne være med til at udvikle spændende og unikke projekter inden for erhvervsejendomme/-udlejning? Ønsker du en alsidig stilling i en solid og velkonsolideret dansk virksomhed, hvor du kan kombinere projektering med byggeledelse i en rolle som aktiv bygherre?

Midtjylland
28-06-2021

Opportunity to work for a leading shipping company at their busy office in London. Reporting directly into the Global Head of Finance and working across a diverse range of accountancy activities.

Great Britain
28-06-2021

Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg? Så er det lige dig, vi står og mangler! Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.

Hovedstaden
25-06-2021

Halcyon Recruitment

Halcyon are delighted to be working exclusively with a blue chip shipping organisation to assist them in their search for a Senior Freight Operator.

The Middle East
25-06-2021

We are looking for a professionally strong manager for the center, who is responsible for the financial regulation of Denmark's 40 electricity grid companies, 3 gas grid companies and the state-owned transmission company, Energinet.

Hovedstaden
25-06-2021

Vi søger en fagligt stærk chef til centret, der varetager den økonomiske regulering af Danmarks 40 elnetselskaber, 3 gasnetselskaber samt det statsejede transmissionsselskab, Energinet.

Hovedstaden
25-06-2021

Vil du være med til at sætte kunderne i toppen?

Sjælland
25-06-2021

Vil du være med til at sætte kunderne i toppen?

Sjælland
25-06-2021

Do you want to drive the implementation of Danish Crown’s new IT strategy that will have a significant impact on future business areas? Are you one of the few candidates who has the necessary skills and experience to be successful in this role?

Midtjylland
24-06-2021

Would you like to work with the legal, political, economic and technical aspects of Danish and European gas supply security when the Danish gas system is connected to Norway and Poland?

Hovedstaden
24-06-2021

Kunne du tænke dig at arbejde med de juridiske, politiske, økonomiske og tekniske aspekter omkring dansk og europæisk gasforsyningssikkerhed, når det danske gassystem forbindes til Norge og Polen?

Hovedstaden
24-06-2021

We are working with a Bridge System OEM/Service Company who are growing with the addition of a Service Manager.

Great Britain
24-06-2021

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

Midtjylland
24-06-2021

Du har nu en unik mulighed for at blive Contract Manager i IT i Sydbank, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og opbygge funktionen fra bunden.

Syddanmark
23-06-2021

Motiveres du af at forstå markedet for alternative investeringer, og har du erfaring med disciplinerne fra screening og analyse af potentielle investeringer til aktiv deltagelse i due diligence, eksekvering, monitorering og dokumentation inden for unoterede investeringer? Så er det måske dig, vi søger.

Hovedstaden
23-06-2021

Are you an experienced Payroll Specialist who is motivated by developing payroll management in a newly established crewing organisation?

Hovedstaden
23-06-2021

Kan en spændende og udfordrende advokatstilling kombineres med det at være et helt menneske? Ja, det kan – hos SIRIUS advokater! Også i en afdeling der arbejder med M&A.

Hovedstaden
22-06-2021

I Spar Nord Fredericia oplever vi vækst i antallet af kunder og forretningsomfang. Vores flotte resultater skyldes i høj grad vores kompetente hold af rådgivere og specialister, der giver vores kunder en enestående bankoplevelse.

Syddanmark
22-06-2021

Som vores nye markedstingsmedarbejder, vil du selv få mulighed for at planlægge din dagligdag, med frie hænder, til at stå for brandingen af vores butik, personale og boligemner, men de primære opgaver vil være alt inden for udarbejdelse af grafisk materiale, til SoMe, til flyers, til aviser, og andet.

Nordjylland
22-06-2021

Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores Viborg-team Refsgaard & Partnere. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et stort drive og lysten til at skabe succes og vækst.

Midtjylland
22-06-2021

Do you want to help farmers globally in their pursuit to optimize animal welfare?

Midtjylland
21-06-2021

Become the true conductor in SKOV’s journey to optimize conditions for animals, people, and the environment.

Midtjylland
21-06-2021

Vil du smitte kunder med din passion om at gøre verden mere datadreven? Og vil du – sammen med os og vores kunder - med i ”dataraketten” på en livslang rejse? ANSØG MED CV/LINKEDIN

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Brænder du for langvarige kunderelationer, hvor du kan anvende dine konsulentfærdigheder og erfaring indenfor NAV/BC? Og vil du være på en arbejdsplads, hvor der også er plads til det hele menneske?

Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Vil du bringe din backend og Advanced Analytics erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Er du fan af at udvikle Data & Analytics samt Business Intelligence-løsninger ligesom os? Og brænder du for lokale og globale projekter og kunder?

Midtjylland
21-06-2021

Vi, Columbus, er et?globalt IT-konsulenthus,?der hjælper?vores?kunder med at transformere deres digitale?forretning.?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Vi, Columbus, er et?globalt IT-konsulenthus,?der hjælper?vores?kunder med at transformere deres digitale?forretning.?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Vil du bringe din backend og Modern Data Platform erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Har du erfaring med at drive Commerce projekter fra A-Z? Har du teknisk forståelse for arkitekturen i Commerce løsninger?

Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Vi er førende inden for Cloud og er Infors største partner. Sammen med et team vil du levere bæredygtige løsninger, der gør kunderne klar til fremtiden.

Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
21-06-2021

Opbyg de rette relationer og kontakter med en strategisk og tillidsskabende tankegang indenfor en af vores nøgleindustrier.

Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Vil du sætte dine D365 kompetencer i spil med de nyeste Microsoft teknologier og har du lyst til at arbejde med store og komplekse projekter?

Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Do you want to be the trusted digital advisor for larger customers in the implementation of D365 for Finance?

Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
21-06-2021

Er du fan af at udvikle Data & Analytics samt Business Intelligence-løsninger? Vil du have tid med din familie og samtidig bruge din erfaring til at shine, uden at virksomhedens brand shiner for dig? Og hvor du kan gøre en stor forskel?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Would you like to be part of a company that is engaged in digitalization?

Hovedstaden
21-06-2021

Would you like to challenge and help our customers making better decisions and utilizing their D365 solution?

Nordjylland
Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Her er rollen til dig, der ønsker at arbejde med banebrydende rekruttering og opbygge en verdensklasse kandidatoplevelse!

Hovedstaden
21-06-2021

Vil du også arbejde i en virksomhed med en stærk position på markedet, hvor der er mange forretningsmuligheder og en god salgskultur?

Midtjylland
Hovedstaden
21-06-2021

Fors A/S skal bruge dig som har erfaring med at arbejde med big data, udvikling og optimering af økonomiske processer, og som kan levere knivskarp ledelsesinformation.

Hovedstaden
21-06-2021

Halcyon Recruitment

Due to continued growth our client is seeking a recent graduate to join their LNG division as a Commercial Analyst.

Great Britain
18-06-2021

Are you a talented corporate lawyer interested in a newly established position where you will be working with corporate and commercial law and international M&A and in a growing international business with more than 80 subsidiaries and +1,400 employees around the world?

Hovedstaden
18-06-2021

Trives du i en udadvendt rolle i et internationalt miljø? Og ved du hvad der skal til for at udvikle vores stærke Tulip brand positioner i internationale markeder? I Danish Crown Foods, der er en af de største FMCG virksomheder i Danmark, er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager til International?

Midtjylland
18-06-2021

Vil du yde god rådgivning med kundens behov i fokus og samtidig være en del af en engageret bank, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Vi får mange nye kunder og udvider derfor med en ny privatrådgiver.

Midtjylland
18-06-2021

Hos Telmore går vi op i dig som menneske, og ikke så meget i, hvad der står på dit CV. Så længe du har den rette indstilling og motivation, kan vi lære dig resten.

Hovedstaden
17-06-2021

Vores kunder er noget af det allervigtigste for os i Telmore. Derfor leder vi efter de bedste serviceprofiler, der går lige så meget op i den gode kundeoplevelse, som vi gør.

Hovedstaden
17-06-2021

TDCs' nye mobilselskab, eesy, søger nye dygtige medarbejdere eesy er Danmarks nye TDC ejede mobilselskab. Selskabet gik i luften i 30. august 2020. Nu er tiden inde til at finde flere dygtige kollegaer til vores salgsafdeling.

Hovedstaden
17-06-2021

Er du netop blevet færdig som salgstrainee, eller har du en sælger i maven, og altid haft en drøm om at blive en succesfuld ejendomsmægler? Så er du måske vores nye kollega. Er du allerede ejendomsmægler og har erfaring med i bagagen hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.

Hovedstaden
17-06-2021

Regulatory Officer, dietary supplements and medicines, regulatory specialist, registration officer

Syddanmark
16-06-2021

Regulatory Officer, kostilskud og lægemidler, regulatory specialist, registeringsmedarbejder

Syddanmark
16-06-2021

Møns Bank søger en jurist eller cand.merc.(jur.) – gerne nyuddannet – med ambitioner om at arbejde indenfor compliance og på sigt blive complianceansvarlig for banken.

