Filters


Country & Danish Region
Danish media
English media
Category
Job title
Company
Country
Posted

Siden Sparekassen Sjælland-Fyn åbnede afdelingen på Islands Brygge i 2017 har vores mission været at gøre området til at bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Det går godt – så godt, at vi nu udvider teamet med en ekstra rådgiver, og derfor har vi brug for dig… Hvis du også brænder for den gode kundeoplevelse og for at være en del af en afdeling, der vægter sammenhold, egen udvikling og engagement.


Obton
Midtjylland
25-02-2021

Brænder du for at kunne bruge dine stærke kompetencer inden for data og rapportering i en virksomhed, der arbejder for at udbrede den grønne energiomstilling via store solcelleparker? Så har du mulighed for at blive en del af Obton.


Plesner
Hovedstaden
24-02-2021

Vil du være en del af et dedikeret HR-team i et af Danmarks førende advokatfirmaer? Så er det dig, vi leder efter.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
23-02-2021

Vil du være med til at bidrage til arbejdet med intern revision – både den finansielle og operationelle revision – i et af Danmarks største regionale pengeinstitutter?


Har du lyst til at løse komplekse sager i samarbejde nogle af landets dygtigste specialister inden for ansættelses- og arbejdsret? Så er du måske den advokat eller erfarne fuldmægtig, vi søger.


Sparekassen Sjælland-Fyn
Hovedstaden
22-02-2021

Vil du være med til at styrke sparekassens netværk af erhvervsrelationer og samtidig understøtte vores samfundsansvarlige profil?


Til sparekassens hovedsæde i Holbæk søger vi en fagligt stærk profil med erfaring inden for ejendomsvurdering og projektfinansiering til at etablere og udvikle en ny ejendomsenhed i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.


Vi søger en advokatfuldmægtig til vores bank- og finansieringsretsteam.


Pharmarelations
Sjælland
11-02-2021

Now it's time for the next step in the development of PharmaRelations in Denmark - maybe also in yours?


Nu er det tid til det næste trin i udviklingen af PharmaRelations i Danmark - måske også i din?


Koncenton
Midtjylland
10-02-2021

Har du et bredt kendskab til ejendomsprojekter og evt. udlejning af disse, en struktureret tilgang til opgaverne, mod på at løse en lang række alsidige opgaver, og kan du se dig selv som kollega hos Danmarks største ejendomsinvestor? Så er du måske vores nye vurderingsansvarlig hos Koncenton.


Koncenton
Sjælland
10-02-2021

Træd ind i en nyoprettet stilling, hvor du får til opgave at holde styr på vores ejendomme, der er i drift på Sjælland. Det gør du i en virksomhed med en sund økonomi, hvor vi hver dag hjælper hinanden og stræber efter fælles succes.


Help Forsikring
Hovedstaden
09-02-2021

Ansvarsbevidste, selvstændige og engagerede jurister søges til interessante udfordringer indenfor nyt forretningsområde.


OK
Midtjylland
05-02-2021

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed, og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for Security & Compliance i en større kompleks virksomhed?


Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed, og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for IT Sikkerhed og Compliance i en større kompleks virksomhed?


Vi søger selvstændige advokater til vores velfungerende kontorfællesskab i hjertet af København.