Sjælland
16-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.

Midtjylland
16-06-2021

Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et attraktivt område med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

Midtjylland
16-06-2021

Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et meget attraktivt sommerhusområde med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

Sjælland
16-06-2021

Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et meget attraktivt sommerhusområde med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

Sjælland
16-06-2021

Vi har travlt i erhvervsafdelingen i Esbjerg og vi har brug for en dygtig sagskoordinator til vores team. Så har du brug for nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så send os din ansøgning.

Syddanmark
16-06-2021

CGI i Danmark udvikler og supporterer løsninger til den finansielle sektor, blandt andet en lokalt udviklet løsning til investeringsforeninger.

Hovedstaden
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny senior rådgiver til CGI’s team af cloud specialister.

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
16-06-2021

CGI søger en erfaren PROCOS softwareudvikler med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for C, C++, C# (.NET) samt Oracle, vores udvikling er fortrinsvis til Windows, men også QNX.

Hovedstaden
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny udvikler kollega til CGI’s team af cloud-specialister.

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
16-06-2021

CGI i Danmark søger en erfaren konsulent til et teknisk og forretningsmæssigt stærkt team, som leverer løsninger til den finaniselle sektor.

Hovedstaden
16-06-2021

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden
16-06-2021

Har du erfaring med teknisk projektledelse, it-arkitektur og offentlige udbud? Vi leder efter dig der kan løfte et hold og har en Lead-udvikler i maven.

Hovedstaden
16-06-2021

Trives du i en udadvendt udviklerrolle hvor du med din tekniske baggrund kan rådgive kunder og afdække kundens behov?

Hovedstaden
16-06-2021

Vil du have en nøglerolle i en global vækstvirksomhed og være med til at designe og implementere fremtidens cloud-baseret datawarehouses? Så er det måske dig vi leder efter.

Hovedstaden
16-06-2021

Hos CGI oplever vi stor efterspørgsel på vores markedsførende data integrationsløsninger.

Hovedstaden
16-06-2021

Vi går fremad i CGI i Danmark, og vi søger en ny kollega til vores vinderhold på analytics-området.

Hovedstaden
16-06-2021

Vi oplever stor efterspørgsel på vores cloud løsningskoncepter. I den forbindelse søger vi en ny arkitekt kollega til CGI’s team af cloud-specialister.

Midtjylland
Hovedstaden
16-06-2021

Ønsker du at blive en del af et succesrigt og humørfyldt team, hvor spændende faglige udfordringer og en sjov arbejdsdag er i højsædet?

Midtjylland
16-06-2021

Halcyon Recruitment

We are working with a prestigious yacht brand who need an additional Naval Architect to join their development team.

Great Britain
16-06-2021

Som shippingkoordinator på vores kontor i Aalborg, vil du indgå i vores shipping team, som primært betjener oversøiske markeder. Sammen er jeres opgave at en yde den bedste service til kunder, leverandører og kollegaer.

Nordjylland
15-06-2021

A small Engineering Consultancy requires a Naval Architect to join their growing business.

Great Britain
15-06-2021

Our client is an established Engineering Design Consultancy servicing the defence, marine, offshore, renewables and small craft industries.

Australia
15-06-2021

A top marine engineering design consultancy is looking for a Design Engineer (3-5 years experience) to join their team.

Great Britain
15-06-2021

Halcyon Recruitment

Our client is looking to grow their legal team with the addition of an experienced Solicitor.

Great Britain
15-06-2021

We are performing the search for a Structural Engineer with experience in the concept design of complex vessels.

Great Britain
15-06-2021

An increase in workload has created a vacancy for an additional Structural Designer.

Great Britain
15-06-2021

Halcyon Recruitment

We have an exclusive opportunity to join this leading shipping organisation, working in either Shanghai or Beijing.

China
15-06-2021

A highly experienced and commercially focused Senior Operator with strong cargo knowledge of the geared dry bulk sector is required by an international shipping company. This is a fantastic opportunity to work in a highly reputable and growing entity.

Singapore
15-06-2021

Halcyon Recruitment

This leading maritime learning and development technology company is seeking an Account Manager to manage their key accounts across the APAC region.

Singapore
15-06-2021

Our client is a leading shipping organisation looking to hire an experienced General Manager for their office in Jakarta, Indonesia.

Indonesia
15-06-2021

Halcyon Recruitment

An excellent opportunity to work for a leading shipbroking firm in the tanker sector within their busy operations department.

Great Britain
15-06-2021

An opportunity to work for an established group within the shipping operational technologies software market. As the US Sales Manager you will be responsible for the continued growth of market share for the USA and Canada region. Remotely based you will be focused on identifying new business opportunities to drive forward revenue from the sale of operational technology solutions to shipowners and ship management companies.

United States
15-06-2021

Halcyon Recruitment

Halcyon are delighted to be supporting an international Bunker Trader in their next phase of growth. As a result of increasing market share, they are looking for a commercially minded shipping professional to join their well established team in London.

Great Britain
15-06-2021

Our client an established shipmanager who looking for a Technical Superintendent to help manage their container fleet from their Singapore office. This is a fantastic opportunity to work in an international team.

Singapore
15-06-2021

Vores boligbutik EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen i Brønshøj har travlt og er i vækst. Derfor søger vi en mægler til teamet. Vores kompetente partnere Nicolai Busk Jensen og Jonas Rosfeldt Petersen, har gjort det så godt, at butikken er i vækst og søger en lige så energisk og positiv mægler som dem.

Hovedstaden
15-06-2021

Du vil efter opholdet have oplevet alle områder, der falder ind under en ejendomsmæglers virke.

Midtjylland
15-06-2021

Som medarbejder i Anti-Hvidvask og operationel risiko teamet bidrager du til bekæmpelse af hvidvask og terror.

Midtjylland
11-06-2021

Har du styr på debet / kredit, og klar til at bruge din alsidige erfaring hos LEMAN?

Sjælland
11-06-2021

Vi søger en teamleder til en spændende rolle i vores Sea Import-afdeling i Herning.

Midtjylland
11-06-2021

Become part of the Global Commercial team helping LEMAN shaping and building processes that strengthen our customers' journey and make us achieve our aggressive growth strategy.

Sjælland
11-06-2021

Er du en erfaren leder indenfor lagerlogistik og 3PL?

Sjælland
11-06-2021

Til vores kontor i Greve søger vi en disponent til en spændende stilling i vores Road SE aktivitet. Du indgår i et team på 8 personer, som beskæftiger sig med im- og eksport til og fra Sverige.

Sjælland
11-06-2021

Vil du være med til at udstikke kursen for LEMANs SEA Import team i Greve

Sjælland
11-06-2021

Er du et naturtalent indenfor administration og har du lysten til at tiltrække og rekruttere vores kommende studentermedhjælpere, praktikanter og trainees?

Hovedstaden
11-06-2021

Hos EDC Poul Erik Bech Ørestad har vi indtil nu benyttet os af hele det stærke og kompetente sagskoordinatorkorps vi har i EDC Poul Erik Bech. Men nu er tiden inde til, at vi ansætter vores egen dygtige og selvkørende sagskoordinator, der kan forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.

Hovedstaden
10-06-2021

Der er opstået en enestående mulighed for dig! Vi vækster, og vores EDC Poul Erik Bech butik i Roskilde søger en ihærdig og arbejdsom salgstrainee. Du vil komme igennem et fantastisk traineeforløb hvor forventningerne går begge veje. Vi vil være med til at gøre dig til en dygtig ejendomsmægler, og derfor bliver du også tilknyttet en erfaren ’buddy’ så vi er helt sikre på at du får den sparring og støtte du skal bruge.

Sjælland
10-06-2021

Brænder du for ejendomsbranchen, og ønsker du at arbejde i et af landets større administrationsselskaber? Vi er flyttet i skønne lokaler på Bremerholm 31 i København K, og vi søger nu en studentermedhjælper!

Hovedstaden
10-06-2021

Er du studerende og snart færdig på studiet eller har du afsluttet studiet? Vi er åbne overfor begge konstellationer. For den rette kandidat, kan man også starte som timelønnet og bliver salgskoordinatortrainee pr. 1. september 2021.

Nordjylland
10-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Sønderborg, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning ønsker vi at indfri over de næste år, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.

Syddanmark
10-06-2021

Vores erhvervscenter i Esbjerg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu en ambitiøs kollega, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.

Syddanmark
09-06-2021

I Sampension arbejder vi målrettet på at levere effektive og langsigtede løsninger til fordel for vores mere end 330.000 kunder. Vi udvider vores agile set-up og søger en proaktiv udvikler, der vil sætte sit tydelige aftryk i et af vores tværfaglige teams i IT-området.

Hovedstaden
08-06-2021

Som en af landets største virksomheder forpligter vi os hos Danish Crown til at tage et uddannelsesansvar overfor den næste generation på arbejdsmarkedet.

Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
07-06-2021

Er du en struktureret kontorassistent med et stort servicegen? Er dine administrative kompetencer i top, og motiveres du af en varierende hverdag? Så er du måske den kontorassistent, vi søger til vores team for Ejerservice på vores hovedkontor i Randers!

Midtjylland
07-06-2021

I rollen som privatrådgiver yder du kompetent rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du har altid lyst at levere den bedst mulige rådgivning til kunderne. Herudover har du en god portion forretningsforståelse og evner at finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken. Du får din egen allerede eksisterende kundeportefølje, samtidig med at du opsøger nye forretninger og netværk.

Midtjylland
04-06-2021

Vil du være omdrejningspunktet til at levere digitaliseringsløsninger til den finansielle sektor?

Hovedstaden
04-06-2021

Vores erhvervscenter i Nordsjælland har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen søger vi nu to ambitiøse kolleger, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring ind i vores erhvervsmæglervirksomhed.

Hovedstaden
04-06-2021

As Energinet is working to improve our solutions on SharePoint in combination with Teams, we are looking for a new team member to scope, consolidate existing solutions and develop new solutions on SharePoint Online. Your workplace will be at our head office in Fredericia, with home-working and significant flexibility possible in terms of facilitating your work.

Midtjylland
03-06-2021

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps and flows. Your workplace will be at our head office in Fredericia, with home-working and significant flexibility possible in terms of facilitating your work.

Midtjylland
03-06-2021

Salgskoordinator-Trainee til EDC AROS Ebeltoft

Midtjylland
03-06-2021

Ønsker du nye udfordringer og trygge ansættelsesforhold så er du måske vores nye salgskoordinator i Ebeltoft. ??

Midtjylland
03-06-2021

Kunne du tænke dig at blive en del af HR-afdelingen i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed - og sikre at vi i Jylland fortsat tiltrækker, ansætter og fastholder de bedste medarbejdere i branchen?

Midtjylland
03-06-2021

Vores erhvervscenter i Odense har stor succes og oplever en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Odense og kommunerne omkring. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.

Syddanmark
03-06-2021

Vores erhvervscenter i Sønderborg har de seneste år oplevet en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en ambitiøs person, der ønsker at tage et kvalificeret og udviklende karrierespring i erhvervsmæglerbranchen.

Syddanmark
03-06-2021

I vores boligbutik i Stenløse har vi to stærke lokale partnere Anders Due Bentzen og Jessica Langer som har store ambitioner for butikken. Anders og Jessica ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.

Sjælland
03-06-2021

Vi søger endnu en dygtig og top motiveret boligmægler til vores butik i Næstved, der fra første dag kan medvirke til at udbygge vores førerposition i det lokale boligmarked. Så vil du være med til at sætte dit præg på teamet og butikken og har du lyst til at løbe stærkt og sikre butikkens yderligere vækst sammen med os, så lad os høre fra dig.

Sjælland
03-06-2021

Har du erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Har du store ambitioner? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på at med din performance, dit drive og engagement, medvirker til at give dig en succesfuld rejse som Area Manager eller partner med fokus på områderne Holmen og Christianshavn hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Herning, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning forventer vi at indfri over de kommende år, og derfor søger vi endnu en uddannet mægler til vores butik.

Midtjylland
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligbutik i Helsingør har vi allerede i dag en stærk lokale partner i Søren Blom Villadsen, som har store ambitioner for butikken i de kommende år. Vi går efter positionen som nummer 1 i Helsingør og opløbet bliver tæt. Vi søger derfor en ligesindet partner, der er udstyret med samme brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken i Helsingør samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores Refsgaard & Partnere boligbutik i Viborg søger vi nu en partner - eller en partner duo - der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Midtjylland
03-06-2021

kommer du med en vindende personlighed og succes som ejendomsmægler, og synes du at tiden, er inde til talentudvikling i en innovativ og dynamisk virksomhed? Har du også interesse i at indtræde som partner i afdelingen, her og nu eller på sigt? vil dette også være en mulighed.

Hovedstaden
03-06-2021

Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del i Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.

Syddanmark
03-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. februar 2022, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.

Midtjylland
03-06-2021

EDC Erhverv Poul Erik Bech har opbygget en god markedsposition i Randers og potentialet er langt større. Derfor søger vi en afdelingsleder med partnerpotentiale, der vil være med til at videreudvikle markedsområdet i Randers. Hvis du ikke allerede er ejendomsmægler, kommer du måske fra bank/finansbranchen eller har interesse for erhvervsejendomme i Randers?

Midtjylland
03-06-2021

Vi har dejligt travlt i Hundested, - så travlt at tiden nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi vækster og ønsker nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligbutik i Vordingborg. Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere – en ekstraordinær professionel rådgivning.

Sjælland
03-06-2021

Til vores butik i Birkerød søger vi en super energisk, top motiveret og selvkørende boligmægler, der har drive og lyst til at være med til, at kickstarte vores butik i Birkerød på ny.

Sjælland
03-06-2021

Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde og er der en pioner gemt dig? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som Area Manager for Islands Brygge hos EDC Poul Erik Bech.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi er kommet rigtig godt fra start i vores boligbutik i Holbæk, og vi har dejligt travlt, - så travlt at tiden allerede nu er inde til at udvide vores team med endnu en dygtig og dynamisk boligmægler. En mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Sjælland
03-06-2021

Og vi glæder os til at få en ny god kollega i butikken på Skomagergade, der har lyst til at løbe stærk sammen med os. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.

Sjælland
03-06-2021

Vi søger en frisk weekendvagt til vores velkørende boligbutik i Vordingborg. Den rette kandidat er smilende, udadvendt og sikkert godt i gang med sin uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor. Det kan også være, at du lige er startet? Det vigtigste er, at du ønsker at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen. Der er mulighed for også at aflægge sin praktik i butikken som led i din uddannelse.

Sjælland
03-06-2021

Er det kendetegn der passer på dig, så er du måske den boligmægler vi søger til vores team på Jyllingevej i Rødovre. Vi søger en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har rigtig godt fat i markedet i Odense og vores butik er i rigtig flot vækst, så nu har vi brug for endnu en stærk mægler til butikken på Hjallesevej.

Syddanmark
03-06-2021

EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 17 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettede på, at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi søger nu en Storkundechef, som koncentreret skal arbejde med at rådgive større virksomheder i relation til deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje respektive behov for leje af lokaler.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Daniel Flørning, som i dag er indehaver, skal videre til en ny rolle i EDC Gruppen. Til vores boligbutikker i Ballerup og Smørum søger vi derfor nu en partner, der som indehaver Susanne Wildbork, har et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikkerne – samt udstyret med en særlig vilje til at gøre os til ”en nummer 1” boligbutik i området.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi oplever en meget positiv udvikling i vores International Relations, som udelukkende rådgiver og understøtter internationale investorer og virksomheder, der med et forretningsmæssigt perspektiv interesserer sig for det danske ejendomsmarked.

Hovedstaden
03-06-2021

Ønsker du nye spændende udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator i Allerød.

Hovedstaden
03-06-2021

Til at styrke vores dygtige team i Aalborg, har vi brug for en ambitiøs og erfaren partner der har lysten og kvalifikationerne til at udvikle boligbutikken yderligt.

Nordjylland
03-06-2021

Til vores Projektafdeling for ProjektSeriesalg i København, søger vi en stærk kommissionsmægler, der med en stærk og vindende personlighed har det der skal til, for at åbne døre til nye kunder og samarbejdspartnere, og samtidig være med til at fastholde vores eksisterende kunder, ved en vedholdende, god og konstruktiv kontakt til disse.

Hovedstaden
03-06-2021

Ejendomsmægler praktikanter søges til EDC Domus i Vejle, Kolding, Fredericia, Børkop, Bredballe og Tørring.

Syddanmark
03-06-2021

Kære Ejendomsmægler! Er det tid til det næste skridt i din karriere?

Sjælland
03-06-2021

I vores nye boligbutik i Herning har vi allerede i dag en stærk lokal indehaver og partner, Ib Schiermer, som har store ambitioner for butikken. Ib ønsker at finde en ambitiøs partner, der kan indgå i ledelses- og partnerteamet.

Midtjylland
03-06-2021

EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 18 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettet på at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Kent Nielsen er pr. 1. marts 2021 optaget som partner og direktør i Erhvervscenteret i Aarhus. Han søger nu en sidestillet partner og direktør. Det er målet at skabe en stærk ledelsesduo, som sammen kan udvikle forretningen yderligere.

Midtjylland
03-06-2021

Er du ved at uddanne dig til finansøkonom eller finansbachelor? Og kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed? Vi søger i øjeblikket praktikanter (bolig eller erhverv) til januar 2022, og vi håber at du vil med i et lærerigt og spændende karriereforløb, hvor der er mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efterfølgende.

Sjælland
Nordjylland
Hovedstaden
Syddanmark
Midtjylland
03-06-2021

Vi er en 2 år gammel boligbutik. I butikkens levetid har vi vækstet kraftigt fra 0 salg til i 2020 at præstere 65 salg. Ambitionerne er fortsat store og vi har nu så travlt, at vi søger endnu en mægler til vores butik.

Hovedstaden
03-06-2021

Vores dynamiske team i Allerød gør en stor indsats og har godt gang i butikken, og vi ønsker at succesen fortsætter med flere salg, trivsel i butikken og ansættelse af en partner, der i samråd med vores afdelingsleder Dan Lüth Bjerre vil sætte sit præg på butikken i positiv retning.

Hovedstaden
03-06-2021

Vores nye erhvervscenter i Herning sætter os tydeligt på landkortet i et område af Danmark, der historisk har været præget af et erhvervsliv i fremgang og med fremtidige vækstprognoser også for befolkningsudviklingen. Samtidig står vi over for et generationsskifte, hvorfor vi søgeren erhvervsmægler, der ønsker at bidrage til erhvervscenterets vækst – og bidrager til at sikre vores position som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for erhvervsejendomsmarkedet. Du bliver en del af et stærkt landsdækkende samarbejde bestående af 18 erhvervscentre.

Midtjylland
03-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart direkte som salgstrainee.

Nordjylland
03-06-2021

Har du solid erfaring som boligmægler, er du resultatorienteret og har du lyst til at løbe stærkt sammen med os? Vi søger i øjeblikket en boligmægler, der har interesse og erfaring der gør, at du kan indtræde som partner i afdelingen, her og nu, eller på sigt.

Sjælland
03-06-2021

Ønsker du nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator til vores afdeling på Godthåbsvej, Frederiksberg.

Hovedstaden
03-06-2021

Til at styrke vores team yderligere søger vi nu en boligmægler som har interesse for byen Allerød. Vi forventer at du er en resultatorienteret holdspiller, og er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Sjælland
Hovedstaden
03-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om med tiden at være nr. 1 i både Ballerup og Smørum, og dermed være hele områdets foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning arbejder vi hver dag på at indfri, og derfor søger vi efter en mægler til vores 2 butikker.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har rigtig godt fat i vores markedsområde og vi løber stærkt, så vi har brug for endnu en dygtig og topmotiveret boligmægler, der sammen med resten af teamet vil være med til at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.

Sjælland
03-06-2021

Har du solid erfaring inden for ejendomsbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde? Så er denne stilling til dig! For vi tror på at din performance, dit drive og dit engagement, vil medvirke til at give dig en succesfuld rejse hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Midtjylland
03-06-2021

Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du kan få muligheden for, at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har brug for en Finansbachelor-Praktikant!

Midtjylland
03-06-2021

Vi har brug for en Finansbachelor-Praktikant!

Midtjylland
03-06-2021

Erfaren mægler til yderst attraktivt område i Virum og Lyngby.

Hovedstaden
03-06-2021

Er du typen, der brænder efter at gøre en forskel, og er du villig til at yde det, der skal til for at blive en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere? Så er chancen her nu! Du bliver en del af vores unikke traineehold med opstart 1. september 2021, men du får muligheden for at starte før som studiemedhjælper. Har du afsluttet studiet? Fortvivl ikke, der er også mulighed for hurtig opstart for den rette kandidat.

Hovedstaden
03-06-2021

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater og en stærk markedsandel. Med det afsæt søger vi nu en partner, der ønsker at bidrage til erhvervscenterets fortsatte vækst i hele den sydvestjyske region – og som styrker vores position som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for erhvervsejendomsmarkedet.

Syddanmark
03-06-2021

Vi løber stærkt, rigtig stærkt og søger derfor endnu en dygtig og topmotiveret erhvervsmægler, der har lyst til at løbe stærkt sammen med os. Det vi søger er en resultatorienteret holdspiller, der er udstyret med et kæmpe drive og lysten til at skabe succes og vækst. Så har du ambitioner om at drive det vidt både for dig selv og for butikken, så send os din ansøgning.

Sjælland
03-06-2021

Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Roskilde. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering, en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og lyst til at skabe succes og vækst.

Sjælland
03-06-2021

Er du typen der får energi af at få lukket en handel? Og er du på udkig efter et nyt eventyr, hvor dit næste karriereskridt er at blive partner? Så grib chancen nu.

Sjælland
03-06-2021

Er du typen der får energi af at få lukket en handel? Og er du på udkig efter et nyt eventyr, hvor dit næste karriereskridt er at blive partner? Så grib chancen nu.

Sjælland
03-06-2021

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Medio april måned flytter vi til nyindrettede lokaler på Rådhuspladsen 3, Mezz. Aarhus C der afspejler et professionelt miljø. Vi ønsker i den forbindelse at udvide vores investeringsteam yderligere.

Midtjylland
Syddanmark
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partere i hver butik. I vores boligbutik på Gl. Kongevej har vi en stærk lokal partner i Nicolas Schyberg, som har store ambitioner for butikken. Nicolas ønsker nu at finde en ligesindet partner.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi søger en partner med erfaring og pondus, som sammen med Kasper Ladekjær ønsker at gå forrest i udviklingen af vores nye erhvervscenter i Herning. Du bliver en del af at udarbejde og eksekvere vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele - og det at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Herning og omegn.

Midtjylland
03-06-2021

Vi søger en erhvervsmægler med erfaring og pondus, som sammen med vores Erhvervschef ønsker at gå forrest i udviklingen mod at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Viborg. I samarbejde med vores Erhvervschef får du ansvaret for udarbejdelse og eksekvering af vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele gennem en enestående kundeoplevelse.

Midtjylland
03-06-2021

Til vor afdeling for koncernkunder, søger vi med snarlig tiltrædelse en erfaren erhvervsmægler, der kan gå i spidsen for at sikre, at vi til stadighed opleves som en professionel og værdiskabende full service samarbejdspartner inden for salg og udlejning af større kontorlokaler, domiciler og øvrige erhvervsejendomme.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Stenløse, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en uddannet mægler til vores butik.

Sjælland
03-06-2021

Trekantområdets største ejendomsmæglerkæde søger en dygtig mæglertrainee!

Syddanmark
03-06-2021

Alene i år 2021 har vi ansat 2 nye dygtige medarbejdere, men vores succes fortsætter og vi får mere og mere travlt, hvorfor tiden allerede nu er inde til at ansætte endnu en dygtig og engageret kollega til vores team.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi har travlt i vores Finanscenter, og med en af vores boligrådgivere på barsel så har vi brug for ekstra hænder her og nu. Stillingen er i første omgange et barselsvikariat på 6 måneder. Men fortsætter vores succes og er du det rigtige match til vores team kan en efterfølgende fastansættelse være en mulighed.

Hovedstaden
03-06-2021

Projektafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech er i rivende udvikling og vi søger derfor en dygtig projektudviklingschef. Vi udvikler ejendomsprojekter for at være en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder, der typisk er entreprenører, ejendomsselskaber, pensionskasser og tilsvarende store investorer.

Hovedstaden
03-06-2021

En del af et vinderteam Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 på Frederiksberg, og dermed være bydelens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.

Hovedstaden
03-06-2021

Vi ønsker at skabe endnu mere vækst og succes i vores boligbutik i Hørsholm. Derfor søger vi nu en mægler der er stærk på både salg og kommissionering. Du er en resultatorienteret holdspiller, og ikke mindst en mægler, der er udstyret med et kæmpe drive og gå-på-mod.

Hovedstaden
03-06-2021

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech og EDC Erhverv Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. I vores boligafdeling i Aabenraa har vi en stærk lokal partner i Thomas Hansen, der i samråd med ledelsen i EDC Poul Erik Bech har store ambitioner for afdelingen, hvorfor vi nu søger en ligesindet partner til Thomas.

Syddanmark
03-06-2021

Vi vækster og udvider derfor vores team af projektledere. Kunne du tænke dig at være del af en organisation, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet er stærkt? Og har du passionen, evnerne og erfaringen til at lede renoveringen af nogle af Københavns historiske ejendomme? Så er du måske vores nye projektleder?

Hovedstaden
03-06-2021

Der er travlhed i butikken på Vesterbro, og vi søger derfor endnu en endnu en dygtig og topmotiveret ejendomsmægler, der sammen med resten af teamet på Vesterbro vil være med til, at løfte vores succes endnu højere. Så har du lyst til nye udfordringer, nye kollegaer, og lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning.

Nordjylland
03-06-2021

Dygtig og selvstændig salgskoordinator til Ishøj

Hovedstaden
03-06-2021

Join a fast-growing biotech company in a new role where you will be one of the key people in supporting and evolving Ascendis’ Azure PaaS setup

Hovedstaden
12-05-2021

Would you like to have a key role in the clinical development in ALK and have the opportunity to influence the strategy on how to achieve the organizational goals of ALK?

Sjælland
Hovedstaden
11-05-2021

Vil du gerne introduceres til salgsverdenen, og lære at være en dygtig sælger? Så har vi brug for dig.

Midtjylland
08-03-2021